Jag är kär i bilden av dig, inte i dig

Kategori: Aggstar












Hade på bade Martine Hoegh, du är älskad

Ingen lägereld

Kategori: Ellebellebi

ojoj.
Nej, kära nabor. Det finns ingen lägereld och inget vågskvalp på andra våningen här på majorstuen så ni får gärna lägga ner gitarrspelandet och allsången. Bitter man lät nu då, men efter ca 3 timmar är jag litt less om i säg så.

Nu skulle man ju ha styrt upp det hela med att skriva något underhållande. Känner ett visst ansvar att hålla bloggen vid liv då Agnes har flytt över norska gränsen för en helg. Men jag var då rent inte sugen på de. Istället tänkte jag lägga ut en video men de funkar inte heller idag. Så istället blir de ingenting. Värd jag är då, bästa inlägget hitills i år, de säger jag då.
 Mycket nöje!


Och nej, jag hade varken intagit läkemedel eller destillerade drycker vid tillfället då bilden togs. Mitt ansikte hänger helt enkelt bara ibland, tyngdlagen kan de väl få kallas.

Fredag den tjuggoåttonde januari

Kategori: Ellebellebi

Dagens borde: Äta.

Dagens roligaste: En tant som hoppades att jag skulle komma tillbaka till henne imorgon också. Och att jag inte alls har kört vilse särskilt mycket idag.

Dagens göra: Se dokumentär om Monica Zetterlund på svtplay, om inte svt tjafsar och tycker att jag inte får se sånt då jag är i Norge. Kanske köpa lite sörlandchips. Fredagskos, yes

Dagens man:


Lätt alla dagar dock


Dagens peppade låt
:

http://www.youtube.com/watch?v=IiYdFbH4nNw

Oekj jag är sämst på teknik, hur får man den där adressen att bli klickbar? Asch

Monkis flytt och dess konsekvenser

Kategori: Ellebellebi






















Fick hemläxa av Agnes att lägga ut bilder från lördagens festligheter. Det var många det så jag ger upp för kvällen. För imorgon väntar hårt jobb, typ. Som idag, då jag fick lära mej hur jag skulle vika och knyta en Hermés-scarf på bästa sätt. Puh.

What do you really want

Kategori: Aggstar

Lika bra

Kategori: Aggstar

Bloggen lider, men vi kosar oss med annat. Ellen jobbar ungefær lika mycket som mig, kvællarna ær fullspæckade i 4 veckor framåt kænns det som. Igår krossade vi i cageball och ikvæll sitter jag barnvakt åt kongeungar. Træning blir det etterpå och om vi inte kommer hem allt før sent så tænkte jag dunka upp diverse bilder från helgen.  
Idag lyser solen och vi har vart på nydelig tur på Grønvold, nu ska jag upp och spise graut med mina pussgurkor.


En flott en från lørdagen

Gryyym helg, nu taggar vi Göteborg på fredag

Kategori: Aggstar

Mykt hjärta

Kategori: Aggstar

Idag hände världens bästa grej, världens bästa Monica flyttade hit, hon överraskade mig och Anna och oj, så överraskade vi blev sen. Nåt som är ännu sjukare är att vi ska bo grannar, fyttikattan så bra detta kommer bli. Dom och Josse har varit här på besök, vi fikade och surrade. Tänker att vi måste styra en liten lagfest, bara för att fira lixom. Däremot blir det firande hela helgen, för detta kan ju vara det bästa 2011.

Konge ass, snart är alla på plats ♥

Kära Agnes

Kategori: Ellebellebi

Tack för maten
Gillade den lika mycket som skatteetaten
Vitpepparn var ändå bra
Av rött korvskinn blir man gla
Varsågod för att jag torkade spisen
Men nu längtar jag efter Thelma-grisen

Vi syns inte på torsdag
Bara om du tvingar mej till gymmet som var dag
Men då måste du väcka mig först
Sen tävlar vi om vems muskler som är störst
Godnatt
Lille katt

Måndagsmonopol

Kategori: Aggstar













Igår mötte vi upp gutterna på jernbanetorget och sedan traskade vi vidare till grönland. Där vi hängde på ett ascoolt ställe. Drack en pils och spelade monopol, kosligt värre var det. Sen hemkomst råkade det bli, men det går bra. Sista tidigvakten i morgon, så det är digg. Jag och Ellen har börjat på nattalistan och just druckit te, kan nog bli en tidigkväll detta. Snakkes

Stornoway

Kategori: Ellebellebi


Länge sen sist, bloooggen. Upptagen kvinna är man ju ibland. Har bland annat varit på Skatteetaten och fixat skattekort osv. Och jag blev inte halshuggen som jag alltid tror att jag ska bli på såna där tragiska ställen. Men jag kan ändå inte gilla grönland riktigt eftersom skatteetaten ligger där. Bara därför liksom.
Jag har också varit på upplärning på hjemmetjensten. verkar vara ett fint jobb, men än så länge hatar jag körningen. Folk är helt galna bakom ratten. Så varje gång jag kommer ut levande ur bilen är jag rätt så nöjd. 
Idag gymmade jag och Agnes i cirka 2 timmar. I 1 h sprang vi, sen jobbade vi hårt för att sedan stretcha och samtidigt fasas över den närgående och (förmodligen) maktgalne PTn. Huvva!

PS. Den 5 mars blir det förhoppningsvis Håkan H, eller det måste bli. Det är skandal att jag aldrig sett honom live ännu.
PS2. Hittade två framtida män idag.

Plättlunch

Kategori: Aggstar



Krasslig har vi också blivit, snoriga och jävliga. Var på spelkväll igår på trondheimsveien, det var kos. Idag har vi sett filmer och chillat hårt. Plättar severades till lunch och middagen var lika exotisk.

Dagens outfit bjuder jag också på

(S)laughter

Kategori: Ellebellebi



Innan jul i Oslo, då jag lånade Agnes kamera. Mest är det bilder från aker brygge. Fint vare. Julstämning vare.














Ja, de är lite gamla bilder, men ändå.

Ursäkta min franska

Kategori: Aggstar















Fredag vaknade jag 6 då Ellen skulle till jobbet och var pigg för första gången på lääänge, så jag chillade i sängen med frukost och mtv, sen drog jag till gymmet för 5 snabba kilometer innan jobbet, gud se sköönt. Vi hade löningspils på ricebowl, maten var inte konge men det var som tur var sällskapet. Vi drog vidare till cuba där vi drack 3 för 111, råvärt. Rakif kom också, han bjöd på tequlia och var Ellens pojkvän så hon skulle komma in, som den lillskit hon är. Quadis fick sig också ett besök, för mer tequlia, toalettbesök och lite öl. Vi fortsatte kvällen på Memfis där vi dansade så att svetten rann, bokstavligt talat. Battlade med människor av mörkare slaget och precis just då blev man ganska dålig på att dansa. Men det var fint ögongodis och mye morsomt. Efterfest fick vi också till, Nikolas bjöd på både taxi, husrum och diiverse annat. Då Ellen vaknade klockan 6 för att jobba tänkte jag att det var tid att komma hem.

Cornelis

Kategori: Ellebellebi

-Man kan ju säga så här, att jag fick en obetvinglig inpuls, irresistable impulse.
-Får man säga så? jaså, Får man det? Ja i så fall äre så.

2011-01-12

Kategori: Aggstar

Vilken skitdag, Johan var sjuk. Så jag och Hilde var på tur själv. Minibussen körde vi och det var ju kung däremot. På turen spydde en kille och 3 stycken grinade ungefär hela turen. Göttigt, till råga på allt var det nog inte en jäkel som lyssnade på vad vi sa någon gång. Men som tur var är ju jag och Hilde kongar och klarar ungefär allt. Dagen blev lite bättre då jag fick träffa kongebrudar på fotbollen, lite kallt och sen hade banan fel på uppvärmningen så det var snöigt, men det går bra. Hämtade upp Ellebellebi på centralstationen, sköönt att ha hon tillbaka!

Rich and Famous

Kategori: Aggstar

Fick lön igår, så nu har jag styrt upp mitt liv. Betalade även fotbollsavgiften, 3000 är fan giftigt ass. Men nu är man ju tyyydligen stor och allt.. Tröttaste tisdagen på länge, men i morgon är det ju onsdag och det är ju typ samma som fredag. I morgon tänker jag att vi boomar Extrema Outdoor på midsommar, hade ju varit liiite mer än konge! 3 plusgrader och regn är dagens väderprognos, men kan också sammanfattas slask. Sköönt att det försvinner lite snö däremot.

Parkteatret

Kategori: Ellebellebi


A men du se tjusigt da
kunde ju ha varit en affisch från 50-talet och det skulle ju inte ha varit fel om det var så. Men det går bra ändå.

Jag hade rätt från början

Kategori: Aggstar

shoewindow

Myspysoutfitt

Flottagrejer



Endeligen måndag, alltid lika bra. På onsdag kommer Ellen igen och det blir ju konge. Nu ska jag fortsätta nöta dirty, sexy, money. Snakkes

I klass med dina barnhagebarn, Angebange?

Kategori: Ellebellebi


Lyssna först på Edward shape and the magnetic zeroes - Home. Du känner kanske igen den hoppas jag.
Det är flera som lagt ut klippet på sina bloggar men det är så himla fint med akustiskt och lilla barnet. Jättesöööt
Genuint helt enkelt

Vars var vi och vad hände?

Kategori: Aggstar

Kongekväll igår, med kongefolk! Tänkte bjuda på lite bilder, men vet inte om jag har råd med det, ska tänka över saken tills i morgon. Komme hem tidigt, fyra. Men var tydligen död idag ändå, steg upp 11 och satte på tvätten, tänkte chilla lite till i sängen men somnade och vaknade inte förräns Emma komme hit klockan 2. Det var tur annars hade jag nog sovit hela fotbollsträning också. Efter fotbollen drog jag till Sarren, fick mat och tårta. Vi skrattade åt alla hennes Barcelona bilder och smidde framtida planer. Nu ska jag sova för det har jag tydligen inte gjort tillräckligt idag. Snakkes


Zakynthos augusti 2010

Är du tillbaka?

Kategori: Ellebellebi


sommaren -08? norrbölegatan

Jag har idag jobbat för första gången på två månader. Långledigt så att säga. Gamlingarna blev förvånade att se mej, dom som nu inte glömt bort mej direkt jag steg ut ur deras hall. Men det var kul att träffa några av mina favvisar, har ibland tänkt på dom och saknat dom litegranna.

Helgen bjöd anars på en trip till Arvidsjaur och Hanna tillsammmans med marta. De var riktigt kul att catcha upp, om jag så säg.

Har ikväll börjat packa min väska inför Norge, Thelma är inte glader över detta.

Royalty

Kategori: Ellebellebi




Råkult!

Kategori: Aggstar


Pyntar mig, för ikväll ska vi till Anne och sedan ut och leva rövare.

Natta-topplist-ettan

Kategori: Aggstar

Gammalt är gott.

Kategori: Aggstar

Studentkvällen 2009

Ellen och pappa 2009

Studentveckan 2009

Studenttjejor 2009

Balen 2009

Krocket 2008

Den gamle majouren 2009

Öyafestivalen 2009

Oslo 2009

Munkviken 2009

Mellandagsrean

Kategori: Aggstar

Loovely

Hem till värmen..

Kallvindan

GOD JUL-kortet

Pooarna

Fredrik, med fejk-Agnes-smileét

Ellen prövade sig också på det..

Pappa stylade farmor

Jag ordnade och på detta kortet tyckte hon att hon såg ut som drottningen själv.

Ellen chillaxin

Jag lagade brunch

Mamma

Åt lite b&j, med på kortet är även tröjan jag levde i hemma

Dallas fick sig också ett finbesök!

Sjöng för mig gjordes det också

Fick bland annat ett sadelskydd, som jag hittade i källaren, men som Ellen ville slå in

Pappa, varför så arg?

Modell är ju inte mitt framtida yrke, punkt.

God födelsedags mat fick jag också

Ännu bättre tårta, den obligatorisk

Jag och mig själv

Ellen gav hästarna stryk

Jag pussade mest på dem

Bruna böner fick jag till slut också

Jag och pappsen bakade bullar


Om man jobbar i Norge på denna dag kan man glömma allt om ledighet, för ingen norrman har en aning om vad trettondagsafton är. Men man får väl tänka positivt, pengarna rullar ju i alla fall in. Surrar med Ellen på fejjan, hon söker jobb och det ser nog ganska ljust ut. Idag bakade jag kaka till Martines sin fredagskos i morgon, sicken medarbetare jag är ass. Sahar fick magsjukan i natt så denna dag har varit lite tråkig, vars är MalinB då man trenger henne. Hoppas bara att Sarren är frisk typ nu, så vi kan ut och slå klackarna i taket på lördag. Nu ska jag och Ellen sova, hon i Sverige och jag i Norge, men det går bra. Snakkes

Årsresumé 2010

Kategori: Aggstar

JANUARI

Firade jul och nyår hemma i Skellefteå, häståkturen var nog höjdpunkten på den semestern. Åkte tillbaka till Oslo, hängde med Lene-Pene innan hon lämnade mig för varmare bredgarder. Emma kom upp igen så vi gängade konstant. Firade Helena och var på ett konge gayuteställe. Jag fick min onepiece och har i det inlägget skrivit: Min undebart sköna babydräkt har kommit och jag har flyttat in. Hur har jag klart mig utan den här förut?. Flyttat ut har jag verkligen inte. Bakade mycket gjorde jag också, vägrade skitvädret.









FEBRUARI

Denna månad hängde jag mycket med Emma och sen komme även Bengan in i bilden här. Vi var på den sjukaste löningspilsen genom tiderna och träffade Tor med hammaren. Antes föräldrar var här på besök så vi koste oss en hel massa. Jag var sjuk typ hela denna månad, fram och tillbaka. INte roligt. Jag fick äntligen operera ut min fucking blåsa, fy sören..






MARS

Ellen fick påsklov och komme på besök, mycket trevligt. Vi var till Göteborg, åkte lite stjärtlapp, drev omkring på Oslos gator och hjälpte Erica att flytta till mögellägenheten. Jag och Erica var bra på att festa, det hände några gånger, då vi inte gjorde det hängde vi ändå. Mormor dog och jag var hem på begravning, men först var jag en tur till Linnea och Fredde i Sundvall. Vi hängde mycket med Anne och Jonas.








APRIL

Vi hade grym överaskningsfest på Nichol and sun för världens bästa Natta, Jag och Ante satt ihop med Erica och Petter, men det var asnajjs. Våren kom och vi njöt.







MAJ

Den 5 Maj invigde vi dagiset med solning för första gången, många gånger har det blivit sen dess. Det blev dövarmt ute så parkhäng blev obligatoriskt typ varje dag. Vi flyttade till ny lägenhet, riktigt trevligt fast jag saknar även Töyen. Mamma och pappa komme på besök, det var trevligt och vi var på trav och firade sjuttonde maj. Sjukaste valborgs ever, men den var konge. Jag hjälpte Helena och Andrea att flytta till ett fint hus, då blev man ju lite avundsjuk. Vi avskedsfest för Pettan, tråkigt värre.










JUNI

Kickstartade sommaren med att dra till London i 24 timmar med kongebrudar, hade en asgrym sommarfest hos chefen. Jag och Ljungan var på många kongefester, obligatoriskt var natt-mackan på 7/11. Parken levde vi fortfarande i. Antes föräldrar kom på besök igen och vi var på den coolaste grandprix-festen ever, med utgång! Jag åkte hem till Sverige över en helg och överraskade familjen på Ellens student, alla grät. Hann även vara med på vårat släktkalas, tyvär var ju inte Dennis Lyxzén där med dåvarande flickvän Amanda Jensen.












JULI

I juli tog jag semester och fick besök av Linnea och Fredde, vi var på liseberg, bö sommarland, hade den obligatoriska tisdagspilsen i parken. Inflyttningsfest lyckades vi till slut också styra, riktigt konge. Mååånga dagar slöade vi i parken, grillade hamburgare med chips och kasta frisbee. Vi var och såg Barcelona krossa Vålerenga, men det gjorde inget för vi fick ju dans för Zlatan. 2 veckor hemma han jag också vara, det var kos.









AUGUSTI

Jag hade världens bästa vecka i Grekland med fyra kongebrudar. Jag och Martine var på livräddningskurs och trodde vi slulle dregla sönder. Ellen såg ett tag ut som Justin Bieber, precis. Var på inflyttningsfest på Töyen och firade Lusen 20 år. Bodde fortfarande i parken, för vi hade ofta fint väder. Öyafestivalen var på, såg jag och Bengan var och kollade in Robyn, som mycket troligt var konge. Chillade mycket med Jossan och Malin, tasty thai en gång i veckan var väl vårat signum. Jag och Jossan lagade palt första gången själva, Anton tyckte i alla fall vi var duktigt. Vi var på reptilparken och jag höll en skitstor orm, då pumpade lillhjärtat mitt. Många kongefester lyckades vi med denna fina månad.












SEPTEMBER

I september var vi melonfest, hade kongelöningspils och var bjudna till Herrgårdskrogen. Krogen var första gången Sahar och Tolle fick träffa alla hon skulle jobba med senare. Jag gjorde årets snyggaste mål- ‎2.omgang fortoner seg mye som første, vi scorer en gang ved Agnes etter 65min, hun vinner ballen høyt i banen og banker kula i motsatt kryss fra nærmest død vinkel, en god kandidat til årets mål. Fick pris på senaste spelarmötet, levde väl på detta ca 1 månad. Mycket chill hos pojkarna på frognerparken, Nichol and sun fick stadigt besök och även H1. Amanda och Anna hade ofta finbesök. Malin satt barnvakt, jag satt med och drack rödvin.










OKTOBER

Jag och min onepiece var på fest tillsammans första gången (och förhoppningsvis sista) utklädd som baby på Torunns hallowenfest. Andra hallowendagen var jag ute och svängde klackarna med Sahar och Nils, uppraggad av självaste Zorro blev man också, någon snodde min kamera och samma kväll fick jag även smeknamnet magneten. Hade den kosligaste helgen ever med Malin på G23, vi kosa oss lit! Jag var på pizzafest vilket betyder att vi skulle pröva ca 30 olika pizzor och sedan utvärdera alla och skicka in vad vi tyckte. Bara för detta så fick vi alla gratis, råvärt. Antes föräldrar kom på beösk, vi firade Ante, var på 2-årskalas och festade till det lite på kvällen. Ungdomarna på jobbet hade löningspils hos mig, den var konge, men det är ju allt man gör med dessa människor.










NOVEMBER

Jag var på den sjukaste, roligaste och bästa resan ever, den som jobbet bjuppade på till Barcelona, bättre än vi hade det då kan man nog inte ha det. Lene var på besök och det firade vi, denna gången slutade däremot med kunglig utgång på socialen. I november hade vi lagfest med fotbollslaget, sjuukt roligt. Utgången den kvällen kände jag mig som en groupie, men jag fick åka taxi hem gratis liggande på 3 killar i baksätet.   








DECEMBER

Jag, Malin och Nilsan spenderade en kongehelg i chefens stuga i Trysil. Där bjöds det på öl, bacardiburgare och diiverse annat. Jobbet hade löningspils/julbord på älskade Yaya´s, det var kos och vissa var ju äldre än de borde. Jag och Sarren spenderade en koshelg i Stockholm, där bjuds det på ett annat, älskade Sarre. Jag och Ellen var ock kikade på the drums som spelade på parkteatret, jag var tveksam, men det var kos. Jag åkte hem med magsjuka till jul, fick kurera mig i sängen med Thelma, var på kongeförfester, fina utgångar och sjuuka efterfester. Fylla tjugo fina år hann jag också med! Till nyårs skålade jag in året på Anderstorp.










Kan lätt säga att 2010 har varit mitt bästa år, utan tvekan.

5 Januari

Kategori: Aggstar

Hub

Äntligen så komme lillasyster

Loefroth rullar tungt

Bursdagskort från Kecka och Cathrine

Min julklapp från Sahar Torr Lindetvål

Stoppa in mej här tack

Kategori: Ellebellebi



The air is cooler

Kategori: Ellebellebi





Kolla agnes! Varför har jag gått på affärer och spanat efter såna här klockor när vi hade 4st på toan? Dom måste ha batterier dock.




Täckbyxan...

Det går ju faktiskt bra

Kategori: Aggstar


Alla dagar, alla gånger

No Time For Us

Kategori: Aggstar

Äntligen andas man norsk luft igen, saknat Oslo och mina barn. Men jag ska inte klaga, har haft det konge hemma. Har träffat diverse stjärnor, ätit mammas mat och kost mig. I morgon dunkar jag upp deiliga bilder, men nu ska jag ta tag i den lilla packningen på övervikt, förstår inte hur jag lyckas med denna övervikt, men det går bra.

One day

Kategori: Ellebellebi


Har nyligen läst ut One day av David Nicholls. Jäkligt genomtänkt bok som jag tog alldeles för lång tid på mej att läsa ut, men anyways. Väldigt fin och lite ledsam var den i alla fall. Den har nyss kommit ut på svenska och ska även bli film med Anne Hattaway och Jim Sturgess i huvudrollerna. Dock 2011, tydligen i september om jag läste rätt. Alldeles för länge att vänta på det!


New Years Eve

Kategori: Aggstar


Anton hade lagat apgod mat


Emmegumman friade så vi kunde kyssas på tolvslaget


Min kamera blev raped flera gånger om, har bara obloggbart material.



Jag är klar med champagnen till tolvslaget


Antons ödla, nu kommer han bli arg för det hette ju inte ödla, men jag kommer inte ihåg vad det var


Kos i soffan


Jag och Emelie skratta litt





Jag, Emelie och Cissi


Jag och Emmegumman


SnyggCissi

Det nya året invigdes på Nyckelgatan med diverse människor, god mat, spel och kos. Klar för 2011 är man.

Första dagen på nya året

Kategori: Aggstar

Har spenderats i sömnen till halv 2, jag och Emme tvingade oss upp och till frasses. Åkte hem med mamma och ikväll har jag och Ellen kikat på Robin Hood.


Jag och Djungelgeorge lagade fruktsallad efter maten!

Heart of Midlothian

Kategori: Ellebellebi

Visitors to Edinburgh will often notice people spitting on the Heart. A tolbooth (prison) stood on the site, where executions used to take place. The heart marks its doorway: the point of public execution. Some people spit on the Heart. Although now sometimes said to be for good luck, this was originally simply a sign of historic disdain for the former prison. One popular legend says that by spitting on the heart, one is destined to one day return to Edinburgh.

Tack för informationen, Wikipedia.

Jag har faktiskt undrat över detta ett tag, varför vi spottade på det där hjärtat.

Dålig turist man är då.


Årets första sanning

Kategori: Ellebellebi

Lend me your hand and we'll conquer them all
But lend me your heart and I'll just let you fall
Lend me your eyes I can change what you see
But your soul you must keep, totally free

In these bodies we will live, in these bodies we will die
Where you invest your love, you invest your life

lastfm.se/mumford&sons