Världens bästa lillasyster

Kategori: Ellebellebi


Idag fanns detta i posten!


Inuti låg detta. Ett kort och en rosa necessär.
På kortet står det bland annat:
PS. Här är marken blöt
och Thelma är söt.

Typiskt Ellebi


Även dessa var mer, hon har gjort dem hos Nea.
Som ni ser står de på spegeln, Ellen kan vara den ändå som förstår varför de står just där ;)

Så jäkla roligt med såna här paket!




No milk today

Kategori: Aggstar

Tänkte bara berätta att det inte blev någon klippningen. För att jag inte hittade den där jävla frisörjäveln, men jag hittade en annan som hette gullhår, alltså guld hår. Men jag skulle ju till gul och blå! Blir less då jag vill klippa mig nu, igår skulle vara bra. Ska ringa på min pause i morgon och beställa tid om jag nu lyckas med det. Sen blire färgning åå. Nu har pojkarna fikat så då kan jag gå och lägga mig. Pojkarna jag, inte bara ante utan Erik, våran inneboende som komme idag. Blir nog bra, hoppas bara han får jobb så han slipper fara hem.

Men som sagt, nu ska jag sova, skola i morgon höll jag på säga. Men jobb då.


Klipp It

Kategori: Aggstar

Jag vet, jag är sjuk och borde bara vara hemma och sova. Men jag är ju inte trött och har bara hosta. Så jag tänkte bege mig till stan eller rättare sagt till gul og blå för att kolla om jag kan klippa mig inom de närmaste dagarna. Sen så vill jag egentligen bara vara hemma och se true blood men jag märkte just att då jag sett avsnitt 12 på säsong 2, som är sista avsnittet kommer säsong 3 inte ut förän i Juni 2010. Hur fan hade de tänkt att jag skulle överleva tills dess!?

Nu ska jag klä på mig, käka en mandarin och bege mig mot tunnelbanan i hopp om att inte träffa på någon arbetskollega, men de borde ju vara på jobbet (A).

You only have one life

Kategori: Aggstar

tumblr_krvbfcPaSF1qzl9coo1_500

True Blood

Kategori: Aggstar

Detta hör verkligen inte till vanligheten men jag är så jävla kär!! Hur kan en tv-serie vara så bra?! Jag var skeptisk då ante tyckte vi skulle se den. Men idag då jag vaknade och insåg hur lite jag skulle ha att göra idag slog jag på det och om vi säger så, jag har sett 9 avsnitt och varje avsnitt är 1 timme. Ni kan ju gissa vad min dag bestått av. Jag brukar alltid säga hur töntigt sånt här och nu har jag fastnat i detta själv. Jag förstår inte hur jag ska kunna hålla mig till i morgon då jag ska se resterande av säsong 1, jag längtar nu! Jag känner mig så otroligt töntig och när jag läser detta om några år kommer jag tänka på hur sjukt det är, men även att det är sant. Nu ska jag sluta löjla mig och gå och lägga mig.

trueblood3.jpg True Blood image by sozekai
Sen är han ju så jäkla snygg, eller inte egentligen men han är ju ändå det.

Gnatt!

P.S. Jag är feberfri, fast just nu känns det inte så. Men men.
P.S.2. Inge jobb i morgon heller för jag har en hosta som skulle kunna döda mig

´-`

Kategori: Musik/Klipp


Jag grinar för detta

Inlåst

Kategori: Aggstar

Världens sämsta dag, idag är det en sån där dålig dag. Jag hatar att jag är sjuk så jag bara kan vara inne och inte får göra någonting. Jag vill träna och gå ut i det pissiga vädret, sen vill ja se antes match. Och göra något vettigt utan att det känns som om jag ska dö. Igår då jag gick uppför trappen kändes det som om jag sprungit ett maraton. Jag hatar att jag måste vara hemma i morgon också. Sen känns det som att allt hatar mig också. Då jag inte har något att göra och är såhär rastlös börjar jag alltid tänka, massa hemska tankar, hur mycket jag saknar mamma och pappa. Hur mycket jag ibland önskade att jag bodde hemma fortfarande. Men sen skulle jag ångra mig så fruktansvärt, för jag har det så bra nu. Men man inser inte att man har förlorat något förän det är borta. Det känns verkligen som om jag är inlåst i mitt eget hem, men det är jag ju på ett sätt. Bara tanken på frisk luft får mina lungor att dra ihop sig och bilda största hostattacken.

Klockan 7 har jag msn-dejt med Ellen och Linnea, det är det mest spännande som sker idag.

Nu ska jag sluta klaga och se om jag hittar någon film jag kan se, eller liknande. Sen ska jag nog ta mig lite glass också. Sen ska jag nog låsa dörren också. Bara så ni vet!




Rut

Kategori: Aggstar

Right Now

Kategori: Aggstar


Direkt från Sverige


Direkt till hjärtat


Direkt från vardagsrummet


Igår städade jag frysen, duktigt värre. Idag så hade vi beställning från Sverige, med lite fläskfile, köttbullar bacon osv. Vi beställde även chipsen ovan, finns dessvärre inte i Norge. Men nu finns de i min mage, okej kanske inte alla. Men några rymdes i kistan efter kinamaten. Nu slutar dansbandskampen, så nu ska jag sluta. Puss och godnatt!

Bumbibjörnarna

Kategori: Aggstar

Bumbibjörnarna började just på svt1, jag njuter och får tillbakablickar från då jag och Ellen alltid såg det inspelat hos mormor och morfar. Det är ju riktigt bra och de är så söta, baby har städat och just nu är han på andra sidan stan för att hämta godaste kinamaten i denna staden. Han ska även stanna på kiwi för att jag trenger mandariner, han är ju bara lite för bäst.


Sjuk

Kategori: Aggstar

Igår var jag döende på jobbet, hade jävligt ont i huvudet, halsen och var lite svimmel. Men jag härdade hela dagen. Kom hem, åt middag somnade klockan åtta, 13 timmar senare vaknade jag med 38 graders feber. Kill me. Nu sitter jag här och svettas, kan inte ligga i sängen för att det är så jävla varmt! Ska inta soffläge sen ska jag be min betjänt städa och annat som behöver göras idag. Nu ska jag sluta klaga och vara glad att det är lov att äta hur mycket glass som helst idag. Hadé!


Fejjan

Kategori: Aggstar

Har just lagt in 10000 bilder på facebook. Nu kanske det inte riktigt var så många, kan i alla fall berätta att jag är rätt less och det känns som om jag har lagt in så många bilder.

Kan ju även berätta att jag inte har fått bort blåsan än, var till legevakten. Hon kolla på den, sa att jag skulle till Ullevåll sjukhus och sedan fick jag betala 340 spänn. Värt?? Not!!!!!

Jag ska få remiss från Ullevåll så får vi se vad som sker. Fortsättning följerrrrr.


Dagen har spenderats on jobb, sedan mötte jag Emma på stan för lite fönstershopping!


sommar och sol!

Bastu

Kategori: Aggstar

Ikväll har jag myst på gymet. Började med lite gymning, för jag lyckades boka fel. Klockan 8 var det dags för pilates. Spännande och jobbigt. Efter det duscha jag, sen hoppa jag in i bastun, så jäkla skönt! Efter en kvart vart jag tyvär less. Men det var jävligt skönt och behövligt att svettas lite extra. Nu ska jag hoppa ner i sängen och vänta på att baby ska komma hem. Sov gott!



Helgen i bilder

Kategori: Pictures

anna_spinning_sv_3310-794693
Lördagen börjades med spinning, jag gillar google.



Sedan mötte vi upp Jonas på Majourstuen för lite lagersälgning. Jag är nu en lycklig ägare över denna goding!!




Urgod mat som avslutades med lika god efterrätt.



Sen såg vi denna film, som jag inte lyckats se tidigare. Till den trycktes chirre med dirre!



Söndag startades med toning och stretch, för att sammanfatta magövningar och töjning i en timma.



Deiliga krabberlurer slank ner



fotboll spelades



söndagsstädningen



Tömt denna sen i fredags.



Kvällsfikat!


Ikväll blir det en tidigkväll för i morgon ringer klockan, klockan 6. Sen väntar den där förbannade legevakten. Håll tummarna!

Äkkel

Kategori: Aggstar


Som jag tidigare nämnt har jag ju en sån här trevlig blåsa i munnen. Jag har haft den i ca 3 månader nu och mamma har börjar bli orolig och sagt att jag måste kolla upp den. Men här i Norge är det jävla jobbigt att kolla upp saker hos doktorn, för man ska ha privat läkare och det orkar inte jag och baby betala för. Hur som haver prata jag med Malin på jobbet och hon sa att man måste till legevakten (akuten) om man inte har doktor och som alla vet tar ju det en jävla tid oom det inte är akut. och det är det ju inte, så jag var i fredags på apoteket och tänkte alltid värt att testa fråga. Svaret jag fick var deprimerande. Det har blivit av att det är nåt som inte kunnat läkt igen helt i munnen, så då har det börjat fyllas med spott och sånt annat mysigt. Jag måste alltså till legevakten så ska dom skära upp det med skalpell och peta ut det som är inuti. Visst låter det mysigt?

20!

Kategori: Aggstar


Ante fyllde ju som sagt 20 idag. Igår då jag spelade sista matchen så bakade han denna kladdkaka som han skulle ha med sig på jobbet och bjuda alla barnen. Han må vara en duktig kock, men det vart mer brownies-liknande för de blev lite torra, men himla goda.



Baby fick bestämma mat idag så vi har ätit inbackad fläskfilé och pommes! Till efterrätt blev det chips-tryckning istället för tårtan som vi inte orkade.



Han var lika glad då han öppna paketet och fann denna!

Nu ska vi forsätta en trevlig födelsedag och sen blir det sömn för fulla muggar. Gnatt!

16 Oktober

Kategori: Aggstar

Fick stiga upp lite tidigare idag før det ær ju faktiskt antes fødelsedag. 20 år blir den gamla mannen! Regnet smattrade utanfør men jag var snabb på komma mig upp. han fick frukost på sængen, men har inte fått sitt paket æn. Då han bara får ett idag, før han fick alla andra då vi var hemma, så ville han vænta och øppna det senare. Riktigt hærligt med detta regnrusk idag faktiskt, grymt hærligt med høsten. Nu har jag just intagit Guros bulle och ska bege mig upp igen. Ville bara ønska en underbar fredag och helg!!


Det ær så sjukt fint ute nu!

Fem-minutare

Kategori: Aggstar

Längtan efter pappa har vart stor idag, så vad passar då inte bättre än att koka 5-minuters-kola som vi ofta gjorde tilsammans då jag var liten. Så jäkla snabba och goa kolor får man leta efter. Dessvärre hadde jag ju inte pappsingen till att dela med, så jag har tryckt hälften och sparat några till ante. 






Nu måste jag rusa till tunnelbanan, för idag är det fotboll och i morgon sista kampen så jag måste ju vara bäst.

Redan?

Kategori: Aggstar

Idag var jag en snabbis på stan och köpte årets första julklapp, hemskt. Men samtidigt jävulskt skönt, i morgon är nästa inköp planerat. Annars fick jag kaka idag av Sofia som jobbar på Mamma Mia, tusen tack för det! Har just slutat prata med Ellen, så nu ska jag krypa ner i sängen och läsa lite coop mega.


Jag längtar gruvligt mycket, mest till att träffa alla. Lack på paketen är jävligt snyggt också.

Kinamat!

Kategori: Aggstar





Jag och baby firade att vi lever med kinamat på Shanghai, djävulskt gott. Nu kollar vi nyaste 90210, sen blir det sängen. Hela kroppen är helt döende, ska bli spännande och se om jag kommer mig upp i morgon.

Bodycombat

Kategori:


Detta är söndagens träning, så sjukt roligt. Massa sparkar i luften, slag av alla slag och massa kondition. Just ätit uppvärmd tacopaj, så satans gott. Nu är det the city-maraton på mtv, så jag ska ta fram godispåsen och inta soffläge. Ha en trevlig fortsättning på denna underbara söndag så syns vi senare.

00.10

Kategori: Aggstar

Har typ kollat igenom alla gamla inlägg och insett att jag var sjukt mycket bättre på att skriva förut. Inte att jag skrev mer, för nu skriver jag sjukt mycket mer. Utan för att jag bara skrev bättre, det var roligare att läsa helt enkelt. Nu bryr jag mig tyvär om vad alla ska tänka vad jag skriver. Sjukt tragiskt men sant.


Nä nu ska jag gå och sova, jag och baby har sett en king film Accidental husband, i morgon är det träning som gäller, sjukt taggad är jag! Hadé

Fan tjejer jag saknar er!

Kategori: Aggstar

Middagen

Kategori: Mat



Krabelurrer


Ingredienser


1st ägg
3/4 dl socker
3/4 dl mjölk
2 1/2 dl vetemjöl
1 tsk bakpulver
1 tsk vaniljsocker
smör att steka i
socker att vända i

Gör så här:

1. Vispa ägg och socker lätt skummigt. Tillsätt mjölken och sedan mjöl och vanilj. Rör om noga tills smeten är helt slät.

2. Värm ett plättjärn och smält smör på medelvärme. Klicka ner smeten och grädda krabbelurerna i omgångar, 3-4 minuter på var sida.

3. Lägg socker på ett fat och vänd krabbelurerna i sockret. Låt dem svalna eller servera dem ljumma med vispad grädde och sylt.




Haha säkert världens onyttigaste middag, men det är lördag och vi bryr oss inte. Gott som fan var det i alla fall, det är ju faktiskt viktigast!

Ny

Kategori: Aggstar

Hamburger

Kategori:


Startade dagen med 1 h spinning och efter det 45 min core. Så jag har nyss fyllt på med denna läkerhet gjord av baby. Sitter i soffan och slappar, med inpackning i håret och tycker Ellen ska logga in på msn. Nu ska jag leta recpet på krabbelurer!! Hadé!

Fredagskos

Kategori: Aggstar



Emma har varit här och vi har bakat äppelpaj på norska äpplen, så jäkla goda. Så trevligt som det kan bli.

Nu ska jag och baby mysa i soffan till nyaste gossip girl, sen väntar sängen. Ha en fortsatt trevlig kväll ♥

Min nya idol

Kategori: Musik/Klipp




Spotiftymänniskorna kolla in Trond-Viggo Torgersen och låten "Det var en gång" så slipper man höra den live.
Vilken genial människa, jag är lika salig som barnen.

Vålerenga

Kategori: Aggstar


Nu drar jag till kamp, riktigt taggad är jag! Wish me luck!

Hallå där!

Kategori: Aggstar

Tänkte bara tala om att jag lever, men orkar inte göra ett skit. För jag har annat för mig, heheee. Nu t.e.x ska jag sova för i natt sov jag endast 10 timmar. Hadé


Saknar det redan

Träning?

Kategori: Aggstar

Klädde på mig, cyklade i ösande regn till t-banan. Stog där och väntade på att en tom skulle komma, ingen kom så jag orkade inte. Cyklade hem i lika ösande regn. Kommer hem genomvåt men inga mer muskler. Skitsamma, de kan komma i morgon.

Nu ska jag baka kakor och vänta på att babyboy ska komma hem och pussas. Hadé!



Lite för snygg!

Morsomt

Kategori: Aggstar

Bjuder på ett nattpratande från fredag kväll.
Jag sover, ante kommer in i rummet sätter sig i sängen. I samma ögonblick sätter jag mig upp. Och Ante frågar vad jag gör.
Jag svarar att jag måste upp.
Ante: Nä varför då?
Jag: Jag ska till barnehagen (dagis)
Ante: Men lägg dig ner, klockan är mycket och det är helg
Jag: Har barnehagen stängt på helgen?
Ante: Ja de har stängt, lägg dig ner igen.
Jag lägger mig
Ante: Asså är du vaken?
Jag halvskriker argt: Jag är vaken!
Ante: Vad snackade du om då?
Då skriker jag ännu högre: Jag är vaken!!
Ante: Skämtar du nu eller? Dör av skratt.
Jag är tyst.

Riktigt sjukt och jag kommer inte ihåg ett skit så jag sov ju. Sjukt roligt då jag inte ens brukar snacka i sömnen.

Nu ska jag lägga mig och se om jag kan trolla fram mer ord. Hehe ;)
Gnatt som Elle skulle sagt.


hösten, by Elleeee

Snö!

Kategori: Aggstar

Kollar facebook och alla säger att det snöar jag kan inte bli annat än avundsjuk, samtidigt är jag ganska glad att snön inte nåt hit än :]


Oldies

Kategori: Pictures

När jag var hemma hittade jag massa gamla bilder på datorn, brände ut dem på en skiva och tänkte jag skulle bjuda på några snygga.

Pappsen påsken -08


Världens bästa Millie i vintras


Baby



Innan sex and the city-bion förra sommaren. Det regnade men vad gjorde det då vi åt på wokandroll. 


Förra sommaren spelade vi mycket kubb med farmor




27 Oktober hadde vi mycket snö så de passade på att gräva ner mig



I februari lekte jag med Bebben och provade balklänning




Snö fanns det förra vintern



Balen -08




Balen och körkortet på samma dag, kunde väll inte bli bättre




Moi and the car




STUDENTEN









Dagen vi drog till Oslo



Emmas möhippa på travet



Sommaren -08



Jag ägde


Sötaste



Båtfirande förra sommaren





Jag var neger då pappa fyllde 60




Detta sker bara hos Yvonne



Hos Ulla-Britt i början av -08?



Julmys -07




Jag och baby på julafton förra året




Jag var trött då Ellen fyllde 17




Lite mindre trött på min egen dag




I mellandagarna hälsade vi på mormor   

Sånja, ett x antal. Nu ska jag skifta kläder för nu är det fotboll som gäller.





Tvättar´N

Kategori: Aggstar


Vi har städat klart och baby har begett sig på match. Jag tvättar fortfarande, men ligger i soffan och slökollar på alvin and the chipmunks. Fint väder hade vi idag fast det inte riktigt ser ut så. Hadé

Kanelbullensdag

Kategori: Mat

4/10
Kanelbullens dag och jag och babys månadsdag. Jag har firat dagen med att baka lite godingar. Nu ska vi fortsätta dagen med dammsugning och torkning. Gosh, så roligt! Hadé




Har som inga ord för mina längder, som pappa sa. Huvudsaken de är goda!

Pussa tänderna

Kategori: Aggstar







Detta är vad jag gör för tillfället, tänkte mest vissa upp mitt nya nagellack som är black. Har alltid varit lite negg, men insett att det kan nog vara rätt fint ändå. Jonas lämnade just läggan efter en wii-spelande-kväll och jag ska sova nu!

Firning

Kategori: Pictures

Jag och baby firar 1 år och 9 månader i morgon så idag bjöd han mig på middag nere på stan idag för i morgon har han match och jag träning osv. Vi blev först bjudna på fest och glass av Sofia, vi avböjde festen men inte glassen kan jag lova. Sedan begav vi oss mot nedervåningen på oslo c där vi åt på en restaurang som hette al dente. Hur som haver vart pasta för oss båda. Affärerna fick sedan ett snabbt besök, men alla pengarna är kvar. Nu har baby besök av en jobbarkompis, de spelar guitarr hero. Jag ska slå på Leila som jag har laddar ner och njuta av att det fortfarande är helg. Hadé!

Mummma!



Mätta och belåtna



Vi prövade snyggast mössorna!

Stekarna drar till stan

Kategori: Aggstar


Innan balen

Right Now

Kategori:



Jag kickstartade denna efterlängtade lördag med core så det är väll lika bra att fortsätta på det och lägga en snygg ansiktsmask. Nu ska jag äta havregrynsgröt till lunch. Hadé!

P.S. Jag har alltid tyckt att jag är som snyggast just efter jag tränat. Man får ju sån himla fin färg på kinderna och allt! Hur som, idag då jag cyklade hem efer träningen. Sprang 15 minuter efter så jag var döende. Då jag nästan är vid Ensjö står det två vägarbetskillar vid sidan av vägen som är hyffsat unga, då jag cyklar förbi busvisslar de. Hehe, jag är ju överbevisad nu i alla fall ;) Om de sett bilden ovan kanske de ångrat sig, men vad fisiken gör det.

Tacopaj

Kategori: Aggstar

Var det som stog på menyn idag så halv 9 serverades det tacopaj med tacochips, så satans gott!
Känns fortfarande som om jag ätit liiite för mycket. Men vad gör man inte för denna godhet. Efter jobbet träffade jag Emma på stan och det var mycket trevligt som vanligt. Vart 2 nagellack rikare och kaffebrenneriet klirrade gott i kistan!
Nu ska jag och baby se nyaste 90210 sedan ska vi sova så hårt det bara går.


Snygginar!


P.S. Baby visade just hans hemlighet och det visade sig vara Lionglass, hoppas det är hur gott som helst!!

Döende

Kategori: Pictures

Jag har inte dött, bara nästan. Det var en hård men jävligt king helg. Är sliten men vad gör väll det om hundra år.


Glad var väll bara förnamnet


På flygplatsen hade vi tid till saker


En eller annan mcflurry marängswisss slank ner


I Örviken bjöds det på deilig tårta


Tax-free är fina grejer


Vissa rockade


Ingen kommentar ;)


Andra bara snygga


Dj Mimzz och Emme


Jag var nööööjd


Vad finns det att säga


RockarN och någon som sett ett spöke..


1 är för lite, 3 är perfekt


Chaffisen och fullisen




Gladaaa


Djur i bur


GRUPPFOTOT och en kraschad smirnoff men vad gör det


Snyggingarrrr!


På Olles hittade jag denna kingen



På lördag hämtade jag upp denna snygging


Hon töntade sig


Vi såg endast EN ren



Du är saknad♥



Vi provredd, men jag föredrar riktiga älgar


Vi åtttt



Vi pooosa lite


Vädret var fint i Lövis


Älskade varelser





Vi tog en promenad

 
Jag tyckte Ellen skulle bada


Krig


Men vi vart som tur var vänner igen


Gumman



Vi tulla lite


Vi plockade kantareller



Farmor fick fin choklad


Sen spela hon en lite snutt för oss


Pyntning


Fika fanns det








Baby var taggad på kalas


I Munkviken spelades det fotboll


Och gungades


Det var sig likt





Snyggt byggt


Födelsedagsbarnet ♥


Smartingen


Vi åt nydeilig kinamat


Sen bjöds det på fortune-cookies



Vi var allmänt snygga!


Hamburgare på taxfree? ;)

Sånja, det tog ju ett tag. Men vackert vart det. Sen hände det mer grejer som kingade också. Hadé!