Söndag

Kategori: Aggstar

Okej det kröp nästan i benen på mig innan den här helgen var slut, bra var den på alla sätt ändå. Synd bara att man haft sån jävla tandvärk som förstärks med huvudvärk på grund av en tand som inte ens sitter på plats längre.
I morse blev det lyxfrulle i växthuset. Hittade ett recept igår på nåt som kallades blåbärsfluff och oj så gott det var, blev en repris på det i morse. Lyssnade klart på morgonens podcast, läste Land och njöt av värmen och solen i nästan två timmar. Iförd endast långkallingar och tröja.
Ellen åker till S-vall på onsdag så snart dyker hon nog upp här hemma också, det blir ju skönt då hennes hund går mig på nerverna.
Någon annan som dyker upp här snart är ju ingen mindre än Monica Lindmark, fyttikattan så trevligt det ska bli att se henne igen. Hon ska bara avverka ett tredagars valborgsfirande med Boman nere i Uppsala först!
Började kolla på pretty little liars ikväll med påtryck från olika hål, nu blir det sängen för i morgon är det en av fyra dagars jobb som ska göras innan jag är klar.

Superfredag

Kategori: Aggstar

 
Var ju ledig igår för att dra ut visdomstanden, överlevde det. Hann med mycket annat också, både hästkörning och va ut med fyrhjulingen bland annat. Var klara på jobbet just efter nio, bara 4 dagar kvar nu!! La mig på altanen för lite sol med Thelma, men förflytta mig till Ellens säng efter jag dampat klart på Thelma. Efter lite lunch bytte jag och pappa däck på mammas bil och sedan så skura jag upp skotrarna. Tog med Thelma runt Hötjärn, vi blev både skitiga och lite trötta men skönt var det. Då jag kom hem var det tid för middag så jag fixa hemmaburgare som pappa grilla, till det drack vi lite rom och cola för att helgfira. Käka i växthuset, första gången för mig i år. Har suttit och gått igenom hårddisken med alla Oslobilder på samtidigt som jag lyssna på Oslospellistan. Åh vad mycket kärlek. På söndag lämnar Monica Oslo och det känns litegrann som att jag lämnar igen. Nu ska jag ut och cykla med pappa och hundarna innan jag ska lyxa med te! Ha en kongehleg!

Torsdag

Kategori: Aggstar

Idag är jag ledig, så detta peppades igår med att se på film och vara vaken längre än till nio. Blue valentine var det som skulle ses. Det med Ryan Gosling i en av huvudrollerna. Hade läst på Sandras blogg om den och kände att den måste ses. Även fast jag bävade lite, då hon berättade att den handlar om kärlek som går åt skogen. Kärlek som är så stark men som blir fel och slutar funka. De kämpade verkligen, men det gick i alla fall inte. Man blev så träffas samtidigt som man blev så ledsen, om vartannat. Mycket bra var den, sorglig men så otroligt fin och romantisk på samma gång.

Tänkvärt

Kategori: Aggstar

 

Not another day

Kategori: Aggstar

Har varit en helg av det bättre slaget! Blev jobb ända till halv 2 på fredagen, ingen tid att deppa för det. Var på banken för att fixa ett nytt kort innan jag tog hundarna på 1 promenad. Mamma ringde och meddelade att vi åker till stan och samtidigt smsade Sara om kalas.
Duschen och lite pynt innan vi åkte upp till stan för att stå på torget med 10.000 andra hockeysupportrar. Medgångssupporter som man är, men vad gör det. Vi stod långt bak, men jag fick sitta på pappas axlar så jag hade utmärkt utsikt! Middag på Lilla Kina med mamma, pappa, Göran och Cathrine innan jag mötte upp Sara och vidare till förfest. Tidig utgång på Allstar, sjukt rolig kväll som avslutades med fyllekäk från Max.
Lördag var en lugn dag, åkte hem från stan vid fyra, styrde upp godaste pastarätten på länge då jag kom hem. Mamma ringde och hade nog läst mina tankar för hon undra om hon skulle köpa ben and jerrys till mig, tackarrrr!
Vid niotiden läste vi om en olycka i Uttersjön så vi åkte dit och kollade, hela lagårn stod i brand och man kunde höra korna råma i skogen. Stod i tidningen idag att de hade kunnat rädda mer än hälften men det var några som hade brunnit inne och några var tvungna att avlivas senare. Det var så fruktansvärt, man blev helt knäckt. Kröp i säng direkt jag komme hem, så jag fick mig över tio h sömn, otroligt behövligt efter mina fyra natten till fredag och inte många mer natten till lördag.
Söndagen började med morgonpromenad med två pigga hundar. Hann kasta i mig frukosten då pappa komme och sa att vi skulle hämta Hebbe. Gick över förväntan med både lastningen och körningen med tanke på olyckan förra gången, man kan ju bara hoppas han glömt det. Då vi kom hem, klädde jag på mig med tanke på första milen för i år. Och det blev det till slut, Thelma var död då vi kom tillbaka men jag hade inte pressat mig. Så jag får vara nöjd med timmen det tog.
Efter lunch skurade jag och pappa på begäran golven från högre makt. Sen hoppade jag in i duschen och tog mammas bil för att hämta upp Marta och vidare till stan för bio. Ryan Gosling var på tapeten, tyvärr inte tillräckligt länge, men filmen var ändå bra. Tragisk och lite deprimerande men som trevlig ändå.
Idag blev det en timmas övertid innan jag sprang hem från jobbet. Inga världsrekord idag, men stormen ute idag har inte varit att leka med. Chili con carne, en cykeltur med hundarna och pappa och en banankaka har jag hunnit prestera idag, nu blir det soffläge och lite te innan sängen väntar.
Och grattis till den som orkade läsa detta!

Fri till slut

Kategori: Aggstar

Bra dag, vaknade på rätt sida redan klockan tjugo i fem. Nästan lika glad för det, körde stan innan möte och städning. Fick fara hem redan vid tolvslaget, regnet började piska men ganska skönt det. Skulle beställa lite grejer på internet men lyckades ju istället spärra mitt kort. Billigt att vara utan det, men ska i morgon och fixa ett nytt där jag själv får bestämma kod. Det var nog tänkt att jag ska spärra det så mycket som jag lyckats med på sista tiden! Pappa gjorde god omelett med kassler innan jag drog på badet för en halvtimma. Nu är det hockey för fulla muggar. Skellefteå vinner SM om ca en halvtimma och då tar jag och pappa segerdrinken på uppmaning av Göran. Ellen göttar sig i regn och berg med hjortar.
Kommer inte hinna träffa denna pingla innan jag drar och det suger, men vad göra.

Nätt och jämt

Kategori: Aggstar

Såhär såg det ut näst sista gången vi var ute på skidor. För precis en vecka sen var jag och Ellen ute för sista gången, prövade mig även ut igår men efter ca 200 meter så var jag blöt och sur. Man sjönk bara ner och det var inge glid alls så jag gav upp och tog mig ut på en promenad istället.
Idag blev det en kort dag på jobbet, har just varit ute på långpromenad med två jobbiga hundar som ska åt varsitt håll!
Tjugofem ynka dagar till utlandet och det är ju baaara sjukt. Tänkte köra lite hiitintervaller senare ikväll, älskar att det är ljust så himla länge på kvällarna nu.
Tinat har de ju som sagt gjort och om vi har tur hinner vi nog ut en tur med kanoten innan jag drar om nu minsta fröken Löfroth behagar att komma hem innan dess.
Annat trevligt att tilläga denna dag är ju att Håkan släppt nya skivan! Herman hade som tur var koll på läget och köpt den så vi har hört hela morgonen. Är inte helt övertygad än, finns som ingen som är jättesvängig men plattan lär ju växa allt eftersom. Se till att göra det bästa av denna lill-lördag, det ska jag!
 

15 April och regn!

Kategori: Aggstar

Haft en mycket bra helg, men skönt med måndag igen! Efter hockeyn igår var jag och pappa ute en sväng med Rapp Best innan det blev sängen tidigt för mig. Igår lyste solen och det måste ha varit upp emot 10 grader, idag regnar det och är allmänt trist ute. I onsdags var nog sista dagen för skidor på sjön, ovanåvatten på hela nu! Har hört av Ellen och hon verkar det då inte gå någon nöd på. Åkte till Högländerna idag och återkommer om en sådär tre dagar skulle jag tro! Nu ska jag styra middagen som blir lax innan det blir bad eller häst. Njut av ny vecka nu fölket!

Cairngorm nationalpark som Ellen skickat, nästan som Lövvattnet om man bortser från bergen..

TGIF

Kategori: Aggstar

 
I veckan hittade jag och Ellen några gamla norska favoriter, bland annat denna! Fixat ny spellista så nu kan man känna sig som back in the days. Ellen den mörten drog ju till Skottland igår morse så nu har hon alltså tänkt att jag ska klara mig själv här hemma. Jaja hon blir förhoppingsvis inte borta alltför länge, sen lämnar jag ju dock henne då det är min tur att åka väldiiigt snart.
Började tre i natt, gick som bra. Hemma halv tio så jag sov till tolv men vaknade med sån jävla huvudvärk så jag läste bara tidningen innan jag försökte sova lite till. Kom väl upp ur sängen någon gång efter två, men vafään det är ju fredag.
Aprilvädret har börjat smyga sig på, när jag var ute och sprang intervaller så snöa det samtidigt som solen lyste. De har hotat med ännu mer snö i morgon men det gör inget för jag ska upp till stan, fixa lite grejer och klippa mig. Blir nog kvar där till på söndag i alla fall. 
Pappa är och hämtar Rapp best så nu tänkte jag gå ut och motionera hans hund och Thelma förstås innnan jag slår mig ner i soffan med madre. Måste hålla mig vaken till nio för då gästar både Jamie Oliver OCH Håkan Skavlan, mycket bra val av gäster tyck ja! Ha en trevlig helg folks!

Good Skiing today

Kategori: Aggstar

Dagen är kommen, finalen i Sveriges mästerkock går av stapeln. Jenny är ju en självklar vinnare i mina ögon gillar dock Carl så det spelar egentligen inte så stor roll. Men girlpower är ju alltid trevligt! Ryckte ut Ellen på intervaller i Bertabacken igår. Kuta upp och utfall ner, sate vad det tar på. Spang hem från jobbet idag så träningsvärken i morgon lär ju inte vara nådig! Men så gött det är att äntligen kunna springa ute utan att halka och dö. Slängde i mig lite lunch innan jag och Ellen åkte ner till Storlövvattnet för lite skidor, bilden är från då vi korsade vägen. Har varit några kalla nätter men dagarna är ju to die for, torsdag i morgon och sen är det ju fasiken helg igen, så jäkla gött!

Throwback tuesday

Kategori: Aggstar

Har ju varit väldigt bildtomt här på sista tiden. Men har skickat över bilderna från Ellens mobil nu, hon är ju väldigt duktig på att ta och har oftast med sig mobilen. Blir dock bara massa sommarbilder nu, en månad till USA sen är det förhoppningsvis dags för svensk sommar då vi är tillbaka igen!


Kategori: Aggstar

Har vi världens sötaste systerdotter eller.

Lördagslunch

Kategori: Aggstar

Lugn lördag, promenader och tv-tittande blandat med hamburgergrillning bestod denna dag av. Till middag lagade jag och E kyckling grön curry, gott nånanting! Lite hemmagjord glass, chokladfudge och björnbröder bjöd kvällen på. En sista promenad och sedan började jag med gossip girl från början innan natten tog vid.

Freitag

Kategori: Aggstar

Bra fredag, efter några timmar på jobbet premiärsprang jag hem för i år. Ingen rekordtid men långt ifrån dåligt gick det. Inga problem med flåset, dock var mina ben halvdöda efter veckans träning. Döden mage och rygg innan duschen. Var ute med Ellen och hundarna på en promanead efter lunchen, vädret levererar som vanligt. Till middag marinerade jag lax i lite ingefära, vitlök, soya m.m. Som pappa sedan grillade ute, Ellen tyckte det var lite tidigt för att börja med det redan, men tror hon ändrade sig, så jäkla gott. Vi åt sötpotatis, morötter och rödlök i ugn med en dijonsås till. Ellen har åkt på Umeå open med Sara och mamma jobbar så nu kommer snart Livinska arena för att hämta upp oss innnan det blir hockey där.

39 dagar igen

Kategori: Aggstar

April, april din dumma sill

Kategori: Aggstar

Стереотипы | VKTumblrThe Beach is the Place to Be | via Tumblrflowers | Tumblr
Nu är det vår, här i Norrland har vi blivit totalt bortskämda med fint väder och det ser ut som om det ska fortsätta. Haft värns finaste påsklov, med lagomt mycket aktiviteter och chillning. I morgon står jobb på schemat igen, ska vara på plats klockan fyra är brutalt less på dessa tider, men tanken på att jag har typ en månad kvar håller mig vid liv. Avslutat ledigheten med storstädning och dammsugningen i garderoben, en långpromenad med E och hundarna. Har just käkat kantarell och västerbottensostpasta och nu står Ellen och fixar glasyr till sina lemon poppy seed cupcakes. Ska nog överleva denna dag å!