SneakPeak

Kategori: Aggstar


Ungefär såhär såg det ut igår, vissa seiösare än andra. Men det går bra. Klampade in halv 5 i natt, så lyckat var det i vart fall. Ikväll kör vi favorit i repris, nu ska jag möta upp Malin på Bogstadveien för mycket oklart surr.

GÖTT MOS

Kategori: Pictures

Som sagt så är min dator igång och idag är till och med internet igång, så jag tänkte bjuda på lite bilder.












Detta är bilder från koshelgen med Malin förra helgen. Som ni ser har vi kosa oss skikkelig, det var en riktigt kongehelg♥

MEN BRA

Kategori: Aggstar

Var på expert idag, de lagade tydligen min dator med bara sin närvaro, kända man sig kass. Nu är klockan mycket, så nu ska lillagge sova. Kongefrukost på tidligvakt i morgon, det går bra.

Näckrosdammen

Kategori: Ellebellebi

-Harmoni i grönt
Idag på jobbet fick jag en bild av en som jag var och städade hos. Jag fick välja vilken jag ville ha. Hon tyckte att hon hade så många målningar så då kunde jag få en. När jag Tusentackade, sa hon "man måste ju dela med sig av det som är vackert" Hon vart verkligen glad över att jag blev så nöjd! Naaw så söt. .

Den har finare färger på riktigt.
Är dock inte helt säker på att man får ta emot sånt här av vårdtagare. Men, jag ska inte berätta för chefen så!

PS. Lön idag! Hurra. Jag har fått löneökning med 16 kr! Förstår inte varför, men jag ska inte ifågasätta det vill jag lova!
Nu sa pappa: Säg att jag har varit duktig nu.

KOSHELG

Kategori: Aggstar

Som rubriken säger så har jag haft en riktig koshelg, i torsdags flyttade jag till Malin för att alla hennes rooomies var i Sverige och vi har väll kost oss så mycket som man kan. Tack bästaste bästa! Har många bilder som jag ska bjuda på, då jag hämtat min kamera hos henne. Idag har jag varit jävligt hängig och sjuk så liiite plågsam dag, men det brukar gå bra. Såg en kongefilm, Letters to juliet, blev man liiiite kär. Nu ska jag sova. Snakkes!

Pinigt

Kategori: Ellebellebi

Vilken tönt Thelma är som tyckte att vi skulle ta kort på jag och hon med självutlösare! Skämmigt alltså.

Sen vill Thelma också vara badass med blod i mungipan. ELLER så hoppar hon och knuffar på min hand när jag håller i ett nagellack. Det sprättar en stor fläck på min näsa och Thelma råkar också ut för färgen. Ni får tro vad ni vill.

Om man ska klä ut sig då

Kategori: Ellebellebi


På fredag är det station, då var det tänkt att man skulle klä ut sig. Jag kom på bästa utklädningsidén, nackdelen är den att den är så svår att genomföra. En kan vara the walrus i beatles och en annan kan vara the eggman! Då kan man säga till alla: "I am the eggman!" "I am the walrus!"Och så ska man pratsjunga det som dom gör i låten. Men okej. Det var inte realistiskt. Glöm det Elin!  
Ska inte vara bebis heller.. Fast med en onepiece på behöver man ju inte mycket mer för att det ska gå hem.

Dagens höjdpunkt: Tant, 70+. Joo! Det är Rocky2!

Fin skildring av Sverige och glesbygd

Kategori: Ellebellebi


Skön musik, söta människor och finstämda bilder.

Bursdagshelgen

Kategori: Pictures


Lite randooom bild, i måndags serverades det pölse på sista matchen, lika i resultat var ju inte lika bra. Men 4  i serien var konge.


Fredagen dracks det drinkar och spistes mat på Yaya´s!


Snygg var man


Ante var trött på morgonen


Tårtan var god


Kalas för Elliot 2 år, kosligt värre


Mycket gott var det


Tårta 2


Tårta 3 och 4, var man rätt less på tårta sedan..


Cykelbyggning


Finaste föräldrarna


Elliot var nööjd


ante fick också krona och jag kake


Oxfilé, deluxe!


Jonte var fräsch


Vi var nöjda och taggade


Och glada


Ännu snyggare


Obligatoriska kaker på antes match, han har gjort dem nästan helt själv


Familjen Lindberg


I go nutts


Mat på the broker


Ingen Tor med hammeran syntes till


Hösten 2010


Helgen avslutade med pizza, film och italiensk glass.


Detta är helgen i bilder, Antes föräldrar har ju varit här då han har fyllt år och så, det var kos:) Måndag idag, 18 dagar till tur, konge! Fikahäng med Emma och i morgon är det redan tisdag sen är det ju typ helg igen.. Nu ska jag snutta kudden. Snakkes!

Du, jag var här först!

Kategori: Ellebellebi

Idag har jag jobbat på min lediga dag, vikariesamordningen ringde och väckte mej kvart över 7. Jag var inte intelligent och min röst var hur skrovlig som helst för det var stopp i både min näsa och hals. Det lät ungefär så här:
Heeej?? Hej, kan du jobba idag? ÖÖH, va eller när då? 8-15. Vänta..... Vänta.... Jag måste tänka........... EHH, mm nja de gär väl då, tror jag. Va bra, det är guldvärt! Mnmmm. Men du, hör du vad jag säger nu? Jag tänkte så du kommer ihåg de här. så du kommer. Ja, jo de gör jag nog.
Haha att jag ens kom ihåg det här samtalet! Det berodde bara på att hon var så söt och trodde att jag sov medans vi pratade.

För att gottgöra dej Marta

Kategori: Ellebellebi

Tihi. 
Jag är rätt säker på att du sitter och ler för dej själv när du ser det här.

Du hade ju skrivit en halvanonym kommentar om dålig uppdatering. Så det här får kompensera för det.
Hoppas du saknar mej och vår anttila, för det gör jag. Eller jag saknar inte mej själv, men det fattar ju du!

Dansa, fastän hjärtat brister

Kategori: Ellebellebi

OBS. Detta är inte mitt nya hår. Det är partey.  

Är hemma från Sundsvall. Det var härligt att komma bort ett litet tag. Jag klappa kissen. Såg filmer. Vi spelade rock band. Jag fick vara trummis, det var sköj. Linnea (och jag litelitegrann) gjorde hemmalagad sushi. Sjukt gott faktiskt. Har varit på birsta och i staden rätt mycket. Handlade några fina grejor. Vi tog en ganska snabb och spårad tur på ikea också. Jag åkte bla. fram på kundvagnen då Fredde körde den. Vi aktade oss för civilpoliser och fickparkerade. Ja, ni hör ju. Men det är sånt som händer då jag är på varuhus, typ IKEA och dollarstore. wää.
Idag har jag jobbat hela dagen, men jag klagar inte. Det är ju ganska chill på helgerna. Och så får jag en välkommen helgOB.

PS.Det är praktiskt att månen skiner. Då blir det en strålkastare som gör att man ser framför sig när man går på hundpromenad på kvällskvisten.

Are you drunk?

Kategori: Aggstar

ufff

Kategori: Aggstar

Min dator har dött, även min uppdatering. Skittråkigt och jag vill bara lite. Men det löser sig kanske. Sambosen föräldrar komme idag, kos det. I morgon är det helg. Ännu mera kos. Nu ska jag spise litt, sen sova för att jag är trött, kanske inte lika trött som jag och Frida är på bilden, men trött är jag. Hadé!

Händelserika MångsidesKlubben

Kategori: Ellebellebi

HMK, det är jag och Malin det. Lördagen började med promme hemmavid, sedan tog jag mej till stan och aerobicsstudion för afropowerdance. Väldigt härligt eftersom jag haft sån afroabstinens. Men det finns inget som slår den "riktiga" varan. Sedan fräschade vi till oss och gick på jazzkafé. Jag kom in gratis eftersom jag såg ut som en student. Jaa, sa jag. Det var ju värt. Elin Johansson kom dit sen, så då fick man träffa henne. Sen skämde jag och malin ut oss för Kjelle Öhman. Allsångsmannen...

Efter det blev det hockey. Bara för att jag och Malin var där storvann vi! Fast mest berodde det nog på min snabba bön just innan start! hÖHö. De var bra stämning och vi hade braiga och dyra sittplatser. Vi köpte en stor bytta popcorn som vi åt upp på en period. Liten detalj: Dom spelade bla. stolen deer på isladan! Jag tror jag applåderade då.
Sen for vi och åt god mat. Till slut fick vi träffa elin s som kom till Malin innan vi gick ut på Olles, det var inte riktigt tänkt att gå just dit men. Det gick fint det med. Det blev en lång, kulig och kall kväll.

PS. Opassande bild från när jag och farmora tog upp potatis.

10-10-10

Kategori: Aggstar

Det är idag man skulle gifta sig, skulle ju se rätt bra ut på pappret.
Istället så hänger jag med MalinB G23, lika bra det. Vi har spist überdeilig mat på tasty thai, vart på promenix till aker brygge, förbi rust twice och mest chillat. I morgon är det måndag, konge. Vi spelar sista matchen, mindre konge. Men man får väl vara konge då. Snakkes!

Bjuder på en kongebild från kongelondon, på kongebrudar.

Känner du mig rätt, vinner du på lotto

Kategori: Aggstar

Ellen har tagit över bloggen som ni märker, fast egentligen har hon ju inte det. Jag har haft annat för mig. Jag har just spist upp gröten min till frokost, igår hängde jag med Stina, det var göy och läääänge sen sist. Veckorna går bara fortare och fortare, det är väl ett tecken på att jag blir äldre och äldre.. I måndags slog vi fossum med 7-1, vi var 9 spelare och jag gjorde 2 nydliga mål. Gött mos. Fredagen spenderades med ungdomarna från jobbet hos mig, vi käka tacos och chokladpannacotta med basilikamarinerade jordgubbar. Godare mos. Stina och Amanda komme också, så vi drev nattklubb till halv 4, sjukt roligt! Ska bjuda på lite bilder senare. Ikväll kommer Ante hem, så min ensama vecka tar slut. Nu ska jag göra andra ting.


Skulle man till Grekland

It takes an ocean not to break

Kategori: Ellebellebi


Åh, nu börjar jag ladda, för framtida planer. Det känns bra och jag ska försöka göra det bästa av var situation. Men vi ser väl. Jag börjar med att åka till Linnea nästa vecka. Det blir nog kul och skönt att vara borta ett tag. Tråkigt är det att förr i tiden träffade man sina systrar varenda dag, vare sig man ville eller inte. Och nu krävs det tid och planering för att se skymten av dom. Fast då blir det ju roligare då det väl inträffar.

Thelma är spysjuk idag. Hon har spytt 6 gånger eller fler. Jag har torkat upp 5 av dom spyorna. 3 på mattor och en hos farmor. BLääää. Vad gör man?

Snart så

Kategori: Ellebellebi


Min klippningen vart bra, men jag väntar med att lägga ut efterfrågade bilder tills jag och håret har blivit vänner igen. Det blev spontana blonda slingor också. Inte helt väntat men det funkar fint i den här frisyren. Sen fick jag dom ju på halva priset eftersom jag har en ganska liten kalufs. Värt.

Läser Sofias blogg, hon har visst problem med att hinna stöta på Johnny Depp som håller till i krokarna, så fullt upp har hon. Sen skriver hon så här också:
Sen sa langtar jag till lordag nasta vecka da ska vi fara och se UMEbandet AC4 (DIN TREMENING ELLEN!!!!!!!!!!!!!!!!!!) pa Underworld :D
Snart Sofia, snart kommer jag..

KONGE

Kategori: Aggstar


ROADTRIP- Little MurmaidFokus

Kategori: Ellebellebi



Till veckan har jag min lugnaste vecka sedan studenten. Eller det har aldrig hänt förut, att jag jobbar bara 3 dagar. Ska försöka tacka nej till allt jobb däremellan. Jag måste hinna leva känner jag. Hoppas det går enligt planerna. Känns som att jag behöver min fritid.
Jag har bokat klipptid nu. Eftersom jag har en idé om hur min nya frisyr ska se ut så hoppas jag att det ska bli fint.
Jag önskar Marta lycka till med sitt nya liv som börjar imorgon! Men som tur är ses vi nog om inte allt för länge. Det blir nog skojsigt.

ROADTRIP- Emma Getfokus

Kategori: Ellebellebi





Say no more

MOBILBILDER

Kategori: Pictures


Långa shorts på töyen inflyttingsfest

Lunckos på jobbet

LondON

Brännäslor

Snö på Grönvold

Trött t-bane gosse

Soppkokning

Tårta på jobbet

Tältras på släktalas

Soltur på Grövold

Idolbilderna

Tur till Bogstad gård

Tur till Slottsparken

SkönB tullar

Solkos med Ljung

Första middan i nya läggan

Midsommar/Sommarfest på jobbet

Emmegumms i Greeklandet

Brooklyns fina inneskor

Torsdags/Möte kaffet

Åkning på St Hanshaugen

Lövtandskrans på Grönvold

Coooling

Min och Siennas fot

Kos i Lövis

Kos med Thelma

Herrgårdskroen med jobbet

ROADTRIP- Skyltfokus

Kategori: Ellebellebi



Jag firar att vi är tillbaka i Serige med lite Afrodans.




Sen hoppar jag över till hemmasidan.




Letters from Juliette

Kategori: Aggstar


Eller Ellen, fint gjort, tack Lillasyster

PIZZAFEST

Kategori: Pictures





Torsdag skulle det spises opp 37 stycken pizzor. Jag åt men vart mättare än mättast, sen drog jag och kingade på fotbollen.

A little bit of company

Kategori: Ellebellebi


ska se Lite sällskap nu. sen ska jag ner till Thelma så vi kan gå ut i kylan.
-Det är konstigt med mej, jag har börjat gilla fröknar utan hår mer än dom som har hår.