BÄSTASTE HELGEN!

Kategori: Pictures

Sommarfest hos the boss















Häng i Grönvold







Spelkväll med Karin å Sahar






Solstek på Langön






Bättre sent än aldrig, nu väntar sängen =)

Kategori: Aggstar


Kongefarmor man har!

Sol i Sinne!

Kategori: Aggstar


Hade tänkt lägga in tusen bilder sen helgen men det funkar tydligen inte, en lyckades jag med i alla fall. Resten ska in i morgon. Har haft kanske världens skönaste helg. Men jobb/sommarfest, häng i grönvold, chill med Karin å Sahar, Ö-häng, har inte suttit ner i många minuter. Så blir skönt med en vecka jobb, sen väntas 3 veckors ledighet!! Nu ska jag krypa till sängs, för sömntimmarna har ju inte flödat direkt. Snakkes!

Party At A Rich Dude's House

Kategori: Aggstar


Glad Midsommar!

Hejdå världens bästa

Kategori: Pictures




Idag slutade bästa ungen jag någonsin träffat, jag lever på att han säger att han ska komma på besök ♥

Svenska Nationalsporten

Kategori: Pictures








Jag och Ljung gick en kortis hos henne, sedan in på Sultan för att köpa jordgubbar och pistagenötter som vi skulle ta med till älven. Men eftersom vi har planer på att slå norrmännen i kubb på fredag så kom vi på att det kan vara lurt att öva;) Så vi tog trikken till mig och spelade två rundor, såklart vann jag ju båda överlägset, hehehe.. Sedan blev det ett oc-avsnitt och nu väntar sängen för efterlängtad sömn.

Jag lever i NorrLand

Kategori: Ellebellebi





















Så är det bara

Senaste nytt: Körde ihjäl älg, skar loss stek och smet.

Summer of 69

Kategori: Pictures

Som sagt är det rätt mycket just nu, känns som om jag bara jobbar och spelar fotboll. Men in i mellan träffar jag people så jag hinner med det mesta jag behöver. I helgen har jag mest hängt med Erica och igår spelade vi sista fotbollsmatchen så nu har vi uppehåll till och med Augusti, egenträning here I come? Får se hur det blir med det.. Jag mötte upp Emma på Majourstuens t-bana sen gick vi till Waynes och drack frappe ;) och pratade ett bra tag, sjukt roligt att höra om allt från hennes asien-resa och allt annat. Sedan köpte vi jordisar och drog hem och koste oss.

Bjuder på 2 bilder från då visa höll på att frysa ihjäll i Torshow parken, men kos det!



Sen 3 på min eftermiddagen med Emma:




Hallå där köp blåbär!

Kategori: Aggstar

Jag har lite för stressigt liv, hinner inte med allt. Men jag lever och det väldigt bra och då får man bara prioritera! I l söndags tidigt hade jag sista fotbollsträningen och efter det stekte jag och Ljung i hennes park, det var gött. Vi drog sedan hit och gjorde godaste maten, vi grillade kyckling och hon gjorde potatisgrattäng, sjukt gott! Sedan hade vi OC-maraton som blev lite sent så hon fick lov att övernatta igen. Tänkte lägga in lite bilder men hinner inte det för jag ska träffa världens bästa Emma, som har varit borta i hundra år, om inte alltför många minuter. Haha bra meningar, men skitsamma. Uppdaterar då jag har tid, pusshej leverpastejj!


Jag och Emmsi♥

E och A gör det igen!

Kategori: Pictures




















Erica och Josse var här igår och vi kosa oss med finglas och musik. Josse jobbade dagen efter så hon drog kring 1, men jag och Erica la inte igen ögonlocken förän klockan 5, men lika bra att sova hela den här dagen då det har varit skitväder, jag hade hoppats att jag skulle hinna se brölloppstårtan innan jag somna, men nu ger jag upp! Lär väll hitta en bild på den senare. Snakkes!

LONDON!!

Kategori: Pictures










































Ett x antal bilder från våran 24-timmarstur i London, vissa är bättre än andra. Men jag hade inte tid att titta om bilderna jag tog blev bra eller inte.

Idag har jag sovit typ hela dan sjukt trött man blir om man är uppe hela natten, men det var det värt. Jag och Ante har varit på Yaya´s och ätit gooomat idag, nu ska jag nog sova snart. Kollar på brölloppet gör jag också, gulligt värre!






Spring inte

Kategori: Ellebellebi

Jag har haft lite för mycket jobb och prov och lite för lite sömn och speartime. Jag vart som glad då jag slutade halv tre idag och hade en hel eftermiddag ledigt, jag känner mig faktiskt inte så bortskämd på den fronten. men jag har i alla fall två arbeten, kan man säga och det är inte fyskam. För övrigt vill jag bara göra en massa, men saker och ting sätter stopp för det. Men jaja, jag ska leva ändå och hoppas att jag får en givande ledig helg. En massa fina bilder har jag också och jag vill bara dela med mig av dom.
Jag tog lite kort på lägdan idag också.

 








Och nej. Vi har absolut inte likadana klänningar.









PS. Studenten var awesome.

Skratt, glädje och tårar

Kategori: Pictures


Den Råaste GrandPrixfesten, Andrea och Helena såklart!

Kategori: Pictures

























=)

Kategori: Aggstar






Jag kan ha værldens bæsta jobb <3

KONGE

Kategori: Aggstar

Död eller levande? Jag undrar fortfarande, det känns som om jag inte har sovit på en vecka. Det är ju inte helt sant däremot har jag sovit 4 timmar totalt på 2 nätter, yäy! Fast i natt fick jag ju faktiskt sova hela 6 timmar, men det känns då inte. Men jag ska sova efter detta sen blir det nog bra =)
Jag har sjukt mycket bilder att visa, men det sker inte idag. Båda sen grandprix-festen och London m.m.
Igår spelade vi match fossum och vann såklart, även fast vi spelade pissigt.
Glädjer mig sjukt mycket till helgen, det är lovat sol och då kan inget gå fel.
Ikväll har Erican varit här och vi har ätit våran nationalrätt, stuvade makaroner. Sen såg vi en kongefilm, it´s complicated medans hon slingade mitt hår. Nu är jag nöjd som fisiken, tänker mig lite solblekning sen äre kirrat!
Nu ska jag krypa till kojs, men jag kan nästan lova bilder i morgon, måste ju nästan det. Då lillasyster har varit en sån flink jente =)


Kongebrudar!

Hallam Foe är underbar

Kategori: Ellebellebi

Kolla upp rubriken, så himla intressant och med bästaste soundtracket, det har fått en spellista på min spotify och det är inte många som får turen att hamna där. Idag har jag fågelskådat med Fredrik Nk och klassen. Sötaste ankungarna, resten var bara väldigt äckliga. Jag hade tänkt till och tagit med mig ett äckligt bröd jag fått av mamma som jag inte kände för att äta upp. Så vi matade fåglar också, det var uppskattat. Fredrik var lite impad att jag hade tänkt på fåglarna, synd att betygen är satta redan då,,, Ikväll har jag badat och relaxat på edda med några tjejor. Sedan drog vi på ica för chips-storhandling. Plus att jag köpte mr. Noodles, alltså nudlar i kopp, ser fram emot att pröva detta fenomen imorgon!

Igår var jag i Pjesker och städade ur mormors stuga, så för angebanges skull lägger jag ut några bilder på dagen.

Jag hittade både fräsig mössa och gräslök.

Lampan som knapt syns och hänger i fönstret tog jag med hem, den var mycket fin.






Kände ansvaret att ta hand om Kina-schacket


Kläder som kändes bra att ha. Skjortan är en ny favorit i min samling och har använts redan idag.

Andra grejor som kändes fina på något sätt. Jag har tagit hand om den älskade svarta snurrfotöjen också! Den jag och Agnes slagits om att få sitta i. Trängts i när vi kollat på Williams önskestövlar och andra barnprogram. Suttit i morfars knä och dragit i hans lösa skinn på händerna, och snurrat varandra som galningar tills någon sagt åt oss. 
  
Snipp snapp snut, så var Pjeskersagan slut.

Hon frågade efter det här

Kategori: Ellebellebi

Agnes har sagt att jag är seg och att hon vill se bilder från resten av veckan och så då. Så jag ska se vad jag hittar.

80-tals träningsbruttor som gymnastiserade och dansade i matsalen och i korridorer för de som ville se. Och i klassrum för de som var peppade och klappade takten till "Like a virgin" 










Detta var alltså på onsdagen. Med tillhörande klass/80tals fest. Det slutade dock med att alla hade vanliga kläder förutom sara som missade när alla andra bytte om... På torsdagen skulle vi vara utklädda också egentligen, men en del var slitna så det vart inget av. Däremot var vi RFSU på fredagen. Vi föreställde kärlek och röda prickar.


Det här var typ enda bilderna jag hade från fredagen, de var mest de andra som tog kort då. Men att var Röd prick var en höjdare. Vi förföljde några för att kunna säga "Låt inte röda prickar förstöra stämningen". Vi var med i ettors brännboll och sprang med dem och uppmande till vågen. Vi trängde oss ner vid bord i matsalen och satt och trängde oss, ritade hjärtan med läppstift på folk och gav dem visdomsord. Olle strid fick en läppstifts-puss av sara också. Då blev hans lycka gjord sa han.




Nu blev det ett jobbigt långt inlägg, men man måste ju passa på då man slipper sixten seg-dator

 

LONDON!!!!

Kategori: Aggstar

Okej om ca 4 timmar ska jag vara hos Malin men det blir bra, har sovit och ska sova lite till har även varit hos assköna brudar och chillat mer än vanligt, men som sagt LONDON!!! 24 kongetimmar!! Nu ska jag sussa kudde sen ses vi då jag är lite fattigare.

Too much, too little, too late

Kategori: Aggstar

Jag har varit rätt frånvarande på sista tiden, sitter nu på antes dator och kommer inte ens ihåg sist jag hade igång min. Men så går det ibland. Det är mycket som sker och jag försöker hänga med i svängarna. På lördag drar jag till London för en galen 24-timmarstur med Malin och co. Ikväll har jag och Ljung storshoppat på Monkis rea, eller det var Erica som storshoppade men jag var med ;) Köpte däremot en apsöt klänning som ska sitta på i London. Sen blev hon med till mig där vi avnjöt underbara stuvade makaroner och bullens medans sex and the city-filmen rullade.
Idag har jag haft fruktansvärd hemlängtan, men det är ju inte altför länge tills jag ska hem nu så det går nog bra. Nu ska jag krypa till kojjs, i morgon är det fredag och kamp som står på schemat, vinst offcourse!

Eftersom att jag är på antes dator och han har just formaterat om den finns det inga roliga bilder eller jo, nu hitta jag en fin en.

Lite för mycket

Kategori: Ellebellebi

Som tidigare sagt, jag tänkte ju visa ett smakprov på SATC kvällen med Marta. Så här kommer den då, i sin ofullkomlighet:



Det var en mysig kväll med underhållning, lagom kallt väder och lagomt ont i fötterna.

Annars har jag haft ett späckat schema de senaste dagarna, med uklädning och tjafs. Klassfest och andra intressanta saker man inte orkar nämna. Någon gång senare ska jag fixa bilder från veckan.

Efter hällregn kommer gråsken, så nu ska jag ut på viktigt uppdrag.

1 JUNI

Kategori: Aggstar

Hur sjukt är det inte att det är 1 juni idag??! Det var ju fan nyss 1 maj, deiligt är det i vart fall! Jag och Ante har ju flyttat nu och det är sjukt najjs i våran nya lya, som ni har sett bilder på..
Idag har vi haft personalmöte efter det drog jag och Malin till slottsparken där vi chilla med lite duudes. Men jag drog hem halv 11 för då skulle hon ju ut och stuva;)
1 Juni betyder ju även sommar och det är det, jag är stekt och det är greit!

London lördag är ändå greiare!

I morgon ska jag nog chilla med Erica och köpa apsnygga skor.
Men nu ska jag mest bara sova.



Det kan ju inte bli annat än konge!

OPHIs tisdagslook

Kategori: Ellebellebi


Klass-Looken för dagen. Bodyguards till Robin/Ronja. Peruken jag har i handen hade han på sig, men han bytte om då vi fotade, så då blev det så här då. ElinS tyckte jag såg ut som Beatles, så då får man inte klaga, även om det kanske inte var tanken.

Jag fick några betyg idag och är övervägande nöjd. Ett VG i engelska c cambridge. Och MVG i Sjukvård och Etik. Detta är en lättnad och jag kan som inte fatta att nu är allvaret över, nästan som att jag inte förtjänar det. Idag satts alla betyg och det är bara skoj och fest kvar!

För att fira köpte jag en mycket fin klänning på Indiska. Den ska jag ha på mig ikväll då jag och marta ska på sex and the city. Pics på det och annat kommer sen har jag tänkt.