STOCKHOLM

Kategori: Aggstar

Så var man tydligen i stockholm ändå. I torsdag hängde jag med Sarren i parken och det slutade tydligen med utgång på qadis, med Nilsan och diiverse folk. På hemvägen kom jag på att Stockholm vore nog ganska bra ändå, så jag ringde min kära kompanjon, lilla mönk. Hon tvekade ju inte, så igår klockan 23.00 gick bussen, så där har vi kosat hela natten. Nu har vi hängt på centralstation i 3 timmar, mest spist dårå. Nu ska vi ut, solen lyser men det var ju ikke oslovärme här om vi säger såå. Jobbigt då man bara packade shortsen! Men det går bra.


Akkurat nå!

Men gilla

Kategori: Aggstar

När Agnes blev nostalgisk och vi spanade på misstänksamt seg rök

Kategori: Ellebellebi











En kvällspromenad från Töyen och Kjölberggata till vårt Majorstuen.

Svart på vitt

Kategori: Aggstar

Utdrag från Maj-månadsbrev på barnehagen:

Nesten til slutt vil vi komme med en liten opplysning.
Agnes kommer til å slutte i Langaard til sommeren.
Så nå må vi bare nyte den siste tida vi har sammen med henne
.

Stay Out West

Kategori: Aggstar

Jag och Ellebi har varit på promenad på töyen, styrt upp sommaren och våra liv. Looking good, looking forward. Annars dårå, var fan jobbigt att jobba idag. Men nu är det bara 2 månader kvar så nu är det bara att pussa sönder alla. Sen har jag och Monk nog tagit ner storhetsvansinnet vårat och skippar den svenska huvudstaden på valborgs, för jag hade tydligen lovat fest här i helgen, ehe. Sen var ju dessvärre Robin inte lika taggade på våran plan som vi var, ehe gånger 2. Sen blir det överasskningsfredag som vi alla hatälskar för att Maggio är slutsålut, uffa mig! Men det brukar gå bra. Nunununu ska jag faktiskt sova, nattta loverzz. PS. FREDRIK, zzzzzz är endast för dig.DS


Eftersom jag råkade köpa ny dator i SWE så har jag inga bilder, därför jag lägger upp såna här coola bilder på typ min största ungdomsidol, cool är han. Ok, jag är väl ungdom fortfarande, men som sagt det gårr bra.

Semlan i ägget

Kategori: Ellebellebi


Sköön bild!
Ska bara skryta litegrann och säga att jag har gjort egen musli idag! Den vart skitagod och känns lite lyxig sådär. Gleder mej att vakna en tidig och svettig morgon och bara tryckaaa.

uhuh

Kategori: Aggstar

Utkast: April 25, 2011

Kategori: Aggstar


Endeligen hjemme! Trollet här brevid väntade tålmodigt. Vi kollar paradise akkurat nå, sykt program ass. Bra biild bjuppar jag på.









Monky komme och ville kramas så vi drog till frognerparken för kubb. Husker ikke vem som vann, ehe. Träffade på nydliga russar som mer än gärna ville bli med på en bilde. Kos docker, det skall jag nåå. pöss

Kärleksparet på Huk

Kategori: Ellebellebi


Jag vill tacka Agnes jobb för att de ger påskgodis till henne som hon inte vill ha. Jag tackar därmed även Agnes som i sin tur delar med sig till mej. Sen vill jag också tacka Ellen för påskhälsningen!
Jag vill ge motsatsen till tack! till den som gav mej en förkylning och kittlig hals.

Här kommer en smaskig bild på en av alla kjärester som höll till på Huk förra helgen.

PS. Kissekatten är tillbaka! Både igår kväll och imorse kom han förbi på en snabbvisit.

My Beautiful Dark Twisted Fantasy

Kategori: Aggstar


1 h kvar på denna nydliga buss. Puss

GLAD PÅSK

Kategori: Aggstar



















Jag har haft en fantastisk påskferie hos storasyster. Myst med världens sötaste systerdotter, ätit god mat, varit ute i solen och bara tagit det lugnt. Ska bli skönt att åka tillbaka till Oslo för att leva det livet, sista tiden nu. Känns helt stört att det här är sista gången jag åker tillbaka dit, i alla fall på ett bra tag. För nästa gång åker jag inte tillbaka. Uh my good. Klockan 9 i morgon går bussen och på den ska jag spendera 5 deiliga timmar, så ring och underhåll mig, tack! Sen ska jag väll chilla på arlanda ett tag, men jag är ju van. Är hemma ca klockan 6 i morgon, så då ses vi mina kära medborgare. PUSS

Påtal om

Kategori: Aggstar

nostalgi hittade jag även dessa, jag dör så roligt! Vilken kung han är.

Nostalgia

Kategori: Aggstar

















Upp och ner, ner och upp. Man har ju haft det för bra!

God Påske

Kategori: Aggstar

God morgen

Kategori: Aggstar


Hungriga är vi idag också! Snart är hela familjen nytvättade, sen drar vi till stugan och farmor och farfar.

Nu chilla vi

Kategori: Aggstar




I morse fick Elina frukost av mig, sedan drog vi på birsta där vi köpte sittvagn. Fika hos stora Elina har vi också hunnit med. Till middag lagade vi sushi, mums. Provade nya pyjamasen också, lite stor men väldigt snygg. PUSS

Lååångfredagen

Kategori: Aggstar


Manne ser megamind, medans jag och Elina myser i soffan (Notera trycket på tröjan). Föräldrarna laggar silltårta. Kosliga fredag!

Töntiga blomsterbilder

Kategori: Ellebellebi

Ja, jag bjuder härmed på några mesiga bilder på blommor och träd och andra vårgrejer. För det är sånt man gör på påsken i Oslo på sin lediga dag. Tar bilder.
För järna jer e vor.










Alltså jag älskar dom där båtarna. Dom är så himla tjusiga, jag är tjeer.

Elina prövar drakborgen

Kategori: Aggstar


Lite för liten var vi visst för att gunga och skrek med en gång gjorde jag också

Hoppa hoppborg var ju ganska coolt, så det passa ju bra för en cool tjej
Detta var nog bäst i alla fall enligt moster, däremot får jag inte bli någon hästtjej säger pappa..

Rutschelkanan vann, mest bekvämast och lugnast var denna.  

Right now

Kategori: Aggstar



Jag och Manne har just varit och klippt oss, visst blev vi vackra värre. Manne vill inte helt vara med, han var lite upptagen med mobilspelandet. Men Elina ställde upp mer än gärna, eller egentligen hade hon inget val då hon ligger och sover på min mage. Nu ska vi till Birsta och drakborgen, ska bara hämta upp Mannes kompis först och lämna Fredde på skolan. Solen lyser så glad påsk på dere.

Nattakänslan infinner sig inte

Kategori: Ellebellebi

Även om jag lyssnar på natta-listan. Kanske har det att göra med att jag gruvar mej för att sova i alldeles för många plusgrader och dåliga erfarenheter från förra natten.

ELLER

Så har jag och malin just bokat P&L-biljetter!!

Och jag gleder meg!!!






Kan bli gode bra om ja så säg.

Moster han anlänt

Kategori: Aggstar

Endeligen var man framme i Sundsvall efter inte en alltför spännande resa. Flyget var lurre, men ca 5 timmar på bussen var ju rätt lame må jag si. Tur att man kan sova i alla lägen och avverka alla telefonsamtal som är rätt mycket billigare. Fick hålla lillan med en gång jag var på plats och oh my good så söt hon är. Hon somnade i fangen min så vi myste rätt hårt. Nu taggar vi till Drakborgen med Manne i morgon, tror det blir konge.


En liten tjej helt i min smak.



Hittade även 2, inte lika nydliga bilder på mig sen förra gången jag var på besök här. Elsa fick då även vara med på bildet. Hadeeee på badeee

Tårtkalas har jag varit på

Kategori: Aggstar










Kvällen har spenderats på kalas hos 2 ubersnygga tjejor, kos kos kos. Vi hade picknick på golvet, då de varken har världens största lägenhet eller så mycket till sittplatser, men det var konge. Nu har jag packat och är sååå klar för att leka svensk. Vi snakkes.

Doit-on aller en France? S'il vous plaît

Kategori: Ellebellebi


Undersidan av tassarna är det finaste och oftast mjukaste på kissekatter tycker jag.
Mustacher är nog näst finast.

Tänk om jag var lika cool som dig

Kategori: Aggstar


Äntligen måndag, har som vanligt världens bästa jobb. Har varit ute hela dagen, var ju inte bara en som var missunlig idag, ehe! Efter middagen har jag och Ellen hängt i parken, solen värmer som rena sommarvärmen, fick sedan besök av 4 söta flickor. Nu har vi just kollat step up 3, men den var ju faktiskt ingen höjdare, däremot deiliga gutter, ehe. I morgon ska jag på kalas då både Josse og Anna har blivit ett år äldre, kosligt. På onsdag blir jag svensk igen, ska pussa på nyfödd och chilla hårt. Det var veckans statusuppdatering än så länge. Vi snakkes.

Little Lion Man

Kategori: Aggstar


Sandra kan ju ha världens stiligaste kjärste

Så mycket bättre

Kategori: Aggstar


Detta var den enda bilden som jag lyckades knäppa igår, eller som man ser så knäppde ju inte ens jag den, utan det gjorde Monica. Morsomt var det i alla fall!


Dagens outfit, är någon förvånad?


Ofula eller vad


Sykt ass

Finfina videosar för jag vet precis hur man böjer det ordet

Kategori: Ellebellebi

Ledig idag vilket betyder att jag blev väldigt aktiv här på bloggen, kompensering för tråkig uppdatering av fröken Lill-Löfroth kanske.







En söt dam och en fin båt

Kategori: Ellebellebi





Jag sa åt grabbarna -Ställ er på led här och se allvarliga ut. Vilken pli jag hade på dom ändå, ehe.

Tänkte köpa den här båten vid nästa löning. Funderar på att lägga den i Storlövvattnet sen, för det förstår väl vem som helst att Lillövvattnet blir i minsta laget.

Bilder från slottet & aker brygge en solig torsdag.

Vi har blivit med kisse!

Kategori: Ellebellebi

Tydligen.

För imorse när jag öppnade fönstret stod en kisse utanför och inte var han svårflirtad för han hoppade direkt upp på fönsterkarmen och kollade in när jag snacka med han. Men han blev lite väl närgången så han fick nöja sig med att kolla in genom en springa.


Helt nöjd var han väl inte.

Efter ett tag drog han men kom sen tillbaka och då tänkte jag att han skulle få hälsa på lite!




Vi var alla lite tveksamma till det hela, så jag sa -Nu må du dra, kisse.

Sen hoppade han motvilligt ut.

En katt för nyfiken för sitt eget bästa.
På återseende.

Stjärnfallet

Kategori: Aggstar












God morgon!
Gårkvällen var konge, började med nydelig mat hos bestemor min, underbart! Vi var och såg en förförvisning av scream 4 på utomhusbio brevid munch-museet, men var ju dessvärre tvugna att gå hem ganska tidligt, då varken jag eller Sarre kan med sånt där, ehe. Väl hemma knackade Monk på dörren oh hon var ju selvfölgelig välkommen. Började med utgång på nichol, vidare till livingroom, hamnade inte oväntat på qadis, svetten rann men nöjda var vi. Nu ska vi ut för att solen skiner och jag är lycklig. PUSS

Men ja tack

Kategori: Aggstar



Love and other drugs

Kategori: Aggstar














love

I sommar är vi tillsammans, jag lovar

Kategori: Aggstar



Idag vinner inte Skellefteå

Stor tagg

Kategori: Ellebellebi

Idag har jag faktikst njutit av min ledighet. jag har sett Sherlock Holmes som var väldigt underhållande. Och så har jag varit ute i solen, tagit lite kort och suttit på en parkbänk och läst. Jag var upp på fortet på Aker Brygge och där var det så himla vårigt och fint. Det hade ploppat upp några blommor och gräset hade fått en lite grön nyans. Lite vindar från havet var det också men lika skönt det. Och det var alldeles lagom mycket folk.

Jag har börjat tagga inför Peace&love nu, bara nästan 3 månader kvar, heh. Jag och malin snackade lite om det igår och det går ju inte att inte bli exalterad. Och detta får jag bara inte missa.

No time for us

Kategori: Aggstar

Bowling och innan de 3-rätters på peppes. Love my jobbbb, älskade människor. Vann självklart bowlingen, ehe. Johan vann visst andra gången men det missade jag, ehe. Nu komme min trolovade hem, så vi ska slagga. Puss och kram sean banan.

Jag och min sjukaste, men även bästa vän.

Att äta, rida och slåss

Kategori: Ellebellebi

Det som gör livet värt att leva enligt Musse Hasselvall. Jag gillar´t.

I all fall, jag är tillbaka i NO WAYS huvudstad och det känns skönt. Vädret är för det mesta underbart och snön är borta från gatorna. Det betyder att deras storlek har ökat med cirka 50%. Så jag behöver inte längre frukta för mitt liv när jag får möte med bilen.

Det verkar som jag är fri från jobb idag, ofrivilligt. Jag ska försöka att inte tänka på det och vara lite duktig här hemma istället, fast jag inte får någon kosing för det. Vilket jag skulle behöva. Mnåhh.

Något kul då. På fredag är det lönningspils, det kan bli riktigt bra då det är flera från turnus som ska gå på den, ser fram emot det och resterande delen av helgen. Ska vara ute så mycket det bara går!

Igår kom jag på att vi borde ta bilde på oss (Agnes) när vi går till butikken. Det efter att jag tvingat med Agnes dit och hon ville inte följa om hon var tvungen att byta kläder. Så hon gick dit i sin turkosa regnjacka, rosa stövlar och barbent i 4grader och regn. Fråga mej inte varför hon hade på sig det hemma i vår 26grader varma lägga.

Don't let those bastards reel you in

Kategori: Aggstar

Milen idag utan musik, ingen höjdare! Regn var ju lite mys, sen står det 16 grader resten av uken så det ska nog det gå bra. 25 grader inne är ju lite jobbigt, men då kan man ju leva naken. Påsk om 9 dagar sen är det ju faktiskt sommar på riktigt. Man kan ju säga att fördelarna väger upp nackdelarna.


favorit i repris


Sen är ju lilla fröken äntligen på plats igen!

I do not want to lose your love tonight

Kategori: Aggstar

Igår firade vi att världens bästa Chuck Bass är tillbaka, även kallad Nils. Lite brunare och mycket skäggigare, men fortsatt lika konge. Det var alltså trion som var ute och svängde sina lurviga, äntligen! Idag kan man ju som vanligt älska livet, solen lyser, 20 grader i skuggan. Man kan ju tro att sommaren är här, men i morgon ryktas det om regn och 7 grader, pax inte, yes! Nu ska jag snutta kudden för i morgon väntar påskefrokost på världens bästa jobb, PUSS


Agnes Tian Löfroth har skickat dig en vänförfrågan

Kategori: Aggstar

Ikväll dricker vi rosa mjölk, för vi är bara unga en gång i livet, sen får vi bara leva livet en gång.

A Bad Day To Be Ignored

Kategori: Aggstar











Igår var det födelsedagsfest på Darres, både Svirre og Anna skulle firas och det var mer än trevligt. Slutade inte helt otippat på Nichol and sun, som vanligt var konge! 

Var man konge även idag

Kategori: Aggstar





Ja men yes! Idag kan man ju inte annat än älska livet. Vaknar, ser att det är 18 grader og ingen sol, man höll ju på kokas alikaväl, så jävla skönt! Sommarskorna åkte rent fram idag. Dagen har spenderats typ som gårdagen, häng på aker brygge, bytte dagen till ära ut pojkarna till flickor. I morse tidigt som fan åkte mina gäster hem, ca 5 i 6, ni kan ju gissa vad vi gjorde igår, ehe. Chilla, lr så int.

Du kan bara välja en som är din egen

Kategori: Aggstar

Tydligen på dina villkor

Kategori: Aggstar


Min kille, alla dagar

Arvegodset

Kategori: Ellebellebi


Jag har fått ärva farmors stråhatt, för det hade hon lovat. Den är både bekväm och fin.

En klassisk hundpromenad i lövis. Alla ska åt olika håll.

Tur att Mille är så snill när jag är så slem. Ehe.

Totalt 4 nydeliga jenter

Kategori: Ellebellebi



Grymt snygg outfit på den sista.
PS. Det var inte min idé att stoppa gaffeln i byxan, sry.

Am I the only one?

Kategori: Aggstar

12 i natt blev jag norsk igen, tog taxi från jernbanetorget, så jävla värt. Tröttare än medel, efter en snabb hemvisit på grund av tråkiga omständigheter. Men vi ska nog lära oss det här också, även om jag inte vill. Vaknade halv 5 i natt av mina gäster, de hade dragit med sig sovbesök. En av dom var Jack så det var ju mer än trevligt, har inte sett han på minst ett och halft år. Får se hur länge dom får sova innan jag går in och hoppar på dem, för vi måste ut i det nydliga vädret!



Livet håller inte ihop

Kategori: Aggstar


utan dig

La vache et le veau

Kategori: Ellebellebi





Ehe.

Men ÄLSKA!

Kategori: Aggstar


Gamla, goda tiden

Vi måste kanske slåss om dig?

Kategori: Aggstar





Idag är jag nog lite kär och idag längtar jag till sommaren och värme. Denna måndagskväll har vi spelat fotboll, i morgon blir det middag och hockey på olles, på onsdag blir jag svensk för någon dag, puss.

Ett fotografi

Kategori: Ellebellebi

Går igenom alla bilder jag äger och har. För på fredag ska jag göra ett fotocollage till farmors begravning. Det har blivit en del genom åren och det är förmodligen jag som äger de flesta fotogarfier som har med farmor att göra. Det är trevligt att kolla igenom och minnas. Och man hittar en hel del annat också.

Home is wherever I'm with you

Kategori: Aggstar

Haang with me

Kategori: Aggstar


Igår var vi på fest hos dessa mongon


Amanda heter en av huvudpersonerna


Stina är den andra snygging


Selvfölgeligen var ju lille Mönk också på plass


And moi


4 taggade, älska självutlösaren


Kos


Dubbelkos


Akrobatik utförde vi ju såklart också


Ralph Lauren?


Utgång på Qadis, där även Anton hängde!


Med sin vän


Allas våran dj var ju såklart också på plats!



Var hemma ca 5 i natt har jag hört rykten om, trevligt värre. Både förfesten på Darres, sen levererade Qadis som vanligt. Idag har jag chillat mer än vad som går an. Roligaste som hände igår måste ju vara det Mönk berättade i morse, hon gick och käkade kebab då hon vart lite trött och less och råkade somna medans hon satt och åt. Jag dör så konge hon är ass. Vaknade ca halv 1 då Mönk fick samtal, ojojoj. Inte likt mig, men lika bra kände jag. Har hängt med Mönk hela dagen, inte klivit ur sängen och inte fått på mig några kläder. Vi har diskuterat livet och framtiden som är jävligt spännande. Nu ska jag slå på ett gossip-avsnitt och fortsätta i denna anda.

L.I.F.E.G.O.E.S.O.N.

Kategori: Ellebellebi


Nu är det Ellen som lyder order. För syrran är nyfiken på vad som händer. Jag är i Lövvattnet. Hemkommen från Umeåopen, som bjöd på mycket fin musik. Man höll ju på att missa Håkan eftersom ALLA skulle se honom. Så vi stod inklämda som svettiga djur i en sjukt trång kö i ca 20 minuter. Man behövde inte hålla balansen själv eftersom vi var så tätt packade. Trodde jag skulle svimma när det verkade som mest omöjligt. Men så gick kön framåt och jag fick plötsligt komma in. Marta hann inte med, men jag tog chansen och sprang in. Det kändes som jag vunnit värsta tävlingen och det blev totalt lyckorus då vi kom direkt in till en sjungande håkan. Det var fint och vi var väldigt pepp.

Imorgon tänkte jag gå upp med tuppen så att snön fortfarande är frusen nog att åka skidor på. Det kommer kännas mycket uppfriskande att ta en morgontur kan jag tro.

Samma sak denna gång

Kategori: Aggstar

Ellen blogga! Igår gästbloggade jag om min kväll, läs det här.
Puss

Om någon ville veta och inte förstod så hänger jag ju med denna dam för ovanlighetens skull, ehe!

Homerun

Kategori: Aggstar

I går hängde jag med världens bästa flickor. Vi surrade, planerade Stockholm och diverse annat! Mums! Vi slocknade allihop i sängen före halv 1. Vilket resulterade i att vi vaknade innan 8 idag, rätt skönt det också. Jag har hunnit vara på gymet en timma och gjort bort milen. Sarre hade också träningsdejt men Monk hade träningsverk, ehe. Har duschat, ätit omelett och kommit mig under täcket igen, det är lov då det typ regnar ute. Ikväll blir det fest på Kiellands plass sedan utgång på blå, konge! Nu ska jag ta ringa grannen och boka dejt på bogstadveien, trevlig lördag på dere.