Førsta advent

Kategori: Aggstar

Snøar gør det också idag, vet inte helt vad jag tycker om det. Men lite snø kanske skulle kunna få lægga sig på backen. Men nu ær det storm och det gillas inte. Jag och Saharen ska snart bege oss hemåt efter vårat lilla æventyr. Lite slitna och trøtta ær vi, men det går væll bra tænker jag?

Fordi du ær så jævla deilig

Kategori: Musik/Klipp

Edinburgh

Kategori: Ellebellebi

Det har hänt något med mitt minne, seriöst. Om det var guldfisk förut vet jag inte vad jag ska kalla detta. Jag har tappat bort min nyckel 2 dagar i rad nu. Och diverse annat. Sen nu ikväll höll jag mitt bankkort i handen, två minuter senare var det borta. Paniken då! Ville direkt anklaga någon annan. Men som tur var finns mamma marta som kan gå och leta åt mej och såklart hitta åt det!
Ikväll ska vi på houseparty, de tror jag blir mycket bra. Chris polack-vän fyller år, och the swedish girls är inbjudna!

Jag står i vår korridor med spegel och en strykbrädan som bord som sig bör en lördagkväll. Nu ska vi gå och spela biljard kanske, eller nåt liknande.

Jag dyrkar satan och säljer mig på gatan

Kategori: Aggstar

Jag och Hayley Williams lirar i samma gäng.


Du tender mig som en lighter

Kategori: Aggstar

Jul om en månad, men det har väl ingen missat




Big city view



super duper store

Här är det cirkus

Kategori: Ellebellebi

Yepp.
Vi har haft harrypotterdag jag och marta idag. Vi gick på elephant house och åt. "the birthplace of harrypotter". Fräsigt, dom hade harrypotter på toastolen som jag satt på, hehe.
Sen gick vi på en kyrkogård och letade grav... Och nu ikväll var vi på bio och såg själva filmen. Marta grät det gjorde inte jag. Men den var bättre än förväntat.

Random bild på sofia från Hamley´s. Måste älska den affären.


Mamma nu har jag en önskelista:
Munspel
Punkt, det var allt. Ett bra helst.

Visst gillar vi män i kilt

Kategori: Ellebellebi


Särskilt när Skottland just har vunnit rugbymatch och dom är otroligt taggade på livet.
En bild från en av våra utekvällar förra veckan, det blir nog repris denna vecka då marta fyller år på onsdag och sen är det såklart pubcrawl på torsdag. Sen är det ju fredag och lördag också. ojoj.


Snygga tjejor som battlar Edinburghs seriösa danstjejer med för korta klänningar och för höga skor. WE WON!

Chris, Marta och Hanna. Chris är Marta och Hannas kompis som dom träffade förra gången dom var här. Han bjöd oss på ett gig där hans vänner spelade, schnällt.
He va kul, vi tvingade ett annat band att dedikera en sång till oss, The swedish girls, hehe men mer om det nån annan gång.

Jag och Marta turistade lite på slottet vi bor granne med.
PS. Vill tacka Hanna för lån av dator och för att hon har åäö på den.

Let's Have A Toast For The Douchebags

Kategori: Aggstar

Jag lyckades dra mig från vinterstudion och onepiecen till gymet, skönt det. Nu ska jag dra mig vidare till Emma där det väntas söndagsfika. Nästa helg är det första advent, siiick.

Tumblr_lc974dwgvv1qa124go1_500_large

Saaaaaturday

Kategori: Pictures

Vi har varit utan internet hela veckan, drygt. Uppdaterar med lite bilder på vad som skett.

Det snöa lite



Jag var på IKEA med de här mörtarna



Lagade gudomlig flygande jakob



Pepparkakor blev det också



Ramlade på isen och blev handikappad



Spelade fotboll med pojkarna och fick ont, men de fick ondare



Nilsan friade



Igår diggade vi

MY FAVOURITES

Kategori: Aggstar

J20

Kategori: Ellebellebi

Nu ar mitt modellande klart. Sofia kanner inte igen mej, ar definitift ingen Justin Bieber langre. Jag har gigantiska roda lappar ocksa. Kanske jag visar bilder sen, Carter fran Wella(?)skulle maila dom till mej sa det blir mycket spannande. 50pund rikare, jeej
Jag skulle ocksa hora av mej nasta gang jag kommer till Lonon sa vi kunde gora nan sorts repris, later bra tycker jag.

Sofias mcflybild.

Ingen polack har inte

Kategori: Ellebellebi

Nu antligen tar jag mej tid att skriva. Men det blir bara en sammanfattning.
Forsta dagen har koade vi for harry potter varldspremiar. Det var ju halvroligt, for delvis sporegnade det. Sen var det ju lite hysterisk stamning pga. att vissa trodde att dom skulle gifta sig med Daniel och sant dar. Men da kanisarna val kom pa roda mattan blev jag litelite starstruck. Emma Watson var snyggg och hennes dejt var snyggare. Det visade sig vara hennes bror.
I fredags koade vi. Igen. Utanfor BBC for att vara med pa tv, strictly come dancing. Det var kul da vi var inne. Anledningen att vi var dar var att harry fran mcfly dansade. Han var jatteduktig faktiskt, pa passo doble. Ska halla utkik da programmet sands pa tv pa fredag. Efter det vantade vi pa att mcfly skulle komma ut. Sa da tog jag kort tillsammans med dom. Delvis for att dom var snalla och roliga, delvis for att gora elin avundsjuk. Jag ar ett bra fejkfan!
I lordags hangde vi i camden. Dar blir man som trott av att bara ga langs gatan. All musik, alla manniskor, alla lukter, en massa att kolla pa. Pa kvallen akte vi tillbaka, vi kom in pa barfly gratis, vart! Det spelade nagra daliga band men det var bara kul. Sen ledde det ena till det andra och det blev en lang natt. Fast det gillar vi.
Vi tog det valdigt lungt igar, gick pa restaurang och bio och sag due date, den var inte sa bra. Men dom salger b&j pa bion och det gillar vi!
Idag har jag varit turist...
Nu ska jag sova skonhetssomn eftersom jag ska modella. Jag far 50£ for att farga och klippa haret, det sager jag ju inte nej till. Sen tankte jag att det skulle finansiera rutiga fina klanningen jag kopte idag. Plusminusnoll liksom.  

Nästa Dag Är Samma Som Förra Veckan

Kategori: Pictures

Då jag inte var tidigast i säng i natt så har detta inte varit den mest aktiverande dagen. Jag har inte en gång klivit ur pyjamasen. Tog täcket till soffan och har legat här exakt hela dagen, liite skönt med söndag ass.

Gårkvällen var riktigt najjs, vi började med vors hos Ellinor, som förövrigt bor i världens finaste lägenhet. Röajenterna vann cupfinalen så några av oss hamnade där på deras enorma fest. Efteråt hade de bokat rum på thon hotell så det var närspiel där. Kände man ju sig som en groupie, men det var bara gutter där typ. Halv 6 blev vi halverst utslängda då folket skulle sova. Orkade inte vänta på t-banan så vi tjuvåkte taxi hem.











?

Kategori: Aggstar

Sa någon sova?

Klackarna i taket

Kategori: Aggstar

Nu drar jag till Ellinor för vorspiel med laget sedan ska vi vidare ut. Endeligen!

Bjuder på en inte alltför nytagen bild på moi och lilladyter.

Just The Same Things

Kategori: Aggstar

Slevar gröten medans jag väcker grannarna. Löpvädret var toppen, träningsvärken i bena känns lite bättre efter torsdagens killer. Nu väntar jag på Torr Tvålen. Ha en fin lördag folkens!

Home Alone

Kategori: Aggstar

TGIF.
Idag har jag kos-tid bara med mig själv, skööönt värre. Har sett framemot det hela veckan. Har lagat calzone och nu chillar jag järnet, slö som socker. Söt som socker kanske det var. Tänt ljus alá Agnes style och tatt på mig bäbisdräkten. Malin och Nilsan är i Göteborg och stuvar sönder, men det går väl bra. Om jag skulle berätta hur jag sitter och ser ut för tillfället skulle ni inte våga läsa min blogg mer så jag behåller det för mig själv. I morgon ska jag och Sahar Torr Lindetvål ut på nya äventyr, blir göy.
Tumblr_lbsa32ucbr1qd5q4fo1_500_large
P.S. Såklart regnade snön bort i morse och det enda positiva med det är att jag hoppas det är löparväder tidigt i morgon.

SNÖ

Kategori: Aggstar

Nu är det lite vitt för första gången här i Oslo, så sjukt kosligt. Jag var just ute och trampade i snön bara för att få höra knastret. En cm som helt säkert är borta i morgon, så man får njuta så länge det varar.

we♥it

Kategori: Aggstar

Tumblr_lbabk9lbgw1qd5przo1_500_large
Tumblr_lbgqd5qioy1qb21tso1_500_large
Tumblr_lbhczssyub1qaxuq6o1_500_large
Z217646400_large
Tumblr_lbcwolvqde1qzmpfro1_500_large
Mega_igor_rosa_008_large
Tumblr_lbmg80ua7g1qasbnm_large
pax va kär

Bästa cheferna!

Kategori: Pictures

En weekend i Barcelona rikare är jag. Mina otroliga kongechefer bjöd hela personalen på tur till Barca. LÄTT den bästa resan någonsin. Jag åkte ju med konge-människorna så man kunde ju inte tänka sig annat, men fy farao vad bra man kan ha det! Cava, tapas och shopping är ledorden för resan. Men den innehöll även sol, pengabrännande och dansanta steg på dansgolven.





























Tack och hej leverpastej

Jag har en ny favorit

Kategori: Ellebellebi

Kaka! Kokoskaka/kokostopp, välj själv. Det är kanske inte min favorit för att den är megagod. Men den funkar i krig, det gör den. Men den riktiga anledningen är så klart att den matchar mej så bra. Bara 4 ingridienser och det går så himla snabbt. Hoppas jag lyckas nu bara, får se om 10 min.
Passar den rastlösa själen underbart!

Det skulle vara så himlans bra om sofia ville se Vampire weekend i London med mej. Hoppas på det gör jag.

Jag tänker att snart så, snart vet jag inget

Kategori: Ellebellebi


You make me laugh
You make me shiver
Isn´t that a fabolous scene?

Snälla kära is kan du frysa på lite till

Kategori: Ellebellebi

Gärna till på tisdag, en 5-10 cm är lagom, tack på förhand.

Igår fick jag oroväckande besked.
Det ryktas om att Amber oak lägger av efter att de har släppt sin skiva i december. Dom ska ha releasespelningar kan jag tro, men sen vet jag inte. Så otroligt tragiskt, tänk, jag betraktar dom faktiskt som soundtracket till både min gymnasietid och min ungdom.
Jag minns i ettan då jag tog med Sofia på e4 för att se då dom spelade. Det var jag, hon, hennes sovande kompis och så cirka 10 av deras vänner. Konstig stämning tyckte vi, men det var i alla fall en av deras första spelningar. Det syntes på dom att de var orutinerade då, så nervösa.
Jag smet till och med från mitt nationella prov för att se dom spela på Balder!
Och i somras på Trästock, dom hade så himla bra spelning. Fast det berodde nog också på att jag var så himla glad för det var så många kompisar som var där och kollade också.
Och när jag hörde Audrey för första gången på radion! Då var jag euforisk kan jag säga, skruvade upp på högsta volym medan jag toksmsade Sofia! Amber oak, p3 nu! Vi var så stolta över våra pojkar. För vi visste ju att dom skulle gå långt.
Men vad händer?

Väldigt lånade bilder från 210grader på blogspot. Förlåt mej.

Fly over the rainbow, so high

Kategori: Aggstar

Jyst precis nu sitter jag på ett flyg påväg till en annan ort och ett annat land. Vart vet jag en timma före. Vi tippar Barca, men bara gudarna vet. Chefen bjuder och alla är välkomna. Är tillbaka söndag vid en eller annan tidspunkt. Om jag inte hör av mig innan dess, kan jag meddela att bilder gånger 1000 utlovas. Nu ska jag sova vidare på flyget och sedan njuta av varenda minut jag får spendera med världens bästa kollegor, vi snakkas!

Dåså!

Kategori: Aggstar

Bara så ni vet har jag idag, jobbat, suttit barnvakt, gymmat, duschat och mummat upp mig inför helgens trevligheter. Nu ska jag sova för klockan står på 03.30. Skööönt!

Bjuder på ett halvtaskig lagomt bondig bild på jag och lillasyster i laggårn♥

En Vecka I Zakynthos, Grekland

Kategori: Pictures
























Den 20-27 Augusti var jag på världens bästa resa med underbaraste tjejerna. Nu den 3 november önskar jag mer än allt att vi skulle åka igen i morgon. Men det ska vi ju inte, får hoppas vi kommer iväg igen en annan gång. Thanks ladies!

Nu försöker jag igen

Kategori: Ellebellebi

Försökte blogga igår kväll, det gick så himla dåligt. Dåligt internet nå nanting.
Just nu går jag i packningstankar ungefär. Det ska bli spännande att se om jag ryms allt jag vill ha med. Självklart vill jag rymmas hela garderoben och 8 par skor i min väska. Men jag ska försöka vara realistisk. Försöka sa jag.

Jag jobbar nu mina sista dagar i Lvgr. Faktiskt känns det bra, jag kan som det där med hemtjänst nu, så ett avbrott blir passande.

Har pratat lite med sofia om min vistelse där. Mycket musik hoppas jag på. Har önskat att gå på barfly och så. Sen hittar vi förhoppningsvis en passande fotbollsmatch att gå på. Alltså måste den vara på en stor arena typ, gärna lite avgörande, cool och billig. Inte allt för höga krav alltså!

2 NOVEMBER

Kategori: Aggstar

Får tiden gå såhär snabbt, jul om ca 2 dagar känns det ju som.. Har köpt nytt gymkort på evo, nu då vi inte tränar så mycket fotboll längre. Fy vad gött det är med träningsvärk alltså! 

Om 3 dagar drar vi på betald tur med jobbet, ska man kosa sig lite då eller! Vill bara att det ska bli fredag nu, så vi får veta vars vi ska, som vi alltså får veta på gardemoen.

Även fast jag skäms över att säga det så måste jag bara det, hur bra är inte kungarna av Tylösand ass, de är ju helt dumma i huvudet, men har man skratta lite åt dom eller.

Sen kan jag även berätta att jag längtar hem så jag typ spricker. Vill hem nuuuu, men det går ju inte. Får man överleva lite längre.

Nu ska jag sova, men ni har ju fått lite värd uppdatering och snajjsiga bilder så då kan ni nog sova gott. Snakkes!


Bjuder på en bild på mig och min godaste honeypie♥

Halloweenhelg

Kategori: Pictures

Fredag hos Gine, Iben och Torunn








Lördag hos Sahar och på dattera t hagen.








Söndagen spenderades hos SkönB