YES; YES; YES; YES

Kategori: Aggstar

I morgon är det freitag!!!



Hungrig var man redan på denna tiden, på bilden intas andra middagen för dagen som skede at farmors place!

Baby, jag tror jag är kär

Kategori: Aggstar

Har jag sagt att jag älskar mitt jobb? Idag var vi på tur och det var ju bara för trevligt. Det var Grönvold som fick sig ett besök. Nydligt väder och nydliga ungar som jag skrev på tavlan. Blev till och med brun om kinderna, love på det. Visste ni att den största lyckan i ett 6-årigt barns liv är lösa tänder. Våra 6-åringar gör nu allt för att de ska börja lossna, det har blivit en tävling, lösast vinner. De äter bara hård mat och drar och rycker i varandras tänder bara för att de ska bli lite lösa. De som har lösa leker bara med varann, ja, man kan kalla det mobbning. Idag fick jag äran att uppfylla en dröm, jag drog ut Odas tand som man kunde snurra på. Galet nervös tjej, men rätt nöjd efteråt. Eftermiddagen spenderades lekande med pet shop, om ni inte vet vad det är googla! Nej, jag gjorde inte det själv, fick stor hjälp av Ingeborgen som har alla man kan tänka sig. Nu har jag imponerat nog på Monk så ni blir det sängen, vi snakkes.




Ett tillskott

Kategori: Ellebellebi



Elina, 17 dagar.
Dotter till Fredrik och Linnea.
Yngsta moster heter Ellen.
Just nu sover Elina i mosters famn.
Det är mysigt och mjukt.

Fransk magi i skrift

Kategori: Ellebellebi

"Vi står båda för känslan av att vara varandras andra jag och av att det bara är halva våra jag som lever när vi är utan varandra.

Ändå är vi så väldigt olika.... "

Anna gavalda, En dag till skänks


En fransman som inte har något med dessa ord att göra, men som likväl förtjänar en plats i ett obetydligt inlägg till orsak av ett vackert yttre.

Någon nyans skulle ju int skada

Kategori: Aggstar

Söndagskjærsten

Kategori: Aggstar

Min dagliga kompis, som träffas nästan varje dag, har just lämnat mig. Eller nästan nyss, jag har hunnit boka flygbiljetter också. Vi koste oss och som vanligt drack vi te! Måndag och det är ju som jäkligt gött. Tiden springer iväg, på fredag är det 1 April, vilket betyder att världens bästa Bengtsson anländer till Sverige. När som helst är det påsk och 3 veckor efter det SYTTENDE MAJ, sjuuuukt! Om ca 2 veckor är även Nilsan tillbaka, vilket är mer än gött, rent ut sagt konge! Jag räknar ner dagarna som Oslo-bo och även som den Oslo-profil som man i helgen fick höra att man va. Rätt sjarmerende må jeg si. Helgen var kunglig, på lördagen ville man ju bara döda någon för att klockan vreds tillbaka og man vart utslängd från Nichol klockan 2 eller då var den ju tydligen 3, men jag måste säga att lördagen var ganska konge ändå=) Alltid lika spännande att heta Agnes Löfroth. På tal om helgen kan jag även meddela att jag träffade Thorbjørn från förra årets norska paradise hotel, eller träffade och träffade, jag tog han på stjärten när vi stod och trängdes, han sa även undskyld till mig för att det var så trångt och han behövde stå så nära, men jag svara att det går ju helt fint! Sen kan man ju även älska att Oslo levererar bra väder dag efter dag, lite kallare i veckan, men till helgen säger dom +10 igen, yes! Nu ska jag avsluta det här och sooova. Puss och kram, sean banan.

Tobbe=)



Nilsan som gillar läget i Trysil=)

Vi dansar och du har så mjuka läppar

Kategori: Aggstar








I tisdags fyllde värns bästa Monica Lindmark 21 bast! Cool tjej, väldigt mogen för sin ålder och helt konge!
Rekommenderas!

Sometimes the blues

Kategori: Ellebellebi


När man inte orkar knappra ner så många bokstäver lägger man ut en fin låt!

Flott liv og kule jenter

Kategori: Aggstar











Igår hade vi kul, ikväll blir det kulare.



Me akkurat nu!
Men jag har lovat Monica att sluta jobba på fejjan og istället ta tag i det som göms under.
Och nej jag gillar inte lakrits

Wild about you

Kategori: Aggstar


Världens bästa vän

Jag skulle önska jag var den enda

Kategori: Aggstar

Jag skulle vilja säga som Boman, denna våren kommer gå till historien. Solen lyser konstant och det är i vart fall +10 grader ute i princip varje dag, hjärta på det! I morgon är det helg och det gillar vi ju också. Eftersom min systemkamera tydligen tagit en paus i sitt liv så råkade jag hitta några gamla, morsoma bilder!



Tjejer! Vad gjorde vi egentligen på våra lagfester?

Uffa mig

Kategori: Aggstar

Idag är livet inte lätt att leva, återkommer i morgon med nytt mod!

HIPP HIPP HURRA

Kategori: Aggstar


Idag fyller ju ingen mindre än min kära prinsessa år, 21 för att vara exakt. Vi har selvfölglig firat detta med sång och kake. Hoppas du hade en kongedag, för det förtjänar du ju. Många bursdagshilsningar fran grannen din.

De allra bästa

Kategori: Aggstar


















Närhet och trygghet

Suuuundayyy

Kategori: Aggstar














Igår var det sol och söndag, vi chillade i frognerparken med boller och burgers. Etterpå bakade vi kanelboller till Monkyss bursdag. De 2 första bildern är snodda på MonkogZolasplace, därav småheten. Nu ska jag ut på promme med Mönk, kösligt.

Erica Ljung i egen hög person

Kategori: Aggstar






































Precis såhär såg det ut för en uke sen, konge skulle jag vilja säga!

Nu ska jag möta upp kollektiv-sorgenfrigata för kos i frognerparken för solen lyser mer en jesus själv!
Snakkes

Dom är uppe på taken

Kategori: Ellebellebi






Nu är det så här. Jag längtar till Lövvattnet. Det spelar ingen roll om det är smällkall vinter eller blöt vår, jag skulle vara lika nöjd hur som helst, bara jag var där. Och det fina med det här är att om en dryg vecka är jag där. Mina drömmar slår in, så att säga 
.
Bilder från januari 2011.

I dag älskar vi Oslo mer än allt

Kategori: Aggstar





Vilken jävla dag, vaknar till solsken, men en mönk i rummet brevid. Inget saknas ju dårå! Drog med Ölen ut på byn, vi har chilla som fään og kost oss. Var på Dalsbergstien och käkade deilig maki. Hittade flotta gutter på carlings som vi tänkte på tilsammans med giftesmål. Då Ellen lämnade mig för jobb mötte jag upp grannen för frappe på majorstuen, syykt digg ass.

Igår hade vi överraskningskväll här på Neuberg, jag och mönk. Och vilken kväll, deiliga ((HEMMAGJORDA)) hamburgare, lite vin och sedan hamnade vi tydligen på en båt. Man blev ju lagomt sjösjuk och dansade gjorde man ju hela tiiden, konge vare. Bjuppar på några nydliga




Har skickat iväg Agge och Monk på natt-tricken

Kategori: Ellebellebi

Om jag orkade skulle jag dunka upp några bilder från Agnes dator, men det gör jag helt enkelt inte, så det får va.
Jag blev utnämd till dj på Agnes och monkis förfest, men jag höll på att få kicken ett antal gånger. Tydligen var min musik inte nog party. Vilket jag har förståelse för, men endock.

Men det här då, det är väl party om nåt! Eller det är både sommar, Marta, party och roadtrip, allt man kan önska sig så att säga. Fint.

Nu ska jag se slutet på Toy story 3, tydligen somnade man ifrån det en fredagkväll kl halv 10 härom veckan. Sliten var ordet.

Me and my woman

Kategori: Aggstar

Jag vet ingen som kan chilla så fint som fransmän

Kategori: Ellebellebi




1. @ akerbrygge genom Saras turistkamera
2 &3. thekooples.com/blog

Jag försöker nog bli lite inspirerad av detta, så denna kväll har gått i stillhetens tecken. Eftersom jag inte har någon ledighet i helgen eller dom närmsta dagarna har jag försökt mej på en helgfeeling idag. Till hjälp hade jag min hemmagjorda semla, umeåopen-musik och en bra bok. Och nu är det nattalistan som gäller för jag och agnes, såsom många kvällar förut. Denna legendariska natta-lista, ja. Agnes berättade förresten om en dröm hon haft häromdagen. Jag hade sagt att vi borde radera nattalistan, för jag var så trött på den. Agnes hade blivit väldigt upprörd och typ velat göra slut med mej. Men. Det kommer ju inte på fråga.

Och vi går ut och brinner upp i natten

Kategori: Ellebellebi















En underbar helg med tre av mina favorit-tjejer! Det blev en liten bildbomb detta, men det är sånt som händer då man sparar lite för länge på sådana ting. Detta röriga inlägg får väl beskriva Saras, Malins och josefines visit i Oslo. He va fint!

Leveration

Kategori: Aggstar

I går var det feest på neuberggatan, det kan sammanfattas med denna bild.

Konsten att kunna

Kategori: Aggstar


På lördagar brukar jag och Erica sammanstråla på bik bok för att läsa skönlitteratur tilsammans, samma visa idag.

Bli min vid nästa löning?

Kategori: Ellebellebi


Är rätt så sugen. Kändes fräsccch tycker jag.
KUN 400 NOK, på antonsport.

Pinnen i mitt liv!

Kategori: Aggstar

Nu tänkte jag sova, men först fortella om att jag just varit hos Monicaaan, vi drack te i vanlig ordning. Vi såg även Knerten gifter sig, den var ju för gullig. I morgon kommer Ljungpung och det kan ju inte bli annat än gooooood! Hade på bade!
Knerten og Karoline!

Lite otänkt

Kategori: Ellebellebi

Skickade just sms till dom flesta av mina kontakter på jobb och några till Sverige om att jag bytt nummer. Glömde dock att skriva avsändare. En aning onödigt och lite pinsamt att jag glömde tänka på det.
Fick tillbaka diverse svar: haha :) Flott, greit å ha an avsender også ja! Grattis med nytt nummer!
Sofia: haha men jag förstod då att det var du ;) undra varför??? Händer sådana ting mej ofta?

I allafall.
Jag tänkte göra någon sorts Dagens, denna enkla onsdag till ära.
DAGENS
Norska rara: Imorse på jernbanetorget stod en gubbe på cirka 60 år mot väggen och gjorde armhävningar. Alltså han stod på golvet och gjorde armhävningar mot väggen, som att det var en workout eller något, fast alla vet att det inte är något jobbigt. Han var väldigt fokuserad och medan jag satt där bredvid gjorde han väl ungefär 50 armhävningar. Vet inte hur länge han hade stått där innan. Sen snurrade han runt lite på perrongen innan han gick in i en vagn. Kanske nöjd över att ha avklarat morgongymnastiken.
Svenska rara: Jag fick välja vilken okänd tant jag skulle åka och städa hos idag. Och nog valde jag rätt alltid. Väldigt söt var hon, svår att förstå dock. Hon bjöd på kaffe i finkopp. Och lefser bjöd hon också på, första gången jag smakade, dom var faktiskt jättegoda. Sen hade hon dukat fram sjokladpudding och sås också, som jag inte hann äta dock, så himla ambitiös tant alltså. När jag tackade så mycket för mej, sa hon att det var så lite. Jag var ju så tunn. Jag har en misstanke om att hon ville göda upp mej. Sen när jag skulle gå skickade hon med två klementiner och ett äpple. Hon räddade min dag eftersom jag knappt hade med mej något matpakke idag.
Köp: Svarta gummistövlar, jag vägrar att ha blöta fötter en dag till.
Sjukaste: Vädret, först helt dimmigt och lite regn. Sen hagelskur och blixt och åska. En kvart senare såg man nästan ljuset och solen genom molnen.
TV: Kim nordberg och kulturnyheterna. Idag kom första fotbollsspelaren på elitnivå i Sverige ut som gay, minns inte vad han hette, det kändes lite oväsenligt. Men heja Sveige!

Fettisdag

Kategori: Aggstar










Idag käkar man semlor med lov, men dessa bilderna är absolut inte från dagen. Utan från lördagen då jag och 4 snygga tjejer spenderade förmiddagen i Frognerparken ätandes semlor, en riktigt fin tjuvstart. Goder kvällen!

Svenska flickor är dom vackraste i Norge

Kategori: Ellebellebi

Fick man kanske höra i helgen.
När tre av mina favoritjenter har vart på besök i Oslo och härjat. Eller härjat, nja, men riktigt gött har det varit. Det blev lite ensamt när dom drog till flyget i eftermiddag. Men jag ska ju jobba nu resten av veckan, så jag har fullt upp.
Tillbaka till verkligheten kan man säga. Nu längtar jag till allt annat braigt som ska hända framöver. Och så får vi se om det blir några nydeliga bilder på bloggen i framtiden.

Jag såg just på parkteatrets hemsida att Noah and the whale kommer hit den 9 april. Jag kan bara inte missa det känner jag. Får bara se till att hitta en vän som vill följa. Sen ska Ida maria spela där snart också, hade ju vart nåt att se. Riktigt skön tjej ju.

Guten morgen

Kategori: Aggstar

Idag firar vi både kvinnodagen och semeldagen, guuu se passande.
Efter jobbet fikar jag och Sarren med Martine Hoegh, kosligt værre. On thuursdag kommer pungen och det blir ju sjuukt kongligt. Ænnu bættre ær det ju att våren typ har anlænt till Oslotown, fast nu kollade jag just yr och de sa snø på torsdag, då kapar jag ju mitt vænstra ben.

VM-agge

Jag är nog ganska sjuk i huvudet

Kategori: Aggstar

Komme just hem från natta-teet hos Monica, kommer man sova gott då man både fått sövmedel och dagens dos av deiligen. Tur jag är lika svensk som vanligt. Helgen har varit konge. Vi har ju finbesök av Ellebelles svenska vänninor. Helgen har varit rätt hektisk.
Vi har:
-Kikat in Håkans könsbehåring och kommit fram till att det bara är han som har råd med den framvisningen
-Varit på Skellefteåfest som både bjöd på det ena och det andra
-Ätit fantastisk mat på Töyen serverad av allas vår bästa Sahar Torr Lindetvål
-Chillat på Holmenkollen och råkade tydligen heja fram Northug till finalen, men vi koste oss allikavel, ehe
-Tog en snabbis till Thailand för goourme-mat
-Turistat i vår egen stad
-Nästan gråtit blodtårar över förändringarna till sommaren

Nu ska jag krypa till sängs, dunkar upp nudliga bilder då jag har tiden och lusten.


Så länge bjuder jag på onsdagens outfitttt!

Håkan rules

Kategori: Aggstar

Brown sugar

Kategori: Ellebellebi



Jag hade tänkt blogga om mitt fantastiskt händelserika liv sä här på kvällskvisten. Men helt plötsligt var jag inte så sugen. Dom senatse dagarna har varit a lot of ups a lot of downs. Råkade tappa/ bli avstulen min kära älskade mobil som varit i min ägo i nästan 5 år. Fy ändå, med nytt norskt mobilnummer också, onödigt så det förslår! Har fått låna antes mobil nu och har återgått till dyrt halebop, men tack ändå. Sen jobbar jag en sådär 12 dagar på raken, det ger klirr i kassan det!

Annars då? Agnes föreslog då att jag skulle berätta om min drömman. Så det kan jag väl göra, främst för martas skull tänker jag. Jo, det var så här. Han åkte på min trikk idag, lockigt hår såklart. Ganska så smal. Skepparjacka, snusnäsduk, kånkenrygga och fin mössa. En fullträff så att säga. Der kan vara trevligt att vila ögonen på något ibland.  

Officiellt vår

Kategori: Aggstar

1 Mars, gud så deiligt. Oslo leverar plusgrader och sol hela veckan. På torsdag bjuppar Monica på chili con carne. Fredag kommer Ellens jenter och Sarren bjuppar på soppa. Lördag leverar Håkan på sentrum scenen. Och nästa helg kommer ju Erica Ljung, just nu blåser mitt liv varma vindar.