Oh, she´s only 17

Kategori: Aggstar

Wind and wind and wound up over everything

Hidden ships that sails away
Said it´s a culmination of a story and a goodbye session
It´s the tick of the time and the tick in her hair
That made me feel so strange

Nu är jag 18 och det känns som vemodigt, barndomen är bortgjord i princip. Ändå känner jag mig liten, oftast inte stor. Tänkte att kings of leons låt 17 samanfattar detta bra, that´s why I wrote it down, you see.


Over and out from a snowy winterworld in the north/ Ellen

Hemlängtan

Kategori: Aggstar

Nu har vi packat ner allt, förberett för frukost i morgon och njutit av att vi snart är hemma. Det ska bli så gud förbannat skönt att komma hem och jag gläjder mig. Men nu är det bara att hoppa i säng för i morgon klockan kvart över 5 måste vi upp om vi ska hinna ut till Gardemoen innan flyget lyfter och det kan ju vara en fördel ;)


Har hört på ryktesvägen det inte ser ut såhär hemma nu, utan det är lite mera vitliknande..

JUL-LEDIGT

Kategori: Aggstar

Tänkte bara berätta att nu har jag fan ledigt. Eller rättare sagt klockan 10 i morse, då de skickade hem mig tidigare från jobbet för att jag är hängig. Så jag har bara storkost mig hemma, men nu måste jag möta upp Ante på stan för att fixa det sista till i morgon. Ha en fin kväll!

Norrbölegatan

Kategori: Aggstar


Såg just denna bild på Nojjsans blogg. Min fina jävla gamla gata! Jag blir tårögd då jag ser den. Tänk allting som hänt på den gatan. Ibland skulle jag önska att jag bodde kvar i min lilla lägenhet, som var så bra. Men sedan skulle jag aldrig kunna bytta bort hur bra vi har det här och hur mycket jag älskar detta ställe och människorna. Kan ju trösta mig att nu bor där en bra och söt tjej, men hon får nog aldrig uppleva alla de sakerna jag fick göra där.
Men Norrbölegatan in my ♥

Laangard Barnehage ♥

Kategori: Aggstar


Gosh

Kategori: Aggstar

Har nu sittit i över 2 timmar och fixat med nya musik till ipoden. Helvete vilken tid det tar! Men kände att det är dags att börja sjunga på sista versen, då jag har tidigvakt i morgon. I morse kom jag ju knappt upp klockan 8.
Annars då, vi packar för fullt. Sen är det ju för fan dan före dan före dan före dan före dan före doppardan. Typ.. Men som sagt god natt då.

ellen - ojdå, redan

Kategori: Aggstar


Vem hade kunnat tro att det alldeles snart händer väldigt mycket. Agnes kommer hem i övermorgon, sjukt, nyss var det 70 dagar till dess. Sen jul, sen födelsedag, sen Agnes födelsedag, jobb, nyår, Linnea kommer hem, Farmor, mormor m.m. Jobbigt att det händer nu snart för då är det över snart också. Det känns bättre att kunna längta och ha det framför sig, istället för att ha det gjort.

En kväll på pizzahut, underskatta iinte londons pizzahutar säger jag bara

Nu blir det jul med ernsttt

4e advent

Kategori: Pictures


Så tänder vi det fjärde lyset.

Efter avskedsfikat igår tog vi en tur på stan, jag hittade min nyårsklänning och ante fixade sista julegåvan. Kvällen spenderades hos Lene&Stine, sedan på den gamla majouren. Jävligt najjs hade vi det där, men spännande närspell och kall lägenhet. Idag har dagen varit segare än segast, men jävligt deiligt det. Då jag har världens bästa pojkvän fick vi mat från Shanghai house och den har vi nu intagit till Love actually.









Fuck

Kategori:

Mitt gymkort går ut nu till Januari. så i helgen, måndag och tisdag hade jag tänkt ligga i hårdträning. Men nej då i morse strejkade såklart min hals, så nejdå idag blir det ingen träning. Säkerligen inte i morgon heller, åh så sämst!! Men det är väll bara att försöka att överleva, sen överväger jag på att fortsätta var kund hos Vallhall, men är det värt att betala 500 kronor i månaden, då jag också ska spela fotboll? Kändes inte riktigt så, fan.



Nu: Lite frukost, sedan ska vi möta upp Emma och grabbarna för avskedsfika på Majoustuen.

Nu lägger jag mina kort

Kategori: Musik/Klipp



Denna får avsluta min underbart lugna fredagskväll.

Nydeliga

Kategori: Aggstar

Sänd mig till värmen!

Kategori: Aggstar

Dag 8 og 9

Kategori: Ellebellebi

På måndagen var Ellen på en egen tur, då vi jobbde.









Turen gick till botaniska hagen. Rätt fint är det där



Moods of norway har inte bara coola kläder de har även coola butiker.






Dagen då Ellen skull fara, chilla vi vid akerbrygges fästning.


Dag 6 og 7

Kategori: Ellebellebi

Jag tänkte lägga in alla bilder nu, ett halvt år senare.. Lördagen var vi sämst på att ta kort, men det mesta vi gjorda var att äta sen så var på även en tripp på stan. Söndag däremot var det dags för Tusenfryd!



Ellen smakade en typ av sushi för första gången, kanske inte favvo-rätten men funka.
Jag och baby åt det gamla vanlig.



Efterrätten blev denna, tilsammans med film.



Lördagen bestod av sånt här och shopping.



Nöjda



Vattenattraktionerna



Sen vart vi hungriga


Geeks


Fint var det också



Sockis!


Ellen skulle ju såklart leka




Bara för att den är så snygg Ellen

Monki

Kategori:


Skinnbyxorna hänger nu fint i garderoben ♥

Ingen press, nej då.

Kategori: Aggstar

Nu är det Ellen som skriver. Tänkte berätta att jag fått veta min praktikplats idag. Den blir på medicin 6, där det ligger KOL-patineter, hjärtinfarkt, angina pectoris och även andningssjukdomar. Hade ju inte önskat någon särskild avdelning eftersom jag inte kunnat bestämma mig. Jag hade bara sagt vart jag inte ville vara och att jag ville ha mycket att göra. Så jag blev ändå rätt nöjd faktiskt. Det som var halv-kul var att vi fick läxa om urinprover över lovet, jippi! Fick ett positivt meddelande av Malin som hon skrev på min bänk angående APU; JOBBA JÄVEL PÅ PRAKTIKEN NU ELLEN! KÄNN INGEN PRESS, KRÄVER BARA ATT DU SKA VARA BÄTTRE ÄN ALLA ANDRA! / MALIN THE KING!
Igår var jag på en avancerad luciakonsert av estetarna, mye duktiga var dom och ibland ordnade dom suroundljud genom att ställa sig längs efter gångarna i publiken. Sofia tog tag i klappandet eftersom det inte var någon som vågade riktigt då det blev så seriös stämning. Senmärkte Sofia till sin förskräckelse att hon suttit på stol 599, detta skapade en del ångest från hennes sida. Fast alla skrattade åt henne, även när hon fick lite tårar i ögonen. hehe. För övrigt är sofia väldigt bra på att underhålla, när vi träffades för att cykla till a-torp såg hon ut som en liten tomte. Jag var då tvungen att skratta åt henne, sen så hade hon ramlat med cyeln i en nedförsbacke åxå, så hon var alldeles snöig på magen, stackarn.
Tur att hon är peppad åxå, tex. då man ska dra med henne på promenad i sms; Hej Sofia. :) En fågel har viskat i mitt öra att du vill gå på promenad med mig ikväll.    Sofia: Urk, när?

Jag har fått veta betyg i historia B och svenska B nu! Högsta betyg i båda vart det och det är ju aldrig fel!
Hade på bade!

Jobbet kallar

Kategori:

Fan vad kallt det är ute nu, jag höll på att frysa ihjäll på min morgonlöpning. Fy fan jag kommer ju frysa ihjäll då jag kommer hem, med tanke på att det är typ -15 där och här är det bara -7. Sen kan jag ju även tillägga att jag längtar hem sjukt mycket, bara vi kommer hem ordentligt med flyget behöver jag inga paket. 6 dagar är det kvar och det ska jag nog klara av. I helgen väntas bara roliga festligeheter, sen ska ju allting packas och inget glömmas, men det får lov att gå. Nu ska jag knappra lite knäck och bege mig till jobbet, jag hoppas för din egen skull att du kommer idag Lene! Puss!

Forever21

Kategori: Aggstar

Jag är så grymt sugen på att beställa hem lite grejer från det stället, om Ellen är på blir det av.
Men nu kommer Emma så nu ska vi kosa oss.

Äntligen

Kategori: Aggstar

ser det ut som om snön har kommit för att stanna.


Det är sjukt hur stor skillnad det är ute om det är det snö eller inte, det blir så himla just och härligt. Nu vill jag bara ut och springa och gå på promenader hela kvällarna, men det blir nog inte i första taget om jag mår såhär i morgon också. Nu ska jag krypa under täcket och läsa lite.

Fy sjutton

Kategori: Aggstar

Jag var råtaggad på träning, men mitt huvud känns som om det ska sprängas och det gör lite ont i halsen också. Detta får inte vara sant! Helgen är ju fullspäckad och jag kan ju verkligen inte vara sjuk till jul! Jag ska hålla mig inne tills vi ska hem, okej kanske inte riktigt. Men det blir ingen träning i vart fall, jag måste däremot på jobbet. Direkt jag kom hem pressade jag en apelsin, åt en lussebulle och snodde en c-vitamintablett av Erik. Jag har även fått i mig ett päron, för jag ska då fan inte bli sjuk!! Aja, nu ska jag fortsätta mitt samtal med Ellen sedan ska jag knappra lite knäck. Hadé bra!


Sommar och sol och vi har korta kjolar, jag vill ha dig Markoolio!

Jag såg en stjärna falla

Kategori: Aggstar

Och detta är inget skämt som jag, Ellen hittar på bara för att det ska passa in på en luciadag som denna! Jag och pappa såg den fallande stjärnan då vi var ute med hundarna ikväll, riktigt tydlig var den. Pappa sa att den nog inte landade på jorden då jag funderade på vart den for och om det skulle explodera snart ;) Men jag sa att den nog for till Mats-olof, det såg ut så. Pappa sa att det var nog därför deras hundar börja skälla. Jaa trodde jag. Men pappa hoppades att stjärnan skulle landa i huvudet på hunden, det skulle ha blivit lugnt och skönt då tyckte han. Väldigt seriös konversation oss emellan, jodå.
Julig helg vill jag lova. Godisbak, Pettson och findus, tomtemaskinen. Skridskotur på både lördag och söndag. Och så har jag slått in alla julklappar också. Sovmorgon imorgon eftersom jag gjort bort seminariet! Prisa Gud och tacka moder teresa för att det är avklarat. Men jag ska skicka ett peppande sms åt stackars sara imorgon då hennes uppsats öde väntar, det behöver hon nog!

Skrikkor i lördags på Storlövvattnet

Lucia

Kategori: Aggstar

Fan vilken helg detta varit, känns som jag hunnit med allt, och det har varit grymt skoj med allt flängande. Däremot ska det nästan bli lugnt och skönt med jobb hela veckan. Sen jobbar vi ju bara 2 dagar nästa vecka. Sen kommer vi hem!! Fy fan så sköönt!!

Idag steg jag upp och kikade på julkalendern, som alla andra dagar. Sedan blev det lite sovmorgon. Jag måste skryta lite över pojkarna idag, de har både dammsugat och torkat golvet (på min beordran då, men de har ändå gjort det) Jag har i och för sig gjort resten, men duktiga var dem. Annars så hörs det som om våran inneboende flyttar i morgon, det är trist men lite skönt också.

Knäckkokning har jag hunnit med idag också, kunde inte hålla mig tills jag kom hem. Men så jävla gott! Då knäcken var klara tog jag mig en tur till Lene och vi drog till Majourstuen för julklappsshopping för hennes del, jag var bara omdöme idag med. Klockan 6 mötte vi upp med Stine för lite mat på jacoball, väldigt kosligt var det.

Nu ska jag kika vad jag har för vakt i morgon, sedan blir det sängen för hela slanten! Vi snakkes



Tredje ljuset tändes idag på Lucia också. Sen bara för att det är just Lucia åt jag lussebullar till frukost, det var inte alls fel!

12 December!

Kategori: Pictures







Igår mös jag på stan med Lene, jag var hennes personliga julklappsrådgivare. Sedan styrde vi kosan mot coop där vi fann allt vi behövde till Tacos, Lene gjorde grymmaste guacamolen och jag är typ fortfarande mätt. I morse var jag och Emma till Sognsvann och kom oss runt på 16 minuter i glashalt underlag. Sedan hem, duscha, sen kom hon till oss och vår plan var lussebullar, det var en king plan. Klockan 4 bjöd vi på fika och nu väntar mat, sedan utgång ikväll.

Like a riot like a riot oh

Kategori: Aggstar


Himla fint av fransmännen. Som tur var sjunger han som en riktig amerikano, medan hans prat är som nåt riktigt franskt, med accent så han låter som jag vet int vad. Ellen är det som väljer låt att bjuda på. Sen vill jag nog lägga ut bilder från London som jag just denna dag fått av Elin. Det tog bara ett antal månader för oss men nu är det gjort. Samtidigt känns det som nya bilder då man inte sett dom på jättelänge så det är jätteskoj. Nu blir det så mycket jag orkar för de är så roligt, för det tycker jag!
Camden town i sol och hotness

vilka bruttor! :D
mmmm, va gott jag får det att se ut! Kunde få betalt för att göra reklam för maten
 Vid london eye typ
haha så rolig bild, ser man the indian looove? så söta!
Känner du igen denne glassen, Agnäsa?
Ellen är nöjd med nya shoesen, jodå det syns på tummen
Sofia går all in för att hjula

Konungens och drottningens boning
Tjoller i en park, sen lång, men rolig otänkt promenad som gjorde att middagen intogs halv tolv på kvällen

Träning med pojkarna, tränaren var dock lite fundersam

Even more tjoller
Tjoller på Waverly place, som i disneys "Magi på Waverly place"! fräsigt

Detta var min tripp down memory lane, åh se muusigt.

Thanks god it`s friday

Kategori: Aggstar

Barack Obama is in town, skoja bara. Men han var ju hær igår æven Will Smith. Najjs værre. Sitter och har paus ska snart gå och grædda våfflor till Janek som fyller 3 idag :) Annars blir det Luftslottet som sprængdes och tacos med Lene ikvæll, sen i morgon ær det heldag med Emma och jag glæder mig en massa!! Nu ska jag upp och pussa på mina små. Hadè!


Nydelig gutt detta då!

Hej spejs

Kategori: Aggstar

Det är ellen som sitter vid tangenterna nu, men jag använder mig av agnes hälsningsfras som hon snott av julkalendern. Idag har varit en sån där smått ovärd dag. Först studiebesök på dialys, halvspännande men tyvärr fick vi inte se "slasken", alltså det maskinen renar från kroppen när njurarna hos personerna inte fungerar. Hade hoppats på det då hon som jobbade där först berättade om hur det gick till. Tänk dej hur det skulle se ut! Typ urin, och sånt som kroppens slaggprodukter som skulle ligga i en genomskinlig påse, de skull va nåt att se det!
Sen var det bara en lektion, sjukvård som var rolig, Berith spelade strokepatient och vi skulle ta hand om henne på rätt sätt, typ mata men hon kunde inte tugga å svälja, hon var faktiskt värsta bra skådespelare. Sen PA och fixa sista julklapparna vad jag tror. Sen stod julpyntning på schemat, palmen min är nu pimpad och jag är rätt nöjd. Det blev ljusslinga och instrumetförsedda små tomtar :D Samtidigt lyssna jag på en dylan-skiva som delvis faktiskt påminde om julmusik så de vart som samma effekt.

Jag har under senaste tiden kommit underfund med att jag måste ge upp mina multitasking-försök. Har kommit på mig själv med att prata med agnes på msn, surfa på bloggar, äta fil och flingor, lyssna på musik och försöka plugga sjukvård på samma gång. samtidigt som jag tänker "klockan är mkt, är trött, borde gå och duscha, plugga på allvar och sedan sova som en stock. Ja, som man kan se är jag en stressad själ med dåliga metoder..

Nu längtar jag efter:
Glee kl. 9, kanske popcorn till det. Men mest längtar jag till den 23, bara 12 dagar kvar till Agnes kommer hem! Och samma dag har jag ju bokat in julgranspåklädning hos farmor, det är alltid en höjdare!
Och 16 dagar till min 18års dag. Läkigt nära känns det nu när jag tänker efter.

Nu känner jag för att bjuda på en otippad bild, här kommer den:

Deiligt

Kategori:


30 miuter på löpbandet i snabbt tempo var inget problem. Jag var ju trött men inte döende som jag trodde. Det var lite tråkigt då musiken la av innan jag kommit till gymmet. Det fanns ju tv, men inget ljud. Så lite tråkigt, men jag kämpade på och det gick ju bra. Efteråt körde jag ben, rygg och avslutade med lite mage. Nu glädjer jag mig till sängen som ska få besök nu. Vi snakkes i morgon!

Hemmagjort

Kategori: Mat


Jag har för första gången gjort hemmagjord gröt, mycket smaskigt även utan en kanelstång i. Men det tog ju ett jävla tag men det var det värt. Nu ska jag hoppa i träningskläderna och bege mig till gymet, jag tänkte klara Martines utmaning, 30 min löpning i snabbt tempo, sen blir det nog ben också. Puss!

Pepparkakshuset!

Kategori: Aggstar



Mitt och bays verk, glasyren är faktiskt rosa!

Gamlingarna

Kategori: Kärlek


Gammal

Kategori: Aggstar

2advent

Kategori: Pictures

Jag är sämst på att blogga nu, jag vet. Men det finns som inte tid över till det just nu. Jag ska ta igen det.
Helgen har varit king, igår så fixades sista julklappen och jag är så jäkla nöjd med alla och det ska bli grymt spännande på julafton. Annars kingade Backstreet Boys och Lene är ju lite för bra.
Bjuder på ett hopkok med bilder från helgen.













































Som sagt var det en effektiv helg. Vi har hunnit med månadsmiddag på Yaya´s, shopping, julmarknad, utgång, Backstreet Boys, god mat, städning och framför allt 2advent. Nu spelar grabbarna Trivial Pursuit på Wii:et, Jonas är här. Sängen lockar och det ska bli ganska skönt med jobb i morgon. Puss.

Ikväll smäller det!

Kategori: Musik/Klipp



Backstreet Boys på Oslo Spektrum, detta blir succé!!

Use to get it in your fishnet

Kategori: Ellebellebi


This is EBB, as in ElleBelleBI, hehe. King låt! Det hörs att det är arctic monkeys, dom har sitt speciella sound som förövrigt är väldigt medryckande :D Jag och Angebange hade ju också turen att få se monkeysarna på OYA, dock från bron men det var nog lika bra feeling där uppe, då såg man ju allt åxå.
En av bilderna Agnes tog på dom, dock ser man ju inte peoplarna, men snygg är den i alla fall! Lila och grann...

Vad ska man säga om dagen? Jo, den har varit lång. Skola från 8.30 till 14.00, Sedan lite PA på det som gick trögt fram till 20 i 5. Och sen är man pigg och glad och alldeles mätt i magen för det var ju så god soppa för 6 timmar sen! Vi har en ny sjukvårdslärare, hon hade inte varit frisk sen hon föddes, värsta otursförföljd. Hon visste inte heller vad som hände med jobbet på vårterminen. "Jag är som grisen. Jag vet inte hur livet ser ut efter jul!" haha. Sen så har jag och Sara joikat in i kontor på skolan. Vi freestylade och när jag gick utanför öppna dörrar i lärarrummet (där dom inte kunde se ut så bra)fick dom en privat samisk konsert av nyfunna joikmästare! Dock undrar jag vad en del elever trodde
Efter skolan hade jag bokat klippning, som jag förövrigt tänkt visa Agnes på msn. Men hon är bortsprungen verkar det som. Och nu är hon inte är inne där och dom svarar inte på nån mobil, så jag gör nog en fuling. En sneakpeak på bloggen, så då får hon gå in och kolla här tills vidare då hon nu vill spela upptagen ;)
Så här kommer det; Sneakpeaken, men det är nog inte så sneaky, man ser ju rätt mkt av den. Blev det nån skillnad mån tro? Då jag bara tog topparna liotegrann,,,





HIHI nä nu luras jag ju! Men komsi Agnes då! Vill ha din kommentar