Never meet someone like you before

Kategori: Aggstar






Thelma har sörjt att Ellen är på peace and love, men jag har tröstat henne, sen chilla vi rätt hårt.

Sunkissed cheek

Kategori: Aggstar


Jag, Linnea, Elina och Thelma har varit på kvällspromenad, älska norrland.

I love you, dude

Kategori: Aggstar

























I onsdags bjöd Monki på hamburgare som AnnaM grillade till lunch. Klockan 7 serverades det tacos hos Julia, där vi hade vors innan det var dags för utgång i megafontältet. Folkfest i stan och det var helt überbraaa. I natt tog vi oss aldrig från torget, men vi koste på rätt bra.

Who´s that chick

Kategori: Aggstar




Elina och Linnea åker hem i morgon, så jag tog bussen hem till Lövis för lite kvalitetstid. I eftermiddag har jag och lillbäbisen myst på Ellens säng.

Hotels for queens

Kategori: Aggstar

Efter att ha spenderat 4 exklusiva dagar på hotell Ladulås hos Ola och en natt hemma i Lövis, så ska jag snart checka in på hotell Lovägen hos Monki. Jag hoppas det är lika bra uppassning där som det var på det tidigare hotellet. Har inte tagit en enda bild för att min kamera har ju pajjat, men nu är jag back on track då jag har tagit mammas gamla. Gläd dere!
Sitter just nu på bussen till Skell, 27 grader i skuggan och ikväll går startskottet för stadsfesten, jaa, vi är tagggaade!

Värdinnan på hotell Lovägen, uuuuuuntz!

Morgonbäbisen

Kategori: Aggstar


Som jag har myst med hela morgonen

Äntligen hemma

Kategori: Aggstar

Tack ska ni ha ho, Munkviken

Kategori: Ellebellebi

Ikväll gjorde Linnea, Elina och jag ett besök på Martas jobb. vi åkte nissan-racerbil till munkviken och fikade på caféet där. Marta för övrigt en fin kafétjej, men jag glömde ta kort på henne.


Småbebisar får bara fika på låtsas.

Hällnäs

Kategori: Ellebellebi












Osvenskaste midsommaren ever

Kategori: Aggstar














Är inte helt säker på om osvenskaste ens är ett ord, men det går bra. Det enda som stämde med midsommar var att vi fick kake, men det var kung ändå. Käk på sorgenfri, sedan hamnade vi i en asfräsch lägga på lökka. Gick till Qadis men tog taxi till Nichol. Fullt och aslång kö, men Kava smugglade in oss, då gillade alla osloprofilen. Hemma 5, men skippade att sova och chillade rätt hårt, 8 drog vi till jernb. I bussen var vi döda, men det var jävla värt det.

1+1=1

Kategori: Ellebellebi

Idag har jag varit på vigsel, tillsammans med Marta och Mi. Det var Linn och Elias som gifte sig.
Det var fint, 20 år och nygifta. 



Marta var piffig. Och biffig.

Så var det gjort, sista dagen i Oslo

Kategori: Aggstar


Firat midsommar har vi också hunnit göra och om 1 1/2 timme tar vi oss till jernbanetorget och bussen som tar oss till Stockholm. Hadé

Jag har inga baaaaaarn!

Kategori: Aggstar

I morgon gör jag min sista dag på Langaard barnehage, jag kommer grina så sjukt mycket att jag inte vet vad jag ska ta mig till. Det första Eline sa till mig då jag komme idag var att hon kommer att sakna mig♥ vill bara grina då jag tänker på det akkurat nå. Mina kära älskade charmtroll, hur i hela världen ska jag klara mig utan. Men nu måste jag sluta böla, har ju gjort detta av egen vilja och alla kongar ska ju ändå också sluta nu. Inget hem har man nu heller, sjuuukt att inte ha några nycklar man ska hålla koll på, första gången på 6 år man inte har en egen lägenhet. Har lämnat neuberggata föralltid, eller ska dit på ett snabbbesök i morgon för att säga hade till Ante och hämta min skiddräkt som jag tydligen glömt att skicka hem. Sover på Monks soffa i natt och i morgon firar vi midsommar på något sätt. På lördag morgon åker vi till Stockholm och det blir ju konge. Tisdag åker jag vidare mot Skell, på onsdag tar vi helg och jag flyttar in på hotell Lovägen, där stadsfest-helgen skjer, gläder mig skikkelig! Den som orkade läsa detta borde få diplom, Snakkes.

Three lovers

Live with the seasons

Kategori: Ellebellebi




Farmors kylskåp bjuder på julmust.

Pappa bjuder på fyrklöver.


After the Stampede

Kategori: Ellebellebi


Farfars far i klondike.

Elina med familj har anlänt

Kategori: Ellebellebi

Det är mys.





Fotogenisk dame. Precis som moster Agnes, sa mamma Linnea.

Let me get what I want

Kategori: Aggstar

Igår var vi och svängde våra lurviga på sommarfugazzi, fullsmockat och så jävla fett. Bjuder på 3 hårt snodda bilder från Emmsi.


Nydliga jenter på Fugazzi igår

Kategori: Aggstar

Kun 27, fortsatt värns bästa

Kategori: Aggstar





Dagen efter Sahars bursdag spiste vi lunch på dattera t hagen, kosjenterna mine.












Sista bilden kan ju vara den bästa ♥
På kvällen feire vi Sarre, utgång på qadis, konge. Efterfest med Amsterdam dj´sarna som var på plats. Spännande värre.

Alexander Kiellands plass toonight

Kategori: Aggstar


Värns bästa jobb

Kategori: Aggstar










Fredagen spenderades på casa del platou (i chefens fräscha hus). Kongemat och kongemänniskor, inget ovanligt som sagt.

MANOLOOOOOOOOOOO

Kategori: Aggstar

Detta kan ju bara Norge med

Kategori: Aggstar

Everything feels uʍop ǝpısdn

Kategori: Aggstar

Idag har jag bjudit kjärsten min på stuvade makaroner och svenska köttbullar, hon var lyrisk! Efter stuvningen har vi lanat här på sorgenfri. Skrattat rätt hårt åt gårdagen, krossade knän, brutna ben och och en och annan armbåge som har vondt idag. Vi styrde rummet och alla var taggade till tusen, älskaaaa manolo. Min kamera har ju förövrigt dött, så nu chillar jag med Antes tegelsten, bilder från diverse dings kommer når som helst!

Dinnertime!

6 dagar kvar

Kategori: Aggstar

It takes a muscle to fall in love

Kategori: Aggstar







Förra söndagen chilla vi rätt hårt på Monk gräs.

Hemlängtar du mig, så hemlängtar jag dig

Kategori: Ellebellebi


Thelma har klippt gräset, jag med.

Vad fin du är

Kategori: Ellebellebi

Du ser ut som snusmumriken.

Tackotack.

Verka jobbigt

Kategori: Aggstar


Till havs

Kategori: Ellebellebi


Snart tar jag farmors hatt på huvudet och sätter mej i nissan-racerbilen för att åka ut till Marta i Bjuröklubb.
Två flugor i en smäll. Martanius och havet.
Gleder meg.

Innan jag kände dig

Kategori: Aggstar

Sådärja, 0700 igår lämnade mamma och pappa Oslo med nästan allt jag äger. Mamma grät för att hon trodde aldrig vi skulle få hem allt. Men jodå, nu ska jag leva in en resväska i 10 dagar. Trosorna kastas efter användning och vilken tur att man kan jobba i diversekläder på bhg. Sommarfest med jobbet igår och det var ju lika konge som förra året. 1 jävla vecka kvar i O-town, denna tid nästa lördag sitter jag på bussen till Stockan och det är ju med blandade känslor kan jag meddela.


Har kastat ca 3 sopsäckar med kläder och igår då vi kommer hem var det någon som hade varit lite sugen på mina underkläder, ganska morsligt.

Fittigt roligt

Kategori: Aggstar










Förra söndagen blev det visst avskedsfest deux på neuberggata. Vi tänkte att det är lika bra att slå på stort då jag bara lämnar Oslo en gång och att i var lediga måndag, ehe. Utgång på manolo som var så konge att vi inte visste vars vi skulle ta vägen, då var inte ens vårat rum öppet. Men vi dansade så svetten rann bokstavligt talat överallt tills vi vart utslängda efter 3. Efterfest hos pojkarna där det bara var tillåtet mer tryckare. 06.00 ramlade jag och Ölen in genom dörren. Bra kväll, fittigt roligt som Camilla skulle sagt på finlandssvenska!

Bell

Kategori: Ellebellebi

Ikväll kom Sara förbi Lövvattnet. Mycket trevligt, hon var efterlängtad. Vi såg gamla favoriten Hallam Foe, länge sen sist faktiskt. Gillas skarpt.

Sarre!

Kategori: Aggstar


VÄRLDENS BÄSTA FYLLER 27 IDAG, GRATTIS ÄLSKLING!

Oslo levererar alltid

Kategori: Aggstar


















I lördags var det äntligen dags för avskedsfest, kan väl säga att alla var rätt tagggggade. Utgång på nichol och ingen är väl förvånad att även det var konge. 3 blombuketter fick jag även, 2 av dem går att se på bild, den första fick jag av Stinis och den andra (som man kan se) av Simon, mye snillt! Monkan komme ju med roserna men de kommer en annan gång från avskedsfest 2, som tydligen råkade bli på söndagen, älska Oslo.

sommergave

Kategori: Ellebellebi


Kom osökt att tänka på dej, Marta, när jag såg den här.
Så, till dej från mej!

Idag var ju systerdotter helt nydlig

Kategori: Aggstar


Elina i sin första Vålerenga pysj!

You really are fantastic. I try.

Kategori: Ellebellebi

Singing on the last melody

Kategori: Aggstar

Dagens beste: Christine gjør ingen feil i løpet av kampen og setter i gang mange av angrepene.
Ellers får vi takke Maren for å stille opp når vi trenger folk og Agnes for hennes siste opptreden i Vålerenga trøya for denne gang.
Eina viser også i mål en voksenhet som er sjelden for en 15åring.

Farväl Oslo

Kategori: Ellebellebi


Nu är det over and over and over and out

Legendariskt avsked

Kategori: Aggstar

Ingenting enkelt

Kategori: Aggstar

Igår var vi lite finare och käkade lunch på Villa paradiso. Förövrigt så har de dom godaste pizzorna in Oslo. Jag som hade fått feriepengar skulle även shoppa allt som fanns, men inte fan hittar men nånting då, men det var väll lika bra det. Gårkvällen var kuuuuung, bilder kommer. Idag har jag lyckats bränna röven så att sitta ner är inte det morsomaste. Sen har jag även solfrossa, men det går bra. Idag är det lördag nummer 2 hörde jag på radion, lika bra att vi firar det då!


Man måste ju få leva också

Kategori: Aggstar






Idag är det två år sedan jag tog studenten. Länge leve folket!

Gammalt blir till nytt

Kategori: Aggstar









Min första sommar i Oslo, sommaren 2009 spenderade jag på detta vis. Liggandes på min röv ute i solen som lyste nästan alla dagar. Badade, var på äventyr med Ante och chillade så jävla hårt. Lite större och lite starkare har man blivit, på alla sätt och vis.

People have the power

Kategori: Ellebellebi

Inatt kan jag dö lycklig, om det nu skulle ske. För jag har sett Patti Smith, livs levande live. Vilken kvinna, vilken power. En levande legend. För stunden har jag inget negativt att säga.

PS.Äter sörlands nu! Det gör inte dagen sämre.
PS2. Idag var min sista arbetsdag på Oslo helse og omsorg. Blev lite sentimental, det finns en hel del jag kommer sakna.
Fin dag.

If you won't, someone else will

Kategori: Aggstar


Jag är namnet som du har på armen

Kategori: Aggstar





Inte världens bästa dag.

Bilder från bättre dagar här uppe.
S♥

Dagen igår

Kategori: Ellebellebi

Oslo. Den åttonde juni. Onsdag. Betyder regn. Betyder busspicnic. Betyder picnic på okänd tomt. Betyder FrognerP. Betyder vimmelfotografering. Betyder bygdöy sjöbad. Betyder nästan Huk. Betyder sjöblöt. Betyder dopp. Betyder lite äventyr.





Guttarna uppskattade lite attention!

Läs!










Over and over and over and out.

M A O

Kategori: Ellebellebi

Aristillus

Kategori: Ellebellebi

I söndags drog jag och Nilsan på konsert, lika spontant denna gång. Twin atlantic spelade på John dee. Bra spelning, inte mycket folk, men "their loss" så att säga.
Särna lät pöjkarn fra Glasgow:

Men are objects

Kategori: Aggstar

A beautiful night in Oslo

Kategori: Ellebellebi

Precis en vecka kvar tills jag lämnar Oslo. Mycket blandade känslor. Men ändå, älskade oslo. För att fira eller sörja tänkte jag att man kan lyssna på det här.

En jävla bra helg, varje helg

Kategori: Aggstar












Jag, Jennie, Johannes, Junker och Ante har spenderat nästan 7 timmar på tusenfryd. Så jävla roligt, spinnspider var så jävla bra att den åktes 3 gånger. Sockervadd fick jag också men är fortfarande äcklad fast jag gav bort halva och snörde ganska mycket, less på det blev man ju tydligen. Nu är det en sliten tjej som ska dra till Sarren och skeda, i morgon är det 19 dagar till inge mer Oslo.

Payback is a bitch

Kategori: Aggstar
















Askul colour/tjejfest på sorgenfri igår, vi lekte hela havet stormar och körde sånglekar. Självklart var jag i det vinnade laget, där vid 11 blev vi invarderade av svenska pojkar och norska gutter och efter det spårade det ur, men jävligt roligt var det. Utgång på nichol där det var krökfullt av nydliga människor och selvfölgelig kongemusik.

Du och jag, jag och du

Kategori: Aggstar







Både frognerp och Huk fick sig ett besök igår. Första havsdopet är avklarat. Digg väder så man vill dö lite av lycka. Samma visa idag så nu drar vi till Tusenfryd!

In Norway we rape after dinner

Kategori: Aggstar









Oslo levererar sommar, igår klockan 18.00 var det 27 grader i skuggan. Vi var hos Helena og Elliot där det bjöds på mat och annat gott! Mötte upp Nils på Qadis sen, akkurat nå är det strandhäng så vi snakkes!

Igår var man kung och idag är man dronning

Kategori: Aggstar

























Sista bilden visar hur glad jag är då jag vunnit min första kick-back!

Igår var vi coolare än medel

Kategori: Aggstar


Antes föräldrar har anlänt, pojkarna har sparkat boll på innergården. Frognerparken har fått sig ett besök och jag har chillat i bikinin efter löparrundan. Nu sticker jag till denna tjej, sen möter vi upp Skellefteåhooden och spiser på tullin´s, livet är gött! Puss og hej

Mitt namn är mycket och jag vill ha mer

Kategori: Aggstar