Ett fel närmare rätt

Kategori: Aggstar

Halva veckan gjord, jobbat 2 dagar och hängt på komvux. Jag vaknar, tänker på matte, pluggar matte, går till sängs med matte, drömmer om matte, vaknar och börjar om på nytt. Fy fan. Man kunde ju tro att jag skulle bli ett matte-geni på detta sätt, men jag känner mig mer hjärntvättad. Vore ju roligare om matte vart en pojke men så är ju inte fallet.
 
Igår var jag och Ölen på bio, vi kollade på batman och åt sörlands. Sykt bra kombination och sykt bra film. Nu ska jag krypa till sängs, för jag har tappat minnet och jobbat hårt. Snakkes!

En dag hoppar jag också över samma bro

Kategori: Aggstar

St Kilda Beach, Melbourne, Australia
 

The same like last year

Kategori: Aggstar

Igår så cyklade vi till Hötjärnsberget. Bilderna är från mobilen, som man kan se. Söndag och så var denna helg snart över och även våran gräsbarnsperiod. Ellen kommer hem nu klockan 12 och då ska vi dammsuga upp detta hus som börjat likna nåt som Hellgren skulle kunnat ordna. På återseende.

Septembers sista vecka

Kategori: Aggstar

Sådärja då har man överlevt första veckan som halvstudent, för jag är ju ingen riktig student. Det ända som står på mitt schema är matematik och naturkunskap. Hur som haver har det väl gott ganska bra, verkar ha bra lärare och förhoppningsvis några coola katter i klasserna. I helgen är jag och Ellen gräsbarn då mamma och pappa är på semester i Norge. Tar hand om hästarna och annat levande på denna gård. Ellens jobbarkompis såg en 3-bent ren springa över vår lägda igår, så den måste nu hittas och skjutas, för vi har spörrat polisen och ägaren om lov. Jag och Millie var ute igår och letade men hittade dock bara klöv-avtryck. Bilden ovan är ett exemplar på vad jag och Ellen åt till frukost idag. Nu ska vi ut och gå för det är penaste höstvädret ever idag.

Blueberry

Kategori: Aggstar

Bra tider!
 

Sommaren 2012

Kategori: Aggstar

Hallåja! Här är sommarens bilder från min Itelefon. Har omsorgsfullt vänt alla bilder en och en. Varför kan dom inte hamna rätt väg när man lägger över dom på datorn?
/Ellen

Är huvudet dumt får kroppen lida

Kategori: Aggstar

Grand finale på den fantastiska veckan som varit, började lördagmorgon då jag följde med pappa och jaktlaget till Lövsele. Jag har nu skjutit min första pappälg och bra träffar hade jag också. Kvällen spenderades hos Josefine och sedan vidare till Verandan, där de var white sensation och mye dans. En fläskläpp rikare och en natt senare har jag nu landat hemma i Lövis igen. Solen lyser och det är iskallt. Välkommen hösten.

Endorfiner, kroppens egns morfin

Kategori: Aggstar

Tack för att jag är ledig och hemma den varmaste veckan denna sommar. Har typ haft världens bästa vecka, i nuläget är jag även hög på endorfiner då jag avslutat kvällen med att köra vattenskoter. Det var så roligt att jag trodde jag skulle dö av lycka. Sköna dagar och väldigt mysiga kvällar. Har bilder på lager som ska upp så fort jag orkar. Nu har jag pimplat en kopp te och tänkt på Monica i vanlig ordning. Puss och god natt!

Pjesker

Kategori: Aggstar

Hej!
Här kommer några bilder från när vi var i pjesker på födelsedagskalas!
Röktabbarn<3
 
Slutligen, ett drömhus.

Hunger games

Kategori: Aggstar

          
Började dagen med förskola för Elina och då tog jag och Manne en tur på cykeln. Efter sömn för vissa och sjukt god lunch som bestod av blodpudding, packade vi ihop oss och åkte till himlabadet. Där vi spenderade några timmar, allas favorit var den största rutschkannan. Sen åkte vi vidare till Allstar där vi avnjöt god mat, kvällen avslutades med hunger games som förövrigt var konge! 

Sundsvall

Kategori: Aggstar

   Bilder i oordning från början av veckan här i Sundsvall. Inte helt oväntat så är det väl Elina på 7/8 av dom, men är någon förvånad. Idag har det varit pissväder så vi har spenderat dagen på drakborgen. I morgon väntar himlabadet och jag undrar vem som är mest taggad! 

Priiiiiide

Kategori: Aggstar

Okej. Detta är bara ett fåtal av alla bilder som jag tog i prideparaden i lördags. Helgen spenderades alltså i Stockholm. Som vanligt var paraden bäst, men resten av helgen var nästan lika kung som förra året. I måndags tog jag bussen vidare till Sundsvall för en veckas mys med Elina och familj. Nu har jag gjort mitt.
P.S. Mustasch har jag ju knappt råd med. P.S.2. Maria Montazami vinkade till mig och gjorde tummen upp då jag tog korte om man kollar noga längre upp så ser man faktiskt det. 

Bagerimästerskapen

Kategori: Aggstar

Riktigt lika lycklig som jag ser ut på bilden var jag faktiskt inte. För det blev ingen vinst. varken i frisbeegolf, gokart eller minigolfen. Men vad gör det. Roligt hade vi då i alla fall på bagerimästerskapen som skedde i tisdags. I morgon åker jag till Stockholm, så att alla nu vet det. Peach and out.