SURFERS PARADISE

Kategori: Ellebellebi

Igar anlande vi till surfers paradise, efter att ha gatt pa tur i Byron bay. Vi gick fran en fyr. En val plaskade i vattnet och en gigantisk odla satt i ett trad. Sen gick vi i en nationalpark som var som en regnskog. Dar hittade vi en cirka 2 meter lang pytonorm. Igar kvall blev vi medlemmar och at middag pa Surfers life saving club. Sen gick vi till Beer garden och team sweden gjorde daligt ifran sig i biljard. Efter det gick vi till sin city dar det var ladies night. 
Vi bor pa ett underbart hotell har i surfers, vi har sovit som kungar! Sen har vi atit frukost for typ 3 pers, dom hade allt! 
Annat som hant ar att vi har surfat, 2 dagar i crescent head. Sa himla skoj! Solen sken ratt hart! Fick randiga ben som har roat manga. Plus nagra rejala skrubbsar pa knana, tarna och armarna. Hoppas man hinner med nagon mer surfing senare. Har dock hort att det inte ar bra surfing i Cairnes pa grund av barriarrevt och sa.  
Idag hade vi planer pa att ga till nagon theme park, men vadret ar inte super sa vi far se vad som sker. Ikvall ska vi dock bowla. Och imorgon ska vi aka ut till Fraiser island. varldens storsta sando typ? Om jag minns ratt. vi ska bland annat bo i bungalows. verkar fint, hoppas jag inte traffar nagra faglar bara.. 
Inget roligt inlagg blev detta, men en uppdatering sa att dom som ar intresserade vet vad som hander down under.
Snor en bild av Ally, fran vara surfingdagar! Bilder kommer pa fejjan.

Hela livet var ett disco

Kategori: Aggstar

Sadarja, igar gick min drom i uppfyllelse. Alla som kanner mig vet att jag lange viljat aka russebuss. Igar skulle man val kunna saga att drommen slog in. Vi var pa en s.k. partybuss. Ungefar som en russebuss, bara att det var lite mer skillnad pa aldern och att det var pub crawl, sa vi var ca 60 personer i bussen som var runt pa 5 utestallen. Hur som, var det ju inget annat an riktigt fett, sjukt bra musik och alla stod upp och hoppade. Ja det var ljuvligt skulle man kunna saga. Komme hem halv 6 i morse, man kan ju inte annat an gissa att det var konge. Idag ar jag mer an nojd med laget, ikvall ska vi ata med vara norska roomies sedan ser vi vad som skjer. Detta ar nog troligtvis sista gangen pa ett tag ni hor av oss. For i morgon aker vi uppfor ostkusten pa en 2-veckors tur dar vi ska surfa, dyka m.m!! Da vi nar malet, Cairns, har vi hort rykten om 29 grader osv osv. Jamendasa, kos docker sa snakkes vi snart! Pusssar, p.s. nydeliga bilder pa fejjan.

SYDNEY

Kategori: Aggstar

Vi lever efter en resa som var mer jobbig an rolig, men det funkade och vi kom fram oskadda, Ellen spydde bara lite vid landing. Sen stannade ju hennes bagage saklart i Bangkok, men det fick hon igen idag vid lunch. Idag har vi turistat, varit pa operan osv. Nu drar vi!

UPPD! Okej, det gick lite snabbt forra gangen, men det beror pa att vi hade fixat viktiga grejer forst sa da blev det inte sa mycket tid over. I alla fall har vi mer tid och tankte ge er lite vackra bilder som vi tagit de senaste dagarna. Men det gick ju saklart inte att langa upp en enda bild! Den som vantar pa nagot gott..
Daremot har vi hunnit skype:a med mamma och Thelma, det var mysigt.
Kan aven tillagga att igar var vi sa jetlaggade att vi knappt orkade leva, ojjj sa sliten man kan bli. Lite battre idag, men pa topp ar man ju inte. Ikvall har vi varit pa side bar och hort pa ett band, det var ocksa en upplevelse. Kommit pa att uppvikt skjortkrage borde forbjudas, INGEN har rad med det! 
Annars sa ska vi pa nagon sorts beach-tour i morgon och pa lordag aker vi pa den riktiga turen och till den riktiga varmen. Aven fast jag svettades med t-shirt och kortbyxor, sa kanner man att det ar var.
Nu drar vi pa riktigt, hoppas alla mar bra hemma. Vi saknar er, puss!

BANGKOK

Kategori: Aggstar

Sederja! Nu var man i Bankgkok, svettigt och regnigt er det her. Fresch kenner man sig ju ocksa efter denna herliga flygresa pa 10 timmar. Om 3 timmar gar flyget till Sydney, den resan tar baaaaara 8 timmar. Vi ville mest bara beretta att vi mar toppen trots detta. Sen luktade man ju friterad typ innan man hann landa i Thailandet, men det gar bra! Nu ska vi chilla vidare, nydelig flyplats btw! Puss och kram!

Dagens inlegg far Sara pryda, bara for att!

Adios Amigos

Kategori: Aggstar

Google kan allt

Kategori: Ellebellebi


Vad Sara finner när hon letar.
Dessutom kommer det en till spännande utläggning på hennes blogg angående detta.

Jag måste varit någon annan innan jag kände dig

Kategori: Aggstar


Morgonmys med bästaste

I think I have your blood in me

Kategori: Aggstar

Spinning in my head

Kategori: Aggstar

Nu är det mycket för lillhjärnan. På lördag eftermiddag åker vi och det med delad glädje. Men nu tror jag allting ska vara klart, packat och fixat. Alla papper som man ska ha med sig, alla biljetter och visum. Nu får vi bara hoppas att lyckan är på vår sida och att allt har blivit rätt. Min dator är tydligen klar nu, efter en jävla tid och de har inte gjort ett skit med den. Kanske den får bli med ändå, om jag hinner få den. I morgon har jag hört rykten om utgång, men den som lever får se hur det blir med det. Köss

Pretty Little Liars

Kategori: Aggstar











Igår så åkte mysbejbon så i morse var det tomt i sängen. Snyggast som vanligt är hon ju i alla fall!

Dyreparken i Lövvattnet

Kategori: Aggstar

Idag var jag uppe innan ottan för att följa Lövvattnets jaktlag ut och jaga. Jag och pappa satt först på pass, men där var det dödare ön i graven. Om det inte vore för att vi hade gps på hunden hade jag nog tyckt att det var liite tråkigt. Efter fikat så blev vi alla uppskjutsade till Ersnäs, där vi sedan skulle gå ner mellan sjöarna. Jag och Ellen hamnade mellan Ture och pappa. På vägen ner hann jag och Ellen se en älgkviga som for in i mellan snåret, strax efter det sköt Kenneth en 18-taggare som vi nog jagat ner mot sjön. Vi fick även se en renoxe och en räv. Vi gick ner till Lilllövvattnet för att dra upp stackarn som gått ner i vattnet, hade dessvärre ingen kamera eller telefon med mig så att jag kunde ta kort. Då det kan ha varit en roligare syn i detta liv. Efter hemmagjord soppa och ett ex antal mackor gick vi ner och tog en närmare titt i foderladan.




To LA, not back to

Kategori: Ellebellebi


/Bellebi

Pjesker

Kategori: Ellebellebi












Marta. Ellen.
Fint som snus.

Asså, ja.

Kategori: Aggstar

Save the last dance

Kategori: Aggstar


En tidig morgon var jag och pappa och hämtade denna gulleplutt i Gärde.


Sista solningen 2011 i Sverige, I think.


Jag och Thelma åkte på släpen med pappa


Sista båtturen?


Lunch hos norrbaggarna


Idag åkte vi till fyndet som vanligt på lördagar, jag och Elina höll handen ♥


Dagens jobb, nergrävning av jordgubbsplantor


Sen drog vi till Flarken och såg Nysätra få spö av Kågedalen, Sara var snygg och glad ändå!

Mobilbilder från fina dagar. Nu är det höst och jag är sååå klar för att åka till varmare bredgrader.

Birdsong

Kategori: Ellebellebi


Supert

Nu är mosters älskling här

Kategori: Aggstar









Eller hon har ju varit här sedan i onsdags, men vem som helst förstår ju att jag inte har tid med så mycket annat än pussa på hon!