Den coola på vår skola

Kategori: Ellebellebi

Det var jag det
Bild tagen av Sara, från vår dag i Skellet. Vi trodde att vi skulle få sällskap av klassisar, men icke sa nicke. Men i alla fall åt vi dadlar som Sara köpte, satt vid älven, kollade lite affärer, åt subway i parken, vilade magen, gick på hemmakväll ett tag. Sara skjutsade mej på cykel trots sin förkylning, det var dukigt. Jag övertalade Sara att köpa Snabba cash, jag sa det var en bra deal, och så hade vi nåt att se där på kvällskvisten. Vi tog en raggarrunda också, med ett kasettband på behaglig volym, sen hittade vi klass-robin och förföljde honom ett tag.

Jag taggar garderobstädning nu med lite hjälp av väldigt fin musik, typ Harlem. Jag hittade 5 jeansjackor, jag och Agnes gamla cowboyklädsel och en grön spetsklänning. 4 kassar till fyndet blev det också.  

Very well cykelställ

GrisHundRåtta

Kategori: Ellebellebi

Ja, jag erkänner. Den här bilden är självklart mycket snodd. Förlåt.
Och glad blir man också av den.

Synes i Brynäs!
Eller västra Frölunda

Barcelona vs Vålerenga

Kategori: Pictures
















Idag var det dags för match, Vålerenga fick stryk då matchen slutade 4-2 men vad gör det. I pausen skulle vi ju dansa med Madcon inför 21 000 pers, men det klarade vi ju galant. Trots allt jävla regn har det varit en kunglig kväll. Och i morgon är det fredag, inte mycket som är fel just nu. Helgen ser väldigt planerad ut så nu hoppas vi bara solen återvänder! Nu väntar sängen, för i morgon måste jag pussa på mina småskitar en hel del för att överleva helgen.

Tisdag och onsdag, sunnydays

Kategori: Pictures





I tisdags tog jag min fina cykel och mötte upp Fred och Viktor i Frognerparken för tisdagspils.











onsdagen efter jobbet blev det en promenad i värmen, fina balkonger hittade jag bland annat.







Senare på kvällen mötte jag upp Amanda, Evelina, Markus och Frida för chill i sofienbergparken, vi drog sedan vidare till deras lya där jag och Amanda fick leka frisörer. Sista bilden kan ju vara den bästa, från då dom skulle rensa kylen, mer skit än det var där inne kan man ju leta efter.


Från 2 dagar men sol komme regnet idag, men det ser ut som om det har blivit lite ljusare vilket är tur, för nu ska jag dra till ullevållstadion där Barcelona-Vålerenga spelar ikväll och vi ska dansa i pausen till Madcons Glow. Missa inte!

Man vill som bara skratta

Kategori: Ellebellebi




We did too little too late

Kategori: Pictures








































































Lite för många bilder på allt jag gjort och sett de 2 senaste veckorna, som ni ser så har jag haft en utomordentligt bra semester!

Sammanfattning av årets Trästock

Kategori: Ellebellebi


Tycker nog både:

Much to think about, nothing to do

Kategori: Aggstar


Här är det dödare än i graven men det beror på att jag har haft semester, från allt. Men nu är jag tillbaka igen, har mycket bilder att visa upp men nu ska jag packa upp för det skedde inte igår! 

Dela med dig

Kategori: Ellebellebi

Jag och Sofia midsommarbusar hos Elin Ag.

I måndags såg jag och tjejen ovan Eclipse, och innan smygtittade vi på både Shrek och Eclipse. Och så tog jag en DUMMAMEJ-skylt som kan vara fin att ha, tänkte jag.
När vi hade skiljts åt efteråt smsade jag: Några äckliga killar sa just nåt åt mej. Jag blir så arg!
Sofia:Men va? Vad sa dom? En random kvinna kastade en kotte på mej idag.
Hon berättar mer: Nej jag gick typ långt efter henne och hon gick samma väg som jag skulle sen tittade hon argt bak några gånger men jag tänkte inte på det och sen när jag håller på att smsa och tittar ner så får jag en kotte på smalbenet!!! Och sen kastade hon en till men missade.

Det är tur vi kan dela med oss av våra erfarenheter!
I slutändan kom vi i alla fall fram till att sofia skulle ha kastat tillbaka.

NOAH & VALEN

Kategori: Ellebellebi


Den första påminner mig om den andra. Personligen, gillar jag båda.

Sunset bouleward

Kategori: Aggstar


Uppdateringen från min sida är väl inte den bästa, men som tur var har vi ju Ellen. Men jag har giltig frånvaro, storasyster med pojkvän är här på besök för första gången. Me vi har hunnit med mycket, liseberg, sightseeing in oslotown, förlovning på operataket och i morgon väntar skandinaviens största badland!! Nu ska jag sleepa i morgon ringer klockan till solen=)

In The Sun

Kategori: Ellebellebi

 För en helhetsupplevelse rekommenderar jag att lyssna på She & Him samtidigt som man kollar på mina senaste dagar i Solen. För skönhetens skull har jag ingen bild på jobbet eller annat som kan relatera till det, där jag också spenderat mina dagar. Vad gör man inte för konsten?






















Dagens favvo + busiga lappar

Kategori: Ellebellebi




Och så en bild från tennisen och lekparksleken med Elin Ag igår. Frånsett att jag kallade nätet för staket och sköt bollar i buskar så gick det fint och det var mycket skojigt!

OHOJ!

FROGNERPARKEN

Kategori: Pictures






4th of July spenderades i Frognerparken, det var varmt som stryk idag. Men vi sov länge så vi orkade inte dra oss längre än det. Då solen slutade bränna började jag och Erica träna som ni ser på bilden ovan. väldigt flinka. Nu blir det sängen, i morgon ska jag och Lene kosa oss =)

Inflyttningsfesten

Kategori: Pictures






















Burger in the sunset

Kategori: Pictures







Igår drog jag, Jonas och Ante och mötte upp Junker och hans friend. Vi grillade hamburgare med chips och njöt vädret. Vi kastade frisbee och kastade upp den ett x antal gånger i träden, försökte mer att få ner den där jäkla frisbeen, fotbollen fastande också. Men till slut var allt nere och vi traskade hem. Idag har jag fått semester, är väl egentligem delade meningar om det. Men jag ska njuta livet utan mina småfisar =) Nu ska jag och Ljung Pung se romantisk komedi, det blir kos!

Slående likhet

Kategori: Ellebellebi

Morden i plasthamnen
Allting började fint med en biltur till hamnen.

Men detta vände snabbt då de stötte på ett större problem



Men de tappade inte mod och fortsatte ut på vattnet ändå. En stund senare hittas en dränkt rödklädd, medelålders sjöman vid strandkanten.

Misstänkta för mordet:


Fortsättning följer, kanske.