S´we´den

Kategori: Aggstar

Har anlänt till Linnea, ätit morsmorslimpa, prövat nya lilldatorn och också webcamen..



Som man kan döma av mig eller camen, så ska jag sova nu.

Måndag igen?

Kategori: Aggstar

Men som jag brukar tänka, ny vecka, nya möjligheter. Hur som, jobbet idag var chill, slog ihop 3 avdelningar. Då både Guro och Erica var borta. Erica och Petter de stackarna har haft inbrott, typ det värsta jag varit med om. Och jag var inte ens med om det.. Så himla sjukt men inbrott, som på film, det kunde gått värre så vi får väll tänka positivt.
Annars så ska det bli kungligt skönt att styra kosan hem på onsdag, är däremot lite oroad över flygningen som ska göras själv. Jag kan ju knappt hålla reda på mig själv, hur ska jag kunna hålla reda på mig själv, bagage, biljetter m.m?? Håll tummarna för mig. Köpte nya byxor idag svarta och moderna ;) Sen åkte ett linne med fjärilar med hem också från rean, visade sig att det var döskallar på den också. Så går det då man inte prövar kläderna först, men den satt bra och jag börjar digga döskallarna.. Detta blev ju lite längre och tråkigare än jag trodde, ni som orkade läsa; cred till er. Nu ska jag sova för i morgon har jag tydligen tidigvakt igen, jippi eller? Guten nabben!


Chille med dille på operan

Sega söndag

Kategori: Aggstar

Igår var vi ju på födelsedags-fest det var trevligt värre. Idag började vi med att sova bort dagen till halv 1. Sen har vi chillat med OC och lägenhetssökande. Vi har fått nya planer, det blir nog att köpa sig en lägenhet för ca 2 millar. Erkkan och Pettan kommer snart och ska katcha(?) upp de senaste avsnitten av gg och desperata, very najjs!


Kingelinggänget!

Jumpit

Kategori: Pictures





Då Ellen var här.

Hallå där, köp blåbär!

Kategori: Aggstar

Lördag idag då, jag har ätit frukost, sett två OC-avsnitt och snart ätit upp en bilpåse. Medan ante fortfarande sover! Veckan har gått så sjukt snabbt att jag inte har hunnit med riktigt. I tisdags var jag på ikea, var på en visning och hade fotbollsträning. I onsdags var Anne och Jonas här på wii/tryckar-kväll, riktigt najjs. I torsdags spelade vi första träningsmatchen, på konstgräs ute, fy fasen så ball. Men igår vart det äntligen helg, jag och baby chillade med OC och lagade stekt ris och tryckte påskgodis, very nice!


Mitt nya fina pannband som världens bästa farmor har gjort


Det stekta riset



Snyggtjej_90 och påskegodteri

*

Kategori: Aggstar

Pratade just med Ellen, vi har skrivit telegram till mormor. Jag grinade ungefär hela tiden, jag har inte förstått riktigt vad som hänt och kommer nog inte göra det förän jag kommer hem. Men bara att höra mamma och Ellen läsa upp dikter osv krossade mig totalt. Nu ska jag sova och bara hoppas det är en dröm allt.

Jajjemen!

Kategori: Musik/Klipp

En vecka tidigare

Kategori: Pictures















Dog days

Kategori: Ellebellebi


Så jäkla fint. Hittade detta band ganska nyligen, men gud va bra. Kom till typ trästocks, snällasnälla.
Imorn ska jag dansa afrikanskt. Och på lördag är det umeåopen för hela slanten, yeey, som jag har väntat.

Eftersom jag klagade på att Agnes inte bloggade så klagade hon tillbaka till mig. Så nu har jag kirrat.

PS. Idag tog jag mitt första venprov, det gick riktigt bra! Min handledare berömde mitt fasta handlag, detta är stort känner jag :D

THE HILLS WEEKEND BREAK

Kategori: Aggstar


Söndagen är räddad!

Lilllövvattnet

Kategori: Aggstar


Saknar detta, det gör jag.

Ska lägga upp vackra bilder sen i fredags, fast jag väntar nog med det tills jag fått alla bilder av Anne. Nu ska frukosten intas, toast delicious. Igår var Erican här, vi chillade och tjockade oss såg även The blindside, världens sötaste film. Se den! Annars klippte jag mig igår, har aldrig varit så ful i håret. Ändå har jag ändå bara toppat det. Men ca 7 cm är borta och som om det inte var nog med det är det olika längder på vardera sida, hur snyggt? Och vad gör jag? Här har våren börjat komma, igår var det 10 grader ute och det var inte ens sol!! Annars så söker vi lägenhet då vi ska flytta, men det blir nog bra det med. Hade´n!

Right Now

Kategori: Aggstar


Lite För Bra

FLY

Kategori: Aggstar


Hemvisiten är bokad, i påsk är jag på svenska marker. Känns bra trots omständigheterna. Vi ses!

Hoppet

Kategori: Pictures


Elle in town

Kategori: Pictures
































Yaya´s





















Jag vill också vara russ!

Kategori: Aggstar

Veckans sjärtlapps-vara

Kategori: Aggstar

Kiwi har ett specialerbjudande denna vecka

Veckans stjärtlapps-vara: Kokosnöt

Munkviken

Kategori: Aggstar


Jag är på förstasidan av mitt favortiställe, det är ju egentligen lite för bra. Liten var jag, men jag har legat där länge ;) Jag skulle göra mycket för att kunna jobba där i sommar. Men jag får nog nöjja mig med mina småskitar

13 Mars

Kategori: Aggstar

Godmorgon lördag, fantastiska lördag. Idag vaknade jag klockan 8, ändå var klockan 1 igår innan John Blund hälsade på. Men lika bra att börja dagen tidigt, mycket ska hinnas idag. Solen skinner starkare än någonsin och jag njuter i köket med smoothie i min nya rosa mugg och sittandes i min rosa onepiece, Ellen står i duschen och de andra 2 sover. Ha en fin dag så ses vi senare!

Intelligenta djupa konversationer

Kategori: Ellebellebi

Ikväll gick jag och Agnes in på operahuset för att värma oss och så. Det är ju ganska speciall hur det ser ut, och väldigt stort och vitt och glasigt. Då vi stod där sa Agnes;
-Vet du hur mycket dom har betalat för det här?!
-Jag vet
-Vet du?
-Nä
-Jag vet inte heller, men det är himla mycket i alla fall.

Sen träffade vi typ 7 st horor på några gator som var smått öde. Vi såg också några som hookade upp och en bil som körde runt, sakta och kollade vilken han skulle välja, typ. Så vi tog löpen för det var så äckligt.
Sen är ju 50cent in town, så Agnes ville dit kände hon när vi gick förbi där. Och jag vill på Donkeyboy imorgon, men Agnes tycker det var dyrt. Fast då tycker jag skit samma typ.
Ikväll bestämde vi också att vi ska highfivea varje RASFARA-skylt vi ser.


PS. Agnes blev lurad på minst 10 kr när hon köpte candy på Deli de luca. DS

Short Oslo update /Ellen

Kategori: Aggstar


Demonstration i Göteborg

Buss till Götet, då vi inte sov lr tryckte gottochblandat

Vi kollade shops på Grunerlokka efter Agnes slutat jobbet sitt

För övrigt trodde jag att jag hade förstört Agnes och Antes el idag. Jag stoppade in datorn i fel uttag och då sa det poff och allt i stuen och badet slocknade. Så jag blev lite orolig och kände mig skyldig, så först ringde jag pappa för att se om han kunde hjälpa mej att laga det. Men han förstod inte min förklaring och det gjorde knappt jag heller. Så jag tog mod till mig och ringde Agnes och jag fick inte stryk. Det hände tydligen då och då, så jag behövde inte dö.

Cake

Kategori: Mat

Jag och Erica har härjat i köket, det vart gotti. Vi bring fredagskos till jobbet i morgon på planlegningsdagen.

FANTASTICO

Kategori: Ellebellebi


JAG HAR ETT ALLDELES EGET KÖRKORT
Så det spelar ingen roll att cykelnyckeln är borta och att jag fick dra cykeln hem och har träningsvärk i ena armen. Inte heller gör det något att jag har lite läxa. Jag ska fara och se estetarnas MJkonsert nu. Och än en gång har tidsoptimisten Ellen slagi till. Om 10 min ska jag vara på Atorpskolan. Lycka till till mig!

Mars

Kategori: Aggstar

1 Mars igår det ær riktigt sjukt, men lika hærligt. Jag hitta en 100-lapp på gatan igår, det firades med våfflor. Ante komme hem i natt det firades med pussar. Sen skulle jag løpa från Malin, det ær ca 3,5 km. Jag sprang fel så rundan slutade på 4,5 km det firas med træningsværk idag. Idag lyser solen och vi firar Ingeborg som blir 4, med tårta och korv i hennes trædgård och i barnehagen væntas smoothie! Sen har Ellen klarat uppkörningen idag, vilket innebär att hon tagit körkortet, det firas som sjutton med att hon kommer på fredag och vi drar till Göteborg på lördag!! Jag slutar kvart øver 3 och det firas med att ring till banken och frissan.. Sen blir det desperata!