Aktiv?

Kategori: Aggstar

Har ju inte skrivit så mycket alls men jag har nog bara inte vänt mig.

Min vecka börja ju såklart med att suga, var hos doktorn på måndag då jag fick veta att jag gat dit igen tisdag, men som tur är så pratar jag med världens bästa Sandra som beslutar för att komma och hälsa på i Lövånger för första gången. Vi myser med datorn, haha, ägda pojkar.... Sen skrämmer jag åxå livet av henne med mina djur, men efter ett tag tror jag hon börjar gilla dom istället :] Sen ser vi lite love-film åxå, men avslutar rätt snabbt, pga av att vi båda var rätt trötta så vi pratar tills vi somnar efter ett rätt bra tag.
Himla mys, sen på tisdag väcker pappa oss så vi klär på oss och äter frukost. Vi får skjuts till vårdcentralen, Sandra väntar utanför medans jag går in själv till provtagning där dom tar 6 rör av mej, inte konstigt att dom klagar över mittt blodvärde.... Vi blir klara snabbt och går och hälsar på Lv-skolan, där vi hittar Sandras drömpojke, som hon ville ta hem, men som jag förbjödna.. Tisdag kväll mös vi på Waynes,  jag, Linnea, Robert, Robin, Sandra och Sigge ett tag, Och sen drog vi hem till mej på nudlar och panpizza för vissa, fast inte Sandra och Sigge för dom var tvugna att dra hem.
Onsdag, jag och Sandra på e-fyran, sen baka vi knäck och efter det kom FLÄSKrobert och SÖTlinnea och åt upp allt, men vi titta på happy feet inte dahlig film! Och efter ett tag kom även Kim lr innan Sandra farit hem, han skulle börja jobba 20 över 11 som vanligt.

                                  

Torsdag, jag var först och tjockade mej med Kim och åt på Wok and roll, fast det var grymt gott men, dyrt. Sen gick jag på Waynes med Linnea och mer Lv-hood, riktigt trevligt sen vare hem och plugga riktigt otrevligt, fast först var vi förbi Linkan och snodde hans FHM tidningar men lilla gubben ska få tillbaka dom :* Så det roade jag mig med resten av kvällen.
Fredag, dessa underbara fredagar lr vad säger man, fest hos mig, lite barkat kanske från mitt håll, Men skyll på Brum, fast jag hade jävligt kul och älskar Sandra mest av allt och Linnea, världens bästa människor :*
Fight about me?! Tack för kvällen, alla sötnosar som hälsade på.
Mamma ringde 10 i morse och jag kände att det var lite för tidigt men som om jag hade nå val, mormor fyller bara år en gång per år, så av drog det till A-jaur. Med roliga gamla människor och satans god tårta satt vi och firade och mormor som inte haft en anning vad som vart på g, men det var trevligt. Sov på ditvägen, i pussullas soffa och på hemvägen, men det är sånt man får ta (= Har inte bestämt om och isf när jag ska till stan imårn (lr idag) men jag ska fortsätta tänka på saken, ses på skolan tillveckan,

GEMEBAMITTGAMLAHÅRTILLBAKA!



Makelove:*

Frääschast om och om igen

Kategori:

frääschast om och om igen

<3

Kategori: Allmänt

Ska hämta Brum nu skriver sen igen!!!!!!!!! =D =D =D

Goodmorning sunshine

Kategori: Aggstar

Vaknade 20 i 12 trodde mamma skulle slå ihjäll mig när jag komme ner, men ack nej, då jag kommer ner är klockan bara 20 i 11, mamma är glad och har redan hunnit baka massa bullar som fortfarande är varma så jag äter 2 till förätt före frukost, typ det godast jag ätit på hur länge som helst. Sen jag ätit frukost och satt mej på datorn så ringer pappa, -Brolle kommer hem! jag bah -okej. Pappa- han kommer själv! Då vart det paniken, jag skriker till mamma nere samma sak som jag just hört, springer ner för trappen på med skorna och jackan och är ute på högst 10 sekunder, rusar upp till lagårn mot gamvägen. Mamma han ut före och skriker att han kommer nu, vi ställer oss i vägen så han ska sakta av, men det gör han inte så vi slänger oss av vägen och fortsätter jaga han istället. Han springer ner till hagen där hans kompisar står, men springer sedan upp på lastbryggan som är GLASHAL, han har  vagnen kvar hängande där bak och halkar runt däruppe, det finns bara ett litet staket på varderasida, men jag hinner upp på sidan av han och får tag i hans tömmar, jag öppnar dörren upp till foderladan och leder in han, men han vägrar gå längre än nån meter så mamma och Ellen som åxå nu kommit ut, kopplar löss vagnen sen stänger dom dörrarna så vi får stå där inne och lugna oss, jag och Brolle. Farmor kommer upp och ger han lite hö. Efter vi stått där ett bra tag kommer pappa och den andra gubben upp som kört, dom grusar bryggan så att vi kan leda ner han och in i hagen. Medans allt det här har jag säkert pratat med pappa i telefonen 5 gånger för att höra när dom är hemma och hur det går för oss med att få tag på han. Jag kunde fått sett en rejält skadad häst idag, t.o.m. en död, men som tur var så hade vi änglar hemma idag (=
Efter våran lilla lugna tragedi så försökte jag fixa internet men jag ringde Magnus, som sa att han skulle komma och fixa det åt oss. Så jag började göra kola istället, tror snart jag har prövat alla kolarecept som finns, men det här receptet kom fan från höjderna, hur gott som helst, gräddkola! mitt i alltihopa kom Magnus, så han fixade internet så nu har vi åxå 10mbit, känns nästan knappt att jag bor mitt ute i boschen längre. Så mamma gjorde då klart kolan åt mej. Då jag började med kolan så snöade det såhär otroligt mycket, det var så skönt att bara titta ut och se det vita falla ner och tänka att snart kommer faktiskt julen på riktigt, gud vad jag längtar till allt mys. Ikväll ska jag vara lika lugn som jag var igår och titta på freaky friday med min familj och äta kola och ostisar, mys (:

trevlig kväll ;*
                                                              

Välkommen till min nya blogg!

Kategori: Allmänt

Jag älskar dig stumpan /B