Victoria - On The Move

Kategori: Aggstar

Ja, Sara ville ha en liten uppdatering och jag tanker att det sakert ar nagon mer av vara fa lasare som ar kvar som vill ha en. Just precis nu ar klockan 12 sondag, dag. Jag sitter vid bordet i Mildura dar vi nu har jobbat ihop 1700 Australiska dollar med att ta hand om druvor som ska blir rusin. Framfor mig ser jag massa vinrankor och framfor dom ar Ellen pa studsmattan med byxorna uppdragna till tuttarna och utan troja! Vi ar ensamma hemma da husagaren ar ute och kor truck pa dagarna och framfor allt natterna.
Sist vi snackades vid hangde vi i Syndey, dar hade vi det valdigt bra. Traffade nya bra manniskor och aven legendariska lirare. Nagra av de nya tog vi med oss till Melbourne. Melb var en fantastik stad, dessvarre var vi mest hemlosa eller betalade dyra hyror. Oslo hotel vart varan raddning, inte helt ovantat att Oslo skulle radda oss igen!
Vi hade aven battre stunder i Melb, da vi strosade pa victoria food market, sag pingviner och solnedgangen i St Kilda, spelade kort under Coronas skylt och da vi hangde med coola peps. I Melb hittade vi aven hit till Mildura och Rob. Det var saklart genom varan fina och bra van Sue, som vi bodde hos i Noosa. Vi akte hit utan nagra forvantningar och tank sa bra det kan bli. Vi har fiskat, varit lite finare pa Milduras travbana, sett massa fina djur ocg traffat ypperliga manniskor, blivit bortskamda med god mat och fika. Igar var vi pa 3-ratters middag hos Gingers syster Looraine och hennes kule man Barry. Jag at sa jag sprack, men gott var det.
Annars sa lever jag pa honungs- och rockmelon som vi far plocka sjalv. Annat som finns utanfor dorren ar solvarma apelsiner, avocados och som sagt tusentals av vindruvor.
Inte nasta torsdag men torsdagen efter det aker vi till Melb igen for att mota upp Malin B med co. Vi ska kosa oss skikkelig och sedan den 1 April styr jag och Ellen kosan mot Nya Zealand! Vilket aprilskamt skulle man kunna tro, men det ar sant!
Nu ska vi jamfora Australiska dollarn med Amerikanska dollarn och kolla flybiljetter for fortsatta aventyr.
Take care!
Typsikt Mildura, jag och en baby Dragon lizzard!

6 Manader

Kategori: Aggstar

Idag ar en stor dag, vi firar 6 mander i Australien och Elina firar sin forsta fodelsedag!