Sådan moster, sådant barn

Kategori: Aggstar



Finn ett rätt

Malin Bengtsson, pax, YES!

Kategori: Aggstar

Igår dog jag lite. Jag og Sarren sitter og huskar, hon frågar vem det är som kramar Agnethe inne i gången, jag svarar att det är väl Torunn, men Sarre säger att jag har fel och det har jag ju, för att det är en liten tjej med långt hår och stora bröst, jag löper mot dörren och hon kommer ut, jag kramar henne hårt och tårarna sprutar, världens bästa Malin Bengtsson och jag vet knappt vad jag ska ta mig till. Fy fan vad glad jag var att se henne, pussade på henne hela gårdagen. Vi käkade på the brooker och hade mye surr att ta igen, lika många stuv. Förstår inte hur jag har klarat mig utan henne denna eviga tid då hon hängt i alla världens hörn, och ska klara mig utan henne igen, det går ju ikke an. Men vi ses nok i Australien och det blir ju mer än bra. PUSS








Den traditionella söndagsbrunchen på g23

Tur på tjusig trikk

Kategori: Ellebellebi







GÅVA FRÅN TRIKKEN AS

Kategori: Ellebellebi


Eller så inte.
Men jag blev smått förälskad i abbey road-trikken och då kan det vara lov att ta något som inte rktigt är ens eget.

Jag äger hela Oslo

Kategori: Aggstar

Gratulerar med dagen kära Mor

Kategori: Aggstar


Norgejenterna önskar dig en fin dag som mamma även om vi inte är där för att uppvakta dig.
Pussa på Thelma och ha det fint.
P&K från Agnes och Ellen

Vi dansade och du har så mjuka läppar

Kategori: Aggstar





Det togs 4 bilder i går och jag bjuder på alla. Monk kommer nog leverera några senare. Gårkvällen spenderades här då vi sa Hade till Jossan och Anna, tråkigt. Men snart kommer man ju hem och styr upp det igen. Qadis spelade sista kvällen med allas favoritdj, tråkigt det med. Men jag ska ju ändå inte svettas mer där. Nu ska vi på marknad i sofienberg, sen ska vi kosa oss med sushi på Emmas balkong. Livet är bra alla dagar och framförallt en fest.

Vad skulle jag gjort utan dig Monk

Kategori: Aggstar






Vi är ju ett sånt jävla radarpar, du och jag älskling.
Kvällen igår var sjuuk, mye randoms hos Lea, men göy var det. Chillade rätt hårt på takterassen, tur man är konge och har råd med allt. slutar ju aldrig skratta åt mig och min trogna vän, som fan kan med allt. Men det är lika bra, om 28 dagar åker jag till Stockholm och det går fan inte an. Hur ska Oslo klara sig och vad ska kungen titta på på fredagsnatten?

No, you can´t call me her name

Kategori: Ellebellebi

Idag var jag Brooklyns gud

Kategori: Aggstar


Jag hade min vålerenga-dräkt på jobbet, han och alla andra gutter var inte onöjda. Brooklyn hade sin också, så idag var vi ett fint par. Lars hade Brann-drakten hans och han skämdes på riktigt och sa att han absolut inte hejade på dem, utan det var bara en gave. Han skule ha sin Arsenal-dräkt på måndag så skulle det kännas bättre. Nu har mästerkockarna varit i farten, så magen är nöjd och glad. Nu ska jag dra till Monk och sedan drar vi vidare till Grönland, untzuntz!

Mannen kommer ju aldrig ångra sig

Kategori: Aggstar



Jag, Monk, Anna, Josse og Ellen värmde upp med sushi. Sedan började vi med fredagskoset som urartade till torsdagskos också. Men det går man bra, har man tydligen råd med alla dagar i veckan. Helg i morgon, hur fett är inte det. Blir troligtsvis bursdag hos Lea i morgon, på lördag säger vi hejdå till Anna og Josse, skjer selvfölgelig på Neuberggatan, utgång på onkel donald och jag är taggad upp till tänderna. Bilderna är fattiga, men som sagt det är innehållet som räknas, det vet ju alla. Vi pussas.

Akkurat spist torsdagssushi

Kategori: Ellebellebi

Snart är min 11dagarsvecka slut! Det ska bli gudars skymning skönt med helg. Nu vet dom flesta att jag ska sluta också, katarina tyckte de var synd då jag var en sån arbetssam jenta. Trevligt då!
Härom dagen åkte jag buss till en brukare uppe på Vestre aker, då gick jag lite fel, såklart. Och gissa vart jag hamna, om inte hos Skavlan. Eller ja, kan ju ha varit någon annan skavlans hus, släkt kanske, men han är ju vestkantgutt så det är inte omöjligt.
Enough worktalk then.

YUCK

Akkurat 1 månad igjen

Kategori: Aggstar

Asså paradise är ju syykt, men kan ju inte annat än älska Niklas, asså så konge.

Jeg dæver i rævva





Veggbilder





Några minusgrader senare





Jag tänker att vi lyckades





Så vare höst ja





Kongesommar




Hur ska jag klara mig utan detta, bokade resan till stockholm idag, resan till Skellefteå bokas när som helst. Jag får ångest av att tänka på att lämna Oslo, lämna allt som jag har här och allt som jag upplevt här. Alla nya och bäste vänner man fått, alla enorma kongar som livat till livet. De 2 bästa åren i mitt liv har jag gått igenom. Har tagit hand om varenda dag som om det vore den sista och gjort allt som går och som jag njutit och som jag älskat. Tårarna kommer ju rinna hårt på midsommar. Sista dagen på mitt jobb och sista dagen i Oslo. Undrar många gånger om jag verkligen tänkt igenom det här, men nu är det allt försent att ända sig. Nu får man bara gilla läget. Låter som om jag ska dö, men lite av mig dör nog på rikt. Tur man e go på norsk. Vi prates.

Vi skulle få vackra barn du och jag

Kategori: Aggstar

Ljuvliga turister i London

Kategori: Aggstar

Endeligen mandag. Vi har fått stängt av elementen så vi slipper ha 25 grader inne, detta borde ju firas. Men man kan ju som säga att det var det vi firade på Manolo igår. Som förövrigt var lika konge som vanligt, allt är ju faktiskt lov där. Matchen igår gick drit, men jag skyller på regnet och att de hade toppat lagat med landslagspelare. Det var väl tydligen bara att gilla läget. Nu är paradise slut och Antes pojkar har gått hem så nu ska jag sova, det har man råd med efter denna jäkla dag. Bjuder på ovisat material från den näst bästa resan i mitt liv. Inget blir nog bättre än Barcelona.









Förövrigt är det Ölen som är fotografen, om ni undrade!

Can I hit it in the morning?

Kategori: Aggstar








Jag och pojkarna

Kategori: Aggstar









Riktigt värdelösa bilder från Jonas bursdagsfest, men vi koste oss allikaväll.

Finns det en så finns det flera

Kategori: Aggstar


Sushin gjorde succé även hos Monk, så nu vill hon också äta det alla dagar hela veckan.


Parmiddag idag på neuberggata, gjorde hemmagjorda hamburgare som förövrigt är asgött. Till efterrätt hade Anna fått ta hem nydlig kake från jobbet, skikkelig pen ser ni också att den var!

Nu ska jag väcka Ellen som sover på soffan sedan ska jag in under täcket. hadeeeeee

Frogner efter regnet

Kategori: Ellebellebi













Var man återigen konge

Kategori: Aggstar


Hemma tidigt igår, lämnade tydligen min väska till deilig norsk, men ante komme hem med den. Min kamera har ingen blixt efter att den hade ölhävning för ca 3 uker siden. Barbent och sommar är det enda som gäller akkurat nå. Fick mms av mamsen igår, 2 nydliga föl har tillkommit på Lövabos stuteri, vart man ännu mer taggad på att komma hem. Förövrigt blir det sushi till lunch, första gången för Monk och jag gläder mig skikkelig. Förövrigt 2, så hade jag seriöst väääärldens bästa helg förra helgen. Kan märkas på alla pena bilder. Nu ska jag sluta med detta tulleprat och klä på mig. Rumpbilden bjuder jag på.

Livet är en tävling med födelsedagskalas och förlovningsringar

Kategori: Ellebellebi

Då har man skickat iväg ungdomarna på födelsedagskalas. Kos dere!
Jag fixade Antes frilla kvällen till ära, om jag får säga det själv blev det ett mästervärk av hår. Fransk gutt möter sportsguy möter boyband. Nä nu skojas jag litegrann bara. Överdriver kanske jag också gör. Men bra blev det.



Agnes föreslog en boyband-pose för att man ska förstå hur kula dom är. Hon fick min tillåtelse att ta på förlovningsringen ikväll också.

PS. En gubbe på rimi slängde ut sin kundvagn framför jag och Agnes när vi skulle hinna före honom i kassakön.
-Life´s a competition.
Tänkte nog gubben och vann igen.

Spontant finbesök

Kategori: Aggstar




En blöt kisse kommer in och stör mitt i paradise, han är väl trött på regnet.

Som vi koste oss

Kategori: Aggstar






















Så jævla deiliga/Så jävla tjusiga

Kategori: Aggstar



Oslo kan ju faktiskt vara det bästa

Kategori: Aggstar


























SYTTONDE MAI

Kategori: Aggstar


Idag är det folkfest utan dess like!

Detta blir ju inte helt oväntat konge.

Kategori: Aggstar


I onsdags krossade vi Romsås med 7-1, då jag även fick lägga in första målet. Och igår blev det vinst mot Stabaek med 2-1. Detta firades med utgång på älsklingsmanolo tillsammans med Sarren, Nikolas, Jensan och Nilsan. Sen fira vi också min 4-dagarsledighet och att syttonde mai står bakom dörren, som vi har väntat. Det finns ju som tur var alltid anledning att fira! Tvingade mig själv att sova till halv 11, sen dess har jag varit en flink jenta, ryddat och styrt för kvällen och morgondagen. Ska även ordna middag så Ellen får mat när hon kommer hem. Kos docker för det ska jag!

Livet er kort, spill bridge!

Kategori: Ellebellebi


Och lyssna på det här.

Kungliga kvinnor, regn och Fugazi

Kategori: Aggstar







På stadiga ben vandrar vi på Oslos finaste gator

Kategori: Aggstar











Pax, Yes. Pax!

Kategori: Aggstar

Inte så jävla komplicerat

Kategori: Aggstar



Nu drar jag och möter upp Nilsan og co. i Sofienbergparken och sedan drar vi vidare hit

vilket blir fett

Sverige Moln Norge

Kategori: Ellebellebi





Vi gör som vi vill

Kategori: Aggstar

weheartit





Sammalika






Älskling




Det var bara vi som fick lön

Kategori: Aggstar




Sen har ju russarna förövrigt tagit över världen.
Nu ska vi och inviga MAX som har öppnat sitt första sted i Oslo, etterpå spelar vi första seriekampen, yes!

Vi hjälper livet leva

Kategori: Aggstar






Söndagshäng i frognerP

Fulla för kärlekens skull

Kategori: Aggstar





















Som vanligt levererar Neuberggata, Qadis fick sig ett sent besök. Tur vi har vipkort, även kallat Sahar Torr Lindetvål. Puss

You kiss me, I kiss you

Kategori: Aggstar

Sötaste systerdottern chillar

Kategori: Aggstar



5 av 5 toasters

Kategori: Aggstar













Kongelikong vad bra man kan ha det, idag har vi varit på marknad på bogstadveien, mye folk och mycket billigt!
Sedan chilla vi rätt hårt på Monks "balkonggräs" med hennes nya grymma högtalare. Sen köpte vi is så Ellen höll på att skämma ihjäl sig, men jag gillare. Ikväll är jag kapten, Sarren är bestemor, Monk är fri och Ellen är storasyster, bildbevis kommer! Puss

Vad jag gjorde igår? Äh, jag var bara på sentrum scene och skrek och hoppade till värns bästa Arctic monkeys. Några krigsskador på kuppen men det var det värt

Kategori: Ellebellebi

Som sagt, efter ett impulshandlande av mej och Nils på torsdagkväll blev det bokat arctic monkeys på fredagen. Det var fruktansvärt kul och bra.
Alex Turner är ingen vidare talare, men han levererar sånger.


Lyrisk.

Nu är jag sen, men Monk älskar mig allikavälllllll

Kategori: Aggstar

Om du inte lever är du död

Kategori: Aggstar










Igår hängde vi på alexander kiellands plass med coooola killar. Qadis fick ju inte helt oväntat besök, konge. Idag kom tårarna på jobbet då jag pratade med världens bästa barnehage-pappa. Han trodde inte att det skulle komma någon ny stjärna. Usch, fy och blää vad jag kommer sakna mina barn med respektive. Promenerat med Monk i ca 2 timmar, luftning var det här! Nu ska jag och Ölen helt sikkert snart sova. Puss

Värns bästa syster

Kategori: Aggstar

Laudate omnes gentes

Kategori: Ellebellebi

Vilken upptäckt, vilken dag! Taizé finns på spotify.

Älskade taize, nu längtar jag efter dej.

Om man vill gråta en skvätt och känna att hjärtat lever kan man lyssna.
Men man måste nog ha varit där för att förstå.
Jag blir direkt lite våt i ögonvrån, sen tänker jag på marta.
Laudate omnes gentes och Nada te turbe är nog mina favoriter. Och mon ame se repose, åhh. Och så Gloria, deo förstås.
Nu ska jag nog gråta en skvätt.

Tyvärr hittar google inte åt så skitbra bilder på Taizé, därför får Drums ännu en gång stå för bildskönheten. Som alltid levererar dom fina poser.

Med dig går allt bra

Kategori: Aggstar

Somnade man visst 2200 igår, så jefla skönt. Annars så har man ju tydligen gått och blivit känslig för pollen också, känns som en katt sitter i fjeset mitt, inte skönt. Nu ska vi se paradise, sen ska vi sova för i morgon väntar roligheter. Mer än detta hade jag inte att framföra, bjuppar på en oldie från London.

En grill i FrognerP

Kategori: Ellebellebi


Vi drog alltså ut i parken härom veckan för att grilla några hamburgare. Det var agnes som packat och sagt "Nu har vi allt". när vi kom fram frågade jag om vi hade något att tända grilllen med. Men nej, det hade vi inte. Efter cirka sex omgångar "PAX INT!" förlorade agnes. Så hon fick gå till våra grillgrannar och fråga efter tändstickor.



Tro det eller ej, men här snackade jag faktikt polska. And then you through a napkin, very polish!


Bredvid oss hade vi ett nyförälskat par på romantisk picknick. Dom fick låna tändvätska av oss.


Det här var de vackraste leenden vi kunde uppbringa en dag som denna.
Håll till godo, folkens!

Vem är Plo Koon?

Kategori: Ellebellebi

Förtell mej någon?

I alla fall, Agnes, varför gick vi inte på Jens carelius spelning som vi såg om där förra veckan?? Han är ju underbar.
Istället kan vi ju gå på Einar Stray nästa vecka, visst?

Nu skiner nästan solen in i vår fantomgrotta på majors, ovanligt, så jag ska nog gå ut och köpa lite bröd eller så. När jag har gruvat mej klart alltså, för jag har egentligen inte stigit upp än, jag är fri idag! Det är skönt. Men att gå 100 meter till butiken kan ibland vara en utfodring.
Jag ska laga god middag till mej och mina bostadskamrater idag, den påminner om lövvattnet, tagliatelle. Kanske jag bakar något också.
Sen ska jag träna hårt med agnes efter hon jobbat klart.

Förresten, igår blev jag utringd på jobb hos firman vi samarbetar med. Jag fick åka till människor jag aldrig varit hos förut och alltså inte fått någon upplärning hos. Men, det gick faktiskt utmärkt. jag hittade adresserna på första försöket och alla var trevliga. Jag hade gott om tid hos sista brukaren så jag stannade ett tag och såg på top model norge, för det var det gubben tittade på. Koseligt. Sen blev det reklam för paradise hotel, han frågade om jag brukade se det och han tyckte det var ett morsomt program. Vad var det hette nu igen? frågade han. Paradise hotel! sa jag. Just ja, paaaradis hotel

Agnes ♥ Stockholm = sant

Kategori: Aggstar

















Man kunde ju inte älska livet mer, Stockholm var helt genomjävlabra. Valborgs på Ekerö, med Rårå och gänget var ju inte helt oväntat konge. Sen var det mer än mysigt att hänga på ladulås. Shoppingen stod MONK för, så nu ska hon väl klara sig en månad. Måndag idag, äntligen. 53 dagar till i Oslo, jag dör litt. Klockan är halv 9 och jag funderar starkt på att sova snart, höll på att frysa ihjäl i natt på bussen. Nu ska jag lukta på mina kläder, puss.

All day day light

Kategori: Ellebellebi





En dag var jag sjuk och då gick jag bara ut en gång, för att ta kort några meter utanför huset.



Det du tänker idag är du imorgon

Kategori: Ellebellebi


Dagens kärlek.
Ju mer jag tittar, desto mer gillar jag.
Ord är överflödiga.
Ibland behöver man inte förstöra med flyktiga ting.