Detta stod på nettsiden till vålerenga

Kategori: Aggstar

‎2.omgang fortoner seg mye som første, vi scorer en gang ved Agnes etter 65min, hun vinner ballen høyt i banen og banker kula i motsatt kryss fra nærmest død vinkel, en god kandidat til årets mål.

Var man nööööjd!

Bortglömt och återupplivat

Kategori: Aggstar


Jag har gjort köttbullar idag. Dom vart faktiskt jättegoda. Duktigt Ellen och lite duktig pappa.
Nu ska jag tänka på viktiga grejor. Eller oviktiga, jag har inte bestämt än.

Var man konge även idag

Kategori: Aggstar

Nu är klockan mycket, jag har varit på match och efter det mötte jag upp Emma och Bea på OsloS, Emma blev med hem. Så nu ska vi sleepa.
Inte för att skryta men idag var jag konge på matchen, jag gjorde även årets snyggaste mål, digg! Men nu ska jag sluta skryta och börja sova.
Ovärt inlägg, men jag tänkte bara ge tecken på liv. Snakkes.
P.S. Igår eller för 2 timmar sen så fyllde världens bästa farmor 91 år. Bästaa, bästaa, farmor ♥
 
Har ingen bild på farmor på denna datorn, så jag bjuder på en från Greklandet. Finns ju inga sådan sen tidigare.

På kökssoffan med Thelma i knäet

Kategori: Ellebellebi


Råkade bli en delad tur idag med. Inte min mening, hade satsat på en trevlig sovmorgon och sett fram emot det superkorta passet 17.45-21.
Jag känner mej sjukt tråkig då jag skriver nåt om jobbet så jag måste nog sluta med det. Ska satsa på det nu.
Jag och Marta ska ha avskedsdejt någon dag snart. Då ska vi hitta på något spännande. Jag har en idé som hon kanske inte skulle uppskatta allt för mycket även om vi har pratat om att göra det förut. Det är möjligt att hon längtar bort från Skelefteå om vi gör det, och det kan ju vara praktiskt i det här fallet.

Farmor ringde just och bjöd på födelsedagsfika. Har ingen 91års present, men som tur var är varken jag eller hon särskilt haj på födelsedagspresenter. Så det är ingen big deal.

Blaha blaha

Kategori: Ellebellebi

Hemma i frihet för 4 timmar. Ska väl vara glad åt det antar jag.

Det var så kul i fredags. Alla delar av kvällen var lika uppskattade. Vill tacka Martha för skjuts och fint sällskap på staden och när vi lyssnade på glesbygd´n. Stort tack till Malin som är bäst i världen på att smita före i köer. Sist på dansgolvet och först i jackkön! Skadar inte att gå om en alldeles för lång kö på subway för att få goda gratis cookies heller. Och tack Elin för sängplats. Om än det blev mer trångt än förväntat.

Fult men fint i fint ljus

Kategori: Ellebellebi

Idag har Agnes varit tekniskt duktig på bloggen. Det har inte jag. Jag har varit duktig på annat håll. Detta innefattar en lätt flottig odör som kommer på köpet. Som tur var så upprepades inte samma incident som för något år sedan. När jag står i min våffel-osande klädsel och hår i konsumkassan, säger någon bakom mig: Åh vad gott, det luktar ju våfflor. Då kan man ju bli lite äcklad för att dom tycker flottet som sitter fast i min kropp är frestande.

Jag önskar att jag fått en vilodag imorgon eftersom jag inte varit ledig sen förra lördagen, men icke. 7.00 befinner jag mig på hemtjänsten. Alltid redo!

'

Kategori: Aggstar

Don´t be shy

Kategori: Ellebellebi


Millie är lite blyger för kameran (och för allt annat också ungefär.)
Hon har varit ute och jagat och sprungit i skogen så hon har så ont i ett ben och haltar ibland, stackarn. När hon hade varit inne hos farmor igår kväll hade hon legat och huttrat och hållt upp tassen, sa farmor. Men farmor fann bot och gav henne en värktablett.
Hon hade visst lugnat sig då och tydligen slutat halta?
Frågan är, blev hon mer drogad än läkt och räknar man hur många tabletter hon behöver i hundår eller människoår?

Fake it until you make it

Kategori: Aggstar


Jag är kjempesint, så nu ska jag gå och lägga mig i ren protest, skönt det.

Nu står det stilla

Kategori: Ellebellebi

He va en god mjölk de här, den smakar inte gräslök.
Jag tillbringar mina lediga dagar på Hemgården. Men nu ska det bli slut med det, har jag tänkt. Ska ringa till vikariesamordningen och säga att jag är strängt upptagen i oktober.
För jag har nu fått förlängt schema på hemtjänsten. Till den 6 november.

Igår var jag och marta på bio, såg New york I love you. Vi fick en egen biosalong vilket var ett plus i kanten.

Nu härmas jag med bilden, men den var den finaste jag kunde hitta nu.

PS: När jag var ute på sjön och rodde bröt jag sönder ena åran. Tyckte väl att mina biceps hade växt!

All these days we spend together

Kategori: Aggstar

Agnes här, har återupplevt efter en vecka.
Jag har haft en koslig helg, med besök lite överallt. På fredag var jag med Malin, Natta och Mirjam på den gode för att sedan besöka nichol, men där fick vi bara stryk så vi hamnade på H1. Lördagen chillade jag i soffan för att sedan förflytta mig till de nyinflyttade grabbarna på majourstuen. Vi var en tur på nichol och denna gång gick det bättre. Söndag var jag och Nilsan och kollade då Agnethes lag dessvärre fick stryk på första kampen. Då Nils skulle hem och valvaka begav jag mig till de gamla pojkarna på frogner där vi kollade på krigsfilm och koste oss. Igår fick vi stryk av stabäkk, men det var väl inte så oväntat. Till råga på det så spöregnade det HELA matchen och vi var 9 spelare och dom 16, verkar ju rättvist.. Fett jobbigt, men vi var konge så det var roligt ändå. Ikväll har jag varit ute och löpt och degat sönder soffan. Nu ska jag sova för att i morgon har jag tidigvakt, bara lite skönt. I morgon sker det nog också roligheter, ska berätta mer om det senare..Snakkes!

Jag en solig sensommardag i frognerparken

Vad man gjorde då man inte var på balen

Kategori: Ellebellebi


Och så kan man ju ställa upp sig för ett låtsas familjekort.


+Att jag tog någon form av personligt rekord i höjdhopp! 1,10 med klänning.
Summa sumarum: Man klarar sig utan bal, bara man har vänner. Sen blir man mindre fattig också.

Dom har rivit den gamla biografen i glesbygden

Kategori: Ellebellebi

ÅÅH, jag hade planerat att ta kort på den då vi åkte förbi. Kunde bli fint, med stora  bleknande bokstäver på något som såg ut som en lada. Men den låg i högar med plankor och skrot istället. Tragiskt helt enkelt, den var ju faktiskt kult.
Trippen till Arvidsjaur innefattade gravbesök, fika på Greya knut och några fina inköp som gick i norrlands tecken. Match made in heaven på min handled på första bilden, jag älskar det!


Jag köpte skiva på greya knut av det (typ) lokala bandet Glesbygd´n, Tid´n lid heter den. Vackert skivfodral och helt klart värd pengarna (som var mammas,,) Dom kommer till Skell på fredag och förhoppningsvis får jag med mej Marta för att kolla in dom. De var länge sen sist, Trästock 08 kanske? 

I Pjesker plockade vi ihop grejer från mormor som skulle hem. Det var inte så kul. Bara segt och sorgligt.






Sen åkte vi hem och det var inte kul, mera trångt.

Lick It Baby

Kategori: Pictures

Fredag på rust, den gode och nichol















Lördag på pp23






Söndagkos på grunerlökkan, somewhere, somehow...



Onsdagen, sista valdagen på svenska ambassaden, tur vi var ensama.

Nu ska jag hoppa i säng för i morgon är det helg!

Leka korvkiosk, nä, mannagrynsgröt

Kategori: Ellebellebi


Har varit och simmat med marta i Lövånger idag. Fast vi bastade och skitpratade ganska mycket också. De var härligt. Jag åt mannagrynsgröt för första gången sen jag var litet barn ikväll. Det smakade bebis och mycket mjölk. Inte min grej det vill säga.
Jag är inte så nöjd över att dom ringer från Hemgården så jag känner mej tvungen att tacka ja till att jobba på mina lediga dagar.
-Jag ser att du är ledig måndag och onsdag, vi har verkligen kris på c-huset, kan du jobba?
-Eehhhh,, jao, eller mm.
Pappa föreslår att nästa gång säger jag: Nä, jag kan inte jobba, jag har för mycket pengar.

PS. Jag röstade igår! Ett steg närmare ålderdomen som ger en massa vuxenpoäng.

Singing on the last melodi

Kategori: Aggstar

Hær ær det dødare i graven från min sida, men Ellen styr ju som tur var upp lite. I helgen har jag bara kosat mig, var med jobbet på rust i fredags, lørdags firade vi att Anna Boman flyttat till detta kongeland. Søndagen degade jag sønder hos Lundstrøm, Frida och Anna i deras fræscha lægga. Vi koste oss med trøtta filmer och flygande jakob. Och i måndags krossade vi Oppsal med 2-1, dessværre søg vi. Men vinst ær alltid en vinst. Tisdagskos hos Malin med idol och chips. och igår hade vi træning som var deiligt. Idag får jag nog besøk av Anna och Josefin, det blir kos. Ska æven bjuda på lite bilder från helgen tænkte jag. Nu ska jag upp och pussa på mina små, snakkes!


Lørdagen bjøds det på melon!

Nu är det så att efteråt känns det som ett aningen dumt beslut

Kategori: Ellebellebi


Min ibland stökiga men rymliga garderob var mycket omtyckt.

Saknar min väg och soffa.Och mamma var inte överförtjust över min idé på att sätta upp OYA-affishen i köket. Därför får den nog inte plats nånstans här hemma, tyvärr.


Elin Ags bror är duktig på att måla.

Trappan slog rekord i knarrighet.

Här är jag otroligt ful, men det skiter jag i för jag tycker om sängbilden från klassis i alla fall.

Alla var rädda för min balkong, inklusive jag själv, faktiskt.

PS.Ikväll när jag frågade en tant om hon ville ha välling, sa hon:Ja! Jag brukar alltid tacka nej, men när du frågar vill jag ha. För du gör så god välling. Och du är så söt.
Då blir man varm i hjärtat.

Someday soon you´ll be on fire

Kategori: Ellebellebi










Ikväll ska jag på bio och se "I rymden finns inga känslor" för andra gången. För det är den värd.

FALL FAIL

Kategori: Pictures

























Bilder från helgen, efter middagen i lördags drog jag och Josse till Jonte och co. Sjukt roligt och där blev vi kvar resten av kvällen och natten. Söndagen börjades med fotbollsträning klockan 10-12, sjukt skönt väder. Hem och åt lunch, sedan mötte jag upp Malin som satt barnvakt åt Emmi och Oda, det var barnens dag i frognerparken, kosligt värre. Kring 6 drog jag och Ante till Jonte och co igen för lite film. Kenny Starfighter bland annat, rolig kille! Måndag dundrade Emma in och hon har stannat här medans de har sökt jobb och kollat lägenheter. På kvällen gav vi oldenborg stryk, 6-2, gjorde man mål! Igår såg vi the last song och koste oss. I helgen väntas det festligeter, yäy. Sen ska vi ju även välkomna Anna Boman till Oslo, klokt beslut du gjort där! Nu ska jag chilla lite till, sen får man väl gå och lägga sig snart. Snakkes!

Current Affair Medium Rare

Kategori: Ellebellebi

Jag har hunnit längta efter det här albumet. Och Britta P. gör mig inte besviken. No no. Då får man hoppas hon kommer till en stad nära mej i höst helt enkelt.

Igårkväll paddlade jag och Marta kanot på Gärdefjärden. Det var mytche vackert och fina färger + att vi fick lite värk i våra armar, men det är sånt man får ta om man ska vara sportig. Jag tog några usla kort som jag kanske lägger upp senare.  

Efterlysning: En Agnes bosatt i oslostad, typ gröna ögon och med rätt korta ben och breda axlar. Hördes senast av för sisådär en vecka sen. Om du känner igen henne på signalementen eller håller henne i någon slag av gisslan får du gärna tvinga henne att ringa eller skriva en rad. Till Ellen Löwattnet SWEDEN

China steps

Kategori: Ellebellebi

På jobbet i lördags hade jag en pratstund med en av mina favorittanter, 90+. Hon frågade bland annat:

Är det lördag idag?

Ja det är det.

Vad ska du göra i helgen då?

Ja, vi får väl se vad som händer.

Har du nån kille?

Nä. Har du?

Nä! huu. Jag har då inte tänkt sköta om nån karl nu inte!
Jag sa att hon kan ju ha en bara för skoj skull kanske. Men hon sa att nu skulle hon försöka sköta om sig själv istället, det räckte till med det tyckte hon.
Det var nog klokt av henne.

Anyways, vi ska äta soppa med trattkantarell till middag. Jihoo.

Herrgårdskrogen

Kategori: Pictures











Lite trötta bilder från onsdagskvällen som spenderades i frogner på herrgårdskroen med mina bästa jobbarkompisar. Klockan 11 i morse hookade jag upp med Josse, vi har varit och gått till Huk och tillbaka, var hemma klockan 1 skööönt! Nu sitter jag fast i soffan iförd min onepiece och OC på tv:en. Måste till stan eller gatan för att göra ärenden. Men det var visst jävligt jobbigt. Senare kommer Josse tillbaka då ska vi kosa oss med mat och annat göy. Nu ska jag ner och byta maskin, älskade lördagar! Snakkes!

Home Alone To

Kategori: Mat


Jag och mina flippisar var till rimi och shoppade livsviktiga grejor. Synd att det är typ minusgrader ute. Eller det var väl att ta i, men det är 12 grader. Men det sket jag i och trotsade kylan, jag vill inte ha höst än!

Typ så viktigt som det här, hur ska man annars överleva denna lugna och underbara fredagskväll. Chipsen var en nyhet men ingen succé, men med dipp så går allt. Deon går nog hem den också. Nu har jag sett senaste true blood avsnittet, 3 OC-avsnitt, ätit upp typ alla chips, bestämt hela morgondagen med Josse, snytit mig sjuttielva gånger, facebookat sönder med Malin och längtat hem i 2 sekunder. Så nu tänker jag att det är tid att sova i sann fredagsanda som går i dessa lugna spår. Snakkes!

Please, please, please, put me out

Kategori: Ellebellebi





De senaste dagarna, med underligt solregn och sådär. Blöta dagar har det mest varit.
När jag tänker på alla ofrivilligt arbetslösa ungdomar, änkemän och tanter får jag lite dåligt samvete. För om jag skulle tacka nej till jobb som finns framför min näsa är jag otacksam antar jag. 

Idag har jag försökt övertyga gamlingar att gå och rösta. Jag hade flera bra argument men dom skyllde på ålderdom, olust, dålig syn och att alla partier bara tjafsade. Skulle i och för sig kunna var sant. Jag tror dock inte jag vann dom över på min sida, tyvärr. 

Annars tycker jag att mina f.d. klassvänner ska komma hem från Grekland så vi kan umgås. 

PS. Igår beställde jag hemlig present åt hemlig väninna. Kan tro att hon blir förvånad och lite munter då hon får den. 

Poundering

Kategori: Ellebellebi

Kom på ikväll att många ben och muskelnamn jag lärde mej på omvårdnads har försvunnit ur mitt minne. Och det är ju för synd tycker jag. Så imorgon får jag nog googlea bilder med namn på kroppsdelar, eller kanske söka åt mina gamla block. Jag som till och med fick + i kanten på ett prov för att jag kunde alla latinska namn på ben och muskler. åh. Det var tider.

Idag på fotbollsmatchen mellan Luaik och morön, då vi för övrigt inte var särskilt engagerade i spelet, var jag och marta helt säkra på att motsatsen till gubbe var tant. Tills Marta utbrast: Gumma! Ojda, kanske inte borde berätta det här eftersom folk kan få för sig att vi är mer tankspridda än vad vi egentligen är. Eller hur det nu var.
Nu ska jag se SYTYCD, final ju!

PS. Dungen är en splitterny möjlig favorit för mej.