=D

Kategori: Kärlek

Typ världens bästa helg!


Kommer kanske uppdatering om detta, men jag ska iaf lägga in riktigt härliga bilder sen ;)
Tack tjejor :*


Världens bästa människa är iaf Andreas Lindberg!

Midsummer

Kategori: Kärlek

En vecka sedan jag var på tapeten sist, men på den veckan har jag hunnit fira midsommar med 9 pojkar (men jag klagar inte), varit på midsommartrav och träffat världens bästa Marie och Linnea, tränat, ätit på wok and roll (dregggel!), spelat mtach, sett världens bästa sex and the city (filmen!!!) och pussat på den underbaraste pojkvännen. Det har varit en trevlig vecka med allt för mycket boende hos pojkvännen :O. Men de får dras med mig (A)
Stadsfesten är nästa jag peppar för, hur kul som helst med lagfest hos Erikus innan utgång på lördag. Peppa, peppa! Pappa var och hämta ny häst i förgår så nu ska jag ut och titta på det nya stjärnskotet ;)




Såhär snygga var vi innan filmen iaf :]

XOXO agnes

Sverige är ju bra....

Kategori: MyLove

...Men jag lider inte :D Idag har hästarna stått på schemat och det är typ det ända jag gjort idag, hjälpt pappa med hästarna. Vi fick ett föl i morse också och med han kom bekymmer, men nu har allt ordnat upp sig. Och han är en riktig sötnos, det var även det sista fölet så nu har vi alltså 4 stycken sötingar :] 3 pojkar och en liten flicka, hur söta som helst! Midsommar imorgon? Det blir nog super hoppas jag.  Men ikväll ska jag till stan och se älsklingen spela(= ska packa lite nu och försöka städa lite mer i min garderob också, men men :D

cake for me

Ryssland-Sverige

Kategori: MyLove

Ska ner och se fotboll med Martanius och Ellebi nu, vi fick sluta tidigare från Munkviken bara för fotboll, så nu är det ju fan bara vi ser ;)

Peppa måndag, kommer bli skitkul!!!!


Keep in touch

Marta is so cutei :]

Svensk

Kategori: MyLove

Mitt föra inlägg var från igår, men som strulade så det fick åka ut idag i istället!


Hallå, idag har jag ätit frukost, sytt till mina shorts, bakat kakor, sett tecknade Robin Hood, haft ut fölen och solat i ca 3 sec innan jag frös ihjäll. Mycket trevlig dag hittentills, Robin Hood var nog bäst tippar jag på. Kaninerna är så himla söta! Ikväll blir det ju som sagt match i Buträsk sedan är det Munkviken som står på tapeten. Nä nu måste jag nog packa mina grejer till Munkis, ska ju sova där och allt. 




Saknar dig andreas!

Goddagens min sköna

Kategori: MyLove

Tjo
Sitter hos Ante och väntar på att sötdjuret ska komma hem. Han är på jobbet första morgonen, steg upp klockan 6 i morse sen stackarn, men jag var lite halvt vaken med han, för att pigga upp han lite :] hehe, tror tyvär jag inte lyckades så bra, men men. Pratade just med hjärtat hon tyckte vi skulle hitta på nåt, men jag måste tyvär till Lövånger ikväll för i morgon har jag först match i Burträsk och sedan ska jag bege mig mot Munkviken för ledarträff.  Hoppas på fint väder till Munkis, blir så mycket roligare då. Dålig uppdatering på sista tiden, men kanske blir bättre nån dag ;)

Bilder från skolavslutning osv  (=

Agnes Löfroth

Kategori: MyLove

He vart bling bling.

BÄST!

Kategori: MyLove

Jag älskar dig mest i hela världen!
Det finns bara en person för mig och det är du! Du finns i mitt hjärta nu och för alltid (=

/ Din sötnos som har fått sig in på din blogg hihi :]
Puss A




Lillhjärtat

Kategori: Allmänt

image143