Igår skämde jag och pappa bort oss själv

Kategori: Aggstar

med palt till middag i godan ro

Ja, jo men så är det

Kategori: Aggstar

Här är 2 bilder från våran laning för någon dag sen, alla bilder från våran resa skulle rensas, gosch!
 

Untsdag

Kategori: Aggstar

Två bilder från måndagen, jag mötte upp Ljung och Boman för surr och lunch på waynes. Oerhört trevligt! Mobillös som man är, så trippade jag hem i mina nya converse till Lövvattnet. Skönt, men nästa gång blir det andra skor. Igår såg vi Vebo krossa Rönnskär, vi höll dock bara ut en halvlek då myggen var heelt galna. Nu ska jag följa föräldrarna till staden för att hämta nya trädgårdsplattor.
Ha en braaa dag!
 
 

Västerbottensdräkten

Kategori: Aggstar

Hällern

Kategori: Aggstar

Dagen före midsommar cyklade jag ut till Hällern, för årlig fotografering. Andra sommaren utan farmor.
Kändes rätt att ta på sig farmors hatt denna dag.
2010

Söndag

Kategori: Aggstar

Idag är det 2 veckor och 4 dagar sen vi komme hem och idag har jag sprungit milen på mindre än 1 h, så
 nu ska en nöjd och trött tjej gå och lägga sig!

Midsommardagen

Kategori: Aggstar

Igår var det midsommartrav i staden, jag och Emelie åkte dit och mötte upp pappa med sällskap. Riktigt skönt väder och trevliga människor. Till middag åt vi pizza från tre kronor, gud så gott!

Midsommar

Kategori: Aggstar

Jag och Ellen värmer upp med brakfrukost och nagelmålning
 
Sedan gick vi på promenad och var lite för coola i våra thaiboxningströjor
 
Ellen var nöjd över livet
 
Efter pyntning och påklädning åkte vi till Kallvikskäret och pappas kusin med familj
 
Där var Albin och väntade på oss
 
Lovisa likaså, så vi fixade henne i håret
 
Carl var glad
 
Pappa trodde han var cool i Ellens nevis-swing keps
 
Ellen gjorde även mig fin i håret
 
3/4 av familjen Löfroth/Svensson
 

Vi grillade marsmallows till efterrätt
 
Pappa och jag
 
Carl ville inte vara utanför i hårpyntning
 
Efter maten lekte vi lekar, här kör vi 1, 2, 3 ost!
 
Då andra tog igen sig
 
Hoppsansa
 
Vissa fick för sig att bada med kläderna på var en bra idé
 
Sedan tackade vi havet och sällskapet för dagen och lämnade Ellen på jobbet
 
Jag åkte vidare upp till stan för att träffa denna sötnöten
 
Några fina ur sällskapet på Älvsbacka. Värdinnan i mitten
 
Malin, Emme och jag posade på altan
 
Vi spelad kubb och mitt lag vann, detta är alltså det förlorande laget
 
Fotpyntning
 
Vi gick hem för att äta efterrätt
 
Malin stod för de fina och otroligt goda tårtorna
 
Sedan värmdes det upp för löpartävling
 
Publiken var taggad
 
Andra kubbmatchen, killarna mot tjejerna och självklart vann vi
 
Efter detta började vi traska hemåt, det såg ut såhär, 4 grader varmt och lovikkavantar. Man måste ju bara älska den svenska sommaren.

Now it only gets darker

Kategori: Aggstar

Jag borde ju egentligen sova för länge sen, har varit uppe 20 h nu och ögonlocken är blytunga. 22 Juni är ju den längst dagen på året och det känns ju tråkigt att gå och lägga sig. Ellen räknade just ut att vi har 2 h och 15 minuter utan sol i natt, hoppas morgondagen bjuder på lika fint väder. Vi var och kollade på Saras match, de vann med 4-1 och var så duktiga så! Då vi åkte hem kring halv 10 stod solen fortfarande högt på himlen, så himla skönt! Jobbet går bra också, ledig i morgon och 2 veckor framåt. Så jag ska chilla som fan och kanske ta tag i mitt liv som dräng. I dag har jag dock varit en duktig piga, både dammsugit och skurat huset! I morgon ska vi fira midsommar ute vid havet i Monica och Petters nya stuga, tror det kan bli riktigt mysigt. På kvällskvisten drar jag till Emme så vi kan hitta på bus! Nu ska jag sluta snacka skit och faktiskt gå och lägga mig. Bjuder på en liten uppstoppad skitunge med en fager klämma i håret. Puss på mosters älskling! Lev och må.

Gokväll

Kategori: Aggstar

Hej det ar Ellen.
Idag var man ledig. Agnes vill powernapa men de fick hon inte.
 
 
agnes tjusade till mej.
Imorgon ska jag dejta både Marta och Hanna! Gleder meg skicklig!

En sockerbagare hon bor i staden

Kategori: Aggstar

Idag på jobbet gjorde vi jättemycket tårtor, så Herman tyckte jag skulle få göra en egen och ta hem också. Sagt och gjort, resultatet har ni ju redan sett. Vattenmelonstjärnorna hade Ellen ordnat till middagen. Nu ska vi ut och gå för att jag ska kunna hålla mig vaken till ca halv 8 då vi snart får tårtgäster. Puss och godnatt!
 
 
 

A.L.L

Kategori: Aggstar

Vi har just skype-at med världens snyggaste baby. Elina var stark och jag tog en bild som jag visst lyckades radera så därför får en bild på mig från förra årets kalas hos farmor (eller rättare sagt de nya norska grannarna) pryda dagens inlägg. Livet som bagare är bra, dock lite tufft där då klockan ringer vid 3, men det är bara att sätta sig på cykeln och gilla läget. Väll på jobbet är det faktiskt riktigt roligt! Igår efter jobbet drog jag till tandläkaren, jag som trodde att det var roligt att gå till tandis ändrade mig ganska snabbt då hon började med skrapning och allt vad hon gjorde. Ont gjorde det i alla fall, sen skulle man ju tydligen betala nu förtiden och hon ville även att jag skulle komma på återbesök i slutet av sommaren. Tack men nej tack. Jag mötte Emme och käka glass vid älven, ganska mye surr att ta igen där. Landade i sängen 19.20 mer död än levande. Och nu ska jag dit igen, natta!

Kvällsbönen

Kategori: Aggstar

God kväll. Jag hade ju tänkt vara ledig hela sommaren då semestern har varit knaper.. Men så vart det inte. I natt klockan 4 ska jag vara på Dahlgrens bageri, ska vara så duktig och cykla dit först också. Så om ca 6 timmar ska jag upp. Bilden är från dagens middag som bestod av tacos med riktig norsk rømme. Gott var det! Nu viker jag in årorna, ni kan ju hålla en tumme för att min första dag går smärtfritt!

Söndag i all dens glans

Kategori: Aggstar




Morgonen började i regn så jag och Ellen ställde till med bak! Morotskaka för Ellens del och jag gjorde bärrutor med hallon blåbär, mums vare! Sedan komme Tora och Lennart för fika och sen gav vi oss iväg för det årliga liljekonvaljs-plocket! Myggen var på hugget om man säger så, jag har en stor fin bula även kallat myggbett i pannan.

Lövvattnet i sitt esse

Kategori: Allmänt







Den lila faran sjösattes i morse och nu i eftermiddag tog jag och Ellen en kvällstur också, riktigt trevligt är det.
De 3 första bilderna är från igår då jag och Ellen cyklade till Vebomark en snabbis. Nu hejar vi fram Sverige till seger!

Snart sommar

Kategori: Aggstar





Igår var jag, Marta och Ellen på bio. Det var kul, filmen var sådär men vad gör det. Innan bion var vi en sväng till Bureå för att köpa en kanot, en lila kanot! Idag ska den sjösättas och sedan ska jag och klippa lejonmannen min. En bra dag alltså, sen är det ju faktiskt fredag också!

En uke senare

Kategori: Aggstar













Nu är det en hel vecka sedan jag och lillasyster komme hem! Veckan har gått fort och chillandet har varit hårt. Linnea med lilla var ju här till i måndags och det var mys. Sen har jag hjälpt pappa sätta 3000 tallplantor. Solen är varm men gradantalet är inte högt. Men skönt är det att vara hemma.

Äntligen hemma

Kategori: Allmänt

Hallå Sverige och världen!
Nu är vi hemma, eller vi anlände redan på svenska nationaldagen! Men det har inte funnits varken tid eller energi på att lägga upp nåt trevligt här. Thailand var alltså våran sista destination, thailandet var varmt. Men det var också riktigt trevligt, minuspoäng får det dock då både jag och Ellen var hyffsat dåliga i magen typ hela resan. Vi startade i Bangkok men fick panik av värmen i storstan, det fanns ju ingenstans att svalka sig heller. Så vi drog till koh samui, vädret var riktigt fint och så även stranden där våran bungalow låg. Vi hyrde moppe och gled runt, bland annat till ett elefantställe där vi fick rida på elefanter, det var kungligt men hyffsat läskigt. På Koh phangan chillade vi på lyxresort. Phuket var bra, vi var på riktigt trevlig massage och även thaiboxning som var riktigt fett, vi hoppades på blod och blod fick vi. Både australienare och nya zealandere var där och sopade banan. Efter Phuket åkte vi ut till phi phi, där bi blev kvar. Regn någon timme någon enstaka dag, men inte så att man behövde klaga mycket. Vi mötte upp 2 av hudikkillarna och det var ett kärt återseende! Efter mer än en vecka på phi phi, där vi mest solade, spelade kort, läste, tog massage, chillade och spydde lite gjorde jag också, så åkte vi vidare till Bangkok igen. Killarna åkte upp samma natt, så vi hängde med dom och 2 killar dom kände från Falun. Bangkok andra gången var en av de bättre sakerna med Thailand. Vi hängde med pojkarna hela tiden, dom bodde på 4-stjärnigt hotell där även vi sov och fick äta frukostbuffe sista natten! Fett najjs som milou skulle sagt. Vi hängde även på köpcenter, marknader och var med då killarna fick sina kostymer fixade. En dag på fyllan tatuerade 2 av killarna in en känguru för att minnas Australien tillsammans, vilket var spännade. Men roligt hade vi och det är ju huvudsaken. Flyget hem var lyxigt värre och då jag såg mamma på falmark komme tårarna. Då vi komme hem stod inte bara pappa på bron utan också Linnea och Elina, bättre kunde det ju inte bli. Nu tackar jag för mig och även lillasyster som har överlevt 9 månade med mig.
I framtiden lovas bättre uppdatering här. Nu är novellen slut för denna dag.
Fred ut!