Systrarna Löfroth ute på tur

Kategori: Aggstar

Födelsedagsfika

Kategori: Aggstar

I söndags var vi på fika hos Marta.
 
/E

Äntligen vinter

Kategori: Aggstar

Lite bilder från dom senaste dagarna.
Igår tillverkade jag en julgrupp i en sockerkaksform.
 
/E

Crawl with me

Kategori: Aggstar

 
/E

6 ljuvliga år

Kategori: Aggstar

Tiden går fort när man har kul! November 2007 startade jag denna blogg eller Sandra styrde upp den åt mig, men det är alltså 6 år sedan? Det är ju bara sjukt, men om man kollar tillbaka i arkivet så är det ju ett och annat som hänt. Ibland önska jag bara att tiden skulle stanna, vissa stunder skulle jag vilja njuta lite extra av. Får panik över att se Elina växa och bli större varje dag. Vill ju att hon ska vara mosters lilla läänge, men det betyder ju att jag också blir större varje dag, eller i alla fall äldre. Men jag är där jag vill vara i livet, har gjort det som fallit mig in och haft det väldigt bra under tiden. Och än är ju inte livet slut och det är fortfarande mycket som jag vill göra. Just nu siktar jag på att bli klar med nkn och matten, sen får vi se vad som händer. Mindre än en månad till jul och sen får man börja på nytt igen. Idag har jag varit duktig och tränat på fitness 24/7 där jag har en vecka gratis och sen har jag och Ellen varit och simmat också.
April 2011
Idag 2012

Sagt och sant

Kategori: Aggstar

Utkast: Nov. 24, 2012

Kategori: Aggstar

Idag fyller ju som sagt Marta år, så igår efter skolan mötte jag upp henne för mys på Lilla Marie och lite shopping. På kvällen kom Ellen och vi var alla tre och kikade på nya twilight, för att vara ett ikke fan så tycker jag det var helt okej. Idag har jag och Ellen varit på Hötjärnsberget och plockat mossa som Ellen ska ha och resten av kvällen har bestått av bak. Saffransmunkar, anisbröd och smörkola. Dock så är smörkolan snart slut, men det betyder ju bara att vi får göra mer snart. Nu ska jag kika på nyaste vampire, mye bra!

Hej, jag heter Marta och jag är 1+9 år

Kategori: Aggstar

 
Grattis 2+1 åringen Martanius!
 
 

Det är inte lätt att vara tjugoett

Kategori: Aggstar

22 November, fasen vad tiden går fort. Grym helg i Skåne, vilka kongekillar det är asså! Sista hela Sverige bakar idag så jävla tråkigt. Stått och demat lusskatter på konsum i Burträsk efter skolan och sen va jag och Ellen och simma. Har just sett klart breaking dawn part 1, för i morgon blir det andra delen med Ellen och Marta. Tack och hej, så jävla skönt med fredag i morgon.

EUROTRIP PART 9 - AMSTERDAM

Kategori: Aggstar

 
När jag först såg ett distrikt
Trodde jag det alltid handlade om kakor
Nu har Amsterdam lärt mig
Att Jesus svindlar
 
 
 
 
 
 
 

13 November

Kategori: Aggstar

Vilket betyder att det är en månad till Lucia! Detta har jag firat genom att äta tre stycken lussekatter och ett större antal pepparkakor. Skolkade matten idag, lika bra tänker jag. Jag och Ellen har legat hela kvällen i Ellens säng och sett missade tv-serier, så som bonde söker fru och så mycket bättre. På fredag åker jag och Ellen till Skåne eller rättare sagt Kristianstad för att hälsa på finaste killarna, ska bli så otroligt roligt att träffa våra kära Nya Zeeland vänner igen!

Bjuppar på en underbar en, antar att det inte är första gången han får vara med här!

Elina bakar

Kategori: Aggstar

Baktjejerna!
/E

Is Sylt Äpple och Ryssdans

Kategori: Aggstar

Veckan som var.
/Ellen

Fars dag

Kategori: Aggstar

Tolv timmars sömn till att sedan vakna till riktigt skitväder så jag beslöt mig för att trotsa allt och bege mig ut på en löpartur. Höll ett lugnt tempo och tiden slutade på en och en halv timma. Ca femton km, jäkligt sliten men nöjd tog jag en dusch och stekte sedan plättar till pappas önskan. Har sorterat bilder typ hela dagen, vilka otroligt fina minnen och stunder man har på kort! Saknar Oslo och mycket annat. Men ska inte klaga över läget, för dåligt har man det ju inte.

Kroombit Park

Kategori: Systerresa 2011-2012


Efter en låång bussresa in i landet, hamnade vi på Kroombit park i centrala Queensland. Kroombit (var enligt de själv) Australiens outback och ett riktigt trevligt ställe. Vi lärde oss snärta med stora piskor, kasta lasso och sen föste vi getter i otroliga landskap. Vi träffade även den redigaste mannen på hela resan, typ.

Läxhjälpen Elina Antonsson

Kategori: Aggstar

Fraser Island Part 3

Kategori: Systerresa 2011-2012

Sista kvällen på Fraser Island, var en hård kväll. Efter en otrolig solnedgång, och middag drog vi till Dingobar. Där vi träffade på några killar som hade svensexa, de lärde oss att det var Bundaberg rum och cola man ska dricka, och det gjorde jag. Dagen efter tog båten oss till fastlandet och det var nog bäst för alla.

Lake Mckenzie, Fraser Island Part 2

Kategori: Systerresa 2011-2012

Sand mjukare än allt.

Fraser Island Part 1

Kategori: Systerresa 2011-2012


Ett snabbt stop i Brisbane och vid Matilda och så bar det av ut till Fraser Island. Här hände det mycket grejer, är ävenett av de ställen där vi tagit mest kort, kan bero på att det är stört fint. Första dagen åt vi god middag och kramade träd, och njöt av livet. Vi träffade även några skolungdomar som var på klassresa, de seglade runt i världens finaste båt där vi fick oss en rundtur.

Surfers Paradise

Kategori: Systerresa 2011-2012

Efter ett stop på en nationalpark, där vi bland annat såg två enorma ormar åkte över gräsen in i Queensland. Nästa nattliga stop var Surfers, egentligen ingen favorit men där finns ju verkligen allt, på en liten yta. På gott och ont skulle jag vilja säga. Vi åt god mat på surfes life saving club, måddde på 5-stjärnigt hotell, bowlade, blåstes nästan bort och sjöng även karaoke.

Byron Bay

Kategori: Systerresa 2011-2012

Efter surfingen åkte vi vidare genom coffs harbour, där bananbilden var given. Nästa stopp var vackra Byron Bay. Byron bjöd på ljuvligt väder, goon och grillad känguru!

Välkommen livet

Kategori: Aggstar

Så otroligt skönt med fredag, var och simmade med Ellen innan skolan. Buss in till stan, gjorde provet och var hemma en timma senare. Vi käkade lunch, tog skrillerna och drog till Lilllövvattnet, sen har vi varit ute och gått och klockan är bara halv 3. Effektiv dag skulle jag vilja säga, har druckit en stor kopp te och doppat tusen pepparkakor och nu ska jag se senaste vampire. Livet kunde varit sämre, ps. solen lyser

EUROTRIP PART 8 - PARIS

Kategori: Aggstar

Ahh Pariiis!
 

Skogsutflykt

Kategori: Aggstar

I måndags gick jag och Thelma på långpromenad vid Bodans fäbodar, vilse gick vi också.
/Ellen
 
 

Lejonet förälskade sig i lammet

Kategori: Aggstar

Fy fan vad jag är bra, matten gick bra. Riktigt bra, nu tar vi nya tag till nk´n på fredag. Stolt är jag, men det får man lov att vara. För nu har jag överträffat mig själv mer än en gång och det är så jävla skönt! Nu ska jag sluta skryta och fortsätta med första Twilight-filmen och inta sängläge.
 

Marta i Paris - Ett foto i timmen

Kategori: Aggstar

11.00
12.00
13.00
14.00 ish
SLUT
 

EUROTRIP PART 7 - Taizé

Kategori: Aggstar

Hjärtat då

Kategori: Aggstar

I morgon åker Elina hem, usch vad tråkigt att det går så fort alltid. Men har haft mysigaste veckan och Elina har nu lärt sig säga Agnes också, till slut, eller i alla fall en variation av det. Puss och kram.

EUROTRIP PART 6 - Roma

Kategori: Aggstar

Bara Mer Miss Li

Kategori: Aggstar