Någonting sånt här tilltalar mig

Kategori: Ellebellebi

  • Idag har jag:
  • Fått svarta fötter och skitiga händer
  • Kravlat upp för trappor och glidit ner för dem
  • Stirrat på elever
  • Förföljt folk
  • Fått komplimang för mitt munsår
  • Skrattat
  • Blivit hämndskrämd av nån BF
  • Haft fejkblod på knä och fötter
  • haft snyggt sår enligt en lärare
  • Haltat
  • Varit påträngande
  • Varit olycksoffer
  • Fått vg i engelska B och NK A, ok med tanke på att kurserna inte inneburit någon direkt ansträngning från min sida
  • Varit olycksoffer med andra likasinnade + The Ring

Ett smakprov:

Lägenheten!!

Kategori: Pictures








Såhär fint har vi fått det än så länge, inte helt klart än. Men vi är skitnöjjda! Det är kjempekosligt, bilderna är lite dåliga och jag kommer med mer senare =)

En bula mer

Kategori: Ellebellebi


Afron på vårföreställningen. Vi är inte så samspelta, men det är lite kanon ibland, fräsiigt. Vi satt den på sista föreställningen ungefär.  

Station igår var greit och högljutt, som någon intillegent sa: Man blir mer förvirrad än förstående.

PS. En sån här ring vill jag ha! Precis min grej med haren känner jag. Från Björg är den.

26 MAJ

Kategori: Aggstar

Solen lyser med sin närvaro men det är inte dövarmt desvärre. Efter jobbet blev det våfflor sedan komme Ljung så vi tog 1 timmas powerwalk som var väldigt spännande och tjattrande, det var kos. Efter den svettiga promenaden så färgade vi håret på den föregående och plöjde medans igenom gossip och frustrerte fruer. Nu ska jag sova för i morgon är det sista jobbdagen denna vecka för på fredag flyttar vi som sagt till högklassigare områden.


Me and honey:)

se mig som jag ær, inte som jag var

Kategori: Aggstar


Det ær onsdag, mitt i veckan min hud har intagit en brunare nyans, inte idag men en annan dag.

P.S. Jag sticker till Grekland en vecka i Augusti med værldens bæsta brudar, jag tænkte bara så ni vet!

Och jag tänker, är du också själv. Var är du ikväll?

Kategori: Ellebellebi

Dancadays are over. Så himla tråkigt. Av dessa senaste 9 dagar har jag dansat 8 av dom. Och nu är det så tomt att vara utan. Vågar inte tänka tanken att det här nog var sista vårföreställningen för min del. Men det har varit kul och lite jobbigt också.

Nu måste jag plugga på feminism och humanism och sånt, men snart är det slut med sånt också


ps. jag har fått en stickling av farmor, jag fick välja vilken sort och färg jag ville ha. Fast hon har den hos sig fortfarande, för vi tror nog inte att jag kan få den att överleva.
ps2. Hoppas jag får dom blommiga shortsen jag hittade hos henne.

uffa mej

Kategori: Aggstar

Mitt råd: Flytta aldrig

Jag är döless och vill bara dö lite

Popcorn

Kategori: Pictures



Igår käkade vi gottis och såg en kusligt bra film, dear john.


Kvällen till ära smälldes det raketer på Ekeberg!

Idag är det söndag, annan dag pinse i morgon vilket innebär att vi är lediga även då, konge! Planerna idag är inte mycket, tvätta och packa för flyttning sen blir det nog även häng med Ljung.


Se min blomma mamma, det har tagit en nystart =D

Fint, Fult och Älskvärt

Kategori: Ellebellebi


Lite Moto boy look a like, eller så inte.


Tur att Malin är fin och räddar bilden

Saras pälskling



Anledningen till att ta med kameran på pluggsession vid älven var att ta kort på detta träd på vägen hem, efter två bilder var batteriet slut. Så jag fick nöja mig.







Ps. Dansen var jättekul idag, den andra föreställningen gick bäst. Nu taggar jag för nästa dans och hoppas på det bästa.

22 MAJ

Kategori: Pictures

Helgen än så länge










I fredags styrde jag och Amanda upp parkhäng med middag, sen blev jag med på hennes afterwork. Very najjs, med mucho sol och kos! Idag har vi flyttat lådor till Helena och Andreas nya hus, jag vill också flytta till hus! Det var svettigt och roligt, bjöds på pizza och boller :) Nu har Erica anlänt till Oslo och även till Töyen, yäy =D Så nu ska vi kosa oss :)

Pluggisar vid älv av Norran

Kategori: Ellebellebi


Så här kan en gårdag se ut. Sara försöker skymma sig med sin arm, på bilden låtsas-läser vi bara, och stora asfalthögar ligger bakom oss. Det var en vimmelfotograf från norran som tog kort på värmebäljan typ.

Idag hade vi orientering, vi sprang och tog alla kontroller, de var härligt i skogen och värmen må jag säga. Sen tävlade vi från rödljusen in till gympan, på liv och död.

Bibabepopa

Kategori: Aggstar

Älskar livet, älskar vädret, älskar allt! Ja det är varmt så det rinner och det gillar vi. Nu ska jag till någon park och hänga, men vi ses =)

Parkhäng

Kategori: Pictures

Idag invigde vi parken, dirr efter jobbet drog jag till Malin och vi drog vidare till coop och sedan slottsparken. Där var det jäkligt najjs och varmt. Idil och Natta komme också och ville bli med. Vi chillade i ett x antal timmar och styrde sedan kosan mot akerbrygge där vi spiste is och njöt av utlandsvärmen. Det har varit 27 grader i skuggan idag, stenkta är vi kan man säga. Klockan 22.40 det vill säga nu, är det 22 grader.








Långweekend og sjuttonde mai!

Kategori: Pictures

17 Maj och vi har haft 5 dagars ledighet, jäkligt najjs! Mamma och pappa har varit här sen i fredags och vi har lekt turister och idag har vi varit och kollat in tåget, fy sjutton vad människor! Men det var coolt och alla var skitfina, däremot så sög ju vädret. Det har typ regnat hela helgen och idag var det faktiskt bara molnigt. Idag har vi dessvärre skickat hem mamma och pappa, men i morgon är det ju dags för jobb igen.



























Weekday?


Nu ska jag fortsätta att plöja OC och kolla yr. De har lovat råbra väder nästa vecka men de ändrar ju sig ungefär var 10:ende minutto. Hadé!

Is it raining, Dear?

Kategori: Ellebellebi

Ellen orkar inte skriva. Men Agnes orkar ju inte heller så spela roll.

Bara lyssna och kolla, om du vill. Här är min weekend in Lövvattnet, ungefär.













+Klassis&Olles, scenrep på nordanå, läxa, grill och sånt med Marta, Awa, Malin, regn, bokläsning and so on and so on.

Lene Nydal

Kategori: Aggstar


Fyllde igår 21 år, big girl och kanske världens bästa? Puss på dig gumman, vi ses snart ♥

Bye Bye Petrus

Kategori: Pictures


















Jamen, ledig idag och ledig i morgn. High five på den! Sen är man ju även ledig på måndag för då ska vi storfira vårat nya hemland;) Idag har jag gjort så lite som möjligt, vill säga ätit chips, bilar. Sett ett x antal avsnitt av OC och ätit mera chips. Fotbollsträningen idag är väll det enda jag fått ut av dagen på riktigt.. Men nu ska jag sleepa kudde. Klockan är mycket och vi måste ju vara pigga tills imorgon då vi får storfrämmande!!

Alla bilderna är från förra fredagen då vi sa tack och adjö till Pettan!

Konge

Kategori: Musik/Klipp

Föräldramöte.blogg.se

Kategori: Aggstar

Nya lägenheten

Kategori: Aggstar


Very najjs! Fick nycklarna idag, kan man börja flytta in så smått, gud så roligt!!

Vissa är ledsamma men inte jag just nu

Kategori: Ellebellebi

Ellen här! Solig dag idag men ändå grå, fast det är ju i alla fall fortfarande ljust ute. det är ju speciellt, snart ska jag vara uppe en hel natt. Njuta av ljus och liv. Ja, så är det. För jag är inte ledsen och jag känner att jag har det helt okej bra.

PS. Jag har trampat på en död fågel idag!!! Den låg på kallvindan, de var det värsta jag varit med om idag. Jag hoppsprang och skrek på vägen ut. Och sockarna jag hade på mig kommer föralltid att vara trampadödfågel-sockan.
Klartslut

Gröna vyer

Kategori: Pictures







Piccsen tagna igår då vi for till bye bye petrus, äru avis Ellen? ;)

Ellen har uppmanats av Agnes

Kategori: Ellebellebi

Men tjääänare! Agnes vill att jag ska blogha, så nu gör jag det. Allt jag vill säga är:

Dessa ska på trästocks! Fin grej att dom spelar där i köket, dom hade en video med tramsession också. Alltså dom är göteborgare. Joel Alme, Markus krunegård, Kristian ANtilla, hästpojken, Moneybrother kommer också. Och x antal till.

Fast helst vill jag på peace & love! Försöker bearbeta klassvänner att åka på den. dom har helt klart bästa ( och typ flesta)artisterna i år. Bl.a. Lily Allen, patti smith!!! Billy Talent, Mando diao, mika, Vampire weekend, the kooks, the hives, A day to remenber, Ane Brun. amanda jenssen, Hästpojken, johnossi, kings of convenience, Melissa horn, Markus krunegård, Mikael wiehe, shout out louds, Donkeyboy, Fibes oh fibes, glesbygd´n, Invasionen, moto boy. Och det här är ju bara dom bästa, ååh, så braigt! +Jay-z då, men han är ju inte bra :O

PS. jag har kollat på fölen nu. Alla var fina och blyga.DS

Sweet nineteen

Kategori: Aggstar

Måndag

Kategori: Aggstar

Igår spelade vi fotboll med Petter å Erica, lr vi chilla mest. Då vi höll på bli lite för svettiga for vi hem till oss och kollade på forgetting marshall och åt mina dagsfärska bullar och gamla chokladmuffins. Sen så ägde vi även dom lite i tennis.





Idag var jag och Ante och åt på tasty thai som numera är mitt nya favoritställe, fyttikatta så gott!!

I morgon är det kamp mot Lyn, svår match. Men det blir digg!!

Livet är hårt mot de hårda

Kategori: Aggstar

Kan faktiskt hända att detta är den bästa helgen ever, med tanke på gårdagen. Men också för att vi har hittat lägenhet!!!! Så sista helgen i maj flyttar vi till "stan". Flott som fan!

Jag ska fan inte gå på en ända till visning i hela mitt liv( eller på ett bra tag ). Jävligt, jävligt skönt! Eftersom gårdagen var hård tänkte jag krypa till sängs nu. Hadé!

Vykort från bästaste Emma ♥

KONGEVALBORGS!

Kategori: Aggstar















Igår var nog bästa valborgs någonsin, vi började med mat, wii, charader och chill. Slutade på fotbollsplanen i grynningen. Vi hade det så bra så att sängen fick vänta ända till halv 7 i morse för sällskap. Tack Petter och Erica, ni är guld värda ♥