Lycklig för mindre

Kategori: Aggstar

 
Två dagar kvar som svenne innan man sadlar om till hollywoodfruuu. Veckan har varit chill men gått assnabbt, jag har sovit så mycket jag kunnat, i alla fall chillat i sängen. Varit duktig och tränat och mestadels hängt med Ellen. I torsdags var det pissregn hela dagen, jag gick i pyjamas till klockan två, sen tog jag och Ellen en kort promenix. Såg två filmer varav den ena konge, safe haven, kär blidde man. Packat och bockat av listan eftersom, nu ska jag springa intervaller med Ellen, måla naglarna och ikväll käkar jag med middag med några söta töser.
P.S. Man längtar ju inte omycket tills man kommit hem igen och ska skåda denna mannen, svårt liv man har!
 

Det finns en första gång för allt

Kategori: Aggstar

Sitter och fixar med skivan som ska brännas och med till Usa, mindre än en vecka kvar och jag är så fruktansvärt pepp! Har skrivit en lista på sånt som måste ske innan vi drar, men idag tar jag det lungan och tar hand om måstena i morgon istället. Har varit ute och traskat en bit i regnet, solen lyser dock nuuu. Bakat proteinbars och städat bort vintergrejer. I kväll kommer Monk på middagsbjudning så jag har fixat lite för det också. Åt världens godaste lunch, lax i ugn med couscous och sallad. Till det gjorde jag en dressing på några av alla våra färska kryddor som mamma inhandlade förförra helgen. Nu ska jag ut och springa i det fina vädret, det blåser knappt så nu hoppas jag bara att mina benhinnor håller ihop! Hoppas ni har en bra dag!
Tre somriga som Ellen har tagit
 

Endeligen måndag

Kategori: Aggstar

Första riktiga veckan på min ledighet har kickat igång! Man är ju verkligen inte van att vara ledig, men jag har tagit det lugnt och njutit över att bara vara. Promenad, lyxfrulle, krattning och långlunch. Har även hunnit se lite pretty little liars och nu väntar köttrester från gårdagens finmiddag och sen följer jag pappa på travet.
Typ precis detta ska jag käka nu, verkar jobbigt.

1:a maj

Kategori: Aggstar

Tre bilder från min mini-helg även kallat valborgs. Jag och mamma styrde gomiddag bestående av älgstek och ugnsbakade potatisar med sallad och såser. Sedan åkte vi till Ytterbyn där det var fika, lotter och tipsrunda. Vi lyckades kamma hem många vinster så det var roligt. Korvgrillning, brasa och raketer fick vi se också. Jag kom i säng tidigt med en tandvärk som inte verkar vilja ge med sig hur mycket alvedon jag än käkar. I morse hade den lilla kommit, som inte var det lättaste att få bild på med en värdelös mobilkamera, söt ser man ju i alla fall att han är! Nu blir det sängen sen väntar två fjuttiga dagar på bageriet. Keep in touch!