@Dalsbergstien

Kategori: Aggstar

Sitter på jobbet, dør av skratt av mina jobbarkompisar som har møte i rummet vid sidan. De låter som om de står på borden och hoppar och nyss såg jag Guro genom glassdørren gøra någon så kallad dans. De ær ju før snygga.

Annars så håller jag på tagga ihjæll mig till i morgon bitti. Ska bli så jævla bra och skønt att bara komma hem ett tag!!

Jamen då vet ni, hørs ikvæll. Før kvællen lær bli lång.

Nu ska jag ringa baby så ska ha få ordna lite saker åt mig.

Hadèeeee

Hemgång=Utgång

Kategori: Aggstar

Svar till Sandra.
Jag saknar mycket av det, men jag mår lika bra för det ändå idag.


Vi borde verkligen sova men är så övertaggade på att vi åker på fredag så vi packar lite smått och berättar roliga händelser från dagiset. I morgon kommer att bli en sen kväll, men vi får skylla oss själv då vi är segast i världen. För tillfället hittar vi ny musik och prövar kläder. Jag ska inte ha några kläder med mig typ för att det är grejer som ska shoppas hemma. Sen har jag match i morgonkväll och är övertaggad, suger bara att det är massa grejer som måste fixas. Men det kommer ordna sig, det gör det alltid. Nu ska vi pussa tänderna som man så fint säger här i Norge om att borsta tänderna sedan är sängen på förstaplats. Sov gott!!


Sliten efter fotboll i parken i somras

I kissed a boy

Kategori: Aggstar

Som tur var har han inte friat än, eller jag kanske ska säga tyvär? 

Har varit på jobbet tills typ nu, vi hade ju föräldramöte som var riktigt roligt. Catfightsss säger jag bara. 

Nu ska jag kolla på nyaste Gossip girl!!!!!!!!!!!!!!

Sen måste jag nog ta fram resväskan och se om jag har nåt att stoppa i den.

PUSS
 

Brøllop i morgon då?

Kategori: Aggstar

Nær jag støkade undan maten på kjøkket idag, så lyckas jag ju såklart tappa en kopp och den går i bitar. Då sæger en polsk kollega till mig att i Polen sæger de att man ska gifta sig snart om något sånt hænder. Jag skrattar lite och tænker inte mer på det. Sen nær hon har gått och jag ær sjælv i køket lyckas jag ju rasa mitt torn av tallrikar så en av de också går sønder. Det ær ju næstan skræmmande det hær. Tænk om baby friar idag nær jag kommer hem?!


google.se

I´m alive

Kategori: Aggstar

Emma lämnade just läggan och jag funderar på sängen. Bord egentligen packa eller kanske städa undan det sista men jag orkar inte.

Har för tillfället ett litet problem, vi ska spendera 3 timmar på arlanda och 5 timmar resande totalt på fredag och jag behöver ny musik!! Så om det är någon snäll själ som kan offra ett tips, så släng in en kommentar.


King



Nu ska jag ta mig i kragen och plocka bort dammsugaren, sen blir det sängen. Måste ju ladda för föräldramöte i morgon ;)

I´m in love

Kategori: Aggstar

Har testat min klänning på riktigt nu och jag älskaren så jävla mycket så att jag får spasmmmm. Den är så satans snygg att jag bara vill ha på mig den hela tiden. Samma är det med mina rosa byxor, vill bara ha de lagade nu! Men jag ska i alla fall flyga i dem och sen åker de nog även på då jag ska till mormor. Nu ska jag dansa lite mer till Miley Cyrus ♥, sedan byta till fotbollskläderna. Vi hörs i morgon någon gång. Pussar.


Hjärta



P.S. Tjejer, jag är så jävla taggad till fredag, det är så sjukt!!

Glitter

Kategori: Aggstar


7 grader klockan halv 7 i morse, långkalsonger, mössa och halsduk var givet.

Jag körde på glitter och fläta.

Zara i Oslo har världens sämsta service!

Kategori: Aggstar

Jag är så förbannad. Mina nya rosa underbara jeans har gått sönder i blixtlåset. Jag köpte ju de i lördags så idag efter jobbet gick jag dit dirr. De sa att jag kunde få byta till ett par nya, jag sa ja tack. Det fanns inga kvar, inte på bogstadveien heller så då trodde hon i kassan att vi kanske kunde göra nåt annat. Men sen kom fittkäringen och sa att nej vi byter inte glidelås. Då tänkte de ge mig pengarna tillbaka och ta jeansen men det gick jag inte med på. För jag ska ha dom. Frågade om dom inte kunde ge mig lite pengar tillbaka så att jag kunde fixa det själv men nej då, det kunde dom inte. Det gör mig så satans förbannad att jag bara vill döda dem allihoppa. Men som tur var har jag en ängel till mamma som kan fixa blixtlås, jävla tur jag ska hem till helgen.
Ännu mer irriterande är det då jag köpte en kjol på zara i början av sommaren så var det blixtlåset sönder i affären, då var de lite tveksamma men skickade in det till skräddaren och jag fick det fixat.
Mamma tyckte inte jag skulle handla kläder där mer, inte jag heller för stunden. Jag köpte ju däremot världens snyggaste klänning samtidigt som jag skulle försöka få detta fixat idag, men det sa jag ju inte till mamma..

Nu ska jag äta varma mackor som baby har gjort sen ska jag äta godis i frustration! Tur att jag kan springa av mig all arghet på träningen.

Söndag

Kategori: Aggstar


Detta har jag sysslat med efter träningen. Måste säga att jag är ganska nöjd och det var inte alls lika komplicerat som det ser ut. Jag måste säga att jag var ganska flink och tycker resultat vart bra. Tyvär var jag ju så dum att jag inte tog kort på hur det såg ut före. Men skillnad vart det då. Nu ska jag inta ryggläge för klockan 20 över 6 i morgon så ringer klockan. Sov gott.

Right!

Kategori: Aggstar

livet är kort, bryt reglerna, förlåt fort, kissa långsamt, älska innerligt, skratta okontrollerbart och ångra aldrig något som fått dig att le!

Ofrvillig sovmorgon

Kategori: Aggstar



Min klockan var ställd på 9, Antes på 20 över 9. Jag tryckte på snooza, ante stängde av sitt alarm. Min telefon fick slut batteri och Antes försvar till avstängningen var - Du sov ju, så jag trodde vi skulle ta sovmorgon. Jag vaknade halv 11 och hade panik, har tidig i morgon och det sista jag vill är att inte kunna sova i ikväll. Det värsta var att jag inte ens var pigg i morse, bara mer döende.

Ligger forfarande i soffan, städdag idag men ante har i vart fall startat en tvätt. Jag ska hoppa i lite kläder, är så grymt sugen på att ha mina rosa jeans då det blir nog dem idag. Träning halv 3 idag sedan har Ante match så jag ska nog dit. Nu blir det andra bullar. PUSS

Dag 5

Kategori: Ellebellebi

Den fantastiska dagen då vi skulle få se Lily Allen!!!!!!! Och höra på annat.


Vi lyssnade på Hello Saferide


Ellen käkade gotti


Mitt var godare


Folk hängde och solen lyste



Lily ägde och jag kunde nog dö av lycka


Jenny Wilson är frän


Annat folk som hade tagit över våra platser på bron


SOCKERVADD


Nöjda


Ellen körde på öronproppar, men jag är ju gjord av stål så mina fick ligga i fickan


Datarock var lite data och mycket rock


Snygga armband!


Det bästa med datarock var de enorma ballongerna



Eller deras underbara avslutningslåt

´
Eller kanske detta?


Asher Roth ägde


Roligast var då några tjejer fick komma upp på scenen


Jag var nöjd då jag fått midnattglasen


Vi dansade med andra glada


Limbo


Ellen hade mowseeeen


Slut på det roliga


Oslo är fint nattetid också

Läggan

Kategori: Pictures










Varsågod My, nu äntligen har jag fått tummen ur. Märkte att vissa bilder visst vart lite ostabila sen är de lite stökigt också, men det bjuder jag på. My, nu är det din tur att lägga upp din lägga ;)

Zara

Kategori:






Vi köpte en brödbox vi villat ha sen vi flytta hit.


Även denna från Lucky Duck ♥


Fynd 1!


Fynd 2! Bilden ger inte färgen rättvisa(inte mig heller för den delen), de är mer hallonrosa från Zara.


Baby fyndade kanske inte, men den var värd priset.

Så, vart inte så mycket köp. Men jag är jävla nöjd, likaså baby. Vi sitter och kollar på ice age 3, sen svullar vi idag också. De ska va gött å leva.

Fan

Kategori: Aggstar


Någon hade skrivit till mig när jag var offline idag, denna någon var inte mindre än Mimmi!! Hon berättade den härliga nyheten att det är förfest i Örviken innan station på fredag och jag är så jävla taggad!!

Fantastic four?

Däremot testade jag en grym klänning på zara idag men vart lite snål, sen var den lite liten. Men jag hittade mer storlekar då jag hängde tillbaka den. Men orkade inte pröva för att det var till provrummet. Men det kan nog hända att jag råkar gå förbi där kanske på måndag och testar en annan storlek. Sen ska jag även förbi något gina tricot och kolla utbudet där, vi var på stan i 7 och halv timma men vi lyckades inte komma in i något gina tricot. Förstår inte hur vi lyckades. Lägger upp bilder från dagen och vad som inhandlades senare. Nu ska jag äta lite mer av mitt lilla godis..

Lovely lördag

Kategori: Aggstar


Balen

Guten morgen, eller har varit vaken sen halv 9. Sitter och kollar igenom alla balbilder och kan inte annat än säga än att alla var ruggigt snygga. Och det var så grymt roligt, båda gångerna. Ångrar inte för en minut alla pengar det kostade. Men nog om det, baby fick detta av mig i morse.

Lite mutning så att vi kommer oss in till stan tidigare(A) Men han ligger tyvär fortfarande i den här ställningen
Men då detta är jag i nuläget, ska jag väll inte säga så mycket.......
Jag ser ju helt jävla körd ut, men den bjuder jag på. Har suttit på datorn hela morgonen och försökt planera min kommande helg som kommer att vara i Skell/Löv. Jag längtar så gruvligt mycket!!!! Men det är lite för mycket grejer som ska hinnas med. Nä nu ska jag gå och fixa till mig, en blind skulle ju kunna se att jag behöver det..
Hadé

P.S. Skulle nog inte kunna lägga ut den sista bilden om jag inte visat balbilden, för jag måste säga att jag var jobbigt snygg då ;) Haha

Svullofredag

Kategori: Aggstar

Just nu smälls det raketer i Oslo, de var inte lugna. Man skulle ju kunna tro att det är nyårs.
Rubriken da, jo svullat är det väll ända jag gjort ikväll. Ostisar med dipp, lite för mycket lösviktgodis, krokantrulle och bilar. Magen mår skit men jag lär mig ju aldrig att sluta, snart kan jag rulla till jobbet. Kanske tog i lite men man vet aldrig. Vi såg faktiskt världens sämsta film också. Year one, se inte den! Ante lirar guitarr hero, jag ska bege mig till sängen. Men jag är rätt säker på att baby kommer hacka på. Vi ska ju faktiskt bränna kilo på shopping i morgon, (eller det kanske är pengar man bränner då..) Sov gott everybody, så hörs vi i morgon. Puss!

Endelig fredag!

Kategori: Aggstar




Detta har hänt en så länge, stan en snabbis för att kolla dressman åt bratpojkarna. Sen var vi förbi Ensjö och råkade köpa 1,7 kilo godis var.. Men det var 4.90 kr/hg som är hur jävla fucking billigt som helst för att vara i Norge! Sen har vi fått i oss min deiliga köttfärsås och spagetti. Är redan less på godiset, men nu har jag ju i alla fall fram till jul typ. Hur som haver ska springa och blanda lite dipp till mina ostisar sen ska jag njuta av denna underbara helg ♥

18 SEPTEMBER

Kategori: Aggstar

Så sjukt att det redan ær den 18 kænns verkligen inte så, kommer væll ihåg den 1. Då jag trodde jag skulle dø før att det redan var høst. Men det har æn så længe gått fint med høsten, kan ju trøsta mig med att den kan vara lite skønare hær æn i Skellefteå. De har lovar 18 grader i helgen. Men jag kan utan att skæmmas berætta att idag åkte långkalsongerna på (A). Idag ska jag och baby till stan efter jobbet før att shoppa upp våran løn. Kanske inte riktigt men vi lær væll hitta nåt, jag ska dæremot førsøka hålla på pengarna lite før det ær rætt mycket grejer som ska inhandlas då jag kommer hem. Nu ska jag gå upp igen fredagsgrøten ær uppæten likaså bullarna och glassen som bjøds på idag. Hørs senare, blir stan dirr efter jobb! Puss!!!!!!!!!!!!!!1

Dag 4

Kategori: Ellebellebi

Ellens torsdag styrde vi kosan åt Hard Rock Cafe och bron utanför Öya.









Colour it

Kategori: Aggstar


Jag blir nästan lite rädd för mig själv, men snygga naglar har jag. Tycker i alla fall de på dagiset..

Just nu

Kategori: Aggstar


Åker detta in i min mun

@ jobbet

Kategori: Aggstar

Sitter på min pause idag också. Bloggningen var sæmst igår men jag har mina orskaer. Jobb 8-20.00
træning 20.30-22.15. Sen var det sova som stod på schemat. Men idag lovar jag bættre uppd. Med tanke på att jag slutar 4 och måste vara hemma sjælv till typ halv 11. Men jag ska nog kunna roa mig. Det enda planerade ær att inte røra mig en bit utanfør lægenheten. Mina ben kænns som spagetti som aldrig återhæmtar sig. Men nu ska jag gå och knappra lite rosiner och pussa på de små.  Hadè!

Jobb1

Kategori: Aggstar

Sitter och tar igen mig på min pause. Vi har vart på tur till Grønvoll idag och jag och Chriss trodde nog att vi skulle avlida. Grønvoll ær ett stælle vid vattnet men vi har æven en stuga dær. Hur som helst var det ingen som lyssnade på vad varken vi eller Hilde sa. Så pausen just nu var efterlængtad. Efter jobbet har vi personalmøte till 8 sen ska jag dra dirr på træning. Så detta kommer bli en lång dag. Men jag ska gøra allt før att øverleva. Nu ska jag gå till køket och se om jag finner något smaskigt att æta. Hadè!

Jag hjärta first price

Kategori: Aggstar

För de svenskar som nu inte vet vad first price är så kan jag berätta att det är det bästa norska märket. De har allt för billigare priser än i Sverige. Nästan allt de har är bra också, förutom ostkrokarna som smakar paprika. Vi köpte idag first price toalettpapper, 6 rullar för 14 spänn. Lätt värt, som ante sa - Hoppas vi inte får skärrsår i stjärten, för det är inte lambikvalité på det.  Men vi skall härda. Då vi var och veckohandlade idag så lyxade jag till det med yoghurt för 30 spänn och 1 halvt kilo kalaspuffar för en tjuga. Puffarna var från firstis men det var inte yoghurten..

Sen fick jag veta världens sämsta nyhet, Erica och Petter var tvugna att lämna Oslo idag. Det har kommit några tårar, men de har nästan lovat att komma tillbaka. Jag har berättat hur mycket de får bo här och att vi gör allt för att de ska lösa sig för dem.

Men nu ska jag dra sänglotten, baby la sig just. Fast den saken måste upp kvart i 6 i morgon ;)

P.S. Man kan inte annat än älska barnen (barnet) då han frågar hur länge jag ska jobba på dagiset och jag frågar han hur länge han vill. Då han svarar 100 år. Ibland älskar jag faktiskt mitt jobb.


Sommaren 09 i parken ♥

Lovely home

Kategori: Aggstar

Om mindre än 11 dagar är jag hemma och jag kan utan att överdriva säga att det ska blir jäkla underbart, däremot kommer jag sakna våran lägenhet. Men det är ju bara en helg så jag överlever nog. 
Nu ska jag bege mig till jobbet.  


Kaffebrenneriet

Kategori: Pictures











Pizzan var god. Tungan var stängd, men vi roade oss med att tönta oss och dricka godaste chokladen från kaffebrenneriet ♥
Nu ska vi ägna kvällen åt ostisar och nyaste guitarr hero.

Morning

Kategori: Aggstar


Detta är vad jag har sysslat med hela morgonen, mendans baby varit duktig och dammsugit och skurat. Nu ska vi slappa sedan börja med pizzan. För idag står hemmagjord pizza med mys på menyn ♥

På gatan där jag bor

Kategori: Pictures

Det vart ingen tunga, den var tydligen stängd ikväll. (Det var stängsel runt och ante vägra gå in.) Hur som haver tog vi en liten promenad upp till Erica och Petter, vi fick komma in och vart bjudna på skräckfilm, popcorn och skratt!
Mycket trevligt spontanbesök och jag håller alla tummarna i världen på att någon ger dem ett jobb! Snart får de typ ta över mitt, så kan jag leva på ante.





Våran fina gata

Beasås och pommes

Kategori: Aggstar

Är vad vi just intagit. Jävligt gott var det! Nu pratar jag med mami och Ellebi på msn-video. Sen ska vi nog bege oss till tungan/rutschkanan. Matchen gick bajs, men vi var lika glada för det.

P.S. Min fyrmening har världsasnygg tatuering. Emma har mellansyster, Hannah har storasyster. Så jävla kung!

Blää för brunost

Kategori: Aggstar

Godmorgon, godmorgon :) Eller jag har varit uppe en timma, men det är fortfarande en god morgon. Aja, match idag och vi har samling halv 11. Men jag måste förbi oslo c för att köpa ett par vita shorts för att Kappa är lite dåliga. Nu ska jag göra lite mackor som jag kan ta med sen hoppa i fotbollskläderna och sen bege mig. Vi hörs när vi hörs. Puss.

Våran fredag!

Kategori: Aggstar


Vi har bunkrat upp! 

Idag smæller det i Skellefteå

Kategori: Aggstar


Lagfest och det suger att inte jag kan vara på plats, men ni får ha det så jævla trevligt ♥

Kladdis

Kategori: Aggstar

Erica och Petter lämnade just läggan, vi har roat oss med prat, coach carter och kladdkaka. Härligt torsdagsmys! Hoppas verkligen att Erica har turen med sig i morgon, jag ska hålla alla tummarna. Jag vill ha dem här!! I morgon är det fredag och jag har inte längtat mer. Tyvär är de ända planerna än så länge bara match och kinamat. Nu ska jag dra sänglotten! Pusss.

In this moment.

Kategori: Aggstar


Är jag nog fulast i världen, men det bjuder jag på. Ska avnjuta varm choklad med lite tv, sen sängen.
P.S. Träningen gick bra, kanske träningsvärk i morgon?

Sleep

Kategori: Aggstar

Sängen talar till mig och jag ska snart vika mig. Har just grinat och skrattat klart till den underbara filmen som jag aldrig blir less på. Ärligt talat tror jag den blir bättre för varje gång. Imorgon blir det jobb-hemlis-träning. Så jävla skönt.


Bjuder på en ful en sen i lördags

Mamma Mia!

Kategori: Aggstar

Efter jobbet gjorde jag skitagoda havreflarn och världens godaste köttfärssås. Ante har lämnat mig för träning och jag letade just fram Mamma Mia, i samma låda fann jag visst nötter (eller hur det nu var..) Hur som haver, jag har då nöje för kvällen.


Varje dag blir jag sjukt sugen på att se denna eftersom barnen sjunger alltid början, Mamma mia here we go again osv.

Dag 3

Kategori: Ellebellebi

Ellens tredje dag var hennes riktiga turistdag som hon spenderade i Frognerparken, vid slottet och vid slottet/borgen vid Akerbrygge . Sen var det dags för matchtittande då mitt lag spelade. Så jag bjuder på lite snygga bilder hon tagit.












Sliten

Kategori: Aggstar

Kvart i 9 igår sov jag! Döende var ordet i morse då klockan ringde tjugo över 6. Jobbet gick bra, men jag ville bara hem och sova. Ska fara på träning snart sen blir det sömn igen. Har några timmar att ta igen. Puss!


Jag i lördags.

Dagen efter

Kategori: Pictures

Eftersom jag och baby firade 1 år och 8 månader i fredags tänkte vi dra till Frognersetern idag för att fika på ett skitgulligt ställe. Men eftersom vi (läs jag) steg upp 11 och ante typ 1, men det var lov att sova idag då vi komme hem halv 6 i morse.. Hur som haver skulle det bli lite stressigt med tanke på att det typ tar 1 timma dit och jag hade träning och så vidare. Istället hoppade vi av på Nationalteatern och tog en fika på vårat nyfunna Waynes. Hur gott som helst var det. Jag just ätit havregrynsgröt och kiwisar till middag, men det är lov till det då det är söndag. Nu ska vi slå på en komedi, käka popcorn och sen hälsa på John Blund tidigt! Trevlig söndagskväll allesamman :)






Amazing!

Kategori: Pictures





Igår var jag ute med dessa underbara och det var nog lite för bra!

Planändring!

Kategori: Aggstar


Nu drar jag till Ljungan

Dag 2

Kategori: Ellebellebi

Första dagen Ellen var här då vi jobbade så råkade jag låsa in henne i lägenheten. Så en fin sommardag den 11 augusti spenderade hon inne. Men då jag slutat begav vi oss till Sandvika.


Hon hade i alla fall utsikt från lägenheten




På hm var vi snygga och normala!





Vi var snygga i en fotoautomat också.



Jag hittade fina lekstugor/hundkojor





Snyggt värre



Jag köpte nya stövlar som skulle prövas


När vi kom hem där vid 10 tiden åt vi middag och kose oss :)

Sånja

Kategori: Aggstar

Hej å hå! Jag överlevde gårdagen blev inte lika hektisk som jag trodde. För hemlisen var sjuk, men blir av på onsdag. Dagen var jobb, sen inbakad fläskfile med pommes. Sen har jag sagt hejdå till Emma, sjukt tråkigt att hon ska vara borta typ hur länge som helst. Men det vankas härligheter då hon kommer tillbaka :)

Nu taggar jag för morgondagen som kommer att bestå av ensamhet, löpning, städning, bakning och gossip girl! Det värsta är att jag längtar (= 

Men nu blir det mer gossip sen sängen för jag är lite sliten efter veckan.


Jag på Tusenfryd!


P.S. På Mys begäran kommer det bilder på lägenheten i morgon också!!

Kärlek till denna!

Kategori: Musik/Klipp

Knoewingg

Kategori: Aggstar

Sitter på jobbet på min pause och mærkte just att helgen nog inte blir lika trevlig som jag hoppats på. Det suger att Ante ska leka med laget och att Emma far utomlands så jag måste vara sjælv. Men jag ska nog løsa det på ett eller annat sætt, kanske rent så att jag ska bli guittar hero proffs i helgen :o okej, det kanske var att ta i. Jaja, nu ska jag springa upp till de små sen. Puss!

Idag ska det bort

Jaja

Kategori: Aggstar

Träningen gick toppen, nu sitter jag och knaprar på en deilig nektarin. Sen funderar jag även på hur jag ska lösa morgondagen som är fullspäckad.
9.15-17.15 Jobb. 17.30-19.00 Träffa Emma på Majorstuen. 19.15-? Hemlis, resultat kommer nog. 20.00-22.00 Match på Helsfyr. Säger bara en sak detta kan bli spännande, hur som haver har jag det ganska organiserat. Frågan är bara när jag ska hinna med middagen.. Men det får ni veta i morgon för nu är det dags för sängen. Puss!

Right Now

Kategori:


fotboll

Bilder var det ja. Dag 1

Kategori: Ellebellebi

Tänkte lägga upp lite bilder från då Ellen var här, men för att det varken ska bli så jobbigt för mig eller er tänkte jag dela upp det i dagarna hon var här.




Ellen var såklart både snygg och glad då hon kom ;)


Klädda för stan


Där vart det frappé och hot shokolade


Sen slank det nog även ner lite glass i kistan.

Sen åt vi plättar och jag tränade medans Ellen såg på i regnet :)

Pärla

Kategori: Aggstar


Man märker vars man jobbar när man hittar såna här i fickan ♥

Yey!

Kategori: Aggstar

I morse vaknade jag pigg, så jäkla skönt!
Nu dör snart datorn, men jag ska på jobb så hadé!

1 SEPTEMBER

Kategori: Aggstar

Glömde ju berätta den största nyheten, eller nyhet kanske man inte kan kalla det. Men i och med att det är den 1 September är det även min mammas födelsedag, det hemska är att hon fyller 50. Men jag hoppas att hon har haft en underbar dag och att hon fått mycket fint. Av oss barn har hon i alla fall fått en digital fotoram som hon önskat sig. Så väldigt nöjd blev honmed den i alla fall.


Kom tillbaka

Kategori: Aggstar

Håller på att kolla igenom alla 1000 bilder som togs då Ellen var här. Men jag börjar sakna henne så mycket, sluta skolan och kom hit till oss! Kanske lite önsketänkande, men hur som haver bilderna kommerna nog i morgon. För nu blir det nog sängen. Púss!


Jag och lillasyster på operan  ♥

Lite för bra

Kategori: Musik/Klipp


Jag ger mig.

Kategori: Aggstar

Okej, det kanske inte var så farligt. Nu sitter jag på jobbet och halva dagen ær avklarad. Sen efter jobbet blir det nog hemligheter, vet bara inte vars. Nu ska jag upp igen, jag hoppas på tårta idag också. Då Heidi læmnar oss før att snart klæmma ut en liten. Had`e

P.S. Jag ska ændå sova ikvæll..

Jag vill inte

Kategori: Aggstar

Jag har aldrig vilat sova så mycket som jag vill idag. Om någon ringde och sa att jag skulle slippa jobba idag hade jag nog grinat av lycka. Men jag har nog inget val, sen får jag tänka på pengarna och att jag slutar snart. Hadé.
P.S. Genom detta inlägg ska jag komma ihåg att gå och lägga mig innan 22.00 ikväll. Nä, nu måste jag rusa till t-banan. Kill me..