God dag Sverige!

Kategori: Aggstar

Hur ar sverige? Hort talas om sno i arvidsjaur, da angrar man ju inte att man lever i 30 plusgrader. Hur som, har nu Ellen ordnat jobb at oss, ganska difust. Information var ju inte det viktigaste tyckte gubben hon snacka med. Men vi tror det blir bra, vi ska plocka frukt eller rattare sagt eggplants i Bowen. Bowen ar forovrigt stallet dar de spelade in filmen Australia, kult ass. Vi ska typ jobba 47 h i veckan, spannande att se om man far ledigt nagon gang. Vi far hyffsat betalt och boende ingar sa det ar ju trevligt varre. De 2 svenska tjejerna vi traffade tidigare i veckan ar redan dar sa det blir ju trevligt att traffa dom lite mer. 

Sa pa torsdag aker vi till Mission beach for att kolla laget och traffa John, vi chillar dar tills pa sondag da vi aker vidare till Bowen, har ingen aning nar vi kommer ha internet nasta gang. Igar bokade vi aven resa till Melbourne, vi har nu sex mander att ta oss ner dit. Far aka hur mycket vi vill nerfor hela kusten. Kanns som man snart maste bestamma sig vart man ska hanga over jul och nyar.

Igar flyttade vi tillbaka till Greenhouse och vi maste ju medge att det stallet ar en klass for sig. Kommer sakna det och folket dar da vi drar soderut.  

Medans man har varit i detta ljuvliga land har man ju kommit pa lite saker. 
*Solen snurrar at fel hal, aven stjarnorna hanger konstigt. 
*Engelsktalande manniskor ar otroligt hyggliga.
*Forsta manaderna kommer man ju inte frysa ihjal. 
*Men man kan daremot frysa i 30 plusgrader.
*Jag kunde bli brunare an vad jag trodde var mitt max, ehe.
*Det ar inte sa dyrt har som man tror (forutom i Syndey), speciellt inte om man betalar med norskt kontokort.
*Landet ar inte litet, det tar ett tag att ta sig fran den ena sidan till den andra.

Nu ska vi till lagunen och inte gora annat an att battra pa brannan och doppa sig mellan boklasandet. Kan lata som vi ar lite lata, men vi ar pa semester och som ni laste ovan sa vet man aldrig nar man far gora vad man vill nasta gang. Forutom denna vecka.. I onsdags var jag och tranade bootcamp pa esplanaden, gratistraning. Javligt roligt och jobbigt. Coolaste var nog anda da jag lag dar och gjorde situps, kollade man upp och det var fladdermuskrig ovanfor och det borjade bli skymning, hander ju aldrig i Svearike. Kan tillagga att traningsvarken la sig i gar.. Ikvall ska vi pa zumba, blir bra!

Sakanr alla hemma, ta hand om er! Kleeems



Hårfrissörskorna Loefroth

Kategori: Ellebellebi

Bloggen lever!
Vi med!
Har varit daliga pa att skriva har, sarskilt eftesom vi har varit pa snala internetcafeen. Nu har vi dock hittat Peterpan som har gratis internet. Vi ar fortfarande i cairnes. Vi har flyttat fran vart underbara hostel Northern Greenhouse till nagot inte fullt sa underbart nagra 100 meter darifran.

Igar var vi pa en riktig strand for forsta gangen pa lange. Vi foljde med vart snalla gamla hostel pa tur dit. Mycket trevligt i Ellis beach. Bonus att vi fick BBQ och en mango fran stranden med oss hem. Vi har borjat smida planer sa vi far se hur lange till vi stannar har uppe.
Annars har vi bara tagit det lungt, hangt vid lagunen och sagt farval till var sista Topdeck-manniska. Forhoppningsvis hinner man mota upp dom nagon annanstans i detta land.

Nu ska vi snart ga till Gilligans och spisa mat med tva svenska tjejor.
Vi hor av oss om det hander nagot spannande, nu ska vi forsoka njuta av vara lata dagar medan vi har nagra!
PS. Haromdagen fick en tysk for sig att vi ville klippa hans har, vi sa vanligt men bestamt nej.

Ellis beach med tyskarna. Obs. Halv bild..

Cairns

Kategori: Aggstar



Jula, jag och Ally i Whitsundays

Dingosbar pa Fraiser Island

Lake McKenzie pa Fraiser Island, undertbart


Ost och kex vid solnedgangen pa Fraiser Island, Ellen, jag och Ally som ar varldens sotaste tjej

Okej, det var ju ett tag sen vi sist var i farten. Antligen har vi dator, men det gar ju saklart inte att lagga in nagra bilder. Sa jag snodde en nydelig fran google. Den ar fran lagunen i Cairns, dar vi just nu spenderar vara dagar med att battra pa brannan. I fredags slutade varan 2-veckors tur. Men vi har inte tagit tag i livet an, med jobb och sant. Men vi har bytt hostel och stannar nu pa northern greenhouse. (Josse, vi var pa Gilligans tidigare, riktigt frascht!) Det basta med greenhouse ar american pancakes till frukost pa lordagar, gottt! Fraiser Island var grymt fint. Vi har aven hunnit vara pa en farm, himla coolt. Vi fangade getter med lasso och red pa hastar och flyttade tusentals getter over underbara landskap, jag har massa fina bilder som aker upp nar jag kan. Whitsundays var om mojligt annu vackrare. I torsdags snorklade vi i barriarrevet, det var ju en upplevelse i sag. Jag sag 3 skoldpaddor och massor av Nemo:sar och Doris:ar.  
Lyckades sno nagra bilder av Molly pa fejjan, trevlig titt.