X

Kategori: Aggstar

Bloggningen har dött ut, men det har även mitt liv. Sover, jobbar, äter, ser desperata och sover igen så ser mitt liv ut just nu. Är halvsjuk varannan dag.
Men ikväll ska jag faktiskt till Malin och fira hennes bursdag!! Hoppas bara presenten hinner bli klar.
I morgon ska jag och Erica fira att hon och Petter äntligen har hittat boende, det firas med tacos osv.
Nu är det endast en vecka tills Ellen kommer och det är kingeling och sen har hon klarat teorin och det ska firas det också.
Men nu ska jag löpa, hade!


Grattis snygging!!!

-

Kategori: Aggstar

Førra veckan blev læppen bra, nu har jag øgoninflammation.  Kan inte den som vill ha død på mig berætta vem det ær?

Äntligen

Kategori: Aggstar


Min undebart sköna babydräkt har kommit och jag har flyttat in. Hur har jag klart mig utan den här förut?

17:55

Kategori: Aggstar

Pimpad tandborste

Kategori: Ellebellebi

Jag, Ellen Gerd Elisabeth har gjort en pimpad tandborste, när jag var på utbildningsmässa i Piteå. Jag blev riktigt nöjd, dock var det kanske inte allt för smart att ha så mycket glitter, det lossnar hela tiden. Men när det bjöds var jag som tvungen att gå all in.


Vad mer ska jag säga? Det visar sig att jag fått en Moto boy-vän, Malin vill fara, även om hon tycker att han verkar småläskig, men väldigt fine röst har han i alla fall. 
Det finns mycket jag längtar till nu, det är som en enda lång väntan: Körkort, lättnad, fara till Agnes, lov, ledighet, färdigt projektarbete, praktik, vår, student. Ja, mycket att se fram emot liksom. Fast det som är tragiskt är att det kommer att svischa förbi, allt roligt och minnesvärt. That´s to bad.  

Den här solnedgången är från förra söndagen. Jag har så många solnedgångsbilder, för dom är så unika och ofta färgglada. Och dom är ju också lite speciella för det går så fort, så är det mörkt och dom är försvunna.

Denna är från förra söndagens skidtur, det är så himla mysigt att åka skidor i skogen på skoterspår som ringlar sig fram mellan träderna.

 

Vilen rubrik ska jag ha på krönikan?

Kategori: Ellebellebi

Nu sitter jag, Ellen på skolan i en datasal. Krönikeskrivning står på schemat och jag har haft flyt, känns jäkligt najs att ha det bortgjort och klart.

Ett (lite väl långt) utdrag följer: Självklart är det positivt att utvecklingen går framåt och att olika musikstilar kan samsas. Däremot kunde melodifestivalen ha vunnit respekt och kultstatus om den fortsatt lite mer i samma anda som under 60-talet då musiken stod i fokus. Dock skulle en modernisering vara nödvändig så att flera generationer kan finna intresse för tävlingen. Kanske skulle den kunna nå höjder som Kalle Ankas jul, som varje år når TVtittar-rekord. Det måste vara i princip det enda Tv-programmet som flera generationer kan samlas kring och skratta åt på samma villkor. Aldrig ifrågasätts innehållet i en sådan klassiker, det finns en förväntning av att få uppleva samma sak som åren innan. Det är en trygghet för svenska folket som tycks behöva något fast och kontinuerligt i sina liv (metafor?). Fast vid närmare eftertanke skulle jag inte rekommendera något program att hämta inspiration från Kalle Ankas jul, såvida det nu inte handlar om Disney, tecknat eller oskyldiga historier.  

Detta lilla inlägg tillägnades den som har anteckningsblock och reservoarpenna i bröstfickan, enjoy!

Hade på bade din gamla sjokolade!

De tre orden

Kategori: MyLove


JAG ÄLSKAR DIG ♥♥

Loppis

Kategori: Pictures










Promnenaden gick förbi Grönland, där de hade den konstigaste loppisen. Allt fanns att köpa och jag gissar på att hälften var tagit på olovligt sätt. Blev hemmabio och godaste kycklingtacosen, snart väntas sängen för i morgon ska vi ju fly landet.

Lördag

Kategori: Aggstar

Gårkvällen var världens bästa, det suger mest i hela världen att Lene ska dra. Men jag får helt enkelt överleva på nåt sätt. Vi åt urgod mat från tasty thai på laangard, hehee. Sedan chilla vi hos dem med godteri. Inga bilder togs för att vi var risigare är risigast. Morgonen spenderades åt städning, resten av dagen sker det spännande saker, vi ska frosta av frysen, handla gå på en promenad i det underbara vädret och se massa desperata.. Sedan väntas det bio toonight I think. I morgon drar vi till Sverige, däremot inte hem utan någon annanstans.


Lille jente

sånja

Kategori: Aggstar


Nu drar jag till Lene, efter det väntas tasty thai och kos! Det kan inte bli annat än bra

Löningspils att minnas

Kategori: Musik/Klipp

För det första, om ni inte sett videon på förra inlägget, gör det!
Gårkvällen började stillsamt på the brooke med lite mat, urgod var den dessutom. Vi snackade massa skit, bland annat om Tor m. hammeren.




Vi ser en kille som är jävligt lik Tor och undrar om det är han. Stirrar ut han, helt plötsligt står han vid vårt bord. Jag och Lene dör av skratt, Martine sköter snacket. Tor undrar om det var något speciellt vi lurade på, Martine frågar om vi kanske möjligtvis har sett han på youtube, han säger att vi har det och vi dör lite mer av skratt.


Kompisen är detta, men fråga inte vad det är för en konstig typ.



De joinade vårat bord ett tag och han berättar om sin framgång. Han heter inte Tor och videon är inte på riktigt, han vill alltså inte ha en tjej genom den. De var någon kompis som pluggar reklam som har kommit på hela ideén då. Men allt som han säger är sant och straffhandtagen har han satt dit själv och vi skulle få pröva om vi ville. Han är nog lite sjuk, men trevlig var han ändå. Även om han tyckte Malin behövde ny behå? De gick och vi skrattade oss vidare genom den sjukaste kvällen ever!
Sjukt var rätta ordet, men hur som haver är det bästa 2010 än så länge!

Här kan ni kolla in intervjun som gjorts av VGnett. Han är ju lite småkänd och ska även vara med på fredagskväll i morgon, det missas inte!
http://www.vgtv.no/?id=28386

Tor med hammeren

Kategori: Musik/Klipp


På the broker hooka vi tydligen upp med tor mer hammeren..




Mer får ni veta i morgon, nu blir det sängen.

Lill-lördagen

Kategori: Aggstar


Nu drar jag och några ladies till the broker, ha en trevlig kväll, för det ska jag ha!

4 gånger random

Kategori: Pictures

Hjem-is

Kategori: Aggstar




Vi stötte på glassbilen utanför kiwi och impulsshoppade ett lass. Efter maten klämde vi oss varsin och kände att sommaren var nära. Måndag idag, ny vecka, nya tag och nya möjligheter.  

Dead meat

Kategori: Pictures

Jag är död, ante är död och det var väll det. Kecka och Cattan har farit hem, middagen är äten, bilarna och dajmen är ställd fram. Hur som haver, i morgon är det jobb igen och jag hoppas för allt i världen att magen är på min sida. Resten av kvällen kommer erbjuda mera desperata och sömn tidigt. Vi snakkas i morgon.



Ost och kjeks med svärisarna.



Efterätten som serverades hos Helena og Andrea.





Igår besöktes Steak House, mmmmm.









Och idag har vi spytt och varit till antes jobb.


Summan av kardemumman

Kategori: Ellebellebi

Jag lyckades med semelbaket! Bjöd pappa och farmor och dom verkade uppskatta det. Måste ju få kalla det ett åstadkommande.

Annat som hände lördag var att jag hoppade i snön och fotade horsiesar när pappa var med baklastaren i hästhagen och skottade skit. För att få till finiga bilder klättrade jag upp på det där höga staketet som går till ladan, du vet Agnes uppe bakom lagårn när man ska klättra upp på ladu-taket.





Men pappa körde såklart fast med baklastaren, så jag var tvungen att sitta i och backa den när pappa bogserade ut den ur hagen. Men det gick rätt bra, fast det var lite trångt i grinden tyckte jag.


Sen träffade jag på en Millie också.
På kvällen var det inget på tv, bara melodifestivalen men det tycker jag är så mycket scheise(?) så jag bojkottar det. Istället lyssnade jag på Dylan, åt sips och ritade teckning =)

Om jag glömt någonting är det säkert jag som glömt det

Kategori: Ellebellebi

Idag är en sån dag, som om Agnes varit hemma skulle vi ha åkt skoter. -5 grader, ingen vind och sol sol sol. Det skulle ju ha varit väldigt trevligt kan jag tycka. Men istället ska jag roa mig på egen hand. Alldeles snart ska jag gå och baka semlor för första gången i mitt liv. Det är så himla gotti med hemmagjorda!

Detta är dagen idag:


Aj!

Kategori: Aggstar



Fick operera bort min spottblåsa idag, inte det bästa jag gjort, men jag överlevde. Magen dödar mig, men annars lever jag. Ikväll ska vi till Helena och Andrea, det blir trevligt värre. Nu ska jag fortsätta med desperata, sedan ringa doktor H. Hade!

Sjuklingen

Kategori: Aggstar

Igår på teatern ville jag bara spy, men det gick inte. For hem, dog i soffan. Sov, sov och sov. Vaknade idag lite bättre, men jobba kan jag inte. Låg på soffan i 3 timmar innan jag funderade på att röra mig. Har sett 7 desperata avsnitt, Ante ringde just, han var på apoteket. De anbefallde pepcid duo, kan vara magsår. Mamma ringde 2 min senare och sa att de skulle till min gamla dagmamma och dagpappa, dagpappan fyller 60. Fan, just nu vill jag bara vara i Lövis.
Sen har jag städat bland mina smycken.

Före


Efter


Sen så har jag pyntat väggen, däremot är det ett tidigare projekt som inte är helt klart.

Headache

Kategori: Aggstar

Jag tror mitt huvud sprängs! Gör så sjukt ont och jag vet inte riktigt varför. Ser hollywood fruar nu, sedan blir det direkt sängen. Tröttare än tröttast var jag i morse så lika bra att sova tidigt. I morgon väntar tidigvakt och personalmöte på det. Härligt.. Aja, snart slut på fruarna, så vi snakkas i morgon!

Snyggingar