Sunrise

Kategori: Aggstar

Hejhej!
I snart 2 veckor har vi befunnit oss i Noosa.
Om man bor i Noosa har man det bra. Det ar hit lyxlirarna aker och semstrar. Det finns en massa dyra restauranger och kladbutiker och ett overflod av hotell och holiday appartments. Har samlas ocksa surferdudesen och backpackers.
Nar vi kom till noosa borjade vi med att bo pa ett medelmatta hostel dar vi inte trivdes allt for bra. Koket luktade ladugard och var inte allt for frascht och sen hade vart rum med 16 sangar ingen aircon, vilket blev lite hett sadar. Darfor flyttade vi till Dolphins house uppe vid Sunshine beach. Valdigt mysigt och chill hostel med chockrosa vaggar. Eftersom det ar lite dyrt att bo har i Noosa var det lagligt att vi hittade ett rum att hyra. Numera bor vi hos Sue i hennes holidayappartement mittemot Sunrise beach. Valdigt lyxigt for oss eftersom vi far eget rum, egen toa, fint kok och en garderob att hanga upp vara klader i. Inte riktigt vad man ar van med nu for tiden. Sue ar valdigt snall, hon bjuder pa god mat och skjutsar oss ibland in till stan.

Pa onsdag drar vi dock till Brisbane men innan dess ska jag vara harmodell pa en frisering har i Noosa, blir mycket spannande att se hur det artar sig. I brisbane blir det festival och sa ska vi fira australia day. Sen ska vi nog ocksa ga pa movieworld, en typ av nojespark.

Idag har vi varit pa Eumundi markets, ''The biggest market in the southern hemisphare''. Det var gott kan man saga, vi at allt vi kom at. Jag kopte dumplings, vilket var valdigt gott. Sen kopte jag macademianotter, passionsfrukt  och en tibetansk matratt som jag inte kom ihag vad den hette. Agnes kopte ett slags pannkakor och vi smakade blabarsbeagles, gott!
Nar vi skulle hem rymdes vi inte i bussen, men som tur var forbarmade sig nagra italienare over oss och skjutsade oss hem, mycket uppskattat.

Har finns ocksa en jattefin national park, vi har gatt stigen runt kusten 2 gangar nu. Fran var lagenhet och hem ar det cirka 2 mil har vi fatt veta, ganska bra promenad alltsa.

Bilder komer pa fejjan!
Hors langre ner pa kusten!

Agnes vatten

Kategori: Ellebellebi

Lagesrapport:
Vi overlevde nyar med god marginal.
Vi hade roligt och traffade manga gamla godingar fran Tully och bananerna. Hittade ocksa at 2 trevliga svenskar ute pa magnetic island. Full moon party var kul, men inte vad jag trott. Hojdpunkten pa nyar var nog nar vi kom ut fran xbase med alla vanner och ut pa stranden 5 pa morgonen och fick se arets forsta soluppgang ga upp over havet. Det var vackert. 

Nu ar vi ater tillbaka i airlie beach tillsammans med Maya. For stunden har dock Maya overgivit oss for att leva pa segelbat ute i whitsundays tva natter. Forstar inte hennes prioriteringar, ditcha oss for segling..
Forresten maste vi visa bilder fran vart superfina hostel i Townsville! Synd bara att det spokade i vart rum. Kan beratta mer om det for den som ar intresserad vid ett senare tillfalle.
Inatt aker vi dock vidare till Agnes water och Town of 1770. Mojligen blir det lite surfing, hoppas!
Var sista dag i Airlie har vi gatt pa en marknad vid havet. Jag, Ellen kopte ett laderarmband och en ny korthallare med cirkuselefant pa, heh. Bra kop, jag vet. Snart drar vi nog till lagunen och degar. Inte ett moln pa himlen och 30+.
Vi hors senare och frys inte ihjal darhemma!

PS. Har tankt dra pa Laneway festival i brisbane, blir en Drums-repris bland annat. Jag kan inte vanta, som Agnes skulle saga.
Halsa alla darhemma!