Sydney 2.0

Kategori: Aggstar

I sydney for andra gangen i vara liv.
Har har vi gatt pa kristen lunch med gratis subwaymackor och cookies. Sen har vi traffat Adam och co.
Vi har aven gatt pa aquarium, pingvinerna var sotast!
Sen har vi varit i The rocks, aldsta delen av Sydney. Vi har aven varit och kikat pa botaniska tradgarden, operahuset och harbour bridge.
Igar traffade vi Malin, vi var i bondi beach och kikade. Pa kvallen gick jag och agnes pa openair cinema i Bondi beach. Vi sag Drive. Det var trevligt men javulskt kallt.

Pa sondag aker vi mot Melbourne, forhoppningsvis dyker det upp nagot jobb dar.
Pa aterseende!

7 människoår

Kategori: Aggstar


Thelma ar nu 7 ar!
Grattis i efterskott till henne.

I want to go surfing

Kategori: Aggstar

Hola chickas!
Far nagra dagar sedan var vi i brisbane, kommer inte ihag nar exakt eftersom vi har noll tidsuppfattning nu for tiden. Sa gar det nar man ar ledig for mycket. I alla fall, vi kom dit som nagra vilsna honor, men hittade snart james som vi traffat i tully. vi hangde med han vid lagunen pa australia day. Senare pa kvallen var vi hos sarah och co, som vi ocksa traffat i Tully. Som tur var var aven Marleen pa besok i Brissie, sa fick traffa henne ocksa.
I brisbane gick vi pa museum och konstgalleri, och icket att forglomma IKEA! Det var underbart! vi at kottbullar, deliboll, chips, bilar, varmkorv. Sen kopte jag med mej skorpor och mjukkaka, mhmm. Kassoren var forovrigt svensk, men han kom fran australien? Nat sant i alla fall.
Sen var vi forstas pa kara Laneway festival! Underbart! Njot av varje sekund, hojdpunkten var nog Drums spelning. Nar dom sjong oh mama I wanna go surfing, oh mama I don't care about nothing och ALLA OZpeople sjong med fick jag rysningar. Det var perfekt.
Cults var ocksa jattejattebra!


NU En liten update fran byron bay:
Idag ska vi surfa, lange sen sist sa det ar valdigt efterlangtat!

Igar akte vi till Nimbin, sjukaste stallet vi varit pa i AUS! Helt klart en erfarenhet for sig. Nimbin ar ett litet samhalle langt in i obygden. Det tog cirka 2 timmar att aka buss fran byron bay. I och runt Nimbin bor en massa hippies och bohemer, enligt en kalla bor cirka 10.000 pers uppe i bergen runt omkring nimbin. Alla odlar sin egen mat och lever av den.
i Nimbin kampar man for att legalisera maruijana. varje ar har dom en festival som heter mardi grass, dar man protesterar mot droglagen.
Aven om det inte ar lagligt sa roker och saljer alla helt oppet. I alla butiker fanns hampaklader och diverse prylar. Jag kopte ett hampalypsyl som smakade vanilj.
Alla ar valkomna att bo i nimbin, och ar kand for att var the ''Alternative capital of australia.''

googlea vet ja.

Pa fredagnatt drar vi en nattbuss till sydney, bara 12 timmar..
Dar befinner sig nu adam fran Tully ( eller UK) blir valdigt trevligt att traffa han igen! Bengan med friends ar ju ocksa dar, sa det blir nog bra!