Töfft

Kategori: Aggstar

Holabandola. Här är det lite dödfött, men vad gör väl det om hundra år. Idag har jag och Martine varit på norska idrottshögskolan och haft livräddningskurs. Sjukt spännande att vi skulle dyka 4 meter och hämta en docka och överleva själva. Men är man konge så klarar man det galant, bara man inte tänker så mycket. Förutom det enormt långa träningspasset vi fick i bassängen så var nog lunchen bäst. Jag har aldrig i mitt liv sett så mycket stiliga pojkar på samma ställe som jag såg under de 20 minuterna vi spenderade ätandes i deras matsal. Nu ska jag se femte OC-avsnittet för dagen sedan ska jag snutta kudden för i morgon ska jag och pussa på mina stjärnor. Snakkes!

Lycklig tjej som skulle till Greece

FYRA 10:OR!

Kategori: Aggstar

MRS AGNES LOEFROTH

Kategori: Kärlek


Jag är hemma efter den bästa resan i hela mitt liv, hjärtekrossad och med en rejäl förkylning. En vecka som har gått sjukligt fort och som jag hoppades aldrig skulle ta slut. Men allt det roliga har ett slut och så var det även med denna historia.
Jag vet inte riktigt vad jag hade för förväntningar, men det var över alla förväntningar. skulle mer än gärna bo sådär året om, men det får framtiden visa. Norge blir av ett tag till, men sen ska jag ta tag i värmen och hoppas på annan lycka.

Kisen

Kategori: Ellebellebi










Ps. Har trampat på en tomat med bar fot idag. Inget mer av värde att berätta,,

Blåbärsris

Kategori: Ellebellebi


Mysigt på Norge-roadtrip med Martaparta. Det märktes att vi var frilufts-aktiga i alla fall. Hittade blåbärs fläckar i nacken på vägen hem.
Härliga dagar tänker jag i efterhand. Stämningen var på topp mest hela tiden. Och vi överlevde de norska vägarna, även om vi fruktade ibland.

Men ÄSCH!
Som jag och marta skulle sagt, eftersom det var vårt motto

Now, I am not so sure anymore

Kategori: Ellebellebi

If you fall asleep
Down by the water

Baby, I´ll carry you
All the way home

PS.If I fell asleep, it´s because I´m exhauated after a long days hard work with my old dudes.

Rätt så otippat

Kategori: Ellebellebi

Naj

Åh så fina tjejor

Kategori: Ellebellebi

Nyfunnen på elins blogg, och jag älskar den




hämnd å Sofias vägningar, mjau på grannen hennes. Kommer sakna Sofia, hoppas hon klarar sig fint i storstan.

Linnea å Fredde in Oslotown

Kategori: Pictures


En glad tjej som är klar för balder!

5-kamp hadde vi, Linnea sköt

Tummen upp för detta

Rätt nöjda killar, jag vill aldrig mer se geisha eller ballerinakeks nu..

Efter Liseberg var vi lite hungriga, nattamaten

Linneas rygg var glad för att vara på Bö Kongeland!

Wawes

Ante skulle kolla skillsen..

Liten del av Bö sommarland(kongeland!)

Efter badet var vi slitna, brända(LinneaåFredde) och hungriga!

Ett cp och en glad en

Gladare blev han då han hadde fått in MOKAI´n

Seafood

Mätta och nöjda?

!!

Rosen på våran bakgård var fin

Nöjda efter waynes besöket

På tur nedanför slottet

Mocca frappe in my ♥

Hungrig tjej på Hard Rock

Någon mer som var hungrig

Kongeyrke?

Spejsat

Rätt less tjej

Fredde var snyggish

Jag var mest bara töntish

Grilljentan

Frognerparken-lillparken, eller?

Picknick

Sinnatagen och moi

Astrid Lindgren befann sig också i Frognish

Frognerparken i sitt essé

Hoppla Pållen

grymma benmuskler? Blivande staty

ehh jaa? hej på dej

Händer här? ;)

Ante -Du är så rolig Fredrik


Jamen nu så, har jag styrt upp det här också.
I veckan har jag varit/ ska vara på småbarnsavdelingen för att Torunn är in New York och det är så många skrikhalsar där. Men det är kos att kosa med Malin. På fredag drar jag ju till Grek så inge jobb då, kongebra!!
Fotbollsträning ikväll, men nu ska jag packa det sista. Hadé

Waka Waka

Kategori: Pictures













Fyttikatta!
Idag är jag lite piggare men bara lite. Skönt med jobb igen och en glädjande nyhet är att Sahar ska börja på mitt jobb första september, kongebra!!!! I fredags var vi ju som sagt och såg Robin kinga i middelalderparken, lördag stekte jag, Jonte och Ante på Frognerbadet med alla brats. Och på kvällen hade Karin och Sahar inflyttningsfest där vi chilla tills jag drog till ebbels gate där de firade Amanda, 20 fyllda. Drog ut med dem på yatzi och det var sjuukt kul, och sjuukt varmt. På söndag morgon stod jag upp tidligt och mötte upp Amanda och gänget i Huk för bad och stek. På kvällen käka vi sista bilden. Upptagen tjej kan man ju nästan säga, men det gilla vi. Nu skiner solen och jag ska ut och löpa, deiligt. Hadé
P.S. Kom på att jag inte har visat några bilder från då Linnea och Fredde var här så det ska ordnas senare!

Kongehelg

Kategori: Aggstar

Det har typ varit världens skönaste helg, ha varit sämst på att ta kort. Men ska se om det går att ordna. Jag orkar inte ens berätta vad som har hänt, för nu ska jag sova och det ska bli så jävla gött. Hadé


Bjuder på en saknad jävel!

She´s affraid to loose her stripes

Kategori: Ellebellebi

Nu har jag fått blomman som jag fått välja ut av farmor. Den blommar mycket fint och jag hoppas att den vill överleva för mej, mamma måste nog hjälpa mej lite med det där.








Ikväll har jag och pappa haft en liten båtutflykt.



Medan vi var ute på sjön började det helt plötsligt regna, vilket kan tyckas var oväntat från en rätt så klar himmel. Vi blev väldigt blöta men det var varmt så de spelade inte så stor roll. Så här tjusigt blev det på vattenytan. Sen badade pappa i sjön.

Och jag tog mig hem barfota på den våta backen, som den lille masaiflickan jag egentligen är.

Thy eternal summer shall not fade

Kategori: Ellebellebi

Nu har Sofia vid upprepade tillfällen påpekat likheten mella mig och Justin BieVer, känns sådär..

Ellebellebis student

Kategori: Pictures

















Bättre sent än aldrig, däremot så tror jag det var en dag hon sent glömmer!

Don´t Play With The Other Children

Kategori: Pictures







Nu har jag, Malin och halva Oslo varit och sett Robynöyafestivalen. Jag, Malin och 3/4 av Oslos befolkning stod på bron och tjuvlyssnade, sjukt värt då man hör sjukt bra. Hon var konge men det visste vi ju innan, men sjukt cool tjej. Mitt i allt i hop åt hon en banan, mysig tjej! Nu ska jag sova, idag är det fredag, hela helgen kvar. De har lovat kanonväder hela helgen så jag kryssar fingrarna för att kunna få lite mer brunfärg innan Grekland, som är en vecka kvar nu, sjukt!!!!!

Men vad!

Kategori: Aggstar

Hittade en cutebild från Nattas bursdag. Den nydeliga ballongen fick hon av mig. Blek var man också, men sånt är livet.. Sitter i Grönnegatas bästa tjejkollektiv och väntar på att Bengan ska pladdra färdigt, hon har väl lyckats med catfight. Hon har även bjudit på deilig havregröt, efter vi sprungit på stan, jag fyndade en råfräsch klänning för 50 spänn, Malin fyndade även hon.

I still lead you My Dear

Kategori: Ellebellebi

Oseriöst PS. Jag har köpt B&J för 33 spänn! Det är billigare om man är hemmakväll-medlem så jag slog till på det.

Hit Me With Your Best Shot

Kategori: Pictures










Helgen har bestått av höjden med chillhet, om man nu ens kan säga det. I fredags gjorde jag och Jossan apgod mat som vi koste oss med ända in på småtimmarna.. Lördag var jag pigg som en mört så det vart en lång-promenad sedan schteeek i Frognerparken. På kvällen hooka jag upp med Malin som lekte Nanny, jag låtsades jag också. Idag var jag nästan lika pigg så först en promenad i utlandsvärmen, klockan 12 stog jag på Vallhall för första fotbollsträningenträningen på ett jävla tag. Också det i utlandsvärmen,  jag var inte tröttast, men svettades som en gris gjorde jag. Det ångade ju typ på kostgräsplanen. Men skönt att vara tillbaka, och jag kan garantera att jag är gladare än gladast att jag har förbättrat formen sen vi tog uppehåll. Sjukt mycket roligare att spela. Efter träningen gick jag till bhg där Malin, Marre och Liam stekte. Härmade dem och då vi höll på att svälta ihjäll drog vi till Tasty Thai och inhandlade gudomlig mat som intogs i bhg. På de 3 sista bilderna ser man vad jag har roat mig med senare ikväll, ompyssling på hög nivå. Om någon orkade läsa det här så vet ni i alla fall vad jag har sysslat med. Hadé

Med näsa som ett klippblock själen animal

Kategori: Ellebellebi

Jag är nöjd att jag fått vara ledig i två dagar nu. Det behövdes även om det har varit kul på jobbet de senaste tiden. Det känns också bra at jag fått träffa mina tjejor flera gånger den senaste tiden, det är alltid uppskattat. J
ag har även bestämt mej för att köpa ett par skor när jag slutat jobba, som en nuvarduduktig ellen-present. Jag har spanat på dem sen i vintras och nu är jag redo. Kanske jag kan passa på att handla då jag ska till Umeå för vaccination. Det blir bra.
PS. Jag längtar efter att ha ett kök och kommer sakna min gymnasie-lägenhet.

Killing moon confused

Kategori: Ellebellebi

Jaja, nu har jag gjort som du sa agnes. varsågod! Men jag känner ändå inte att jag har särskilt mycket att säga idag, så då gör jag väl inte det heller.
Nu vill jag inte se en våffla på många långa dagar. Jag vill inte heller känna att jag luktar som en. Jag vill bara äta hallon i värmen från samma buske som thelma.

Palt´n

Kategori: Mat





Idag har jag och Josse gjort palt, inte det enklaste vi har gjort. Men vi behöver inte gå efter utseendet för goda var dom. Vi bjöd hemlösa Anton också på mat, sedan drog vi till parken och chilla i solen. Jossan har just dragit och vi har just sett klart Brokeback Mountain och nu ska här sovas!

Tisdag!

Kategori: Aggstar


Vi har varit på tur till reptilparken, jag høll på att skita på mig!

All The Right Moves

Kategori: Pictures












Helgen är slut men lika bra det. I fredags var jag en tur till Junker och dom. Igår chillade jag med Jossan och Hanna-Klara innan vi drog till Amanda och co. Jag och ante har varit på en superkort promenad idag, vi gick till bogstadveien och tillbaka och det är väll typ 2 kvarter. Resten av kvällen har jag infunnit mig i positionen här under. Jävligt deiligt!