Endeligen

Kategori: Aggstar

Jag, Ellen och Thelma har äntligen varit ut med skotern, kanske inte världens bästa underlag men det var fina skoterleder så det går bra.

Min dag

Kategori: Aggstar

Dagen som alla väntat på är ju äntligen här och snart äntligen över. Min 20-års dag. På söndag åker jag tillbaka till Oslo, det blir bra. Början på något gammalt blir nytt och nya planer smids. Nu är det natta-listan som gäller, i morgon åker jag vidare till stan. Vi snakkes

Men det är väl lika bra

Kategori: Aggstar





Runt Hörnet

Kategori: Aggstar


Fy sören
, började denna dag med att dra ut en jävlafucking visdomstand, kul i stugan var ju inte det. Men nu kan jag snart sluta klaga, men inte riktigt än. För nu gör alla tänder ont, men det brukar gå bra. Dagen blev bättre då jag har lunchat med tjejerna, saknade fotbollsbrudar asså. Som Monika säger, vi har inte spelat tillsammans på över fyra år med ordnar fortfarande lagfest, det är kärlek det.

Strandhuset

Kategori: Ellebellebi


Idag har jag världens snyggaste frisyr. Sann historia. Fast, om jag någon gång skaffar långt hår får det se ut som tjejens i beach house. Tack på förhand.
Jag och Angus har smidit planer för framtid ikväll. Mycket konfidentiellt, så mer säger jag inte.

Och imorgon är det ännu en födelsedag, det betyder att jag och Agge inte längre är 19år tillsammans. Imorgon ska jag också på Amber oaks releasespelning med Sofia. Jag övertalade henne att följa och hon erkände att hon hade saknat dom, heee.

Annandagen

Kategori: Aggstar























Vars är Jala?

GenuiniuneG

Kategori: Ellebellebi


Igår var min födelsedag.
Ganska så lyckad eftersom jag hann åka skidor, äta en massa och träffa vänner och bekanta. Var ju såklart på station, vilket var mycket roligt. Sen tryckte vi lite på max innan vi begav oss mot nya spännande äventyr. Kan hända att bilder kommer upp här inom en snar famtid. Så man kan ju hålla utkik.
Vår käre tjeckiske vän Jakub skrev den fräsigaste födelsedagshälsningen på fejjan:
vše nejlepší, Narodit se o dva dny dřív, tak jsi možná byla mesiáš.
Om man är av nyfiken natur kan man alltid försöka google-translatea.

Nyårs känns som ett stort frågetecken. Som vanligt alltså. Egentligen skulle jag bara vilja kosa mej. Det ultimata vore ju nyår á la "Alla vi barn i bullerbyn". Det är genuint om nanting. Och genuint, de är bra skit. Det är bara att konstantera.

Juldagen

Kategori: Aggstar










Tydligen så blev det ju utgång, började i Gärde hos Marta och världens sötaste kattungar. Vidare till puben i Lövånger, där det var blandat bandat, mend det går bra. Till slut hamnade vi även hos Sunkan och Pär, där det styrdes bugg av Pär, men jag blev lite sliten av buggandet så jag styrde massagetåg. Klockan 4 ringde vi pappa och ville hem, idag ska vi ju också tydligen ut, så kos dig.

Julafton

Kategori: Pictures
















Så mycket bättre

Pax

Kategori: Aggstar

Från bloggen http://rodeo.net/niotillfem/

Och tonåren är fantastiskt på sitt sätt. För den ena dagen skriver man i sin dagbok att man hatar att vara sexton. Och dagen efter ligger man i en 90säng och hånglar med någon som får ens hjärta att klappa sönder.


En äldre höst

Kategori: Ellebellebi






Från hösten då jag var hemma fortfarande

Systrarnas Sammankomst

Kategori: Pictures

















God Jul Agnes

Kategori: Pictures

Igår natt fick jag magsjuka, trevligare hemresa på flyget kunde man ju haft. Fast jag bara ville grina så komme jag till slut till Umeå och lillasyster. Idag är jag bättre men fick inte följa med till kyrkan, så jag och Thelma ligger och myser i sängen och väntar på att de andra ska komma hem så vi ska få äta blöta.





Vi ligger just brevid julgranen, mys. Notera norska och svenska flaggorna.

221210

Kategori: Pictures

Uff, sängen är så himla stor då Ellen är borta. Vet inte vars jag ska ligga, men jag surrade just med henne så vi lyssnade lite på natta-listan, så nu känns det lite bättre. I morgon blir jag svensk igen, för ett tag i alla fall. Halv 1 hämtar Ellen mig i Ume, deiligt. Ska upp cirkus klockan 5 i natt, glädjer mig, naaaat.
Det blev faktiskt bara 15 minus idag, men det var tydligen gränsen för att få gå ut med små barn här i Norweigen. Så vi har kost oss inne, med julfilm på Verkstedet. Jag och Sienna napade i säkert 45 minuter, rååvärt.




4 morsoma från en bra kväll i Augusti

You be my master and I´ll be your fever

Kategori: Ellebellebi


lastfm/villagers
När jag var ensam kvar i Edinburgh då Hanna och Marta åkt, sov jag hela dagen på en soffa. Tills pappa ringde och väckte mej, tackar. Sen gick jag till en folkmusik-affär på någon sidogata bredvid Royal mile. Där stod jag och lyssnade och kollade på skivor ett bra tag. Sen köpte jag Becoming a jackal, för jag tyckte lite synd om mej själv. För att jag var ensam och vemodig och jag ville muntra upp mej själv för att jag skulle åka ifrån nåt fint.


Anywaysss, Nu är ju syster nummer 1 hemma, imorn syster nummer 2. De blir nog kul!

Thanks anymay, sir. Have a nice day, sir

Stockholmo

Kategori: Pictures









Dubbelkos

Diiiverse

Kategori: Pictures
















23 minusgrader i morgon, jag glädjer mig! Blir nog ingen tur på det. Idag lämnad Malin mig och jag grät som en stucken bäbis, fy sören så jävligt det är.




Världens, världens bästa ♥

Sugardaddy

Kategori: Aggstar

Jag och Sahar hade det kos i den kungliga huvudstaden.
Idag hade jag tydligen tidligvakt och tydligen alla andra dagar denna veckan, men på torsdag åker jag hem så det går bra. I morgon åker Bengan hem och det går inte alls bra.

Tumblr_ldp4ek5afr1qdqgr4o1_500_large

Det här fotografiet gör mig varm i hjärtat

Kategori: Ellebellebi



Jag lyssnar på Mumford & sons och Villagers och drömmer mej tillbaka.

Nu fick jag akut abstinens efter en systemkamera. I eftermiddag har jag varit ute och fotat med Agnes kamera, och jag känner att det är så roligt att ta kort med den. Det blev några fina kort, från julmarknaden och så. Men kruxet är att jag är så dålig på kameror och teknik och sånt. Jag vill ha en liten, lätt, bra och förmodligen dyr variant.
Annars har jag för en gångs skull lyckats packa lätt, halleluja.

Ibland känner man sig oövervinnlig

Kategori: Ellebellebi

Typ som idag, på gymmet. Gu va bra jag va asså. Jag bara sprang och sprang, snabbt också. Och sen var allt bara som lätt, asså vikterna kändes ju mesiga nästan. Nämen jag tror att min kropp börjar vänja sig lite, dom 5 första dagarna hade jag konstant träningsvärk. Den var inte att leka med. Men nu har jag ju tränat nästan varje dag i 2 veckor så det har nog hunnit hända nåt med min fysik. Tror jag. Hoppas jag.

lastfm.se/arcticmonkeys

Nu ska jag se Cemetery Junction, jag längtas, för den är både fin och kul.

Idag var man en bra männsika och önskade låt på musikhjälpen. Gissa vilken

Kategori: Ellebellebi

And I'm dreaming 'bout times, times that are gone
Times when I lived alone in my own land called ochrasy
That place was everything to me
The world I made it up you see
It's all there in my fantasy
And I believe it

Cod liver oil and the Orange juice

Kategori: Ellebellebi

Jag fortsätter på tema: Edinburgh. Typ Winter wonderland
För här i Oslo har jag i princip inte tagit några bilder. Mest har jag sökt jobb, Gymmat (jag ska bli fit), sett ca 30 avsniftt OC, sett film, läst, lekt Norsk hjemmefru, sovit för länge på morgonen(takterna att kliva upp 10.30 på hostlet sitter fortfarande i, tyvärr), bakat pepparkakshus, hett sönder pepparkaksshus. Sen har jag kollat i massa affärer, för att sedan fasas över priserna och gå ut ur affären innan jag hunnit kolla för noga. Sen har jag borstat tänderna i ensamhet. Men som tur var har jag och Agge sovit tillsammans, så de har inte känts ensamt så iaf. Och i natt när grannarna ovanför hade fest försökte jag låtsas att jag var på Castle rock. Och att dom som levde om var festande spanjorer, för då kunde jag lätt somna ändå. men det funkade inte riktigt denna gång.











För all den här snön ställdes alla flyg in, typ 850 skolor i landet stängdes en hel vecka, butiker var stängda, Hostlet fick strömavbrott i flera timmar, subway svek oss och stängde tidigt, jag såg en plogbil i stan som faktiskt plagade gatan. Sen skriver dom i tidningen "It´s like living in the middle of scandinavia" hahaa trodde dom ja!

Bättre sent än aldrig

Kategori: Aggstar




















Segast var jag med dessa bilder, men det går bra. Trysil var ju som sagt konge och vi koste oss skikkelig. Idag var jag tvungen att sluta tidigare, har fått någon sorts låsning i ryggen. Kan inte stå upp, ligga eller sitta ner. Går det an? Tydligvis. Ellen har maserat in mig i liniment och taggat hand om mig som den hemmafru hon är. Om det inte är bra i morgon får jag gå till farbror doktor. Nu ska vi sova och i morgon är det torsdagkos på Neuberggata, vi får sovbesök av fröken Lindetvål, mysssss

Calton Hill

Kategori: Ellebellebi








Arthur´s heat en bit bort då. Hann aldrig gå dit, för rätt va det var så snöade det. Men Chris berättade att han åkt snowboard nerför backen, han trodde att han skulle dö på kuppen. Men spännande , det var det nog!





Dom 2 sista bilderna var ju i och för sig från vårt köksfönster men dom får vara med ändå tyck jag.

Kongegjenget ass

Kategori: Pictures












I fredags hade vi julebord/löningspils på Yaya´s. Fy sören vilka kongar vi är ass. Lördag var the Drums på parkteartet och Ellen hade leende upp till öronen, good shiit. Igår firade vi lucia med världens bästa ungar och idag har vi varit på bio med hela barnehagen. Lite för bra kan man nästan säga att jag har det. Snakkes

Elephant house

Kategori: Ellebellebi


Min och martas HP-dag. Harry Potter i Edinburgh, liksom där Harry föddes! Excited faces is on!





sen gick vi och prövade mössor



Awdsome

Kategori: Ellebellebi












Tredje Advent

Kategori: Aggstar

..är slut om en halvtimme. Jag och Ellen har kosat hela dagen, men diverse aktiviteter. I morgon är det endligen måndag som Baard skulle säga, på fredag drar jag och Sahar Torr Lindetvål till stockholm för kos. Och helgen efter det är det jul, nu går det undan! Nu ska jag hoppa in i duschen och sedan snutta kudden.



Pax!


Workout med Pungen i frognerparken

Swedish pile up, anyone?

Kategori: Ellebellebi


No?

A men i alla fall. The Drums jävlart leverera igårkväll. Jag var helt säker på att dom skulle spela Down by the water som sista, och nog gjorde dom det nog. Fast den blev ännu bättre med deras liveversion. Så jag kunde dö lycklig, om jag nu skulle ha dött inatt det vill säga. Nämen, jag kan som inte fatta det, konge som Agnes skulle säga. 

Snäll jag är då

Kategori: Ellebellebi

Jag spelar musik för Agnes, sånt som hon gillar, partymusik.  För hon ska på lönepils och jag är snäll lillasyster. My chick bad, liksom, egentligen vill jag inte erkänna men nog är den catchy alltid.

Jag längtar till imorgon, seriöst jag är så himla taggad. Eufori på hög nivå, ska lära Agnes att gilla The Drums också så hon inte bara står och klagar. Fast det får hon inte för jag betalar för henne.

Tjusig bild från lastfm, Drums

Castle

Kategori: Ellebellebi
















Castle rock

Martas B-day

Kategori: Ellebellebi

Ungefär så här såg den ut, den stora dagen. Synd bara att jag inte har de högkvalitativa filmerna vi gjorde då vi väckte upp MArta. Inte för att dom lämpar sig här men.






Fin bokhandel med låtsas älghuvud och riktig hund


John bjöd på sjokoladkake. Pepparmintsthe till det.



Meh, de var visst alla bilder jag hade från denna dag, Hanna har resten. Men tur martanius hade att hon fick fylla år i Edinburgh med sina favorittjejer. Det hade hon sannerligen.

Den längsta mannen

Kategori: Ellebellebi


Hell I won´t be found

081210

Kategori: Aggstar

SKOTTSK - Scoish

Kategori: Ellebellebi




Put away your chips, your crisps. Here, take my crisps.

Utökning av önskelistan

Kategori: Ellebellebi

Patti Smith-Just kids. Alltså boken då.

Önskar också att Oslo vill ha mej och inte gör mitt liv surt. Eller mest vill jag att Skatteetaten ska säga: Nämen välkommen Ellebelle! Du behöver inte fylla i några papper, vi fixar de här åt dej.
Och sen kanske man kunde få ett jobb som är lite bra betalt.
Fast först på torsdag vill jag att jag och angebange ska komma in då The tallest man on earth spelar, de skulle vara fantastic, tror jag.

I look like uppland and feel like västerbotten

Kategori: Aggstar

Tisdag och i morgon onsdag, sen är det ju typ lixom helg. Göttigt värre. I morgon vankas det futball med boyzzzen. Men innan det ska jag och Ellen göra stan, hon är fett pepp så det går ju bra. Nu hade jag nok ikke noe mer på hjärtat, så vi snakkes en an gang. 


Jag og Emmsi i Greek♥

London och Sofia

Kategori: Ellebellebi






Erkänn att du är lite avis för autografen agge! Lägg märke till: Ellen? Vadå frågetecken, sofia?



Sofia är så söt. Och vi älskar hamley´s, det gör vi.





Det roliga med den här överdrivet suddiga bilden är att sofia inte kunde ta sig ner, hon fick panik och skrek lite. Jag skrattade och tog kort. Då är man en äkta vän!

Jag var sjukt lat med kameran i London, men vad gör det känner jag.

Nu har jag ju all tid i världen att lägga ut bilder, tvätta, diska och grejsa på. Jag är ju trots allt hemmafru numera. När Agnes och Ante bor i finkvarteren är det ju självklart man ställer upp. Idag ska vi äta lax, men innan det ska jag och Agnes gå på gymet. Agnes mer eller mindre tvingade mej att skaffa kort på hennes gym, fast jag vill ju vara i form. Det är bara det att jag hatar gym, igår stod jag och skrattade framför spegeln när jag lyfta en hantel i en konstig vinkel(fast nä, jag lyckades inte lyfta den) Har lite svårt att ta sånt där på allvar..

Ellens

Kategori: Ellebellebi

Önskelistan mine
Håkan Hellström-PS.Lycka till ikväll
Kalender
Munspel
Fotoalbum
Presentkort på makeupstore, eller bodyshop typ
Fjällrävenjacka, svart
Muminböckerna


This is the last time someone puts on ABBA with purpose

Kategori: Ellebellebi

Sa john på torsdagnatt, sen grinade jag och Hanna sönder (kanske marta också hade gjort det om hon hade varit vaken.)
Vi har levt i en dröm
Vi har mått som prinssesor mest hela tiden 
Vi har bondat
Vi har sjungt, för alla som velat lyssna
Vi har mackat i soffan
Vi har dansat, (svenskar har tydligen en speciell dansstil?) 
Vi har skrattat
Vi har varit sämst på biljard
Vi har ramlat i hala trappor
Vi har lagat mat med favvomusik på 
vi har sminkat oss tillsammans varje morgon
Vi har borstat tänderna tillsammans på kvällen
Vi har sovit i samma rum som 15 andra tjejer
Vi har skaffat sketaroliga historier vi kan påminna varandra om
Vi har lärt ut svenska till alla som kände för det
Vi har blött ner våra fötter
Vi har myst och njutit på royal oak
vi har träffat världens roligaste människor
Vi har önskat att vi aldrig växer upp (i alla fall jag)

Vi har önskat att allt det här inte ska kännas som en dröm


 

5 December

Kategori: Aggstar

Då jag komme hem från Trysil (som var konge) stod Ellen innanför dörren, suprise! Hon ska hänga här tills jul så det blir ju konge. Hon har berättat hur bra hon haft det i Edingburgh och London, sedan drog vi till Malin för takeaway från tasty thai. Suttit barnvakt har vi också hunnit med, kongebarn ass. Andra advent är det tydligen idag också, snart jul. Men det ska bli så gött att komma hem så det går bra.

Detta har vi råd med

Kategori: Aggstar

Nu är jag less ass. Har packat ner hela mitt liv känns det som, behöver tydligen det då jag ska åka till Trysil för lite åkande. Men det får väl gå bra, får man låna chefens bil tänker jag att allt går bra. Kongechef har man också. Klockan 2 åker alltså jag, Nilsan och Malin till Trysil för kos och mera kos och lite backåkning. Är övertaggad och det blir så sjukt konge. Som den hemmafru och tia jag är har jag gjort lussebullar och godteri till oss. Fy sören, nu är jag trött och ska hoppa i säng.


Detta har du inte råd med lille vän

Kyssoghej

Tjusigt och sånt

Kategori: Ellebellebi

Nu är jag propmätt. De vill jag lova. Har nyss klämt Markus berömda efterrätt. Det är typ yogurt grädde, marshmallows, blåbär och chokladbitar. Myche gott, vi hade samlat in pengar från flera på hostlet så han hade råd att göra den typ, eller nä jag vet inte om det, men jag donerade 1pund i alla fall. Det är det braiga med det här stället, maten. Fyra spisar i köket innebär att massa människor kan laga mat samtidigt. Då kan man hänga där och sen kan man säga: That smells good! Eller What is that? Då kan dom vilja bjuda och visa vad dom gjort. Typ chokladgodisar som nån tysk lagat. Eller alldeles färsk foccacia från en äkta italienare, för han säger att man får äta så mycket man vill, så då gjorde jag och hanna det!

Idag har jag och marta kollat på julkalendern, den har verkligen potential. Annars har vi gjort sjukt lite. Vi sov cirka 4 timmar på eftermiddagen, för det behövdes. Sen har jag fått byta rum till ett på övervåningen. Jag tror att det är lite varmare där så jag ska nog tycka om det. Även om inte hanna och marta bor där. Imorgon ska vi gå på christmas market typ. Royal oak vill jag också gå på en sista gång. Så det ska nog gå.
Här är fina bilder som hanna har tagit på folk här på castle rock.





PS. Italienaren i soffan till vänster sjunger och spelar gitarr som en gud, jodå det gör han.

I Loved You First

Kategori: Aggstar

Norskarna knuste tydligen oss, men mest på jux och grining, trötta norskar ass. Fast lite trötta i Team Dahlberg var vi tydligen också men det går bra. Nu vill jag inte gå in i duschen, för vi har 14 grader inne och jag fryser röven av mig när jag måste ut från den. Fukk thet.

1 December

Kategori: Aggstar

24 dagar till jul, sick. I morgon blir det lussebak på jobbet och på kvællen kommer Sarre, Nilsan och Bengan før ænnu mera bak och julkos. Fy søren ass, så bra. -10 grader ær det idag också, gøttigt værre. Ikvæll ska jag och boysen spela boll, Nils ær lika taggad som jag vet inte vaaaaad, men jag tænker att norskarna så få stryk idag också. Pratade med Ellen igår, hon lever. Men skottarna var inte van med all snø så de hade det lite jobbigt. Hon kommer till mig den 10 och det blir ju bara mer æn bra. Nu ska jag upp och pussa på mina barn.  

 
Det spørs ju hvor konge man får lov att vara.