Ellen - Dagens höjdpunkt

Kategori: Ellebellebi

Idag fick jag vara med om det finaste och häftigaste som hänt på länge! Imorse gick jag och Elin ner på operation, för vi kanske skulle få kolla på en om de hade någon. Kvinnan i expiditionen berättade att det skulle vara ett kejsarsnitt alldeles snart. Jag och Elin blev eld och lågor men sedan sa kvinnan att nog bara en av oss skulle få komma in, för de blev för mycket folk annars. Så om jag skulle få komma in skulle det vara så synd om inte Elin fick se och tvärtom. Vi frågade om vi inte kunde rymmas två ialla fall. Och till slut sa hon att det gick bra, så en kvinna placerade oss vid väggen inne i salen så vi inte skulle vara ivägen. När vi först kom in låg pappan på golvet, han hade visst blivit lite yr och han var alldeles vit i ansiktet, stackarn. Det var så himla häftigt hur de sprättade upp magen, töjde och slet i den där öppningen och stickte hål på fosterhinnan. De sprutade ut massa fostervätska och en liten stund senare drog dom ut en bebis. Ganska stor och grå och jättefin. Det var tur att jag och elin hade munskydd som täckte nästan hela våra ansikten. För annars hade vi sett ut som fån där vi stod och log med tänderna ända upp till öronen. Och elin kunde knapt kolla på den stolta pappan som inte vågade röra sin lilla bebis, för hon fick tårar i ögonen, haha.
Nä det här låter överdrivet men de var så himla coolt! Sen hade vi svårt att uppskatta verkligheten resten av dagen,,

Ikväll ska jag vara med Elin Ag, Amanda, Johanna och elina, det blir nog bra. Jag har kollat på massa roliga svenska serier och filmer på tuben i eftermiddag. "Den bästa sommaren" hade jag glömt bort, det var så himla länge sen jag såg den. Men så himla fin och rolig den är!



Inlägget är bara en dag försenat märkte jag nu,,

29 APRIL

Kategori: Pictures





PIZZA???

Torsdag idag, det vill säga fredag i morgon, YEY! Grill med dill med ljung och pettan är det som står på schemat i morgon. Idag har vi ätit skitagoda våfflor och titta på läggisar. Följde även med Ljung på shopping, hon fyndade fint. Nu blire sängen, efter paradise såklart;)
Bilderna har jag tagit idag medans jag väntade på ante och sådär.

P.S. Åt jordgubbar för första gången i år, först bjöd Malin sen bjöd jag. Jävligt goda var dem.

FRÅN FORNTID FÖR NUTID MOT FRAMTID

Kategori: Aggstar

Står det på ett fönster på västerbottenteatern om man kollar lite noga. Helst inifrån danssalen, typ som jag, alltså ellebelle brukar göra. Etiken är klar, därför belönar jag mig själv med en tax free pipa made of lakrits och lite true blood. Ikväll har jag och Marta varit på inack middag, tacotallrik och fruktsallad till efterrätt. Jag röstade på min faoritplansch för inackmiddagarna 3 gånger, Marta rösta 2 gånger, hehe.


Och nu Agnes tycker jag att du ska lyssna på den här, för en gåns skull.
PS. Jag klurar fortfarande på vilken färg du ska köpa på mina converse, hhihihi.

Tisdag

Kategori: Aggstar

Tidigvakt, hem och göra mat. Sedan komme Pettan och Lungan. Lungan gjorde slingor på mig medans vi såg gossipgirlies och pojkarna drog till fotbollsplanen. Ante har köpt nya datadelar och nu låter datorn hans högre än tv: på högsta volymen faktiskt. Sista reklamen av paradise är slut nu, sen väntas sängen.


Ellen i London, snart är det min tur!!!

Gratis spotity premium

Kategori: Aggstar

LÖRDAG HELA VECKAN

Kategori: Pictures


















Minigolf

Kategori: Pictures







Igår var vi och spelade minigolf med Pettan och Ljung, jag vann början men ante vann nog allt är jag rädd. Väldigt trevligt var det, solen sken och vi svettades, fy sjutton så skönt att det är vår.

Nu drar jag och min vän

Kategori: Aggstar


Gissa vart ? ;)

LONDON BABY

Kategori: Aggstar

Uppdateringen har ju varit lite lame som ni kan se, men hur som haver tänkte jag mest bara berätta att jag och Världens bästa Malin åker till London i början av Juni för en två-dagars! Det blir så jävla bra och jag längtar så jag dör.

Annars i veckan hade jag seriestart i måndags, vi vann med 4-0! Resten av dagarna har jag tränat och varit på ett x-antal visningar. 3 stycken idag och jag är så sjukt less, men det får vi ta. Nu ska jag se klart paradise sen så hälsar vi på sängen.  


Ja

Kategori: Aggstar

Kan vi inte bara hålla alla tummarna att det blir som vi vill idag?

Resten av gänget

Kategori: Pictures









Gårkvällen var king, men spännande. Vi ska väll vara glada att vi lever idag. Jag och Ante har spelat lite fotboll och nött OC. Nu hade jag tänkt mig en liten promenad, ses!

Ikväll är det jag och Ljung

Kategori: Aggstar

LÖRDAG

Kategori: Aggstar

Snyggishdär
Gårkvällen var chill jag sov tidigare än tidigast och det var skönare än skönast. Solen är frånvarande men just i detta ögonblick kommer det en springa genom fönstret. Var uppe tidigt i morse har redan hunnit tvätta och bakat sjokolademuffins. Håller alla tummarna i världen tills på måndag då vi får veta om lägenheten. Ikväll hoppas jag på trevligtheter och fint väder, nu ska vi promenad har jag bestämt. Ha en fin helg!

Jävla norrman!

Kategori: Aggstar

Kan du inte bara komma hem, jag saknar dig så förbaskat mycket!!

Yes

Kategori:


5 km avklarade, nu blir det hemmagjord pizza och fredagskos? Äntligen helg!

Det är på Tøyen det händer

Kategori: Aggstar




Efte vi varit ute på promenad så slog jag på tv:n direkt(för det var ju paradise), samtidigt som jag kollade ut genom fönstren där jag finner denna brinnande bilen. Halva tøyen skulle ju ut och se vad den förjävliga lukten kom ifrån. Synd att vi måste flytta från denna spännande gata, men det blir nog bra det med. Nu ska sängen få kamrater måste ju ladda för morgondagen! Sleeptight

Ombestemt

Kategori: Aggstar

Vi var hos banken idag, det blir inget lån. Vi är för unga och dumma för sånt, eller? I alla fall känns det som om vi är tillbaka på ruta ett, fast det är vi ju iofs.. Men det känns ändå skönt, vi blir ju lite mindre bundna om vi säger som så. Just nu kollas läggisar medans vi äter Ellens specialare. Annars så har vädret varit skönare än skönast och det gillas. Chillningen fortsätter kvällen igenom. Hadén!


blekastosnyggast.blogg.se

Agnes & Ellen ca 10 år sedan

Kategori: Ellebellebi

Agnes
Bästa maträtt: Nydlar
Favoritmånad: December
Favoritdag: fredag lördag söndag
Fick i julklapp: Kamera medmera
Vad för godis gillar du bäst: Sura godisar
Bästa låt du hört: ????????
Bästa program på tv: Nya tider
Bästa program på video: Grease, Tio orsaker
Vad gillar du att göra ute: RIDA

Det sista svaret var skrivet i stora silverbokstäver, snyggt. Skicklig intervjuare man var på den tiden då!

Våren är här

Kategori: Pictures








Efter jobbet chilla jag i slottsparken tills vi skulle på visning, den var sådär så vi slår inte till. Vi åt kinesmat innan mitt personalmöte. Träning med Paolo. Innan paradise vandrade vi hjelplösa till kiwi för köp av frukt m.m. Nu ska jag välja skor åt Ellen, sen ska jag sova. 

Homecoming queen

Kategori: Aggstar

Igår landade jag på gardemoen igen, skönt var det. Solen strålade och ska fortsätta med det hela veckan. Lite trögt att komma upp i morse, men det gick. Underbart att pussa på ungarna igen. Efter jobbet tog jag mig en löptur i parken, grymt skönt var det. Nya 3-kvartslöparbyxorna och jackan fick åka på, very najjs. Nu blire paradise sen sängen. Hadé!

Detta väntade på mig då jag komme igår, jag har världens bästa baby ♥

Ses nästa gång

Kategori: Aggstar



Vi äter varmkorv och njuter? av snön och dimman.. Inne är vi också.. Plåtat poan har vi, Thelma var svart. Fin koftan har jag nu ringer Ellen.. pusshej leverpastejj.

P.S. Älskart vädret in Oslo Ink

Oldies

Kategori: Pictures












































Bilder på mig och annat från den gamla tiden, vissa är ju snyggare än andra..

saknar dig baby

Kategori: Aggstar

Armén är lite sliten i år, men tappra riddare!

Kategori: Aggstar

Tulpan

Kategori: Aggstar


Vi har just varit på Birsta och fikat och andra ting, vi köpte inte tulpaner utan de ska slängas. Jag diggar Linneas rosa dator och vill ha en. Nu lagar Linnea räkpaj, sen kommer armén fram, bilder kommer. I morgon kommer jag till vintern. Hadé!

GLAD PÅSK ÖNSKAR ELSA OCH JAG

Kategori: Aggstar

Beslutfattningsproblems by Ellen

Kategori: Aggstar

Åh jag längtar tillbaka till jUmeoh! Fina minnen å sånt, har läst vad sofia har skrivit om helgen, å jag börjar bara skrattar då jag läser det. Det var en höjdare, faktiskt.


En bild från elin som inte vart helt lyckad. Väldigt kul är det iaf att jobba med henne!

Ett litet Plus- jag ska på intervju för Lövångers hemtjänst på tisdag. Hoppas de går bra för mitt lag då