En trasig kaka är också en god kaka

Kategori: Ellebellebi

Rubriken ovan är nog mitt, Ellens nya motto :D Med hjälp av Malin och hennes misslyckade kaddkaka kom jag fram till att mitt nyfunna citat nog kan passa in i många situationer i livet. Pröva själva, vet ja!
Just nu är jag ganska nöjd med mig själv, jag har skrivit klart en uppgift som ska vara klar på torsdag, dock går den inte att skicka till first class såklart, men man kan ju inte få allt...

Ikväll hade jag dans och det var hardwork, vi tränade inför söndag då det är danscafe och julmarknad på nordanå. Hardworket bestod av spindeln, närsynta ödlan och snigeln m.m. Inget av detta var lättsamt men det såg delvis mycket roligt ut! Det är ju ett plus att man döper styrkeövningar efter djur, lite roligare blir det ju.
Har kommit att tänka på en annan grej då det gäller djur, fåglar och min fobi för dom. Borde jag inte bojkotta fåglarna kanske? Jo det känns ändå så, efter incidenter som att klasskamrat hittat dun på min tröja efter vem vet vad, usch. Och att dun från mina fina duntofflor har stuckit ut ur dom. Lite äckligt må jag säga! Dessutom har jag flera tröjor med fåglar på,,, så motsägelsefull jag är.

En sista rolig grej vill jag skriva: Imorgon ska jag se julkalender och äta första choklad ur min kalender. Sen nån gång ska jag klä ut min palmväxt till julgran! Pappa tyckte också det var en bra idé! Det blir perffa med tanke på floppen med förra årets julgran, den som julgransfoten gick sönder för, hängdes uppochner i taket av irriterad agnes och ellen, skapade mögelfläck på golvet, stacks, barrade på min balkong, blev snörd på marken från tredje våningen, fick ligga där tills nån flyttade in i källarn och därmed flyttade på granen. Rest in peace.

Nu sängen!!!

Göteborg

Kategori: Pictures





































Några enstaka bilder fråm igår.. Upp klockan 05.45, sedan vart det att chilla i bussen i 4 timmar. Pengarna flödade, men det var väll meningen. Massa fint fick följa med hem. Liseberg ägde och var så jävla ball. Och framför allt fint, hur många ljus som helst, överallt. Klockan halv 6 i morse steg vi ur bussen och började gå hemåt Upp kockan halv 10 igen. En heldag med äventyr kan man ju lätt kalla det i alla fall.

Pojkarna är och ser Barca, jag ser nån gratis skitfilm som jag snodde på ica i Sverige. Pallade inte följa med då jag är lite sliten och trött sen igår. Tror jag snart ska gå och dra täcket över mig och sova en lång natt. Nu komme just guttarna guttarna in genom dörren så nu avslutar jag. Gnatt!

1:a advent

Kategori: Aggstar

Dunder och brak! Det är ju bara en månad tills jag kan stoltsera med att vara 19 bast. Asså bast, vilket ord. Sen är det ju faktiskt första advent idag. Så sjukt och härligt att det går så snabbt, jag försöker njuta och ta vara på allt som händer. Jag startade inte morgonen med en mysig frukost, jag åt frukost men särskilt mysig var den inte. Däremot så mötte jag upp Emma på t-banan och vi åkte vidare till Sognsvann där vi tog ut alla våra morgonkrafter på löpning, samtidigt som ny krafter kom. Hur som haver, Götlaborg kingade igår. Det var mysigare än mysigast och helt underbart. Bildinlägg kommer senare, nu ska jag startat tvätt-maskinen, plocka bort alla tusen grejer sen igår och hänga upp adventsstjärnan.


Vi igår ♥

Draft: Nov. 28, 2009

Kategori: Aggstar

Ellen är här igen!
Och hon är bara lite avundsjuk på norskarna som är i Götelaborg för dagen (och natten tydligen). Men jag och pappa ska kanske fara och sno vår julgran idag, men vi får se.
Asså jag har så himla Londonnostalgisk just nu. Jag längtar mycket tillbaka och roligt blir det då jag och Agnäsa tar oss dit. När det nu blir, men vi ska ju göra det! Det blir sketaskoj. :) Pga. detta tänkte jag att jag kan göra en "liten" bildkavalkad av godbitarna ;) I en icke kronolgisk ordning förstås...
Det här är från Hyde park, vi njöt av solen och vilade trötta ben som gått hela dagen på oxfordstreet m.m.

Också i Hydepark, lite knepig bild egentligen men den visar vårt lilla kaos ganska bra. Dessutom är ju alla tre med på bilden! Sofias röda arm, Elins skor och mitt svarta knä. haha
Sofia missbrukar sitt favvogodis skittles
Här korsar vi en farlig väg, full kontroll jag lovar ;)
Gigantiska pennor som mur runt ett hus, fräsigt
Älskar husen och de små parkerna med snygga träd!
Picadilly circus by night
Sitter vid en vattenkanal å käkar goodi tjingtjongmat. Vi hade beslutsångest för vi köpte av galna kineser som skriker att man ska provsmaka och köpa just av dom.
I Camden town fanns en häftig man som jag kommer ihåg. Han såg ut som en uteliggare men var inte så smutsig och såg ändå smart ut, han hade långt, brunt hår. Han satt med benen i kors och lutade sig mot en vägg på den stora shoppinggatan i camden. Bredvid honom låg en thelmahund, alltså jackrussell som var väldigt cute och låg och sov. I händerna höll gubben tidningar med nåt sorts politiskt budskap. Jag iakttog honom och försökte se vad som stod på tidningarna. Då kollade han upp på mig så vi fick ögonkontakt, å sen gjorde han peacetecknet åt mig. haha jag ville göra det tillbaka men jag tror inte jag vågade...
Här åkte vi london eye. Och på gräsmattan nedanför satt vi sedan och flummade och åt glass, Sofia försökte stå på händer och jag gömde mig för äckliga fåglar
Sned bild på parliament och bigben.
En söt park i regnigt väder.
Men nu får det vara mer än nog!

Jag är ju snart känd.

Kategori: Aggstar

Jaja, tänkte uppdatera er lite.
Ante jobbar med http://lisaplace.devote.se/ storasyster.
Sen har Erik flyttat åt http://www.alltforforaldrar.se/prinsessan/ idag. Då hon hörde att jag läste bloggen bad hon Erik att hälsa till mig från Josefin ( alltså från henne!!!! ) Sen hade hon frågat om jag också hade en blogg. Hur coolt är inte det.
Nu saknas det ju bara att hon länkar mig, så är jag känd. Hehehehe. eller hur det nu var.

Hur som haver, jag och bejbi var på en löptur sen gjorde vi deiliga harmburgare till middag. Nu har vi bara slappat med fredagskos och mario.


Ljuset har lyst upp i både kropp och själ ♥




Nu sängen, för i morgon ringer klockan 05.00 för kvart över sex går bussen till Götet! Men vi hinner ju sova 4 timmar efteråt så vi överlever nog. På söndag kommer ett långt inlägg med massa bilder.

Tomt

Kategori: Aggstar

Hade tänkt skriva några väll valda ord. Men jag hade ju faktiskt inte så mycket att komma med. Så jag kan väll berätta att jag jobbade, sen hade ante stekt plättar så då spiste jag det. Klockan 7 över 7 träffa jag Emma på Oslo city, så vi har strövat runt där, druckit lite smoothie och Emma har julhandlat. Annars så är det lugnt. I morgon blir det chill med dill och på lördag drar vi ju för tusan till Göteborg!!!!!! Men som sagt nu hade jag inge mer värt att komma med. Så nu ska nog jag och erik plocka fram lite fika. Hadé


I´m gonna dance like nobody´s watching

Kategori: Aggstar


Detta är Ellebellebi! Låten är med king blues. Jag såg dom i London och dom har riktigt härliga låtar. Så och den här.
Svinsprutan vill mej illa, min arm är alldeles öm, typ som när jag tog sån där livmoderhalscancer-spruta :( Sen har jag som en förhårdnad runt sprutstället. Men tur att jag inte fick som Elin iaf, stackarn, symtom som drabbar typ 1 av1000.
Annars har det inte hänt nå mycket idag. Vi fick information om hur våra liv kommer utvecklas framöver, det var inte uppfriskande: Vår charmerande sjukvårdslärare Berit berättade att då vi blir 20 så börjar vi åldras. Sen går det bara neråt och våra celler dör eftersom. Efter det uttalandet kollade sig alla runt i klassrummet lite oroligt och tittade på varandra. 
Nu är det dags för två Goda G:n - Glee och gggglass
tjing tjong

svinis

Kategori: Aggstar

Tjabba tjena hallå, Ellen säger så.
Jag sitter på skolan i en tyst datasal och jobbar med barndomsskildringar, trevligt värre!
Klockan 2 ska vi gå till midgård och ta spruta för svinis-fluen. Jag, Sofia och Sara har kommit på en kupp, vi ska låtsas få biverkningar av sprutan. Eftersom det har varit mycket tal om det, nån hade ju börjat gå baklänges å så :O Så Sofia ska moonwalka när hon går från vaccineringen, Sara ska släpa sig fram och vara slapp i munnen då hon pratar. Och jag ska skaka mig framåt när jag går.
he blir great!

Duktiga, duktiga lilladyter.

Kategori: Ellebellebi


Lillasyster i blå sjal, i mitten därbak ♥

Ellen har nog dansat så länge jag kan komma på, prövat massa olika danser och är alltid lika duktig i allt hon tar sig för. Himla roligt att se på och det är ju kul att någon i vår familj fått denna färdighet.
För tillfälligt dansar hon afroo och det är även det som är på bilden som togs på hennes uppvisning förra helgen. Jag var ju dessvärre inte där och såg, då jag är 100 mil bort. Men duktig det vet jag att hon är! 

24-11-09

Kategori:


En månad till julafton, så jävla gött!

Efter jobbet vart det en joggingtur, benen var tunga och benhinnorna sved lite. Men det gick ändå ganska stabilt. Efter det vart det 160 situps och 30 min stretch.

Två dagar i rad har jag nu serverat deilig mat. Igår var det cous-cous och korvsallad som stod på menyn. Idag var det sweet and chili-nudlar med kyckling. Om det är någon som vill ha recept, typ My som har flyttat hemifrån (hehe ;) ) kan jag kirra det.

Nu ska jag hoppa i sängen och  läsa boken. I morgon väntar jobb och fotboll och jag gläder mig skikkelig. Sedan SKA jag kolla upp klipptid.

Sen har julklappsideérna börjat flöda, toppen då vi ska till Gbg på lördag!

Supersnällasilversara och Stålhenrik

Kategori: Aggstar

Jag brukar oftast se julkalendern, förutom det år den var skitdålig. Det är så mycket tradition det kan att sitta framför tven på morgon och räkna ner dagarna till jul. Nu har jag ju blivit äldre men det är fortfarande kul. I år handlar kalendern om superhjältar och jag tror detta kan bli bra. Även fast jag är i Oslo ska jag se den, för vi har ju 1:an.

Lördag

Kategori: Pictures










Igår träffade vi nya människor, sedan drog vi vidare till Majourstuen där Lene och co var. Kvällen avslutades hos Lene och Stine framför Coyote Ugly. Klockan 6 i morse var vi hemma, stod upp klockan 2 idag. Med ångest över att ha sovit bort hela dagen. Men vi har städat, vart på promenad till Ensjö för mathandling. Sedan ätit denna utsökta måltid ovanför (det är vitlöksbröd till och med ;). Det är ju faktiskt helg! Nu väntar sängen igen.

A day in the life

Kategori: Aggstar

Ellen is back! För den som trodde något annat.
Igår på min promenad gick jag till Tuvagården. Där hittade jag getter som jag stod och iaktog ett tag. Var tvungen att ringa till Agnes och berätta om sötisarna, lite ovärt, ja, men i alla fall. Men riktigt söta vara dom och dom såg så oskyldiga ut. Men skenet kan bedra. En av dem ville retas med ledaren, som var störst. Man såg att ledaren blev irriterad på den mindre geten och till slut började han stånga den på magen och jaga den. Och en annan ännu mindre började också stångas. Till och med den minsta som var så himla söt blev jagad i slutet. Där försvann min illusion om dom fredliga getterna. :( Giss 5 gånger vem bilden föreställerTill Agnes: Gissa 5 gånger vem bilden föreställer...
yes, det var rättRätt gissat, duktig.
hade på bade din gamla sjokolade

e.l.f

Kategori:

Detta damp ner i brevlådan i dag, jävligt göy!



Ska prova ikväll så får vi se hur detta funkar. Jäkligt najjs!

Laangard Julebord!

Kategori: Pictures

Igår startade jag med löpning. Så det blev ingen sovmorgon, men skönt var det. Sedan skulle grejen i läppen bort och skönt var väll det. Men innan kvällen var slut så hade jag en misshandlad läpp. Men idag ser den bättre ut så vi ser hur det blir med det. Jävligt trevligt var det igår och jag har nog världens bästa jobb och arbetskompisar. Maten var spya, men vad gör det då det finns potatis.













Always and forever

Kategori: Aggstar


Yo yo jiggidi yo! Ellen här! Skellefteåbandet wannadies, tydligen någon kusin till hanna har jag hört som spelar där. Kommer att tänka på någon svensk film då jag hör den här låten. Typ Eva och Adam och det är ju lite roligt.
Det känns terrific att min lärare tyckte att jag hade gjort ett bra jobb med min uppsats. Och att jag förkännade ledigt i helgen. Det var mkt uppskattat må jag säga!
Nu blir det dans på nordanå, scenrep. Ska snart fara så jag kommer i tid, jag gillar att vara på nordanå, lite kulturellt så där ;) höhö.
Sen blir det bio för hela slanten, new mooooon. Ska se med Sofia som dessutom såg den inatt(!) Så jag måste nog nypa henne hela tiden för att hon inte ska råka försäga sig genom hela filmen om vad som kommer att hända.
Nu ska min subway-macke+läsk+cookie-kropp ta mig till nordanå och äga scenen ;) hihi

Number one day

Kategori: Aggstar

Idag sög jobbet, men det gör väll det vissa dagar. Annars så har jag chillat med Emma, vi gjorde fruktissallad. Sen har jag gjort pannkaka för första gången (det är inte min grej). Sen har vi och boysen sett hairspray, så jävla bra!! Nu ska jag krypa ner i sängen för i morgon är en stor dag. Vi har julbord med jobbet, denna ska väck. M.m.


Grrrrrrrrr!


Ni ser ju själva..


Emmsi :)


Det är faktiskt slut nu..


Sen hoppas jag det att detta ska kunna rädda mina jävla naglar som snart inte finns..


Men som sagt sängen vareee. Sen är det ju för fisiken helg i morgon!! Gnatt!

Tell me you remember

Kategori: Aggstar

Hellooo! Nej, Agnes har inte behövt göra om sitt nationella, som hon var rädd att folk skulle tro :O utan det var Ellen som glömde detaljen att skriva vem hon var. Men nu, Ellen här!

Denna låt hörde jag i London i våras. Dom spelade på den lille festivalen jag, Sofia å ElinS var på. Sofia tyckte att jag och sångaren, Samuel Beckett skulle se så fina ut ihop så hon ville ta kort på oss tillsammans. haha men jag avslöjade att han var lönnfet och att vi var missmatch...
På tal om kort, vi var på Bokia efter skolan och träffade Filip och Fredrik. Så vi tog kort med dom, jag gissar på att jag ser sliten ut. Dom var roliga och 3vliga och Filip lärde oss a lesson for life :D
Kl 8 ikväll ska jag vara klar med all fakta på min uppsatss har jag bestämt! Sen är det bara layout kvar.
Jag berättade idag för Johanna Björk om Thelmas öga. Då berättade hon att hennes katt hade haft samma symtom som Thelmis. Det var tydligen herpes och spreds senare till andra ögat, så de var tvugna att avlida den. Tänk om Thelma har herpes i ögat!!! Sen drog jag snabbt en annan otrevlig slutsats. Jag har herpes på läppen för första gången på jättelänge!! Ser ni sambandet? hjälp säger jag bara.
Då tackar jag för mig då!

You´re the apple of my eye

Kategori: Aggstar


Edward Sharpe är fräsiga, det må jag säga! Passande låt med tanke på att jag är hemma i Lövis nu också.

Nu har jag just avslutat arbetet med min historiska uppsats för idag. Jag ska bli klar imorgon har jag tänkt, även om det är mycket kvar att göra!

Idag hade jag nationella, satt från morgon till kl. 1. Men jag tror det lyckades. Det hände EN spännande grej på provet faktiskt! Vid 12 kom Sofia tillbaka in i klassrummet, hon hade nämligen gjort klar sitt. Hon kom tyst, leende fram till mig med en lapp där det stod: Amber oak spelar i kafeterian NU!!! Jag kunde bara säga ÅÅHH!!! Ingen i klassen förstod någonting, men dom såg att jag blev lite frustrerad ;) Jag försökte racerskriva, men jag hade så mycket kvar så det kändes omöjligt! Jag kunde inte sitta still och mitt hjärta bultade typ ur kroppen. Och det vart ingen vidare "renskrivning".

Så till slut frågade jag Katarina om man fick gå ur klassrummet även om man inte var klar. Då sa hon: Om man verkligen behöver gå på toa. Och du behöver verkligen gå på toa? sa hon lite lurigt. Då sa jag: Jaaa! Och sen halvsprang jag ut ur klassrummet. Hann precis innan dom började spela och Sofia blev glad och stolt över att jag vågade, hehe.

Dom var jättebra, fast de spelade bara tre låtar, men det var ju så länge sen jag hörde på dom så :) Det var det värdaste jag gjort idag. Katarina hade visst undrat vad som kunde vara så spännade. ..
Förhoppningsvis kan jag se dom på nocks på fredag också! Hoppas på det.
PS. På bunnyhoes.blogg.se kan ni höra Sofias version av händelsen ;)

Nu ska jag krya på Thelma och låtsas som att jag inte har skolarbeten som hänger över mig.

Home Alone

Kategori: Aggstar

Erik for just ut genom dörren han ska vara duktig och löpa i regnet. Jag sitter och pratar med storasyster på msn, kollar olika bloggar och äter vindruvor.
Jag hade också planer på att ta mig ut idag, men jag är dessvärre kvinna. Och en tid i månaden mår jag förjävligt, just för att jag är kvinna. Så jag ska sitta inne, dricka hemmagjord varm choklad och läsa bok ♥. Ganska skönt att må halvdåligt, fast jag hade hellre vart ute på en tur. Kvinna låter ganska fult måste jag säga, men jag är en kvinna det har Eline sagt. Och förklaringen var att jag har stora pupper. Flickor har små pupper och kvinnor har stora pupper, och jag hade stora pupper. Asså Eline
Jag har också träningsvärk i både mage, rygg, axlar och lite i ben. Så jag kan gott vila idag egentligen.

Igår vart jag en dame. Anledningen till det är att jag slutar nu vara junior och får istället spela med damerna, fick jag veta igår. Härligt var väll det, lite nervöst också. Men Karianne är ju så kung, så det kan som inte bli fel.




Denna skapelsen har jag gjort idag, jäkligt gott och jäkligt lätt.


Sista och bästa nyheten som jag tänker forteller dere är att näst nästa helg drar vi till Göteborg för shopping och julmarknad på Liseberg!! Jag gläder mig skikkelig!



Hade på bade din gamla sjokolade!

Peppisar

Kategori: Pictures









Pepparkakor stod på schemat idag och det är avklarat. Jag har även varit ute på en löptur i det förjävliga regnet.
Men nu ska vi krypa under täckena och i morgon är det ju faktiskt jobb. Men hadé!

P.S. Idag gjorde jag lasagne för första gången ever..

Lördagen 14 November

Kategori: Pictures





Alla bilder från en av mina älsklingsaffärer, Lucky Duck.


Den rågoda grejen som köptes på Majourstuen på Bondens marknad.


Våfflan.


Skööööna sängarna.


Baby var ju läskig och arg.


Erik var skakig och glad.


Erik var cool och jag var nörd?


Världens största pepparkaka, vägde endast 300 kg.


Sötaste julgranen.


Då vi såg denna bild var klockan 20.46, men vi är smartare än så.


Hjärta.

Hektisk men otroligt koslig dag har jag haft med guttarna. Vi började tidigt idag med frukost, sedan drog vi oss vidare Till Majourstuen. Där vi fönstershoppade och jag köpte en rågod grej. Efter det drog vi oss hem för att Ante skulle ha oppmöte till hans match. Jag och Erik chillade hemma och jag kollade in näst sista avsnittet av tru blood. Vi två tog sedan t-banan till Ammerud och lokaliserade oss till Apalökka sporthall där Ante skulle kicka. Ante ägde och gjorde flera mål men Mållös vann dessvärre ändå med 11-9. Ante sprang genom duschen sen åkte vi med hans coach till Helsfyr där vi därifrån tog bussen mot IKEA. Vi åt dirr vi anlänt, jag åt våffla gutterna körde på det man ska äta då man är där. Svenska köttbullar, potatis och lingonsylt! Sedan irra vi bort oss, men då vi hittat kundvagn och jag var klar på do begav vi oss ut i himlen. Vi fick bland annat med oss massa doftljus och vanliga, vinglas, bestick, brödformar, godis, 2 kg pepparkaksdeg m.m. Nu har vi sett Hangover, som inte alls var lika skitbra som alla sagt. Men den funka, vi har även tryckt allt gott vi hittat i lägenheten ungefär. Jamen nu ska jag låna en ny bok av Erik och krypa ner under täcket. Om du läser detta i natt när du kommer hem Ellen, så hoppas jag att det gick bra och att du haft en skitbra kväll!

Rock Snow

Kategori: Pictures

Jamen det var endelig fredag, har haft en kjempekoslig uke men alltid trevligt med helg. Kvällen har spenderats på Rust med några jobbarkollegor och tapas.








Supertrevligt! Jag och Lene var på en egen liten spännande tur efteråt. Men snön tog över (kan varit tröttheten) så vi drog oss hjem. Erik och Ante sitter och ser the boat that rocked, drittbra film! Nu ska jag krypa ner under täcket med min bok. om vädret tillåter ska jag upp tidigt i morgon för en löptur till Sognsvann. Pussis!

Lost my senses Lost my believes

Kategori: Aggstar


Eeeellen här!! Den här låten var med i tv-serien upp till kamp. Han, Ebbot har ju värsta känslan då han sjunger. Förövrigt är den serien rätt så bra, han skaffar ett häftigt jobb i början av den. Och det är att bära bananklasar som kommer till hamnen. Sånt jobb skulle man ju haft :D

Jag är väldigt trötter just nu. Har suttit lite för länge med sjukvård. Det resulterar i en hjärna som inte kan tänka mycket mer än orden epiduralblödning och intrakraniellt tryck. :( Jag hoppas alla antecknar detta!
Sen har Linnea hittat ett fint mönster på en halsduk hon ska sticka åt mig, det tror jag starkt på. :)

Run Forrest Run.

Kategori:



Jag löpte idag, trodde jag virrat bort mig totalt. Men hittade hem och skönt var det. Hade köpt såna där fina reflexer på första bilden förra veckan men glömde såklart ta de på.
Sen bjuder jag på min grej som ska bort nästa vecka.

Sognsvann

Kategori: Pictures







Vi har vart till tur till Sognsvann idag med mina underbara ♥

Find yourself washed up in paradise

Kategori: Aggstar



This is a great song! Väldigt fin tycker Ellen. Förövrigt har vi en bild på Pete Doherty från hultsfred i vårt natinella häfte. Då jag kollar på den säger Sofia; Jag såg ju han när han spelade den där gången. Då säger jag; ser det ut som jag bryr myg eller?! Va? Sen vänder jag mig om och låtsas inte om henne... hehe

Jag borde inte vara uppe nu!!! Men har varit duktig och gjort skolarbete. Jag kände mig så effektiv så jag var tvungen att dra ut på det lite. Fick uppmaning av Agnes också att plugga hårt! Sen spelar det ingen roll vilken tid man går å lägger sig om man ändå lägger sig för sent, tycker jag. Men jag är värsta pigg också, kanske beror på kaffet jag drack idag, jag har fått en kaffekompis förresten, Malin. Men hon klagade på att man luktade lärare i munnen sen. Hon har typ rätt..

Nu ska jag läsa "så länge vi båda andas", dessutom har jag biljtter till new moon premiär! Det blir gr8
Nu vill jag bara hälsa gonatti till alla, särskilt norskarna och Thelmski som är syk. Hadé

Gymnastik

Kategori: Aggstar

Direkt nær jag anlænde till jobbet idag skulle vi till gymsalen, på høgskolesenteret som ligger rætt vid sidan av barnehagen. Det var bara att klæ på alla -05:er sen begav vi oss. Nær vi kom dit fick vi gå in i omklædningsrummen och ta av oss ytterklæderna och på med tofflorna. Væll inne i salen var det en liten sal, med ringar upphængda. Tjock- respektive small-madrasser och ribbstolar m.m. Som det brukar se ut i gymnastiksalar. Jag och Nikolas fick sitta med de andra vuxna till de andra barnhagarna och barnen skulle sitta på bænkar på andra sidan. De gjorde lite olika lekar såsom følja john osv. Sedan skulle de vara i olika grupper och gøra olika saker, vissa gjorda kullebyttor och andra hængde i ringarna. Till saken i alla fall ær att då jag satt dær  och såg på, kom jag på hur otroligt mycket jag saknar skolidrotten. Det var genom alla år min favorit och nu ska jag aødrig mer få gøra det. Før det finns ju som inga stællen man kan gøra såna saker på nu och det ær så jækla tråkigt. Jag skulle lætt villa hålla på med det annars. Men så ær det bara.

Sen igår berættade storasyster att hon inte skulle komma hem till jul. Jag dog lite och tårarna komme. Men jag har ju Ellen, jækla tur det. Men hur ska det gå, ja vill inte tænka på det før jag blir som bara ledsen.

Nu ska jag sluta, sen ær det ju en vædligt bra fråga om någon kommer orka læsa allt detta. Men what a fuck. Nu vill Lene ha datorn så det ær væll sækrast att hon får den. Før hon ser lite arg ut.

Spontanius

Kategori:

Omg!! Jag har spontanshoppat på e.l.f. Jag som hatar webbshoppar kunde bara inte stå emot, då det verkar vara det ända sättet att få tag på dessa grejer. Som ska vara underbara.



Detta är bara 2 av grejerna som förhoppningsvis hittar hem till mig. Jag håller alla tummar på att jag inte blir blåst. Uppdatering kommer, I promisee.
Nu ska jag krypa ner under täcket med min bok, för i morgon är det jag som får pussa på alla mina underbaringar :]

Hallowen!

Kategori: Aggstar















10 år senare men vad gör det om hundra år. Nu ska vi fortsätta med filmen, hadé!

Gårdagen

Kategori: Pictures

Spenderades på valhall för spinning och core. Sedan drog vi oss till Grünerløkka där det bjöds på fina affärer och underbara danska kanelbullar och varm kakao. Kameran var dessvärre glömd. Väll hemma blev det tagliatelli som var ljuvligt gott. Sedan sjappa vi oss till bion för Inglorius bastards skulle ses, bra värre var den och jag skratta mest.


Inneboenden ErikA och babyboy ger 4 av 5 toasters till poppe!


Jag var nöjd med mina baconchips





Innan man gick in i salen passade ante på att plocka på sig 3 såna här, en var. Han skulle däremot ha tagit 10 till. För goda var de. Lurar däremot på vad de är bra för, men men.


Jag inhandlade världens finaste OCH skönaste bas t-shirt på Granit. Till den fick jag en enorm påse..


Ante shoppa en fin långärmad på 2hand.





synen utanför the apartment today, grått och trist.

Nu står baby i köket, kyckling sweet and sour ska serveras. Sedan blir det gg, 90210. Söndagsmys som avslutas med film. Kuss!

Take away all my skills

Kategori: Aggstar

Nu är Ellen tillbaka!!
Får se om det händer någon mer gång, det vet man aldrig. Det beror ju på vad arvodet från Agnes blir för dom här inläggen....

Ännu ett musikstycke, som läraren Erik skulle sagt. Den här gången har jag valt en låt med Johnossi, dom såg jag på Oya. Tyvärr var inte Agnes med eftersom hon jobbade då dom spelade, men dom är ju värsta bra. Tycker jag. Och nu rimmade det där i slutet.

Nu, i torsdags har jag sett Män som hatar kvinnor. Jag såg den med Marta eftersom jag inte fick se den ensam för Agnes. Egentligen skulle jag och Martanius fara på tangocafé(!). Men eftersom jag är lite rädd för att dansa med en del och Marta är lite för lat, vart det inget av det. hehe.
I helgen ska jag läsa sista boken i twilight-serien, Så länge vi båda andas. Jag har tänkt att läsa ut den under helgen, men nu har jag ju bara typ 300 sidor kvar så det är lugnt ;)
Jaja, hade på bade din gamla sjokolade!!!

Snø!!

Kategori: Aggstar

Vi se det snøar, vi ser det snøar, det var væll roligt, hurra! Som sagt snøn har nåt Oslo by och inte bara Holmenkollen. Det har snøat i ca en dag nu, men det ær inget som fastnar, eller jo lite igår på træningen. Jag høll førøvrigt på att frysa ihjæll på fotbollen igår. But I`m alive.

Som ni sett har ju Ellen gæstbloggat, mycket trevligt! Vi får væll se om det blir en vana eller hur det blir.

Annars så har jag inte døtt, bara chillat. Ikvæll ska jag och Emma till Triaden, mycket spænnande. Hoppas på något fynd. Nu ska jag gå och hæmta mig lite glass sedan gå ut i været!

Hadèn!


Jag snor en bild Putte tagit utanfør dem I think. I fina Helsfyr ;)

The only time I feel alright Is by your side

Kategori: Aggstar



This is a special messial guest blog from Ellebi, I hope you´ll enjoy it.
Jag förstår inte hur jag får in text ovanför klippet, men det är okej :)
Annars ska jag säga att jag har tagit tag i den här bloggen och lagt den under mina beskyddande vingar för att hålla den vid liv. Varsågod Angebange ;)

Ska säga att det jag lagt ut är en kooool sång av ett koooolt band, så jag tycker man ska kolla in den.

Men nu blir det bedtime storys bestående av judendom och islam.
Hade på bade din gamla sjokolade!

1 November

Kategori: Aggstar



Middagen idag vart det bästa, hemmagjort potatismos och ungstekt falukorv.
Första gången jag ger mig på detta men både jag och boysen var eniga om att det var outstanding.
Igår vart det maskerad-fest för hela slanten, det vart som det vart, bilder kommer. Alla överlevde och vi går hem.
I morgon är det jobb kvart över 7 så nu ska jag krypa ner under täcket och läsa lite. Gonatt.

Tjabba tjena hallå, vi säger så!

Kategori: Aggstar



kvalla balla!