Måndagskalas med spisinvigning

Kategori: Aggstar

Vi har varit hos grannarna och blivit borstkämda med lax och marängtårta. Champagne-invigning av farmors gamla spis, var över 60 år sen den eldades i sist.

Lördag 26 Januari

Kategori: Aggstar

Bästa starten på dagen. Igår blev det sushi och Les Miserables med Marta och Ellen, mye trevligt. Idag har jag städat, bytt sängkläder, varit ute och gått på skoterspåren med Ellen i över en timma. Då vi kom in fikade vi innan vi bakade mormorslimpa. Till middag serverade mor utsökt älgfilé med hasselbakspotatis och sås med svartvinbärsgele, dör så gott det var. Bra dag! Ikväll ska jag roa mor och far, eller hur det nu var. Nu ska jag ut på tur med dogarna, sen ska jag nog äta mer limpa och något deilkat till.

Nya op utklassar mig!

Kategori: Aggstar

 
Bästa Monica firar två år i Oslo idag, det är ju så sjukt att man inte vet vars man ska ta vägen. Grattiskramar och pussar från din partner in crime, forevaaah ♥
 
 

14 Januari

Kategori: Aggstar

Överlevde första dagen på jobbet. Gick en promenad innan det blev svart ute. Lagade köttfärspaj till middag och sen blev det badet. Nu blire sängen för piggare har man vart.

Hamburgare 2.0

Kategori: Aggstar

Igår började jag öva inför USA, Fredrik fixade hemmagjorda hamburgare med milkshake. Jordnöttsmör, banan och marsmallows var huvudingredienserna. Mäktigt men gott!

Tack kära Oslo och alla kungliga vänner!

Kategori: Aggstar

Julegave

Kategori: Aggstar

 
/E
 

Nyårsafton 12/13

Kategori: Aggstar

 

Jul och allt det där

Kategori: Aggstar

Sen blev det födelsedagar!
Bra jul. Mycket Elina. Två systrar varsitt år äldre.
 
/E
 
 
 

2012

Kategori: Aggstar

2011 var ett fantastikst år, det enda sorgliga är väl att jag flyttade från mitt älskade Oslo. Men den sista tiden där spenderades med fantastiska människor. Sommaren bodde jag hemma och jobbade några enstaka dagar, mestadels chillande eller så gick aldrig och la mig. Åkte till Stockholm för Pride och sedan en sväng till Oslo innan det var dags för min och Ellens resa den 10 September. Resten är historia. Sen blev det 2012.
 
Januari
Reste mycket gjorde vi denna månad. Första dagarna spenderades i soluppgången på Magnetic Island innan vi åkte tillbaka till Townsville och Australiens finaste hostel. Återhämtade oss där ett tag innan vi åkte ner till Airlie Beach-> Agnes Water/ Town 1770-> Noosa och till slut Brisbane. I brissi träffade vi James, gick på lanweayfestival och såg The Drums bland annat. Januaris sista dag spenderades i ett molnigt och blåsigt Burliegh Heads.
 
 
Februari

Februari började i Byron Bay med en tripp till Nimbin. Därifrån åkte vi vidare ner till Sydney, där vi träffade Adam med Lana och Frey. Även bästa Bengan befann sig där. Vi åkte till Blue Mountains, det var garanterat min största naturupplevelse i livet. Turen gick sedan vidare till Melbourne där vi hängde med några snälla typer vi hittat i Sydney som vi bland annat åkte till Great Ocean Road med. I slutet av månaden åkte vi inåt och uppåt i landet för att anlända till Mildura.  
 
 
Mars
Vi jobbade vidare, när det regna såg vi på tv, spelade pingis, badade eller sov. Jag levde på honungs och rockmeloner som vi fick plocka själv hemma hos Ginger. Vinprovning på Lindemans, släktträff i Echucea var bara lite av det vi fick uppleva. Sista helgen i Mars åkte vi tillbaka till Melbourne för att spendera helgen där och bland annat träffa Carro.
 
 
April
1 April åkte vi till Nya Zeeland, måste vara den mest händelsrika månaden på resan, men också den bästa! Vi reste runt i cirka hela NZ med värns roligaste människor. Bungyjump och tusen walks senare var vi tyvär klara i världens vackraste land. Vi lämnade bästa killarna och åkte till Indonesien.
 
 
Maj
Vi ledsnade rätt fort på Kuta, så vi styrde skeppet till Gili Trawangan, där träffade vi en skåning, en stockholmare, en finne och en chilienare. Bästa gänget att fördriva två veckor med. Avslutade med en sjuhelvetes fest då vi var tillbaka i Kuta innan vi åkte till våran slutdestination, Thailand. Där blev vi två nyanser brunare. Bodde lyxigt som få, men lite diverse Bungalows hann vi med. Vi åkte runt på lite olika öar och gillade läget. Koh Samui var nog enligt mig en av de bästa. Dessa veckor åt vi mest då vi inte låg ner. Elefanttur hann vi också med!
 
 
Juni
1 Juni åkte vi till Bangkok tilsammans med nya och gamla pojkar. Vi var ute, shoppade och hade tuk-tuk race bland annat. Sista natten spenderade vi på deras femstjärniga hotell. Frukosten kan ha varit den bästa någonsin. På den svenska nationaldagen landade vi i Lövvattnet, vi var och plockade liljekonvaljer, var ute med den nyinköpta kanoten och hängde med Elina och Linnea som var på besök. Jobbade någon enstaka dagar gjorde jag också.
 
 
Juli
Så var det sommarmånaden numero uno, tyvär typ värns sämsta sådana. Men vi hade det bra ändå, Elina kom på besök igen. Vi firade pappa samma helg som lnlp gick av stapeln. Åkte till Arvidsjaur för kalas och abborätning. Jag jobbade en hel del, cyklade till och från jobbet typ varenda dag. En mil i finaste naturen kan man inte klaga på. Pappa fick en fyrhjuling som vi satte hela familjen på och åkte till lilllövvattnet.
 
 
Augusti
En hyffsat solig månad. Började den med värns bästa pridevecka. Var på kräftskiva med fina tjejer. Lagade mycket god mat dessa dagar, åkte ut på Stor-Lövvattnet, fiskade. Väldigt lugn månad egentligen.
 
 
September
Bakade bullar, jobbade och började skolan på riktigt. Naturvetenskap och matematik stod på schemat! Hade årets sista kräftskiva och är då jag tänker efter fortfarande less. Åt rådjurssadel pappa skjutit. Promenerade och var jämt ute och sprang.
 
 
Oktober
Inte mycket som hände denna månad, det var någon minusgrad men jag var fortfarande duktig på springfronten. Vi bytte vattenpump. Lövvattnet var vackert, även mamma i peruk. Höll på att dö av skolan denna månad, jobbade på bageriet då jag orkade. Elina komme på besök igen, jag och Ellen gick på frostpromenad och såg Miss Li i Umeå. Lov hade jag också, det positiva med skolan!
 
 
November
Marta fyllde år, vi firade henne med bio. Sen bjöd hon på godfika. Elina kom och hjäpte mig med matten. Det blev vinter på riktigt. Jag jobbade ganska mycket, demade också. Ellen bjöd på goda choklad och hallonscones.
 
 
December
Äntligen var den här, December månad! Jag såg julkalendern ihärdigt, har förätit mig på lussekatter, pepparkakor men tyvärr inte knäck. Får man längta mer tills nästa år. Te drack jag som vatten, jag och Ellen var på Refuseds avskedskonsert. Var på julbord med familjen på lufta, åt värns bästa frukostar. Det var otroligt många fina vinterdagar, kallt hade vi också och otroligt mycket snö fick vi. Julen firades hemma med Elinas familj, det var supermysigt. Hann med 3 utgångar på mellandagarna och nyårs firades in med de bästa på Gärdebacken.