blogg.se

Kategori: Aggstar

Hej hopp gummisnopp, så var denna vecka nästan över.

Och det har varit en jäkligt bra vecka, jag har träffat Bebben, Jocke. Varit på promenad med Ellen, nästan kirrat klart balklänning, jag längtar så mycket! Jag har även umgåtts med Ante, fått köra skoter med världens bästa syster och med världens bästa väder och före.
image98
image99
image100
image97
image101

I veckan som kommer ska jag vara skitduktig, jag måste göra alla restuppgifter jag har kvar. Så sjukt jobbigt men jag får skylla mig själv då jag inte gjort dom innan.

Ikväll så har jag och ellebi varit själva, vi lagade mat, det blev ris, kyckling och berre. Och till efterrätt gjorde jag marängchwissss alá Ellebi och Agge
image96
Himmelskt gott!!

Sen myste vi framför kvällen, hede in hästarna och nu susar hon sött som jag också ska göra så fort jag är klar här.

Bilder från min och Ellens promenad osv;D
image103
image104
image105
image106
image107
image108
image109
image110
image111
HOHO, HEHE, HAHA, HIHI, mycket bilder men jag gillare och om du inte gör det är det bara du blundar =D



I´m addicted to you
image112
haha flummmmmmmmmm... (men det bjuder jag på ;] )

Näköttfifaaanmannen, nu ska jag sova.
Somna torrt vakna vått (;

22 februari

Kategori: Aggstar

Den 22 februari och jag har ont i halsen, träningsvärk i hela kroppen och det är jävla varmgrader ute =(
Men det är även den 22 februari och jag slutar om en kvart, ska till Lv i helgen och jag får snart träffa älsklingen.
Igår var jag på hockey med blandat folk, träffade även gamla vänner. Hockeyn var rätt bra, aik smekte lite iaf och matchen slutade 4-4 med förlängning.

Torsdagens stjärna är definitivt D.R som var på hockey och som är en gammal vän. Fast Jens, Löva, Gandhali och Kim är tätt följda.

Min helg ska mest bestå av chillningen, hoppas stort på skoterkörning bara det blir kallt, vara med lilladyter och trivas med gott sällskap (= Idag har vi jobbat med vårat grupparbete men jag kan ju svära på att jag inte gjort ett smack, men jag har lovat mig själv att göra det i helgen... Ska även försöka blogga mycket. Känner just nu att jag inte har så mycket att säga, men en sak är säker min vecka har varit rätt underbar!


P.S. Jag älskar min Andreas!
image95Hon är snygg

<:o)

Kategori: Kärlek

Idag är ingen vanlig dag, för det är Bebbens födelsedag, hurrraaaa hurraaa hurraaaa!  
Kom hem för ett tag sen, har firat världens bästa bebbe som fyller två år idag :]


image77
image78
image79
image80
image81
image82
image83
image84
image85
image86
image87
image88

Fler bilder kommer imårn, för datorn har fittjävladamp! :(

Det är sant!!

Kategori: Allmänt

Det finns rosa bananer, måste ju vara det coolaste jag hört!!

image76

Faktan ; Mycket ovanlig och dyrbar växt, blir inte högre än ca 1.5m och växer mycket snabbt. Kan blomma och bära frukt redan första året.
Från blomman som är rosa till orange växer ludna, rosa bananer som går att äta, dessa skalar sig själva när de är mogna. Denna banan är endast 1 av 6 st som skalar sig själva vid mognad.

Jag måste erkänna att jag är hemskt fashinerad :}

Grattis hjärtat!

Kategori: Kärlek

Ja mååå hon levaa, jaa måå hon levaa,,, osv :D
Idag fyller min stora lilla flicka 17 år!!!! ♥ Borde firas med tusen kramar och pussar, men eftersom hon är omöljig att få tag på var det ju lite svårare, men men (=
Hoppas du haft en underbar födelsedag Gandhali, jag älskar dig!


image75

Vad händer...

Kategori: Allmänt

...med världen?

Fick idag vet att en god vänn till mig blivit anklagad för väldtäkt och sitter häktad, om det nu är som han säger är det ingen fara, men om han har barkat så mycket att han våldagit någon vet jag inte vad jag gör. Från att måste ha varit en av världens sötaste till något sånt här, det är så sjukt! Och om tjejen ljuger skulle jag bli så jävla arg, folk har ju ingen jävla ordning nufötiden, men jag förstår inte vad som hänt med pojken, men med fel umgänge och hårt grupptryck går väll tydligen allt. Jag kan verkligen inte förstå att du skulle kunna göra nåt sånt här, men jag skyller allt på dina sk. kompisar. För jag vet att utan dom skulle du varit prins vid det här laget, okej, det kanske var att ta i. Men du skulle ha det så mycket bättre. Nu ska jag bara hoppas på att du talar sanning, för det vet jag att du gör, du måste göra det! =(

image74

Bokläserskan

Kategori: Allmänt

Som jag redan berättat ska jag ju börja läsa lite mer böcker, detta är mina nästa offer;

 Linda Rosing - Den nakna sanningen.
 Magdalena Graaf - Det ska bli ett sant nöje att döda dig.
 Stefan Lundell - Stureplan: Det vackra folket och de dolda makthavarna.
 Ebba von Sydow - Ebbas stil: Guiden till en glammigare garderob.
 Plum Sykes - Bergdorfsblondiner

Nu ska jag dra till stan och lira mtach, wish me luck.

puss and out

Andreas Lindberg

Kategori: MyLove

image67
Ingen Agnes utan dig. Det började så snabbt, men då jag första gången såg dig visste jag att det var rätt, du var rätt. Lyckan jag känner av att somna brevid dig och veta att du kommer ligga bredvid mig och vara det första jag ser då jag vaknar, kan inte beskrivas. Du kommer aldrig förstå hur mycket jag älskar dig lr hur det pirrar i min mage då jag se på dig lr hur glad jag blir av ditt skratt. Med din hand i min svävar jag på rosa moln, i mina ögon är du perfekt. Tanken på att du älskar mig, ger mig kraft att bygga broar om jag så skulle vilja, du ger mig styrka. Du har mitt hjärta och jag hoppas du aldrig vill lämna tillbaka det. Tack för att du vill dela ditt liv med mig. Jag älskar dig med hela mitt hjärta, glöm inte det älskling. Du är allt.

Sommar

Kategori: Allmänt

 Tack Philip ♥

Balklänningar

Kategori: Allmänt

Jag ska ju som vissa vet gå på balen i år. Kan ju bara meddela att jag kommer ha nervösat ihjäll mig innan dess. Men det blir ett annat kapitell. Har kollar runt lite på nätet och hittat absoluta favoriter, men det finns ju så sjukt mycket fina, jävligt dyra då då, har fortfarande inte bestämt hur jag ska göra med klänning istället, men jag har ju ändå rätt mycket tid på mig och rätt många förslag så det kommer nog lösa sig innan den dagen kommer. Men jag längtar ändå såååå mycket, ska få vara en riktig prinssesa för en kväll, kommer bli sjukt roligt tror jag. Sen ska jag ju gå med min príns som är det största pluset, jag älskar dig Andreas. Jag har redan fixat vem som ska sminka mig och håret ska nog älskade Marie få kirra. 

Snyggaste jag sett; 
okej nästan alla är rosa men jag kan inte rå för det..

1.  2.  3.  4.  5.  6.  7.  8. 9.  10.  11.  12.  13.  14.  15.

Nån som har en favorit ? :)

'

Kategori: Kärlek

Känner att jag är lite efter med bloggandet men ska snart försöka styra upp :) Men det händer inte idag för idag ska jag äga alla i bowling på individuella (A)


image50
L
S
L
R



Älskling?


HÅLIÖRAT(för andra gången[: )

Kategori: Aggstar

Idag ringde Linnea som varit på körskolan, hon tyckte vi skulle göra hål i örat där uppe. Jag kände peppen för jag har ju egentligen peppat hur mycket som helst hur länge som helst så nu var det på tiden. Vi drog till stan och möte Linnea, in på Aveny sy och jag jag var ju tvungen att börja det var jag, Linnea och Sandra som skulle göra det. Jag satte mig ner och tryckte Sandras hand medans jag tittade rakt in i Robins ögon som följt med som stöd för han vägra göra hål :( . Hon tvätta mitt öra, ritade en prick och sköt. Jag hörde ljudet trodde jag dött, men det gjorde inte så ont som första gången då jag varit tvungen att ta ut det för att det vart infekterat. Efteråt känndes det rätt bra, det gjorde djääääävuuulst ont men mycket mindre än föra gången. Sen var det Sandras tur hon pallade nästan inte men efter mycket ljud och lite action fick dom ett på henne också, vi båda tog ju där uppe men Linnea tog nere istället. Nu är vi iaf jääävliigt snygga!



Nu slutar vi (A)

Stjärnan

Kategori: Allmänt



Ego Girl av och med Carolina Gynning

Kategori: Allmänt

Igår efter en av världens bästa skoldagar, följde Didi med mig hem, hem till Lövvattnet. Hon hade med sig en bok Ego Girl, hon läste i bussen hem och jag läste över axeln på henne där hon var. Sen igår då vi lagt oss för att sova, så satt hon på datorn och blogga, medans hon gjorde det läste jag lite mer ur boken, fast jag började från början. Då hon bloggat klart la hon sig åxå, hon fick boken läste lite, fast jag tyckte mest hon skicka sms till Adam så jag snodde tillbaka boken och fortsatte. Adam och Sandra sluta sms, Sandra somna men jag var helt fast i boken, kunde verkligen inte sluta, jag är väll som ingen som läser så mycket böcker fast då jag väll börjat, tar det bara ett naffs för mig  att dra mig genom massa böcker, bokläsandet går i perioder. så igår/idag somna jag halv 4, för jag inte kunde sluta läsa och då var boken klar. Jag kan fortfarande inte förstå om den var så bra att jag inte kunde sluta, lr vad det var. Men jag tror att det var för att jag kände igen mig, ni som nu läst boken ska verkligen inte tro att jag gör sånt som hon gör i boken, för så är det verkligen inte. Men hur hon tänkte och agerade allt kändes så tabú, jag kan fortfarande inte förstå hur jag kände, så jag förstår om ni inte förstår nåt jag skriver. Men jag rekommenderar starkt att ni ska läsa den, bara för att testa hur ni reagererar. På måndag ska jag gå på biblan och låna böcker för jag ska börja läsa igen, jag vill få känna igen mig i andras männsikors liv och tänka mig bort, tänka tillbaka på gammalt och på det nya. Böcker gör mig smart, jag får tänka så mycket och det mår jag bra av. 


image49

Från det ena till det andra, så känner jag att jag verkligen måste kirra en dator till stan snart!

Tror aldrig jag sett nåt snyggare!

Kategori: Allmänt

image48