L.N.L.P

Kategori: Aggstar

Helgen spenderades i Klössand där det var årets fetaste fest! Det vill säga sensation white/beach party. Sjukt morsomt vare. Bilderna är tagna av min chef, då jag varken hade kameran eller tog kort med mobilen.
 

Idag fyller världens bästa pappa år!

Kategori: Aggstar

Vi firade han ju som sagt han igår i Ratan med dinner. Och idag komme det gäster och mamma hade bakat marängtårta. Bra dag och bra far.

Ratan

Kategori: Aggstar

Idag efter jobbet åkte Jag, Agnes, mamma och pappa till Ratan för att käka födelsedagsmiddag och fira vår far. Det är så himla fint där inne på tullmästargården!
Sjukt fint ljus i det här rummet!
Ena bordshalvan.
Andra bordshalvan.
Försökte se flärdfull ut i fina rummet men gardinen blåste en mest i ansiktet.
Gruppbilden.

Kantareller!!

Kategori: Aggstar

Slutet av juli och svampskogen är redan full, i fredags så sprang jag till Bissjön, men på hemvägen var det bara att slita av sig tröjan och plocka för livet. Om man kunde skulle jag ha dött myggdöden.

LillLövvattnet

Kategori: Aggstar

Vi packade fyrhjulingen och drog till LillLövvattnet, göttigt värre!

Kräftkalas

Kategori: Aggstar

Ellen här!
Idag hade jag ordnat kräftkalas, eftersom Linnea är hemma och vi gillar skaldjur lika mycket. Det blev lyckat, är fortfarande riktigt mätt. Det blev till och med en nubbe för Fredrik, pappa och mej eftersom Fredde tycker det hör till.

Lundbergska gården

Kategori: Aggstar

Torsdag och fram till 10 i morse fanns det inte ett moln på himmelen, men tills jag hade slutat hade ju såklart molnen smygit sig på. Mamma och pappa kom och plockade upp mig och sen åkte vi den inte alltför långa vägen till lundbergska. Efter ett tag dropade även Ellen + Elina m. familj in. Mys vare, kleppenboys spelade och gott fika fick vi. Vi avslutade med minigolf, men jag höll bara ut 3 hål sedan följde jag mamma, pappa och Elina hem för att powernappa några timmar. Nu är jag uppe på benen igen och är helt säker på att det är fredag.

Stora Lövvattnet och blöta bakdelar

Kategori: Aggstar

Ikväll har jag och Agnes åkt en tur i kanoten på Storlövvattnet. Vi bestämde oss (läs Ellen) för att paddla runt Holmen, det var riktigt skönt i solen förutom på vägen hem då molnen tornade upp sig. Bra träning var det nog också. Måste åka ut till Holmen någon dag och bara sola och fika, det är så himla fint där.
 

Plutten

Kategori: Aggstar

Trästock

Kategori: Aggstar

Helgen har varit konge, idag mår man bättre än förjänat! Efterfesten på verandan till klockan 5 i morse var grym, träningsvärken gör sig känd idag. Blandat bandat värdelösa bilder från min mobil.
Nu ska jag och Elina krypa till sängs.

Onepiece

Kategori: Aggstar

Vi har avverkat 2 av 3 dagar på trästocks och ikväll kör vi sista. Jag är sliten som en björn men vi har biljett till efterfesten på verandan så det lär ju inte bli annat än konge. Den ljuvliga bilden är akkurat 1 månad gammal. Nå ska eg pynte meg,

Elina!

Kategori: Aggstar

Igår komme äntligen Elina och oj vad efterlängtad hon är!

Nu gere nok sommer

Kategori: Aggstar

 
Det var inte helt fel att komma hem från jobbet till nygräddade våfflor, jag somnade i solen 2 h och resten av kvällen har vi skotta in hö. Nu viker jag in årorna tillsammans med nyaste true blood.
 

Det är inte bara fel att cykla till jobbet klockan 3

Kategori: Aggstar

 

Ibland är det svårt att inte längta tillbaka

Kategori: Aggstar

Back to the future

Kategori: Aggstar

Helgen har varit ypperligt bra! Idag har vi varit i Munkviken och fikat, sedan var vi till gropen för att se på teater. Både Hans och Greta och Rödluvan spelades i egen variant. Mycket duktiga edelvik-elever var det som hade anordnat gratis teater. Till middag har Gun och Bernt varit här och vi har ätit mer abborar från Pjesker, till efterrätt fick vi rulltårtebakelser, otroligt gott och lätt att göra. Jag har just varit på promenad i kvällssolen iförd endast klänning, kanske man kalla det sommar snart.

Take me out i need sun

Kategori: Aggstar

 
Jag har inte kameran i högsta hugg längre, för jag tänkte ju att jag ska ta bilder med min fina telefon. Men det är ju svårare än man tror, måste bli bättre för allas skull.
Här är 6 bilder från stadsfest-helgen, bara en bild från i fredags och det är den första, den tog Petter och la upp på insta. De 4 mittenbilderna är från den en och halva timmen vi stod och gungade i takt till Lasse Winnerbäck, bra vare. sista bilden är från söndagen då det städades på torget och Ellen står i förkant. Nu ska jag sova, det är skönt och jag är trött fast klockan bara är halv sju.

Kia ora

Kategori: Aggstar

Lägger ut lite bilder från dagen D då vi hoppade Bungy jump i Queenstown. Högsta i NZ och nästhögst i världen (tror jag). Kollade just på videon då jag hoppade och blev helt euforisk. Är så glad att jag verkligen gjorde det efter att ha velat i flera månader.
 
Alla hoppare skrattade nervöst..
Lite spänd Agnes
 
.
Sen var vi inget annat än kungar resten av dagen.
 
I will not fear, fear is the mindkiller.
Fear is the little death that bring total obliteration.
I will face my fear. I will permit it to pass over and through me.
And when it has gone past I will turn the inner eye to see its path.
Where the fear has gone there will be nothing.
Only I will remain.
Frank Herbert
 

Tuesday

Kategori: Aggstar

Har just skype-at med starkaste systerdotter, hon är ju för go!
 
Första jobbdagen gick supert, sol då jag cyklade till jobbet i natt. Men nu öser regnet ner! Vi har spelat sällskapsel och nu ska jag inta vågrätt läge. Hade!

Fina folk

Kategori: Aggstar

Solen lyste så jag var nöjd

Kategori: Aggstar

Effektiva måndag! Städa toan, tvätta och sen har jag klippt hela våran kära gräsmatta, med lite hjälp av fader och syster. Tog drygt bara 5 timmar, men nu borde det ju vara fint i alla fall några dagar. Jag tjänade dock en sörlands chipspåse av våra norska grannar, för att jag klippte våran gemensamma gräsmatta också, lätt värt! Har just duschat efter min übersnabba springtur och nu ska jag gå och lägga mig och se på vampire diaires för vissa ska ju upp om 6,5 h för att cykla till jobbet.

Westmans i Bygdsiljum

Kategori: Aggstar

Till klockan 12 bar jag pyjamas då vädret inte har varit på topp och sen åkte fina famijen till Westmans för lunch i regnet. Det började klarna upp nu på kvällskvisten så jag har varit och gått Hörtjärn runt. I morgon lovar dom sol med lite moln så jag håller tummen. Nu blir det sängen med nyaste True blood!

Stor-Lövvattnet

Kategori: Aggstar

Fyra bilder från fiskandet i onsdags, nydeligt!

Abercrombie & Fitch

Kategori: Aggstar

 

Lövångersnatta

Kategori: Aggstar

Kvällen spenderades på lövångersnatta som firade 50 år, med mig hade jag Ellen och Marta. Riktigt fint väder och mycket folk. Sista bilden är nytaget på lägdan, nu har slåttanna börjat.

Femte Juli

Kategori: Aggstar

I morse började jag dagen med att rädda en liten fågel på vägen, han fick dock åka till himlen
 
Vi åkte till Burtäsk på marknad, där fanns det superbilligt snus att köpas
 
Efter vi rännt på marknaden var vi lite trötta och la oss och sola för typ första gången denna sommar
 
Sen gick vi på kalas till Ester och John
 
Det bjöds på härligheter

Avslutade med en promenad, mötte upp Ellen med två hundturkar
 
 

Fiskelycka

Kategori: Aggstar

2 nöjda tjejer som just varit ute med Sara och fiskat, mer bilder dyker upp i sängen för nu hoppar jag under täcket och kikar på vampire diaries. Natta!
Haha, PS. Det dyker dock inte upp några bilder i sängen, men i morgon om ni har tur!

Cheap Tuesday

Kategori: Aggstar

Tre bilder från våran fina midsommar!
Idag har jag hjäpt mamma och pappa att lägga trädgårdsplattor kring växthuset och nu är jag less, men som tur var är vi klara! Tjing tjong

Första rabarpajen för i år

Kategori: Aggstar

Lyx-Måndag

Kategori: Aggstar

Idag gjorde jag basilika och fetaostbiffar till middagen. Basilikan var från trädgården och det blev en succé!

Söndagen den 1 Juli

Kategori: Aggstar

Igår avslutade jag och Ellen den braiga helgen med en fin kanottur.